Written by AbangNara | September 1st, 2010

majlis berbuka puasa beautifulnara

Ahad yang lepas, satu majlis berbuka puasa BeautifulNara telah diadakan di Qaseh Bistro, Shah Alam. Meriah tak hengat dengan kehadiran rakan-rakan BeautifulNara. Kebanyakkan yang hadir sememangnya telah mengenali sesama sendiri menyebabkan kemesraan yang ada terserlah jua.

Jutaan terima kasih kepada semua yang sudi hadir(you know who you are) termasuklah buat saudara Eyriqazz dan Jejai. Semoga ikatan silaturahim yang wujud akan terus berkekalan. Kepada mereka yang nak hadir tapi masih segan-segan, mungkin gambar-gambar yang kami sharekan di sini membuatkan anda hilang rasa malu itu.

Lagi gambar semasa majlis berbuka BeautifulNara dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Lepas nie kita buat tour Raya pulak. Terima kasih sekali lagi kepada semua yang sudi hadir.

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

Baca Yang Ini Pulak:-

1,115 responses to Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara Meriah Tak Hengat

  1. aries_april says:

    tapi sngt time ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • aries_april says:

      *hapi

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Jihan says:

      owhh best nyer korang …

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • gilo says:

      sapo pakai bj hijau montel tu ek???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • ricky says:

      wahhh..seronoknya..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • sms says:

      wah..syoknya korang semua ek..
      teringin gak nak join tapi apakan daya, dok kat belah2 selatan ni, jauh nak ke belah lembah kelang tu…
      neway,
      nak sgt2 kenal…
      yg mn satu aries_april? zaza? bumblebee? blackberry? nic@pet? fact-oriented person? miss poco?
      lagi satu, teringin sgt2 nak tau sape la yg comel gile pakai baju kurung hijau tu ek?
      nmpk suci je pkai baju kurung…kalau pakai tudung mst lagi comel daboommm!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • aries_april says:

        aries yg pkai bju krung cotton….
        zaza,bee,FOP,poco xda..smua jauh2x….
        nick yg pkai bju tulis male fale…klau yg pkai bju ijau ada crmn mato tu..best friend aries..
        klau yg bju ijau tdung itam tu…kak black

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • poyo & d geng says:

          smua nmpk comel dn sweet jer…jels aku…yg bju kurung hijau tak pkai tudung nmpak ayu, dh kawin ke korg smua ni? kurung hijau pkai tudung comel dan gebu, cm baby sihat (jangn mara..hehehe) aries kurung cottong krim tu, eg? sgtlh sweet, tudung hitm, bju hijau pkai inner tu plak sape? nmpak manis je bl snyum…ompuan pkai spek bj blg hijau tu montel tp aku suker tngok sbb dia plg ceria…tp korag smua nie mmg sempoi habis daaaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • aries_april says:

          ADA YG DH KAWEN..ADA YG BLUM….

          HA..ARIES YG PKAI KAIN COTTON TU….
          YG BJU IJAU X PAKI TDUNG TU BEST FRIEND ARIES…
          PKAI KRUNG IJAU CAM BABY SHT TU SIS BLACK….
          TDUNG ITAM INNER TU FIFIE…..
          YG X PKAI TDUNG, MONTEL N SPEK TU ANNE….

          NEXT TIME JOIN KTA ORNG K?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  2. antupensil says:

    wahh..terbaekkkk….hahhaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. BlackWhite00 says:

    wow…suke…thx naz!!!
    luv & misz u guys!!!!
    muahhhhhh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. waaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeles nihhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. puteriaquarius81 says:

    akhirnya muncul jua… huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. BlackWhite00 says:

    GBN I….best!!!
    GBN II…terbaik + happening
    GBN III….????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. pwincess says:

    nak pergi..dahla dekat tapi takde geng..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. annedesilva says:

    OMG!!!!!
    akhirnya masuk jugak pic GBN..hahahah..
    sgt happening kott..
    sume pon the best!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. nic@pet says:

    huhuh lamabt lak aku masuk kali ni.. hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. BlackWhite00 says:

    mn yg lelain nie..???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. nic@pet says:

    wah sukanya aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. aries_april says:

    nik..meja kta pling meriah ngan mknan..hihihihih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  13. antupensil says:

    mane en rooneyy… xmo komen ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. BlackWhite00 says:

    suke tgok bdk kecik bj hijau ngn nara!!!

    (diam2 yer…)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. luth textile says:

    tu berbuka puasa ke makan besar? hahaha
    nice bro

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. annedesilva says:

    pic posing nek jah pet bang nara xmasukkn ekkk..hihihiih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    make sure page ni no 1 ya kwn2x…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BlackWhite00 says:

      haduhhhh
      mmg kena warning ngn bos la mcm ni
      sbb dok asyik ber BN
      tak AMANAH….

      diulang..TAK AMANAH…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fifie says:

      wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
      dah masuk upenye…cmane bole tetinggal ketapi nih….aisehhhh

      btw best sgt2 time nih..even br 1st time jmpe dh mcm adk beradik lak..kecoh xhengatt…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        hahahaha…
        :-)
        welcome 2 our club PP…

        iuk..ko naik ketapi arang ke yg lmbt benor?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. nic@pet says:

    muka korang jer komen kat cini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aries_april says:

    laju bebenor BN ari ni..bang nara dh upgrade ke?
    bru ja sound ari tu…
    :-)
    mmg bt keja la abang nara ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Sumijelly says:

    jeles…jeles…hik3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. fifie says:

    wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
    dah masuk upenye…cmane bole tetinggal ketapi nih….aisehhhh

    btw best sgt2 time nih..even br 1st time jmpe dh mcm adk beradik lak..kecoh xhengatt…suke suke suke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. BlackWhite00 says:

    pasni ape jer post bnara
    baik nek jah ker, memek ngn nomiang ker, pasha sendat ker
    kt toksah layan yer…
    kt tumpukan perhatian kat sini
    akk pasni smpai 3 hari brturut2 la layan post ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. nic@pet says:

    komen korang dah 127 dah,, laju woiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aries_april says:

    pic yg 3rd last tu..orng lain smua mkn ja…mirul ttp nk brgmbo….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. annedesilva says:

    eh u alls ni sume gila glomour…hahahahhaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ReD says:

    waahhh! bang nara..MERAH tuuu..hehe

    Berbelanja Sakan & Plan Jimat Belanja Ketika Musim Perayaan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. aries_april says:

    nik….thanks ksi mira tmpng hamper ko…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. aries_april says:

    akak ngan nurul…sma bju la…hihhiih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. SWEET says:

    MACAM X RAMAI JE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. violet says:

    riang gumbira btl ye korank…
    nk wat road tour dtg jb k..
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. annedesilva says:

    cepat tak hengat korgg……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Caldina says:

    hmm… owh ni ker BN punyer clan ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. annedesilva says:

    BN dh jadik lambat sikit2 nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. aries_april says:

    dh lma nik naik pngkt..
    korang nape x mnta duit rya kat dia?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. nic@pet says:

    oklah u all nak balik dulu nant besok sambung lagi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Rooney says:

    Kenapa macam tak ramai je?

    Kalau Rooney datang mesti Rooney dok diam je, ye la takde kenal siapa nak sembang pun tak reti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. new moon says:

    pheewiiiiitttt……ensem banget bju belang ijo tuh….hahahaha…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. annedesilva says:

    antu kata takde baju ijau tp dlm diam2 ikot tema jugak ek..hihihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. aries_april says:

    out..jmpa nnt mlm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. annedesilva says:

    sume dh balik..
    me alone..
    so out dlu… ;)
    slamat berbuka puasa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. jupetra says:

    meriah2…wah…korg introduce la name masing2…yg ak knl bang nara sorg jer….huhuhu..lawa la akak yg pki tdung hitam ngn bj kurung uh….cumil2..sape ek??abg yg pki bj hitm pon ensem..hu2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Miss Poco says:

      tula sis blackberry…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        tu abg jejai…

        aries april pkai bju kurung kain cotton..
        anne yg pkia blous n crmin mata..
        tasmin yg pkai bju kurung ijau..
        nik yg laki pkai crmin mata….
        fifie yg pkai inner..
        antupencel yg bju belang ijau

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. rionaldodecaprio says:

    ooo…nilah geng2 nara…mmng mriah & hepy btul ak tngk…tp dlm rmai2 tu ak kenan ngn yg pkai bj krng ijau tdg itam ngn yg tudung itam stripe pink purple tu..mmg cun ak syok..1 lg, gmbr nara ngn bdk kck baju ijau tu..ank mat saleh mn tu? chomey jer ak gram…yg tdg pink pun lawa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Miss Poco says:

    amboiiii3…

    seronok sakan korang ek…nak nangis pun ade ni…

    sbb…AKU TAK DAPAT DATANG…

    waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BlackBerry00 says:

      sik apa, sik
      insyaallah next time kmk org molah agik
      klk kmk org make sure ktk, intan, zaza, weiya, put, bumblebee, tomei, eclilpse & swktu dgnnya dpt join sama
      baruk best kita kelak..
      hehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. jay-less says:

    uwargghhhhhh…….
    aku jay-less tolllllll……
    bile kowg nk bt lg ni…????
    aku nak ikut……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. ProfHariz says:

    Wow Meriah Tuh Bro :)

    New Entry ProfHariz
    Malam Lailatul – Qadar Lebih Baik Daripada Seribu Bulan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. yula says:

    xde org bgtau yula pon…tempat tu dekat jek ngan umah yula…
    sampai hati ko antu xajak aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. CST says:

    siapakah yg putih gebu yg plg comel tuh???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. JeJAI says:

    uihh..sayang tak sempat berkenalan dgn geng-geng BN..next time adakan sesi suaikenal baru ngam..Tunggu BN buat open house pulak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. AnneDeSilva says:

    sape jek ado malam2 nie?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. BlackBerry00 says:

    Lor says:
    September 1, 2010 at 6:36 pm
    Alamak.. Huduhnya… Sorang yg baju kurung hijau tu gemuk sgt… Sorang keding pulak… Hehe.. Jgn marah

    hrmmm…takpelah
    sye sedar sape diri sye
    tp sye ttp bersyukur pd Allah SWT
    sye msh lagi brsama2 dgn mereka2 yg amat sye sayang dan kasih…
    terima kasih yer saudara/i Lor
    syukur alhamdulillah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AnneDeSilva says:

      kat mana dia ckp sis??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • AnneDeSilva says:

        anne tak nampak pon….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fifie says:

          yg keding tu die refer kat sape plak???
          cetttt nk mengutuk kejadian Allah plak LOR ni…
          x baik tau…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AnneDeSilva says:

          hahahhaha..
          keding tu anne pon tgah bincang2 dgn kak black sape..
          ntah pet..ntah mira…ntah ko PP…hihihihiihih

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fifie says:

          ntah2 pet or mirul kottt..aku keding???
          adoiii tgok tu sparetyre kt pewot tu wei…xleh nk kaver dah..hahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lor says:

          Jgn la marah… Aku gurau je… Ingatkan korang cun melecun belaka… Aku ada high expectation sbb korang letak avatar cun cun hias kat nick name… Bila tgok gmbar betul tkzut jugak lar… Sbb biasa layan gmbar artis cun kat bn, ini skali dia post gmbar ni ada shock skit…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • CST says:

          teman tengok comei jerk semua…..lebih2 lagi akak yg pakai baju hijau tudung hitam tuh……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          Lorr kalau pon ko ada expectation yg tinggi jgnla ko nk ngutuk org kata gemok…
          sweets ape kak black tu..
          takpela satu hari nanti mana taw Allah tu pertemukan ko lak dgn kitorg..
          leh ktorg tgok ko tu mcmana…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rooney says:

      Aiyoyo kurang hajarnya. Siapa yang cakap macam tu ?

      Bawak mai bagi tahu kat Rooney!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        abg roni….dia kta syg tu…
        :-(
        sdh ni….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nic@pet says:

        huhu,,, xpe lah dia ingat dia maklut tuhan paling cantik kat dunia, tu yang cakap mcm tu,,, sesaat pun Allah boleh ambik apa yang di kurniakan tu,,, jadi jangan berangan kita sempurna, di depan Allah amalan yang sempurna sahaja yang di ambil kira,,,, meburukan kejaian Allah maka mempertikaikan apa yang Allah jadikan, lebih baik kita bersyukur dengan apa yang Allah berikan,,,,,

        kalo terasa sory

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. ramadaniah says:

    mak ayyyy….ngkorang nie rapat sesgt ker sampai dlam nie pun berchatting bagai…aku nie diantara pengkomen dlam nara nie…tapi silent readers je…ooooo, inilah ngkorang2 smuaaaaa…??? mmg patotpun ngkorang saling backing mmbacking bila kena kutuq….haha..tahniahlah sebb ngkorang dah brjaya mgadakan majlis ini (ngalahkn mjlis artis la nkorang nie!!!)…ngkorang mmang rapat ke..?? aku tak pedulik la komen orang len tapi aku tngok pic ngkorang nie, yang aku paling tak bley nak lps tngok kakak yg pakai bj kurung kaler green yg tudng black..cam muka baby je…comel sgt, yg lelaki pakai spek tu pun aku suke tngok jgk..yg lelain tu, biasa2 je…nara yg mane satu..??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. BlackBerry00 says:

    salam semuanya…
    selamat menjalani ibadah puasa yang cuma tinggal beberapa hari saja lagi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      salam…
      n gd mrng sis

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • violet says:

        wslm akk n aries….
        yahooo dh nak raya…
        hehehe

        kak n aries
        n wet raya ;)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          huhuuhuh..duit rya xda..kuih rya ada…
          :-)
          smlm dh bt 1 jnis…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nic@pet says:

          ramai yang puji akak black,,, comel katanya

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          mmg pon cumel….
          kan akk kan

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BlackBerry00 says:

          bersabar jer laaaa
          dugaan di bulan puasa, kan…
          tp scara jujurnya akk tak rasa pun akk ni comel
          ‘comel’ tu istilah untuk budak2…huhuhu
          akk dh tua laaaaaa…tua dari smua yg ada kat sini, kot!!!!
          tp akk ttp bersyukur, biarpun kurang sempurna
          akk ada org2 yg menyayangi akk diskeliling….
          dan plg best, akk ada korg yg paling akk syg….

          bg akk, memadailah itu semua
          akk tak perlukan lebih dan kurang dr itu…
          sesiapapun yg komen akk gitu gini
          satu jer…SYUKUR ALHAMDULILLAH….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nic@pet says:

          kak vio x p,, kalo x comel2 ramai le kat sana

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          kak vio sbuk ngan abg bangla dia..
          mn la nk join kta..

          sis black the best..love u

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Hai says:

          Kesian blackberry.. lain kali kita pun jgn la suka kutuk org.. cuba tengok post yg lain2.. awak ada kutuk2 org tak… kalau xnak org kutuk kita, kita pun jgn kutuk org..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          hai…jgn la mcm tu..kta kat sni bkn nk gduh…
          cam mria kata..sapa x mudah melatah bla ada orng kta kita..kita x akn mula klau xda orng lain mula..btul x?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. sweet_4aj says:

    Waahh…bestnyer rugi la tak dapat join…..
    harap2 next year ada lagi la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. violet says:

    ari ni x ley nk join korank lelama.
    1/2 day…
    nk g shopping n clbrt my tut……
    ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. aries_april says:

    hari-2….
    target msh d thap bhya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. aries_april says:

    BB mn?
    dia xsht g ke?
    dia lum tngk g pic kta smua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. nic@pet says:

    KAK BLACK Dah jupe ke duit naim

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. aries_april says:

    sis vio…
    JB wjib…tp kna tnggu bln 10 la..
    hiihihihihi
    bru ada erti klau nk p..
    :-)

    nik..
    pas ni nk jmpa…msing2x kna bwa kuih rya ek?
    yg d bt sndri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Clipkertas says:

    wah……..
    sronok nyer…… mmg rugi tak join..
    ade hamper raye lg,, meriah tul..
    bile nak wat open house BN plak? kali nie nak gi jgk..
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Clipkertas says:

    ;) orait….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. AG JUNIOR says:

    wei, yg aku knl cume anne, antu, pet…
    yg len2 mcm samar2 la..
    knl kan diri blk bley…
    hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. ratu hantu says:

    salam…morning smua…
    maaf smua…sy terpksa blik kmpung ari jumaat tu…
    da prob….
    tp mmg jelez tgk korang suma…
    rugi x ppppp…………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. aries_april says:

    410

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. AG JUNIOR says:

    vio, ko ade add kat aku nyer fb x?
    hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. nic@pet says:

    ari ni nak berbuka mkan apa ek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. annedesilva says:

    tekak anne ni sakit plak arinie…
    wa rasa mcm nk demam……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. nic@pet says:

    ader geng BN add aku kat FB, bila aku Apv… ayat dia

    ****tq…kerana terima lamaran akak…ki..ki..ki..

    power siot,,, ku dilamar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. BlackBerry00 says:

    lajunyer korg…
    akk harini bz sket…
    ada rakaman hari raya kat opis (RTM)
    nnt2 la akk join korg yer…

    pliz3..jgn nakal!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. aries_april says:

    500..IM BACK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Rija|udDin uL-haQ says:

    salamun alaikum…slmt pg..
    .
    wah..sonok ye buke sama2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. annedesilva says:

    ngantokla wehh!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. aries_april says:

    skjab ja..
    dh tga mnggu kta pose..
    tnggl smnggu ja g ni..
    :-)
    korang dh siap smua tuk rya?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • annedesilva says:

      baju raya tak beli lg nie…huhuhuhu
      yg berkenan takde saiz takde saiz..warna biru takde..adoii..
      pening…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        huhuhuhu..sma la kta..
        mira ari tu p Kl pn x bli..
        xda yg brkenan..bli sluar ja ngan shirt ja..
        bju krng x bli g

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • AG JUNIOR says:

        tema biru ke thn ni?
        same ngan pakwe ae….
        pakwe dok sblh pake bj ijo tu ye?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AG JUNIOR says:

      siap tuk ank je….
      mak er xbley melaram sgt thn ni..
      ko raye kat ne mira?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        mira mn g..png la..tnh tmpah…
        :-)

        ank ja?
        mak cam na?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AG JUNIOR says:

          mak er xbley nak laram thn ni…
          dah sarat sgt dah..
          hehe…..
          lebey tuk anak, mak sepsg dua je…

          penang? dah lame xg penang…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          haah AG..
          BF anne yg pkai T Shirt ijau tu..huhuhuh
          Mr. AMush….
          haah tahun nie warna biru..
          dh merata cari..
          banyak warna biru tp tak berkenan..
          bila dh kenan warna tu lak takde..saizla ape la..
          sengal sgt!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AG JUNIOR says:

          anne plg senang AG nak cam…
          muke kat FB, BN same je…
          spek tu jgn tggl taw!
          kang AG kompius plak…
          heeeeee……

          nak dkt raye da ni…..
          xkan xjumpe lg….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • annedesilva says:

          taw takpe..
          dlu kini..
          selamanya……..sama jekk..
          tak berubah2..
          kalau buka spek lain sgt muka anne..hihihi
          meh dtg raya umah..
          anne raya KL jek..

          Like or Dislike: