Written by AbangNara | March 9th, 2009

Tiada kata yang mampu menggambarkan kejantanan dan kehebatan Salih Yaakob atau lebih dikenali dengan Abang Jem di Sinar FM. Kalau betul khabar anginnya, bulan ini Abang Jem akan mencukupkan kuota 4 orang isteri dengan seorang anak Tan Sri yang berumur 29 tahun.

Yang bertambah kagumnya apabila ketiga-tiga isteri Salih Yaakob memberi keizinan kepadanya untuk berkahwin lagi. Memang Salih Yaakob power, hebat dan gagah rupanya. Apa makjun yang ditelan oleh Salih Yaakub agaknya ye? Tahniah buat dia jika benar gosip ini.

P.S: Kepada Dato’ Dato dan VIP-VIP yang takut dengan bini bila nak mintak kawin lagi satu, bolehlah mintak tips-tips kat Salih Yaakob. Bukan 2, bukan 3 tapi 4 bini tue. Pergh…

13 responses to (MANTAP)Salih Yaakob Cukupkan Kuota, Apa Rahsia Abang Jem?

  1. ni says:

    terrer ke dia nih…
    hmmmm

    0
    0
  2. flower says:

    abg jem tetap ensem..
    maintain ok…

    0
    0
  3. kote power says:

    mesti la kote power beb!

    0
    0
  4. fiza224 says:

    bukanlah…ni anak llaki die bertunang, die just ambil gmbar je.

    0
    0
  5. fiza224 says:

    dulu,sallek yaacub ni slalu dtg opis aku ngan bini no die yg xpkai tudung tu…tp skrg dah xde dah..

    0
    0
  6. boxer hugo bosss says:

    nk ckup kan kuota je ker?ikot sunah nabi jew..
    dulu punyer kes lain beb org skunk kawen byk sbb sex semate…oppss..terleser lak..hehe..pas2 xjage bini…bini berpeleseran cri jntan lain…yg dose nyer laki..
    so pk dlam2 ape kaum adam nak sebenrnyer…jgn men amik tp xjage sudey ler…
    dose tue mkin betmbh abg2 sekalian….
    mmg nmpk terer tp kat tmpt tido bini2 die je yg tau beb!!
    cau cin cauuu….

    0
    0
  7. ina razalie says:

    Boleh dpt kan gambar2 isteri abg jem tak. teringin sgt nak tgk gambar keluarga abg jem.

    0
    0
  8. ewah-ewah says:

    abg jem mmg best… sejak dengar sinar fm, ewah dh mcm giler gelak sorg2…. husband pon dh tumpang skaki dgr sinar…!! cayalah… (tp jgn kawen byk2 cam abg jem ye lalink!)

    0
    0
  9. nena says:

    aku rase sebab die gune ayat romantis….dn sah sah berlaku adill…..pndai abg jem…smoga prkhwinan diberkati allah..amin….

    0
    0
  10. sukor says:

    ramai lelaki yang berani cakap je pasal nak kawin 2 tapi hakikat nya bila fikir2 ramai yang tak sanggup. tak sanggup bila fikir tentang masalah selepas kawin tu. mungkin yg kawin 2 tu tak fikir panjang, entahlah, kata org sbb dah jodoh, tapi kalau tak cari nak dapat sorang isteri pun susah. apa2 pun aku bersikap terbuka, kalau ada org yg nak kat aku dan cukup syarat seperti apa yg aku inginkan, apa salahnya. hmmmmm

    0
    0
  11. Mr Co0L says:

    Bukan senang isteri nak restu kahwin 4 ni. Memang le kat atas katil kita tak tau samada dia power ke tak, tapi yang pastinya dari mata kasar nampak bahagia je. kalau ada masalah dah tentu ade desas desus dari dulu lagi. ini takde apa-apa bunyi pun pasal masalah rumah tangga dia. So kita assume yang baik cukuplah.

    0
    0