Written by AbangNara | September 1st, 2010

majlis berbuka puasa beautifulnara

Ahad yang lepas, satu majlis berbuka puasa BeautifulNara telah diadakan di Qaseh Bistro, Shah Alam. Meriah tak hengat dengan kehadiran rakan-rakan BeautifulNara. Kebanyakkan yang hadir sememangnya telah mengenali sesama sendiri menyebabkan kemesraan yang ada terserlah jua.

Jutaan terima kasih kepada semua yang sudi hadir(you know who you are) termasuklah buat saudara Eyriqazz dan Jejai. Semoga ikatan silaturahim yang wujud akan terus berkekalan. Kepada mereka yang nak hadir tapi masih segan-segan, mungkin gambar-gambar yang kami sharekan di sini membuatkan anda hilang rasa malu itu.

Lagi gambar semasa majlis berbuka BeautifulNara dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Lepas nie kita buat tour Raya pulak. Terima kasih sekali lagi kepada semua yang sudi hadir.

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

1,115 responses to Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara Meriah Tak Hengat

  1. aries_april says:

    tapi sngt time ni

    0

    0
  2. antupensil says:

    wahh..terbaekkkk….hahhaha

    0

    0
  3. BlackWhite00 says:

    wow…suke…thx naz!!!
    luv & misz u guys!!!!
    muahhhhhh….

    0

    0
  4. waaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeles nihhhh

    0

    0
  5. puteriaquarius81 says:

    akhirnya muncul jua… huhu

    0

    0
  6. BlackWhite00 says:

    GBN I….best!!!
    GBN II…terbaik + happening
    GBN III….????

    0

    0
  7. pwincess says:

    nak pergi..dahla dekat tapi takde geng..huhu

    0

    0
  8. annedesilva says:

    OMG!!!!!
    akhirnya masuk jugak pic GBN..hahahah..
    sgt happening kott..
    sume pon the best!

    0

    0
  9. nic@pet says:

    huhuh lamabt lak aku masuk kali ni.. hehehe

    0

    0
  10. BlackWhite00 says:

    mn yg lelain nie..???

    0

    0
  11. nic@pet says:

    wah sukanya aku

    0

    0
  12. aries_april says:

    nik..meja kta pling meriah ngan mknan..hihihihih

    0

    0
  13. antupensil says:

    mane en rooneyy… xmo komen ke?

    0

    0
  14. BlackWhite00 says:

    suke tgok bdk kecik bj hijau ngn nara!!!

    (diam2 yer…)

    0

    0
  15. luth textile says:

    tu berbuka puasa ke makan besar? hahaha
    nice bro

    0

    0
  16. annedesilva says:

    pic posing nek jah pet bang nara xmasukkn ekkk..hihihiih

    0

    0
  17. aries_april says:

    make sure page ni no 1 ya kwn2x…

    0

    0
  18. nic@pet says:

    muka korang jer komen kat cini

    0

    0
  19. aries_april says:

    laju bebenor BN ari ni..bang nara dh upgrade ke?
    bru ja sound ari tu…
    :-)
    mmg bt keja la abang nara ni

    0

    0
  20. Sumijelly says:

    jeles…jeles…hik3

    0

    0
  21. fifie says:

    wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
    dah masuk upenye…cmane bole tetinggal ketapi nih….aisehhhh

    btw best sgt2 time nih..even br 1st time jmpe dh mcm adk beradik lak..kecoh xhengatt…suke suke suke

    0

    0
  22. BlackWhite00 says:

    pasni ape jer post bnara
    baik nek jah ker, memek ngn nomiang ker, pasha sendat ker
    kt toksah layan yer…
    kt tumpukan perhatian kat sini
    akk pasni smpai 3 hari brturut2 la layan post ni…

    0

    0
  23. nic@pet says:

    komen korang dah 127 dah,, laju woiii

    0

    0
  24. aries_april says:

    pic yg 3rd last tu..orng lain smua mkn ja…mirul ttp nk brgmbo….

    0

    0
  25. annedesilva says:

    eh u alls ni sume gila glomour…hahahahhaa

    0

    0
  26. aries_april says:

    nik….thanks ksi mira tmpng hamper ko…

    0

    0
  27. aries_april says:

    akak ngan nurul…sma bju la…hihhiih

    0

    0
  28. SWEET says:

    MACAM X RAMAI JE

    0

    0
  29. violet says:

    riang gumbira btl ye korank…
    nk wat road tour dtg jb k..
    huhu

    0

    0
  30. annedesilva says:

    cepat tak hengat korgg……

    0

    0
  31. Caldina says:

    hmm… owh ni ker BN punyer clan ?

    0

    0
  32. annedesilva says:

    BN dh jadik lambat sikit2 nie…

    0

    0
  33. aries_april says:

    dh lma nik naik pngkt..
    korang nape x mnta duit rya kat dia?

    0

    0
  34. nic@pet says:

    oklah u all nak balik dulu nant besok sambung lagi

    0

    0
  35. Rooney says:

    Kenapa macam tak ramai je?

    Kalau Rooney datang mesti Rooney dok diam je, ye la takde kenal siapa nak sembang pun tak reti.

    0

    0
  36. new moon says:

    pheewiiiiitttt……ensem banget bju belang ijo tuh….hahahaha…..

    0

    0
  37. annedesilva says:

    antu kata takde baju ijau tp dlm diam2 ikot tema jugak ek..hihihihi

    0

    0
  38. aries_april says:

    out..jmpa nnt mlm…

    0

    0
  39. annedesilva says:

    sume dh balik..
    me alone..
    so out dlu… ;)
    slamat berbuka puasa…

    0

    0
  40. jupetra says:

    meriah2…wah…korg introduce la name masing2…yg ak knl bang nara sorg jer….huhuhu..lawa la akak yg pki tdung hitam ngn bj kurung uh….cumil2..sape ek??abg yg pki bj hitm pon ensem..hu2…

    0

    0
    • Miss Poco says:

      tula sis blackberry…

      0

      0
      • aries_april says:

        tu abg jejai…

        aries april pkai bju kurung kain cotton..
        anne yg pkia blous n crmin mata..
        tasmin yg pkai bju kurung ijau..
        nik yg laki pkai crmin mata….
        fifie yg pkai inner..
        antupencel yg bju belang ijau

        0

        0
  41. rionaldodecaprio says:

    ooo…nilah geng2 nara…mmng mriah & hepy btul ak tngk…tp dlm rmai2 tu ak kenan ngn yg pkai bj krng ijau tdg itam ngn yg tudung itam stripe pink purple tu..mmg cun ak syok..1 lg, gmbr nara ngn bdk kck baju ijau tu..ank mat saleh mn tu? chomey jer ak gram…yg tdg pink pun lawa…

    0

    0
  42. Miss Poco says:

    amboiiii3…

    seronok sakan korang ek…nak nangis pun ade ni…

    sbb…AKU TAK DAPAT DATANG…

    waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • BlackBerry00 says:

      sik apa, sik
      insyaallah next time kmk org molah agik
      klk kmk org make sure ktk, intan, zaza, weiya, put, bumblebee, tomei, eclilpse & swktu dgnnya dpt join sama
      baruk best kita kelak..
      hehehe…

      0

      0
  43. jay-less says:

    uwargghhhhhh…….
    aku jay-less tolllllll……
    bile kowg nk bt lg ni…????
    aku nak ikut……

    0

    0
  44. yula says:

    xde org bgtau yula pon…tempat tu dekat jek ngan umah yula…
    sampai hati ko antu xajak aku

    0

    0
  45. CST says:

    siapakah yg putih gebu yg plg comel tuh???

    0

    0
  46. JeJAI says:

    uihh..sayang tak sempat berkenalan dgn geng-geng BN..next time adakan sesi suaikenal baru ngam..Tunggu BN buat open house pulak…

    0

    0
  47. AnneDeSilva says:

    sape jek ado malam2 nie?

    0

    0
  48. BlackBerry00 says:

    Lor says:
    September 1, 2010 at 6:36 pm
    Alamak.. Huduhnya… Sorang yg baju kurung hijau tu gemuk sgt… Sorang keding pulak… Hehe.. Jgn marah

    hrmmm…takpelah
    sye sedar sape diri sye
    tp sye ttp bersyukur pd Allah SWT
    sye msh lagi brsama2 dgn mereka2 yg amat sye sayang dan kasih…
    terima kasih yer saudara/i Lor
    syukur alhamdulillah….

    0

    0
    • AnneDeSilva says:

      kat mana dia ckp sis??

      0

      0
      • AnneDeSilva says:

        anne tak nampak pon….

        0

        0
        • fifie says:

          yg keding tu die refer kat sape plak???
          cetttt nk mengutuk kejadian Allah plak LOR ni…
          x baik tau…

          0

          0
        • AnneDeSilva says:

          hahahhaha..
          keding tu anne pon tgah bincang2 dgn kak black sape..
          ntah pet..ntah mira…ntah ko PP…hihihihiihih

          0

          0
        • fifie says:

          ntah2 pet or mirul kottt..aku keding???
          adoiii tgok tu sparetyre kt pewot tu wei…xleh nk kaver dah..hahah

          0

          0
        • Lor says:

          Jgn la marah… Aku gurau je… Ingatkan korang cun melecun belaka… Aku ada high expectation sbb korang letak avatar cun cun hias kat nick name… Bila tgok gmbar betul tkzut jugak lar… Sbb biasa layan gmbar artis cun kat bn, ini skali dia post gmbar ni ada shock skit…

          0

          0
        • CST says:

          teman tengok comei jerk semua…..lebih2 lagi akak yg pakai baju hijau tudung hitam tuh……

          0

          0
        • annedesilva says:

          Lorr kalau pon ko ada expectation yg tinggi jgnla ko nk ngutuk org kata gemok…
          sweets ape kak black tu..
          takpela satu hari nanti mana taw Allah tu pertemukan ko lak dgn kitorg..
          leh ktorg tgok ko tu mcmana…

          0

          0
    • Rooney says:

      Aiyoyo kurang hajarnya. Siapa yang cakap macam tu ?

      Bawak mai bagi tahu kat Rooney!

      0

      0
      • aries_april says:

        abg roni….dia kta syg tu…
        :-(
        sdh ni….

        0

        0
      • nic@pet says:

        huhu,,, xpe lah dia ingat dia maklut tuhan paling cantik kat dunia, tu yang cakap mcm tu,,, sesaat pun Allah boleh ambik apa yang di kurniakan tu,,, jadi jangan berangan kita sempurna, di depan Allah amalan yang sempurna sahaja yang di ambil kira,,,, meburukan kejaian Allah maka mempertikaikan apa yang Allah jadikan, lebih baik kita bersyukur dengan apa yang Allah berikan,,,,,

        kalo terasa sory

        0

        0
  49. ramadaniah says:

    mak ayyyy….ngkorang nie rapat sesgt ker sampai dlam nie pun berchatting bagai…aku nie diantara pengkomen dlam nara nie…tapi silent readers je…ooooo, inilah ngkorang2 smuaaaaa…??? mmg patotpun ngkorang saling backing mmbacking bila kena kutuq….haha..tahniahlah sebb ngkorang dah brjaya mgadakan majlis ini (ngalahkn mjlis artis la nkorang nie!!!)…ngkorang mmang rapat ke..?? aku tak pedulik la komen orang len tapi aku tngok pic ngkorang nie, yang aku paling tak bley nak lps tngok kakak yg pakai bj kurung kaler green yg tudng black..cam muka baby je…comel sgt, yg lelaki pakai spek tu pun aku suke tngok jgk..yg lelain tu, biasa2 je…nara yg mane satu..??

    0

    0
  50. BlackBerry00 says:

    salam semuanya…
    selamat menjalani ibadah puasa yang cuma tinggal beberapa hari saja lagi…

    0

    0
    • aries_april says:

      salam…
      n gd mrng sis

      0

      0
      • violet says:

        wslm akk n aries….
        yahooo dh nak raya…
        hehehe

        kak n aries
        n wet raya ;)

        0

        0
        • aries_april says:

          huhuuhuh..duit rya xda..kuih rya ada…
          :-)
          smlm dh bt 1 jnis…

          0

          0
        • nic@pet says:

          ramai yang puji akak black,,, comel katanya

          0

          0
        • violet says:

          mmg pon cumel….
          kan akk kan

          0

          0
        • BlackBerry00 says:

          bersabar jer laaaa
          dugaan di bulan puasa, kan…
          tp scara jujurnya akk tak rasa pun akk ni comel
          ‘comel’ tu istilah untuk budak2…huhuhu
          akk dh tua laaaaaa…tua dari smua yg ada kat sini, kot!!!!
          tp akk ttp bersyukur, biarpun kurang sempurna
          akk ada org2 yg menyayangi akk diskeliling….
          dan plg best, akk ada korg yg paling akk syg….

          bg akk, memadailah itu semua
          akk tak perlukan lebih dan kurang dr itu…
          sesiapapun yg komen akk gitu gini
          satu jer…SYUKUR ALHAMDULILLAH….

          0

          0
        • nic@pet says:

          kak vio x p,, kalo x comel2 ramai le kat sana

          0

          0
        • aries_april says:

          kak vio sbuk ngan abg bangla dia..
          mn la nk join kta..

          sis black the best..love u

          0

          0
        • Hai says:

          Kesian blackberry.. lain kali kita pun jgn la suka kutuk org.. cuba tengok post yg lain2.. awak ada kutuk2 org tak… kalau xnak org kutuk kita, kita pun jgn kutuk org..

          0

          0
        • aries_april says:

          hai…jgn la mcm tu..kta kat sni bkn nk gduh…
          cam mria kata..sapa x mudah melatah bla ada orng kta kita..kita x akn mula klau xda orng lain mula..btul x?

          0

          0
  51. sweet_4aj says:

    Waahh…bestnyer rugi la tak dapat join…..
    harap2 next year ada lagi la….

    0

    0
  52. violet says:

    ari ni x ley nk join korank lelama.
    1/2 day…
    nk g shopping n clbrt my tut……
    ;)

    0

    0
  53. aries_april says:

    hari-2….
    target msh d thap bhya

    0

    0
  54. aries_april says:

    BB mn?
    dia xsht g ke?
    dia lum tngk g pic kta smua

    0

    0
  55. nic@pet says:

    KAK BLACK Dah jupe ke duit naim

    0

    0
  56. aries_april says:

    sis vio…
    JB wjib…tp kna tnggu bln 10 la..
    hiihihihihi
    bru ada erti klau nk p..
    :-)

    nik..
    pas ni nk jmpa…msing2x kna bwa kuih rya ek?
    yg d bt sndri

    0

    0
  57. Clipkertas says:

    wah……..
    sronok nyer…… mmg rugi tak join..
    ade hamper raye lg,, meriah tul..
    bile nak wat open house BN plak? kali nie nak gi jgk..
    huhu

    0

    0
  58. Clipkertas says:

    ;) orait….

    0

    0
  59. AG JUNIOR says:

    wei, yg aku knl cume anne, antu, pet…
    yg len2 mcm samar2 la..
    knl kan diri blk bley…
    hehe…

    0

    0
  60. ratu hantu says:

    salam…morning smua…
    maaf smua…sy terpksa blik kmpung ari jumaat tu…
    da prob….
    tp mmg jelez tgk korang suma…
    rugi x ppppp…………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

    0

    0
  61. aries_april says:

    410

    0

    0
  62. AG JUNIOR says:

    vio, ko ade add kat aku nyer fb x?
    hehe…

    0

    0
  63. nic@pet says:

    ari ni nak berbuka mkan apa ek

    0

    0
  64. annedesilva says:

    tekak anne ni sakit plak arinie…
    wa rasa mcm nk demam……

    0

    0
  65. nic@pet says:

    ader geng BN add aku kat FB, bila aku Apv… ayat dia

    ****tq…kerana terima lamaran akak…ki..ki..ki..

    power siot,,, ku dilamar

    0

    0
  66. BlackBerry00 says:

    lajunyer korg…
    akk harini bz sket…
    ada rakaman hari raya kat opis (RTM)
    nnt2 la akk join korg yer…

    pliz3..jgn nakal!!!

    0

    0
  67. aries_april says:

    500..IM BACK

    0

    0
  68. Rija|udDin uL-haQ says:

    salamun alaikum…slmt pg..
    .
    wah..sonok ye buke sama2…

    0

    0
  69. annedesilva says:

    ngantokla wehh!!

    0

    0
  70. aries_april says:

    skjab ja..
    dh tga mnggu kta pose..
    tnggl smnggu ja g ni..
    :-)
    korang dh siap smua tuk rya?

    0

    0
    • annedesilva says:

      baju raya tak beli lg nie…huhuhuhu
      yg berkenan takde saiz takde saiz..warna biru takde..adoii..
      pening…

      0

      0
    • AG JUNIOR says:

      siap tuk ank je….
      mak er xbley melaram sgt thn ni..
      ko raye kat ne mira?

      0

      0
      • aries_april says:

        mira mn g..png la..tnh tmpah…
        :-)

        ank ja?
        mak cam na?

        0

        0
        • AG JUNIOR says:

          mak er xbley nak laram thn ni…
          dah sarat sgt dah..
          hehe…..
          lebey tuk anak, mak sepsg dua je…

          penang? dah lame xg penang…..

          0

          0
        • annedesilva says:

          haah AG..
          BF anne yg pkai T Shirt ijau tu..huhuhuh
          Mr. AMush….
          haah tahun nie warna biru..
          dh merata cari..
          banyak warna biru tp tak berkenan..
          bila dh kenan warna tu lak takde..saizla ape la..
          sengal sgt!

          0

          0
        • AG JUNIOR says:

          anne plg senang AG nak cam…
          muke kat FB, BN same je…
          spek tu jgn tggl taw!
          kang AG kompius plak…
          heeeeee……

          nak dkt raye da ni…..
          xkan xjumpe lg….

          0

          0
        • annedesilva says:

          taw takpe..
          dlu kini..
          selamanya……..sama jekk..
          tak berubah2..
          kalau buka spek lain sgt muka anne..hihihi
          meh dtg raya umah..
          anne raya KL jek..

          0

          0
        • Aqua Girlz says:

          KL kat ne?
          xblk kg ke?
          ke situ anne nye kg?
          heeeeeeee……..

          0

          0
        • aries_april says:

          meh la..
          leh mria bwa jejalan

          0

          0
        • annedesilva says:

          AG mai area Bangsar ko jerit kuat2 nama anne..hahahahhahaha…..
          mang situ jekla kg anne AG…huhuh

          0

          0
        • aries_april says:

          anne..jerit krng…gegar mid..

          0

          0
  71. aries_april says:

    AG…psl tg gila tu..
    mira bka pose kat sna

    0

    0
  72. BlackBerry00 says:

    selesai sudah rakaman RTM
    hehehe….
    nnt mlm raya korg tgok ek…
    huhuhu
    nmpak sejibik cm kak dee…ekekeh!!!

    0

    0
  73. Aqua Girlz says:

    sume2 da kua lunch ke?
    huhu

    0

    0
  74. Jojio says:

    Yang pakai kurung putih berbunga2 tu cute ler….hihihi

    0

    0
  75. aries_april says:

    mn yg lain ni?

    0

    0
  76. pascual says:

    rooney ada dtg skali ke?

    0

    0
  77. antupensil says:

    uik..bnyaknya komen..
    kang ade yg sentap plak kang..hehheh.. 8)

    0

    0
  78. Aqua Girlz says:

    asal rame pake bj kale ijau?
    tema mase b’buke ae…

    0

    0
  79. Aqua Girlz says:

    mane lg sume org ni……
    nak lyn mate ar jap….
    td time rehat xngantok, ni da berat sgt plak…..

    0

    0
  80. aries_april says:

    nik.ko bla start cti?
    smpai bla?

    0

    0
  81. Rija|udDin uL-haQ says:

    malam 7 likur start esok….meriah la umah2 kat kampung dengan pelita2….

    0

    0
  82. BlackBerry00 says:

    lorrrr…
    aku msk korg chow
    hrmmmmmm…

    0

    0
  83. nic@pet says:

    dah tengk ker kuih raya aku kat FB

    0

    0
  84. aries_april says:

    BB x msk lgsg ke?

    0

    0
  85. zz says:

    happy sakan korg yea?nex year aku join bwk anak…hihihi…

    0

    0
  86. aries_april says:

    mawy…skrng ddk mn?

    0

    0
  87. zz says:

    kak black nti raya msk kan laksa swak…ngidam nak mkn ney…hihihi…nak dtg raya umah akk…

    0

    0
  88. nic@pet says:

    MAWY kek lapis tahi lembu lee,,, produk poco tu

    0

    0
  89. BlackBerry00 says:

    oklah adik2ku sayang…
    akk dh nak blk dh
    boifren dh tunggu kat park…

    jumpe lagi…

    SELAMAT MEMBUKA PUASA ANDA….

    0

    0
  90. nic@pet says:

    sapa lagi ader kat cni

    0

    0
  91. aries_april says:

    nik..tnggl kta brdua ja ke?

    0

    0
  92. nic@pet says:

    bye mira

    0

    0
  93. duitraya says:

    hepy sugggh teman nengok kamu smua ni, dah jd mcm 1kluarga, nak tau mn 1 aries_april/nic@pet/annedesilva/fifie/antupensel yg mn 1? prkenalknlh diri sendiri, yg kakak blackberry tu nmpk cute bebenor, suke btol teman tgok, yg lain2 (prmpuan) lg comey klau pkai tudung jugok, tp teman kagum dgn ikatan erat kamu smua, teman nk tnya 1 hal, yg kakak blackberry tu dh kawen ke idok??

    0

    0
    • BlackBerry00 says:

      segala puji2an hanya untuk Allah…
      segala kurniaan dan limpah rahmatNya…
      akk sbg hambaNya merasa trlalu bersyukur…

      terimakasih duitraya atas kata2 yg baik di pagi Jumaat ini…
      sebenarnya hubungan ktorg mmg akrab dan ianya bgitu suci sekali
      susah nk digambarkn dgn kata2
      apa yg pasti, kami ikhlas dan biarpun tiada ikatan dan pertalian kandung
      kami mmg dh menjadi satu keluarga..
      (kan dlm Islam kt mmg bersaudara…)

      utk pgetahuan duitraya
      akk dh berkawen
      punya spsg chymata.

      salam ukhwah….

      0

      0
    • annedesilva says:

      salam..
      ni 2nd time kitorg meet each other…
      so kemesraan silaturahim tu lebih akrab drpada biasa…
      anne yg pakai baju kemeja belang hijau putih…..
      salam perkenalan…..

      0

      0
    • antupensil says:

      ceh aku tak nak tanye pun.. :(

      0

      0
      • duitraya says:

        mmm..mmg comey la kamu smua, antupensil ni yg mn 1 pulak? nic@pet & annedesilva tu teman dh boleh agak, aries_april comey la…sapa lagi kat sini yg ade pg haritu? tudung pink tunang nara cantik la, teman br baca betol2 komen kt atas, nara bj merah nape tak sama kaler dgn yg len? lenkali teman nk ikut jugak ah, nk jumpe sume, lebih2 lg kakak blackberry, tharu baca jwpan kakak blackberry, cmna nk letak gambar teman mcm kamu semua ni? ajar sikit teman,,,

        0

        0
  94. BlackBerry00 says:

    salam pagi Jumaat..
    semoga anda semua dirahmati Allah (those yg muslim)
    dapat menjalankan ibadah puasa dengan sempurna…

    0

    0
    • Rija|udDin uL-haQ says:

      salamun alaiki kak black…wah awal pagi dah depan pc…..
      .
      lepas subuh nih kat penang hujan…awan lembut bak kapas sutera, laut tenang umpama tiada tenaga, bukit bendera nyaman diselaputi kabus tebal, cuaca dingin berangin sesepoi bahasa…
      .
      umpama satu petanda lailatul qadr telah berlalu…yang mana didalamnya terdapat kebaikan bersamaan seribu bulan/83 tahun 4 bulan….

      0

      0