Written by AbangNara | January 20th, 2013

Pertama-tamanya biarlah Abang Nara memberi penjelasan tentang kononnya diri ini ialah penyokong setia Neelofa. Abang Nara memang minat Neelofa tetapi tak adalah menyokong membabi buta. Abang Nara bukanlah kipas susah mati Neelofa.

neelofa

Banyak cerita Neelofa yang dikeluarkan di sini kerana memang banyak kontroversi yang menyelubungi dirinya. Bukan sebab Abang Nara sengaja nak tulis. Jadi diharap anda semua memahami dan tidak menyalahkan diri ini. Terbaru, Neelofa memberi penjelasan panjang lebar menerusi portal Murai tentang gosip hubungannya dengan seorang jutawan automotif:-

Kadangkala pihak-pihak berkenaan harus lebih bijak dalam membuat sebarang cerita dan melihat semula akibat yang akan terjadi dek dakwaan sebegini. Apa yang dihebahkan itu bukan sahaja akan menjejaskan karier saya. Ia melibatkan ramai pihak apatah lagi usahawan itu merupakan suami kepada selebriti yang juga dikenali ramai. Mana datang cerita sebegini saya pun tidak tahu. Saya minta kalau anda mahu memburukkan sesiapa pun, tolonglah hormat pada hal-hal sensitif seperti rumahtangga. Ini bukan benda yang biasa atau boleh diambil mudah tetapi ia melibatkan perasaan orang lain. Saya tidak mahu komen lebih lanjut kerana saya tidak mahu ianya diputarbelitkan di masa depan. Saya juga terkejut tersebarnya berita seperti ini pada tahun 2013 yang baru sahaja memasuki bulan Januari

neelofa

Kalau anda mengikuti perkembangan dunia hiburan, sudah tentu anda dapat meneka siapakah jutawan automotif tersebut.  Abang Nara pun tak mampu berfikir secara logik bagaimana gosip sebegini boleh timbul. Memang agak tidak masuk akal. Apa pun semoga Neelofa tabah menghadapi kontroversi ini.

P.S: Panda 5 minggu pandai melambai tangan.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

129 responses to Mana Datang Cerita Sebegini Saya Pun Tidak Tahu – Neelofa

  1. pengkritik tetap says:

    wah…abang nara awal2 mengaku bukan sebelah pihak neelofa. takut kne banned ye abg nara? anyway, mak first nok!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 5
    • sembelit says:

      siape jutawan automotif tu?siape wife die?
      Marion Caunter and SM Nasarudin ke?

      just asking okey~~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 110 Thumb down 1
      • Rita vs Ayu says:

        amboiiii…kalau dakwaan berkawan ngan Hans Isaac tu xda Neelofa marah sampai macam ni. Anyway, jangan tiru perangai hodoh si perampas Fasha Sandha tu pon dah cukup baik,,

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 48
        • Juliana Banoss says:

          harap jangan lah dengan SM Faisal tuh…. ko nak rampas g la amik jejai tuh

          kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 5
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          hmmmmm…. bosannnnnnye… dia ni naik sedbab kontroversi manjang! sana sini cite kontroversi dia.. lagi2 ni nak menjelang ABP, harus buat kontroversi suapaya org vote dia!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 8
        • Bukan Isteri Orang says:

          Lofark is Notorious ——-> well known for something bad!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 5
        • Joe says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 31
      • Selamat maju jaya says:

        Abang Nara ni..gossip berulang2..dikupas2.
        Gossip Alyah kena tipu pengurus mana? Rajin2 la buat homework. Kami yg masuk pun ada mood nak komen.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 2
      • Lipas Susah Mati Lopak says:

        Biasa la lopa, kalo dah jadi artis gini la cabaran nya.. lagi2 muka cantik mcm ko.. sabar k yang penting hati bersih xmo busuk2 hati k.. abg nara: xyah, udah2 la..xyah nk berdalih k…. memang kipas ssh mati lopak.. ngaku jeeee

        Hot debate. What do you think? Thumb up 25 Thumb down 33
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 49
      • Juliana Banoss says:

        semoga neelofa akan menyebut nama abang nara kalo dia menang ABPH (harap2 x menang lah)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 3
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 43
        • Anonymous says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 14
    • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 36
    • 553370k followers says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 18
  2. Boring says:

    Aik…inimpun boleh jadi modal naik rating blog.Hahahaha…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
    • stone kol said so says:

      Abih tu ko dok melacur blog kukukata ntah amenda kat sini..tak ke sama?
      Beza nya blog ko murahan..wakaka

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  3. stalkersaje says:

    Nara ni defend Lofa bukan sebab dia minat katLofa, tp sbb Nara n Lofa ni asal 1 negeri yg sama, Kelantan! so, korang tau2 la org Kelantan tu mcm mana, sifat kenegerian dorang mmg kuat. lg pun Nara bangga ngn Lofa, sbb ada jugok mek Kelate lawo n seksi mcm Lofa.. tak gotu Nara?? lg pun nama nara ni bukan la nama Korea ke ape, tp nama kampung kat Kelantan, Kampung Nara.. betol x? haha.. k la, bye!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 156 Thumb down 64
    • Anti Racist says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 106
      • Anonymous says:

        ye ker org sabah, ntah2 org kelantan jugak, selalunya org kelantan memang kuat semangat kenegerian

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 141 Thumb down 40
        • Juliana Banoss says:

          hadoi x pasai2 dah gaduh pasal negeri pulak, sabaq naaaa, biar depa wat kita, jangan kita wat depa….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        org kelantan yg racist. mulut busuk

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 114 Thumb down 53
        • budak baik says:

          amenda nih main negeri bagai? woitttt…. negeri kelate ker… ganun ker… k.l ker tetap dlm malaysia jugak!!!!… racist mcm gni la aku rasa nak hempuk… baik or buruk bukan tang asal dari negeri mana… tp dari hati ko… dari diri ko sendiri… jgn duk sibuk salahkan negeri mana2… kang ada jugak makan kaki berulam pelempanggggg!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 19
        • antibodi says:

          anon…suatu ari nanti,,dpt wife @ suami org kelantan..ko xnak cium ke…dk ktuk busuk sgt…

          wes..sape2 xgsok gigi mmg mulut busuk..bkn mulut org negeri y busuk…
          komen mcm xsekolah je

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        Cantik sungguh bahasa panggil org bangkai..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 15
      • stalkersaje says:

        @ Anti-racist: mana tang racist nya?? salah ke aku puji org Kelantan sifat kenegerian dorang kuat?? so, apa yg racistnya???

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 8
    • antibodi says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 38
      • Negeri Sembilan says:

        Ekau jangan main-main ngan budak2 kelantan ni. Kang hancor muko kau di lotup eah kek stadium tu kang. Jangankan baling muko kau ngan merocun, baling muko anak rajo kelantan tu pon dio sanggup. Den x sanggup!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 28
        • kedah says:

          betul tu negri sembilan…depa sume memang ganas nak2 bila bola kalah..abis stadium nak dibakarnya, polis pun dilawannya

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 28
        • Johor says:

          n.sembilan & kedah…org kelantan ni memang x leh terima kenyataan, kita tegur skit dh melenting, org negeri lain pahang, trg tak pulak mcm tu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 35
    • narin says:

      baru narin tahu abg nara org kelantan…patut lah komen narin abes kena padam…rupa2 nya nak sebelah org negeri sendiri…org kelantan memang perangai mcm tu ker???? hish kalo mcm ni tak nak lah dekat dgn org kelantan, jahat…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 128 Thumb down 59
      • icha says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 81
        • fahana says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 61
        • i love melaka says:

          narin datang lah melaka, kita kat sini baik, jom melawat bandar melaka sambil makan cendol

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 13
      • antibodi says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 66
      • gugu gaga says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 51
        • julia says:

          dia pun rasa2 x nak kat org kelantan, betul lah apa narin ckp tu…komen aku sendiri pun kena delete hr tu, pasai apa nara delete kalau tak racist sebelahkan rakyat senegeri..kata tak minat lofa, abis tu kenapa delete, artis lain kena kutuk kaw2 tak pulak delete, dh nmpk racist kt situ

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 8
      • dan says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 45
      • kipas maut oppa gangnam style says:

        iyo la tu narin oiii..xmo dkat ngan ore kelate konon…dpt jdoh ore kelate melekat ko hari2 dirumah!!x gitu?mulut tu jaga cikit..kang narin trpikat dgn mamat kelate mandi xbasah tido xlena ko narin!!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 25
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 16
        • melaka boy says:

          mulut kau pun mcm longkang gak, org yg baik x kan kutuk balik org lain walaupun org tu buat jahat kt kita…ntah2 komen yg kena flag tu komen ko tak…tu yg tak puas hati sgt

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • Narin yang jahat says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 25
      • Anonymous says:

        Ehem. Hati2 dlm bkata2 tuh cik kak oi..nt tuhan bls…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      elehh si ‘stalkersaje’ ni.. cakap main redah je.. aku ni org Perak.. ko ingat org Perak tak minat Neelofa ke? kau je yg bodoh bangang nak kata org kenegerian, nampak sgt ko yg kenegerian. what a moron monkey u are.. pathetic.. klu dah dasar haters tu mmg hanjing, kata benci tak suka neelofa tapi setiap kali ada entry pasal Neelofa ada je muka tembok ko yg nak tahu dan ikuti pasal lofa kan..? kenapa tak berambus n masuk je entry artis sendu yg ko minat? nampak sgt artis ko tak laku kan? pastu mulalah nak kutuk artis lain yg jauh lebih berjaya dari artis ko.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  4. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    asyik asyik neelopak!!!! abg nara ni kannnnn….toksah la nak ceta sgt sal lopa ni…. bosannn dah siakap tau…
    alaa…si lopa ni pura2 lg tak ngaku…adelah org nampk tu….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 5
  5. Aik... says:

    Aik…” Abang Nara pun tak mampu berfikir secara logik bagaimana gosip sebegini boleh timbul”…apsal gossip artis lain abg nara tak wat statement gini???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 1
  6. sembelit says:

    siape jutawan automotif tu?siape wife die?
    Marion Caunter and SM Nasarudin ke?

    just asking okey~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
    • narin says:

      ye marion caunter dgn sm nasarudin …tp neelofa ni kena gosip bercinta dgn adik jutawan automatif tu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
      • abg jaapar says:

        betul ke yg ko cite ni narin…ko ni bestfriend marion ke bestfriend lofa? kalo x de bukti jgn wat fitnah.. kerana mulut nnt masuk neraka

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
        • khairy says:

          abg jaapar kenapa lembap sgt ni, nama pun gossip tak semestinya betul

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
        • abg jaapar says:

          kalau semua org pikir mcm ko ni bagus la..tapi kat b.nara ni ramai main percaya je. kalo benda tak betul org tuduh ko..itu bkn fitnah ke.

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • narin says:

          abg jaapar onn….narin x ckp pun benda tu btoi….narin ckp tu gosip jer

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • anti mulut puaka says:

      kawan ko ngan ko sama2 kaki propa..suka fitnah org

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  7. susukering says:

    jangan nak poyo sangat lah lopak!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
  8. me says:

    saje nak raih undi di abpbh nanti…puiiiiii…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
  9. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    tapi kan lopa….jgn nak main2 dg si marion counter tu…dia lg hot!hot!hot! dari awk tau takkkk……..errkkk tetibe nak tekan break pulak.. suami si marion ke yg dimaksudkan ole si lopak ni?????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 10
    • ikan siakap diternak kak cham/olga says:

      sape pula yg dislike siakap ni???? eeuwwww….msti awk ni peminat si lopak kannn….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 7
  10. Mrs. Sobri says:

    hamboih bro nara, mementang lofa oghe kapung dia (k’tan) :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 4
  11. jangan la sentap says:

    wow first time abg nara membidas para pengkomen blog dy! i loikd

    p/s:abg nara sentap ke dgn kami??alolo

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 4
  12. Anonymous says:

    nara sje je macam nk naikkan populariti si lopa je nie..
    sje je kan??
    mentang2 dah nk dkat APBH kan??
    ~~sambil myelam minum air,yedak nara???
    sikit2 lopa..lopa3x

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 4
  13. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 58
  14. lopa jgn nk hot2 sgt neraka lg hot says:

    org makin mnymph makin dibuat2 certa,die ni kebal jgk kn?jnis org yg..lntaklah org nk ckpape buat ape, jnji aku fofuler, dgn cerite2 hot.. ko hado? bio xmenang bru tau langit tinggi rendah..byk org komplen pasal attitude die..ni mohon sedar diri tu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
  15. lipan seksi says:

    ieii beruk bigot semua…listen…listen…listen…(tarik keyboard!)

    Orang main bende2 kenegerian memang la berotak beruk bwah semak..sikit2 kenegerian…selama 25 tahun aku hidup aku nampak sume orang same jahat same baik sama busuk sama wangi…serata smua tuhan cipta komposis manusia setiap negeri…kate merdeka tp mentaliti mcm orang batak paleolitik,,sikit2 nk sabitkan kenegerian…pastu yang budak2 yng ignorant pegila percaya sumo kate2 si beruk yang ignorant…

    reality check —-> Melayu sama melayu duk memaki satu sama lain,kaum lain duk gelak and move on…nampak x hala tuju negara kita…nampak?

    pfffft~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 5
  16. Puteh says:

    Jom dtg Swk, kami barulah betul-betul 1Malaysia. Tak payah berlogo-logo.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 4
  17. erina says:

    narrow minded…mereka yg cool and chill adalah mereka yg brfkiran positif and mnggunakn bhs yg sopan. masih de lagi minded yg camni..myb education level tk tinggi ehh…huhu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 27 Thumb down 29
  18. Anonymous says:

    diamlah ko ERINA..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 9
  19. anti-war says:

    xbaek taw kutuk2 sgt org kelate ni..ak pon ad rmai kwn kelate..n alhmdulilah dorg n ak baek2 je,sikap ambil brt n ske mnolong…well,nobody perfect beb..besela sume org ad keburukn msg2, xsemua kelantanese tu negative ok…tp xleh elakkn ad gk ak hangen n certain dorg ni tp xdela ak nk judge smp sumenye skali,aslkn kte eclas bkwn n xbt taik n org pon sng n kite..kecik pny hal ma..tp ak respect dorg ni 1 hal…wlau jaoh mne dorg pg dorg xmalu n bdaya n asal usul dorg xmcm certain dr neg len..dok kl bru stahun da lupe asl kg mne..hmm watever btw semua org ad baek n buruk xkira la dri mne asal ko kte ttp mnusia bese y byk kekurangan..together we united..ewah

    Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 19
  20. anyom says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 43
  21. Daku says:

    Apa barangla korang nak gaduh tjerit tpekik tlolong kluar kata2 kesat hanya utk kes cenggini. Pleasela jngn terlalu emo. Biar je la nara nak trasa bagai. Hakikatnya dah dia nak trasa sdiri. Biar je la. Btw, kami masuk blog ni utk nak tau update pasal artis je. Tu je

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
  22. Anonymous says:

    PUTUS CINTA??? YEKKKK..NAK JATUH CINTA PUN FIKIR 2 3 KALI KO TAW..ORG KELANTAN PERANGAI HUDUH NAK MAMPUSS..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 24
  23. Boring Crita neelopak je... says:

    Minah ni lagii… Stu je nk ckap.. Prangai tu tak lawa mcam mka….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
  24. Cik Kam says:

    OH well…sungguh disgusting pemikinran…walaupon hidup abad 21 pemikiran zaman gila lah purba..ouch….cara ckp cerminkan mentality..bila orang ckp bigot and narrowminded sentap bgai nak rak,,,tapi diri sendiri tahu tapi x nk mengaku..kesianya..same2 melayu pon x boleh nak tolerate,…cik kam x leh bayang mcn mano korang handle other races yng totally dffrnt diorang punyer languages and faiths…hidup dalam kepompong melayu tapi same2 melayu pon nk begaduh..how low you can be? mentality dah nk sama macm makhluk tuhan yng lain dah….kesian

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  25. say what! says:

    so as i hovered down, most of the foul comments about kelantanese are thumbed up…can you see the meaning behind of these..yes!..not much kelantanese here ( as i assumed kelantanese dont thumb up that particular comments)…and what are you keyboard warriors?..and as i can see here..kelantanese dont really burp any hurtful comments to other states..so who’s the rotten apple here??? get it..get it..? goood!..

    one word : tolerance~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 19
  26. jun says:

    lau nk jdi blogger yg bagus kena adil.. blik2 artis yg sma..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  27. chinta says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 28
  28. Anonymous says:

    nak cite pasal neelofa ke nak cite pasal negeri kelantan you all yg baik hati n perangai baik2 ni???
    klu ko xsuka kat neelofa pn xpayah nk babitkan negeri,,sgtlah nmpak xcerdik bila di kaitkan sesuatu perkara dgn negeri,,mmg manusia gini baik xde otak sbb xguna jgk.klu ko xkenal n xpenah nk rapat ngn manusia yg asl kelantn ko xpyh ckp byk,,just diam,

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 9
  29. abg jaapar says:

    x paham dgn haters ni..kata benci..bosan ngan lopa tapi tiap kali entry pasal lopa kluar mereka la yg berduyun2 baca,komen dan menhentam. typical malay.. busuk hati,suka menghukum,suka tabur fitnah dan main terima je apa kata org tanpa selidik dulu kebenaran. kalo dah benci tu mata pun terus buta dari segala kebaikan dan kebenaran

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 13
  30. Anonymous says:

    jaapar ko pun same..aritu kemain ko kutuk sorang artis tu..ingat aku taktau?????

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 7
    • abg jaapar says:

      anonymous: satu lagi contoh typical melayu yg aku maksudkan..suka fitnah tanpa bukti

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 7
  31. T@h¡ says:

    Jaapar T@h¡ Jaapar T@h¡

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
    • Abg jaapar says:

      Bleh gunakn akal tu sikit tak???

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
      • abg jaapar says:

        kalo ye pun nak menyamar tukar la email tu dulu… avatar sama kemudian komen diri sendiri. satu lagi bukti typical malay yang kurang tahap pendidikan

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
        • kawan abg jaapar says:

          hahaha..kantoi sudah.. nak trcabut usus aku ngan anonymous nim..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. Anonymous says:

    baiklah jaafar.. sya dah insaf.. INSAF YER…KO MAMPU????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Anonymous says:

    kitorang benci kelantanese… tapi benci lofuck ni bkan sbb klantanese jer… sebab die GEDIKKK…sekian yer…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 31 Thumb down 25
    • Cik Kam says:

      Amboiiiii…nk kutuk orang tapi nama selalu jer anonymous..xder batu ke?..takut orang target eh? dasar ayam berak paku..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  34. Anonymous says:

    jaafar onn sotong..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  35. abg jaapar says:

    Bleh gunakn akal tu sikit tak???

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
  36. klon minah jambo says:

    awat banyak sgt nyah komen ni…. zed zaidi mohon siasat fenomena nyah ni blog nara

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  37. mak jah says:

    aku tak paham kenapa perlu orang main isu KENEGERIAN?
    ape masalahnya kalau org kelatan ada semangat kenegerian?
    apesal nak dengki sangat?

    and kalau nara tapis komen pun,
    lantak dia la. ni kan blog dia. tak suka gi blog lain lah.

    and to NARA,
    tolong la buat research pasal topik lain jugak.
    alang2 kata full time blogger sekarang,
    apa kata ko jadi je wartawan separuh masa.
    boleh gi tau cerita artis direct.
    senang cerita.
    tak yah nak copy paste bagai kan.

    pastu cerita pun semua uptodateeeeeeee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 5
  38. chinta says:

    mcm la org ngeri lain x gedik..gle..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 11
  39. abg jaapar says:

    haha..si bodoh yang sudah pandai tukar avatar..
    tapi org tetap tau la ko ni menyamar

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  40. abg jaapar says:

    dan yg komen tu org yg sama je..maklumlah baru skrg pandai tukar avatar
    dasar sakit jiwa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  41. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 11
  42. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    malaz dh siakap nak komen…perangai manusia ni mmg lain2…x smstinya org klntn buruk prangai…kite semua sme je d mata pencipta… jgnlah kita saling tuduh menuduh…
    bergosiplah secara b’hemah *tagline blog abg nara

    p/s b’satu hati demi kemajuan blog abg nara #jgn sentap lg!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  43. suky says:

    menyirap aku baca komen2 kat sini. kutuk orang bukan main lagi. macam baik gila je. cakap orang ni cakap orang tu. korang tu yang kena taubat! dah serupa macam makcik makcik kepoh yang sibok dok mengumpat orang lain lepastu kena kat kau balek! sekarang ALLAH bayar cash la wehh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  44. someone says:

    menyirap aku tengok komen2 dalam ni. kutuk orang bukan main lagi. macam kau baik gila je kan. kutuk sana kutuk sini. kau tu yang kena taubat! pergi tadah tangan minta ampun dengan Tuhan. eh sekarang Allah tu bayar cash. ngata orang kau yang kena kang!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  45. malebes says:

    1 je – org yg dok kutuk org klantan ni cemburu senornye. Pompuan klantan trutama dari pasir mas dan kota bharu mmg trkenal cantik, budi bhs tinggi n menawan. Kbykan bakal mak mertua takkan tolak kalau baakal menantu diorang pmpuan klantan. Bkas mkwe aku org klantan.. Mmg terbaek. Tp takde jdoh. Nk wt cmne. Whoopssss… Aku bkn org klantan hoyeeehhhh. Jangan mareeee anti2 neelofa iyee wakakakakakkk

    Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 21
  46. minah says:

    Sudah2la dok ngutuk sana sini..bwk bertaubat la.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. anti mulut puaka says:

    cuba skrol atas balik siapa yg provoke dan kutuk2 negeri. pastu kalau kena baling botol kena tumbuk cakap org kelantan yg mula. berani kutuk berani la terima akibatnya..sbb mulut korang tu mulut puaka mmg layak kena baling pun.Jgn takat jadi jaguh keyboard je,kat luar nangis sambil lari masuk padang. dasar x de telo

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
  48. lady says:

    seriously aku xlah minat sgt lofa tp kesian jgk tgk dia ni kdg2 mcm ada pihak yg sengaja buruk2kan dia lepas satu…satu kes keluar!anyway aku rasa jutawan tu drpd family SM kot, tp mmg tak logik lah SM punya family masing dah happy dgn wife & anak klu nak gosip pun tak silap aku dlm iklan simply ct dulu ada seorg lg anak lelaki dlm family SM yg single (klu salah sorry)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  49. Cik Kam says:

    DAH la datang blog orang pastu kutuk dia punyer asal usul ,cam haram….bukan ke xder otak disitu?sukahati nara la nk delete comment pon sebab nih blog dia..xkan tuh pon nk explain…dah baligh ke sampai otak sebesar telur cicak nih hah?

    Amboi..bukan main nk provoke orang kelantan pdahal diorang x start ape2 pon kat sini…and aku tgk reply2 orang kelantan dekat sini sumenye baik2 jer dan berhemah..xder emotional menggila berbaur hates…..so sape yang perangai sakai dekat sini???sape?…nilailah sendiri wahai manusia yang berotak..yang xberotak teruskan didalam kepompong kebodohan mentality korang….ish ish ish….cik kam nk g toilet nih… kembali selepas ini.!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
  50. bobby says:

    ketahuilah korg lofa skrg mmg couple dgn hans isacc!so DIAM tak payah nak gosip liar sgt!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  51. jane says:

    bukan lofa laa , izara sebenarnya.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  52. budok klate says:

    Assalamualaikum kwn2 dekat cni…yg korang sdap mulut dk kutuk bagai org klate ni apesal?..asal klate je kutuk…rupanya rmaikan yg jeles dgn org klate ni…anywy ktorg bahagia dibawah naungan sultan kami yg berjiwa rakyat,sbb tu korg dengki kan..aku bkn nk bekap lofa..dah kalau xsuka lofa knape habis satu negeri korang nak kutuk!!..siap guna anak raja lg..korg ape kes??..berhemah skit ble nk berkata2…bahasa budaya bangsa..assalamualaikum

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 12
  53. Salam says:

    Ohhhh mannn…

    Mcm nilah krang kan semua ada akal fikiran..await hal negeri kena heret semua…?
    Cheq bukan apa…naik menyampah dgn org2 bodoh piang macam hangpa semua yg duk kata hal negeri org…
    Mana2 pi pun…kalau ko kena kacau..konfirm hang naik antu kan…

    Jadi key, bo-bo lah kecek bebal ginih…mu dok kato ke ore…mu dapat gapo..dapat sakit ati? Tamboh doso hok sedia ado…

    Ni nak royak bui…mmg di perakui…ore tino kelate lawa2… Manja2… Kalau dok tokkey apek kene ko luniey ….

    Zamang nabi dulu takdok hok cakap negeri ni molek negeri tu molek…mu dok malu ke diri sendiri ker?
    Ni bukan bmakna aku minat neelofa nih…dok minat setarang..kalau tgk dalam propaganza soklang dok cerdik lansung…dohlah kaku…

    Cuma aku mmg dok suka org cakap pasal negeri2 nih…

    Korge aku … Ada org kedah, ada org siam, ada org melaka, ada org thailand, ada terengganu, ada org kl, ada org sarawak, ada org singapore…ada org nogori, ada orang kelantannnnnnnnnn,

    Kami ok jer takdok pun gaduh2 …

    Maaf cakap… Tp ramai yg benci kelantan ni sbb dgr cakap2 org jer kan… Jadi siapa yg bodohnya sekarang….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 10
    • ct says:

      aku org singapore…pakcik aku kawen dgn ore kelate… elok je aku tngok makcik aku tu.. baik ore nyer..tk baik kutuk2 kelantanese..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 8
  54. anti mulut puaka says:

    aku rasa ko yg letak otak kat tapak kaki.. habis tu kalo x nak statement cliche x kan lah kalo x betul nak kena ngaku jgk. ko ni masa skolah dulu kelas no berapa?kelas dpn ke blkg? maaf la mulut aku ni kadang2 puaka ckit..macam mulut ko jugak;)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  55. chill says:

    cer korg siasat artis lain yg muka nampak sweet & suci abes tp dia sebenarnya yg bercinta dgn jutawan autimotif tu bkn lofa!kesian ko lofa…tp best sebab banyak pahala dpt

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  56. Lofers says:

    Setakat komen nak tambah dosa baik tak payah. Yang haters ni, tak tahu cerita sebenar main suka hati je cakap. Lofa bukan suka suka nak ada gosip macam ni, dia takde masa pun. She’s too busy with her career. Media/Blogger yang suka cari gosip. So please comment biar guna otak sikit, biar berasas, biar bernas.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  57. hamek kau says:

    korang semua ni takde kerja ke? bergossip terusss. so far yang aku tau si lofa tu rapat dengan sepupu-sepupu kepada adik jutawan ni since dari zaman sekolah lagi.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • lover says:

      sian Lofa.. sebut je nama Lofa, terus si haters pendengki hati busuk ni buat fitnah.. makin bertambahla rezeki Lofa

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  58. beduss says:

    bukan lofa dari dulu rapat gila dengan sm khalis, sm azli, sm azrul and sm faris?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  59. wah lofa says:

    neelofa ni memang byk peminat kat twiter ada 553370k followers…pastu kat fb dia ada 178715k likes…tak heran la dia bleh menang nanti….pendengki tu …biasala…asam garam jd artis…dosa tak cukup lagitu….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
    • betul doh tu says:

      setuju… sbb dia mmg cantik… lagipun dia berpendidikan..pakej cukup.. mmg org akan minat walau byk mana pun kontroversi dia… apa2 pun… ramai yg nak tgk dia jatuh… kalau dah rezeki dia tertulis.. siapalah kita nak persoalkan ..ye dak? hahaha

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  60. nak selit sikit... says:

    hahahahhaha… sakit perut aku baca komen2 suma… xde timbul isu neelofa dah..tpi hal lainlah pulok..tp pengomen2 kat sini mmg terbaik… ckup rasa… cukup rencah ayat masing2…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  61. Loli says:

    ler. lofa nye hal pun nak bergaduh. sia2 je. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  62. Cik Kam says:

    Komen kamu nih sebodoh peristiwa dibawah :

    Pada suatu hari..ada seorang pondan tua lagi pemurah…Pondan nih suka bergosip,pegi rumah kawan dia bwk hadiah pasu..dah 2 kali dia bwk tapi kawan si pondan nih x letak2 jugak pasu dia dalm rak tepi tv ….bila si pondan nih sentap,.kwan dia ckp..sukahati aku la nk letak dekat mana nih kan rumah aku..akubayar…..aku nk buang ke simpan tuh hal aku sebab nih rumah aku..

    faham x pondan..?eh..eh..

    kate orang x profesional tapi dia bagai nk rak datng blog nih nk tgk entri nara jugak….dasar xtahu malu.:P aduh sakit perut cik kam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Cauliflowed says:

    Pompuan nih saja je wat cite sendiri. Dia kan perasan cun habis gila glamer. Bangga la muka dia kuar blog walaupun cite mcm ni. Janji glamer..dah xde cara lain. Ada ke drama atau filem dia yg terkesan di hati penonton utk org ingatkan dia? Xde kan. So wat cite sendiri lah…poooodah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. nenek kebaya says:

    hehe…memang la gatai jugak MISS KELATE ni…..dah la tak cukup tinggi…! ade hati nak kawen dengn ORG kaya….Memang dasar MEK KELATE…memang HAti busuk dan Suka amik LAKI ORANG…….padahal rupa tak la se VASS mana pun…kategori biasa2 Aje…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. Mimi A says:

    Actually Neelofa ni pernah berscandal dgn Nasa,masa Nasa couple dgn Marion,lum kahwin time tuh. So dia slalu dpt job jadi model time lauching kete Naza. Dia mmg kenal family diaorg. Nie cite seblum menang Dewi Remaja.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Anonymous says:

    x ske ak kat neelofa nieh..ske menunjuk..korg tgk la fb or twitter dia….bukn men lgy….menunjuk…………………………………………………………………………………………………………………………………………mcm dia sorg je mampu beli……………rmai lagi org mmpu beli..tp x MENUNJUK cm ko lopak oiiiiiiiii…ak bnci ko smpai ke mati…bye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0