Written by AbangNara | September 21st, 2009

Selamat Hari Raya semua~~ Apakah aktiviti korang raya ni?? Tengok tv memang banyak rancangan best tapi jangan lupa jugak aktiviti raya yang lain macam ziarah kubur, melawat sedara mara dan pusing satu kampung dapatkan duit raya. Tadi KakNara sempat tengok rancangan Macam-Macam Aznil memang kelakar tak ingat lah! Aznil ni memang antara celebriti yang bagus lah, imej dia bersih aja, pastu lawak-lawak dia makin best. Memang gelak guling-guling lah.

Selain cerita gelak ketawa, banyak cerita bes kat tv sempena raya ni. Semua channel lah tunjuk cerita raya. ada drama yang kelakar, ada yang nangis-nangis kalau tgk….kalau tengok ramai-ramai kat kg, kalau tetiba aja semua orang senyap, haa memang sentap lah citer tu.

Eh kalau korang ada drama sentap yg WAJIB tengok sempena raya, tulis lah tarikh & masa siaran tu kat komen yer, Kak Nara taknak terlepas tengok. Nanti balik ofis orang lain bercerita pasal drama raya takdelah kita nganga aja.

Gambar-gambar khas artis berbaju raya merelip-relip..

adik beradik rozita che wan, wahh semuanya hot

Mawi Ekin sedondon peach

tema songket kot

amy mastura ni umur 39, tapi maintain macam 19 aja

Abby beraya kat rumah baru

tema biru muda

84 responses to Makan Sate Jangan Sampai Tercekik

  1. lanToK LeW says:

    salam lebaran wat semua…amboi seronok beraya ye sampai x sempat nk jenguk BN…pas raya ni musti semua sibuk bercerita pasal raya…hehehehehe….pe pon selamat hari raya semua….wat kak n abg nara…selamat hari raya….

    0
    0
  2. lanToK LeW says:

    eh..saye 1st ke??huhuhuhu….cantik je nengok artis2 terutama yg dah berkeluarga….sepasang gitu…paling suke tgk amy mastura…emmm…tiut arnab tu….

    0
    0
  3. Penari Poco2 says:

    salam…
    sunyi sepi jerk…
    errrmmmm…ader gak ko MEMEY yerk…
    selamat hari raya…

    0
    0
  4. ctzen says:

    hmmm….
    selamat hari raye lagi kat page ni pulok…

    0
    0
  5. Zaza Muhammad says:

    ahahah… aznil mmg best.
    bz siot smlm, bese aaa raye pertama..gathering adik bradik masak reramai…
    x sempat oo nk layan cite kat tv. ari ni baru tgk tu pun sbb kapla dah sakit huhuhu…lepak umah je ari ni. sok aaa sambung beraya hehhe…

    0
    0
  6. tyrabanks says:

    hi..asamekum semua..

    tyra nak ucapkan selamat hari ray dan maaf zahir batin tuk damia,jed hijau,poco2..,eclipse,aries,delimasara,singa ganaz,transformer,ishh..sapa lagi ek.. salm tuk korang semua….kak leen, gak..hihihii..

    0
    0
  7. tyrabanks says:

    …kak su….buaya tembaga…dan yg lenlain gak…SALAM AIDILFITRI..

    0
    0
  8. nUrUL says:

    slmt ari raya smua…

    0
    0
  9. Delimasaraa says:

    selamat hr rayaaaaaaaaaaaa………………………..

    0
    0
  10. lolly says:

    selamat hari raya beautiful nara

    0
    0
  11. lolly says:

    btw, beraya sakan. tak update blog. hhehe! peace~ :)

    0
    0
  12. violet says:

    berlalu la sudah ramadhan..
    sebulan berpuasa…
    penantyer rase bdn
    kerna dtg bekerja…..

    0
    0
  13. violet says:

    amy mastura cute jer..
    maintain cute..
    ;)

    0
    0
  14. aries_april says:

    morning all….

    0
    0
  15. aries_april says:

    mn yg lain ni…?
    naik gila dh bla x da orng…
    kira ko x nk tmn akak ngan GF ko ni ker?

    tomei…lma nyer laki ko ttp kdai…
    eclipse udah la…
    xyah smbng g MC ko tu…
    anne…bos pnggl keja..ko bt tahi mta x abis g ker?
    antu…mai ar sni.awek ko srh keja…cr dt nk rya…

    0
    0
    • violet says:

      kira…
      p raya uma sedara mara.
      antu…
      dia kt kg..tu yg xingt nk lik kj,..
      eclipse…
      biasa la…mc jer…huhu..smbung cuti…
      n buat puding kt uma ada org nk dtg raya..
      :)

      0
      0
      • aries_april says:

        hehhehe…
        pndai la…
        boring ni….:-(
        p mn orng abis?
        argh…………………………….

        0
        0
        • violet says:

          sume org ngh raya sakan…
          nx wk br ada ramai org…
          tgl kite je la pengkomen tegar kt bn…
          :)

          0
          0
        • aries_april says:

          heheehhe…
          kak nara pn…
          dh tau da ttmu kat BN ni…
          ltak la kuih rya n duit rya…
          ni bual kosong ngan air sirap ja….
          :-(

          0
          0
        • violet says:

          kak nara kira budget tu..
          kasi ank buah je dh sengkek kak nara..
          xper aries ko dpt 150 kan
          ko la kasi aku wet raya.
          :)

          0
          0
        • aries_april says:

          ko nk…
          ko trn png…
          aries dh kata…
          sap warga BN yg p rya umah aries…
          akan aries ksi duit tu sbgai dt rya tuk korang…

          tp duit tu da trkh lput…
          lmbt jdi hak milik aries.

          0
          0
        • violet says:

          ala aries kasi mcm x ikhlas jer.
          bak ket.
          violet wat wet tmbng,…
          :)

          0
          0
        • aries_april says:

          ko dtg dlu…
          skli ngan duit tmbng prgi blik aries sponsor…
          hehehehehehehe
          mkn mnm aries pyung g kot ats….
          :-)

          0
          0
  16. yula says:

    semalam aku mkn sate nsib baik
    xtecekik
    allloooo……suma

    0
    0
  17. yula says:

    Korang ni bl aku ade korang diam je
    jap ye aku nak mndi jap
    dr pg aku xmndi lg
    hak…hak…

    0
    0
  18. aries_april says:

    MN LAK KORANG NI?

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      aries…ko pekabar…???
      camna hari ptunangan ko semlm…???
      happy x…???
      bestnyer…

      0
      0
      • aries_april says:

        baik2x aja..
        brlnsng ngan merih skli kat mall…
        hahahahha
        actually smlm aries p nengok wyng…
        citer tsunami(korean movie)

        0
        0
  19. Penari Poco2 says:

    assalamualaikum…
    aku dtg mjengah bn japs…
    pasni jln2 ke umah org…yeeehaaaa…
    raya…raya…raya…

    0
    0
  20. Penari Poco2 says:

    sekurang2nyer ader 2,3 org yg masuk ke sini…
    kalo x…aku sorang2 jerk layan aku sendiri…
    huhuhu…

    0
    0
  21. Penari Poco2 says:

    senyap balik. daaaa..
    nie yg aku tensen nie…
    oooooiiiii korang2…p mana nie…????

    0
    0
  22. aries_april says:

    sunyi nya BN ari ni…
    kak nara x upload pic rmh trbuka arts msia ker?

    0
    0
  23. pingkypanthers says:

    hmmm……
    sunyi…..

    0
    0
  24. Penari Poco2 says:

    hello…ader sesaper kat sini…???
    hello…orang bunian, sepi jerk…!!!

    0
    0
  25. lanToK LeW says:

    huhuhu….pe la nsb…rini da start kje….best nengok owg len ngh cuti2 raya g…..

    0
    0
  26. Penari Poco2 says:

    aku cuti lg…senin baru keje…
    (dah xtau topik apa lagi dah nie…)
    cakap sorang2…kakakakakaka

    0
    0
  27. kak long says:

    Selamat Hari Raya, jemputlah datang kat rumah kak long di Bandar Puncak Alam.

    0
    0
  28. selamat hari raya. mari bergosip seperti biasa

    0
    0
  29. insuraya says:

    aduh..raya ni kenyang p mkn kt umah terbuka..perut pun mula la buncit..hehe..

    0
    0
  30. cik pah says:

    Kami dr TERATAK CIK PAH bertempat di Rawang,

    Selangor. Kami boleh membekalkan pelbagai jenis

    satay mentah yang siap dicucuk kepada

    peniaga-peniaga kecil dan sederhana yang memerlukan

    bekalan satay. Satay kami menggunakan resepi dari

    turun temurun.
    BUATAN MELAKA…

    Harga Satay TERATAK CIK PAH

    Ayam RM0.30
    Daging RM0.30
    Kambing RM0.40

    Penghantaran dalam 40km FOC.
    Sekiranya memerlukan bekalan, sila hubungi @ sms
    Atta 0136963467
    Amdy 0166007824

    Penghantaran minima 500cucuk

    0
    0