Written by AbangNara | November 12th, 2012

Abang Nara tak ada lagi ke gambar nikah Diana Danielle ngan Farid Kamil? Tak puas lah tengok kecomelan diorang berdua. Cemburu sangat-sangat.” Itulah antara kata-kata yang sering Abang Nara terima menerusi email dan Facebook. Nampaknya ramai yang mahukan lebih banyak gambar detik-detik bahagia Farid Kamil dan Diana Danielle.

diana danielle farid kamil

Untuk tidak menghampakan anda, Carlos Nizam Photography yang merupakan salah seorang jurugambar rasmi untuk majlis pernikahan Diana Danielle dan Farid Kamil telah berkongsi gambar-gambar ekslusif ketika majlis berlangsung. Abang Nara suka sangat-sangat semua gambar yang diambil. Awesome gila-gila kot!!!

diana danielle farid kamil

Lagi 15 keping gambar sekitar majlis pernikahan DD dan FK dengan membaca entri ini sepenuhnya. LIKE Facebook Carlos Nizam Photography dan lawati laman web Carlos Nizam sebagai tanda terima kasih anda.

diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil

diana danielle farid kamil

46 responses to (17 GAMBAR)Majlis Pernikahan Diana Danielle Dan Farid Kamil Daripada Carlos Nizam

  1. Kepologi says:

    cantik la pic y ni…

    0

    0
  2. adah says:

    sweet je….

    0

    0
  3. aisyah says:

    the second last pictre tu muke diana sgt comel !! :D

    0

    0
  4. Mia says:

    Cantik..cantik..semue gambar cantik2..buatkan sy rase nk kwin dalam suasana serbe sederhana..

    0

    0
  5. HIHIHIHIIHHI says:

    BESARNYEEEEE KOPEK!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  6. cik uya mie says:

    cantiknyer….

    0

    0
  7. bungakejora :) says:

    bleh tk abg nara …citer owg lain pun …dh basi la..

    0

    0
  8. wanayu says:

    wah cantik2 gmbarnye.. memang sweet gambar2 nye.
    ENTRY TERBARU WANAYU KEPUTUSAN UPSR DIUMUMKAN

    0

    0
  9. wannsury says:

    happy to them….semoga kekal hingga akhir hayat

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Walaupun si DD ni ada “mixed blodd”, tapi if you compare with other celebrities (pure Malays), rasanya pakaian nikah DD yang paling sopan dan menutup aurat. Caya lah lu DD!

    0

    0
    • ain says:

      tapi org mixed blood ni high taste skit, sy ada sorang kawan dia mixed sweden+ malay..dia memang high taste..kalau yg biasa2 jer memang tak layan

      0

      0
  11. Mama says:

    Walaupun si DD ni ada “mixed blodd”, tapi if you compare with other celebrities (pure Malays), rasanya pakaian nikah DD yang paling sopan dan menutup aurat. Caya lah lu DD!

    0

    0
    • Anonymous says:

      irma hasmie pun sopan masa nikah..benda ni tak kira mixed ke pure malay..yg penting iman kena ada, kalau iman tak ada kt tepi pantai pun boleh cium peluk dgn bf lol walaupun mixed

      0

      0
      • Anonymous says:

        Betul tu..semua pun hamba Allah gak ada kaki, tgn idung…org putih pun ramai masuk islam dh skang ni….ikut kajian europe within 20-30 tahun lgi mungkin akan jadi negara islam…yg pure white pon pilih islam yg half2 ni xde alasan la nk bercanda ditepian pantai pki bikini..

        0

        0
  12. zuragon says:

    dd cantik sgt.. tp x suke kain untuk kebaya tuh mcm nampak murah… sorry..

    0

    0
    • snowpeach says:

      kalau tak suke ke murah ke, takpayah mention sudahlahhhh…ckp dlm hati je cukup…. ade jeeee nak komplennnn, menda remeh cmtu pon nak bagitau

      0

      0
  13. uniqe says:

    Sweet giler…DD si kpala gile2 tgk jer pic diaorg… Happy giler diaorg.. Mudah2an kegembiraan itu kekal untk kalian.. Amin..

    0

    0
  14. […] (17 GAMBAR)Majlis Pernikahan Diana Danielle Dan Farid Kamil Daripada … […]

    0

    0
  15. karmi sharif says:

    pasangan yang begitu sweet sekali ,taniah untuk kamu berdua semuga dikekal kan jodoh sehingga akhir hayat amin….cepat2 jadi ayah dan ibu.

    0

    0
  16. aku says:

    konpius aku,,,
    bape ramai sbnrnya jurugambar rasmi dorg?
    p/s : cer perhati pic farid n DD kat atas katil.punya lebat bulu kat tgn farid!eeeuuuww!

    0

    0
  17. lia says:

    bahagianya bila dapat kahwin dgn orang yg dicintai.. :) terserlah kat muka dorang yang dorang betul2 happy. hope berkekalan hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  18. kampungboy says:

    Doa yg baik2 je. Semoga prkahwinan FK & DD brkekalan. Suka tgk org kawin drpd org yg x kawin tp propa je lbh, haha..

    0

    0
  19. DD88 says:

    cantik! :)

    0

    0
  20. aini says:

    sangat ayu & manis bertudung…harap dikekalkan…

    0

    0
  21. JENG3 says:

    FIRST..!

    0

    0
  22. mmm besar nye nasik lemak limepuloh sen

    0

    0
  23. fred says:

    laa tak abis lagi pics wedding ni. Kakak tua yg lain pun mengikut jer la, seorg puji cantik yg lain mengikut jer. “canti DD ni” kakak tua pun menjawab “ya cantik la” hahaha

    0

    0
  24. aku says:

    cantiknye…………….jeles kot
    gmbar last tu lg cun kalau diblurkan skali wajah makcik sbelah danielle tu,ho3

    0

    0
  25. […] (17 GAMBAR)Majlis Pernikahan Diana Danielle Dan Farid Kamil Daripada … […]

    0

    0