Written by AbangNara | September 1st, 2010

majlis berbuka puasa beautifulnara

Ahad yang lepas, satu majlis berbuka puasa BeautifulNara telah diadakan di Qaseh Bistro, Shah Alam. Meriah tak hengat dengan kehadiran rakan-rakan BeautifulNara. Kebanyakkan yang hadir sememangnya telah mengenali sesama sendiri menyebabkan kemesraan yang ada terserlah jua.

Jutaan terima kasih kepada semua yang sudi hadir(you know who you are) termasuklah buat saudara Eyriqazz dan Jejai. Semoga ikatan silaturahim yang wujud akan terus berkekalan. Kepada mereka yang nak hadir tapi masih segan-segan, mungkin gambar-gambar yang kami sharekan di sini membuatkan anda hilang rasa malu itu.

Lagi gambar semasa majlis berbuka BeautifulNara dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Lepas nie kita buat tour Raya pulak. Terima kasih sekali lagi kepada semua yang sudi hadir.

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

majlis berbuka puasa beautifulnara

1,115 responses to Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara Meriah Tak Hengat

  1. aries_april says:

    tapi sngt time ni

    • aries_april says:

      *hapi

    • Jihan says:

      owhh best nyer korang …

    • gilo says:

      sapo pakai bj hijau montel tu ek???

    • ricky says:

      wahhh..seronoknya..

    • sms says:

      wah..syoknya korang semua ek..
      teringin gak nak join tapi apakan daya, dok kat belah2 selatan ni, jauh nak ke belah lembah kelang tu…
      neway,
      nak sgt2 kenal…
      yg mn satu aries_april? zaza? bumblebee? blackberry? [email protected]? fact-oriented person? miss poco?
      lagi satu, teringin sgt2 nak tau sape la yg comel gile pakai baju kurung hijau tu ek?
      nmpk suci je pkai baju kurung…kalau pakai tudung mst lagi comel daboommm!!!

      • aries_april says:

        aries yg pkai bju krung cotton….
        zaza,bee,FOP,poco xda..smua jauh2x….
        nick yg pkai bju tulis male fale…klau yg pkai bju ijau ada crmn mato tu..best friend aries..
        klau yg bju ijau tdung itam tu…kak black

        • poyo & d geng says:

          smua nmpk comel dn sweet jer…jels aku…yg bju kurung hijau tak pkai tudung nmpak ayu, dh kawin ke korg smua ni? kurung hijau pkai tudung comel dan gebu, cm baby sihat (jangn mara..hehehe) aries kurung cottong krim tu, eg? sgtlh sweet, tudung hitm, bju hijau pkai inner tu plak sape? nmpak manis je bl snyum…ompuan pkai spek bj blg hijau tu montel tp aku suker tngok sbb dia plg ceria…tp korag smua nie mmg sempoi habis daaaa

        • aries_april says:

          ADA YG DH KAWEN..ADA YG BLUM….

          HA..ARIES YG PKAI KAIN COTTON TU….
          YG BJU IJAU X PAKI TDUNG TU BEST FRIEND ARIES…
          PKAI KRUNG IJAU CAM BABY SHT TU SIS BLACK….
          TDUNG ITAM INNER TU FIFIE…..
          YG X PKAI TDUNG, MONTEL N SPEK TU ANNE….

          NEXT TIME JOIN KTA ORNG K?

  2. antupensil says:

    wahh..terbaekkkk….hahhaha

  3. BlackWhite00 says:

    wow…suke…thx naz!!!
    luv & misz u guys!!!!
    muahhhhhh….

  4. waaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeles nihhhh

  5. puteriaquarius81 says:

    akhirnya muncul jua… huhu

  6. BlackWhite00 says:

    GBN I….best!!!
    GBN II…terbaik + happening
    GBN III….????

  7. pwincess says:

    nak pergi..dahla dekat tapi takde geng..huhu

  8. annedesilva says:

    OMG!!!!!
    akhirnya masuk jugak pic GBN..hahahah..
    sgt happening kott..
    sume pon the best!

  9. [email protected] says:

    huhuh lamabt lak aku masuk kali ni.. hehehe

  10. BlackWhite00 says:

    mn yg lelain nie..???

    • aries_april says:

      JAB..MIRA DH SERU SMUA

      • [email protected] says:

        huhu ader jer ni akak

  11. [email protected] says:

    wah sukanya aku

    • aries_april says:

      SKA PIC YG MN NIK?

      • annedesilva says:

        yg mata nik stim tu eh nok?hihihihih

      • [email protected] says:

        pic yang akhir sekali n yang kita pegang hamper tu

  12. aries_april says:

    nik..meja kta pling meriah ngan mknan..hihihihih

    • [email protected] says:

      sebab korang le yang tamak inew

    • annedesilva says:

      taw takpe sbb strategi yg ko buatla mira smpai jadik mcm tu…

  13. antupensil says:

    mane en rooneyy… xmo komen ke?

    • aries_april says:

      tu la..
      mira tnggu gak abg roni syg mira cmnt..dia nk kta apa…

    • annedesilva says:

      hhahaha..
      sat2 lg mai la..
      siap2la….hahahaa

      • aries_april says:

        huhuhuhu..perisai dh ada…
        :-)

        • [email protected] says:

          huhuhu,,,, layan jelah ayat xhengat si rooney tu

        • aries_april says:

          layan la..
          hahahahahaha

        • annedesilva says:

          perisaii??hihihihih

        • aries_april says:

          uhhuhuhu..ko perisai apa ane?
          jgn dirty mind lak no?

  14. BlackWhite00 says:

    suke tgok bdk kecik bj hijau ngn nara!!!

    (diam2 yer…)

    • aries_april says:

      hahahaha…
      bdh tu…tuah ape dia pkai..esk nk kna p blajo ngan dia.
      x prnh ada..tetiba ja bwa blik hamper

      • aries_april says:

        *bkn bdh…bdk…akak…slh eja la pla

        • [email protected] says:

          huhuhu comel, anak kak DEEBAH

      • BlackWhite00 says:

        dh tinggal bakul jer!!!
        pirahna tol la family…hahaha

  15. luth textile says:

    tu berbuka puasa ke makan besar? hahaha
    nice bro

    • [email protected] says:

      dua2 …. nant raya gan lupa join

    • antupensil says:

      mkan besor kot.. smpai xabes..hahha

      • aries_april says:

        ko la tmak sngt antu

      • BlackWhite00 says:

        a ah..
        sape tu nik???

        • [email protected] says:

          xberapa nak kenal

        • aries_april says:

          kwn bang nara kot

  16. annedesilva says:

    pic posing nek jah pet bang nara xmasukkn ekkk..hihihiih

    • aries_april says:

      tu yg mncri….x ptt tul…
      nek jah ni wjib tau

    • BlackWhite00 says:

      tu la psl..
      akk carik jugak tadi…
      sbb takde bulu kaki, kot…
      tak stim..hahaha

    • [email protected] says:

      xsempat

  17. aries_april says:

    make sure page ni no 1 ya kwn2x…

    • BlackWhite00 says:

      haduhhhh
      mmg kena warning ngn bos la mcm ni
      sbb dok asyik ber BN
      tak AMANAH….

      diulang..TAK AMANAH…

      • [email protected] says:

        huhuhu,,, mcm mana nant minah laseer tu masuh siap akak,,,,

      • aries_april says:

        mira dh ckp boss bsar td..
        klau ada ja post ni..mira x bt keja…dia on ja

    • fifie says:

      wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
      dah masuk upenye…cmane bole tetinggal ketapi nih….aisehhhh

      btw best sgt2 time nih..even br 1st time jmpe dh mcm adk beradik lak..kecoh xhengatt…

  18. [email protected] says:

    muka korang jer komen kat cini

    • aries_april says:

      dh xda orng..
      cmnt ja lah..hihihih

      • annedesilva says:

        hahaha..terasa nokk..

        • [email protected] says:

          nant ader le note2 sumbang yang kritik kita ni,,, heheh…

    • antupensil says:

      hahha.. kang tunggu rooneyy jek komen..mesti panas telinga punya.. :)

  19. aries_april says:

    laju bebenor BN ari ni..bang nara dh upgrade ke?
    bru ja sound ari tu…
    :-)
    mmg bt keja la abang nara ni

    • annedesilva says:

      taw takpe…
      laju sgt kott…hahahaha

      • aries_april says:

        tu la..
        jri mira pn laju ja nk cmnt…
        :-)

        • [email protected] says:

          laju korang komen

        • aries_april says:

          huhuhuhu..kejar heli bang jejai ni..,tu yg laju ja

  20. Sumijelly says:

    jeles…jeles…hik3

    • [email protected] says:

      nant gan lupa join

    • aries_april says:

      haahahahah…
      :-)
      nnt bt g.

      • annedesilva says:

        like…

        • [email protected] says:

          :)

  21. fifie says:

    wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
    dah masuk upenye…cmane bole tetinggal ketapi nih….aisehhhh

    btw best sgt2 time nih..even br 1st time jmpe dh mcm adk beradik lak..kecoh xhengatt…suke suke suke

    • [email protected] says:

      tau xper,,, BB jer yang xdapat join

    • aries_april says:

      amboi ko PP..
      sakan ko no?
      smpai 2x ko post bnda yg sma…dh reply ko kat ats tu.hihihhi

    • BlackWhite00 says:

      nxt time jumpe lagi yer..
      btw, pp so cute laaaaa

      (alaaaa…smuanya comei2 blaka!!! cuma akk br 1st time jumpe pp..)

      • [email protected] says:

        yang ensem ni tak nak puji ker

        • BlackWhite00 says:

          lorrrrr
          nk jugak adik akk ni
          iyerlah…antara yg terhensem
          selain yg keje kat Qaseh tu…

        • aries_april says:

          hahaha..ko mmg nik..
          nk jga..
          akak..mira lawa x?(nk jga..ingtnik srng ja?)

        • [email protected] says:

          sempat tengk yang kejer kat Qaseh tu

      • fifie says:

        hikhik cute ke kak…adoiii sejak2 dok kl nih muke pon x terjage dh..abisss sume kedot2,jerawat sume dtg…at 1st malu nk jmpe korg sbnarnye..hehe malu tp mau mau mau…hahahah

  22. BlackWhite00 says:

    pasni ape jer post bnara
    baik nek jah ker, memek ngn nomiang ker, pasha sendat ker
    kt toksah layan yer…
    kt tumpukan perhatian kat sini
    akk pasni smpai 3 hari brturut2 la layan post ni…

    • aries_april says:

      mira 3 hri trut2x akak…
      :-)
      wjib

      • [email protected] says:

        huhuhu tunggu lepas pic RAYA GBN baru saya p page lain akak

      • BlackWhite00 says:

        good, dear!!!
        sayang mira!!!

        • BlackWhite00 says:

          mmg pening nara…hahaha
          dye mmg tau peel kt kan…
          pntang ada GBN dan pic
          msti post lain tak laku dah…
          hahaha

        • aries_april says:

          akak..tu dh psti.
          dia dh msk ngan prgai kta…
          :-)

        • [email protected] says:

          nant pic RAYA GBN umah KAk BLack

        • BlackWhite00 says:

          ooooppppssssss
          tunggu kad jemputan yer…
          takde kat jemputan tak on!!!

        • [email protected] says:

          tapi kita orang nak jer

        • aries_april says:

          nik..klau p umh akak..
          make sure kta naik ikt tngkp k?
          x snggp nk naik lif g.

  23. [email protected] says:

    komen korang dah 127 dah,, laju woiii

    • aries_april says:

      wah…bnyk dh tu..3 hri ja leh lwn smua yg ada

      • [email protected] says:

        yeker,, penat jari nanti

  24. aries_april says:

    pic yg 3rd last tu..orng lain smua mkn ja…mirul ttp nk brgmbo….

    • [email protected] says:

      gila posssssss

  25. annedesilva says:

    eh u alls ni sume gila glomour…hahahahhaa

    • [email protected] says:

      dah biasa dapat gelaran RATU tu anne

    • BlackWhite00 says:

      mmg sah2 gila GLAMOUR…
      hentam sajalah labu!!!

      • aries_april says:

        bla g nk jdi arts akak…time GBN la..
        hahahaahha
        blog arts ni..kta ok la tu kta tmpng glamor kat sni

      • [email protected] says:

        ilang sudah si ratu tu…

        • aries_april says:

          huhuhuhuhu..klau dia tngk ni..konpon jeles x hengat

        • [email protected] says:

          tau xper

        • annedesilva says:

          hahahah taw takpee..

  26. aries_april says:

    nik….thanks ksi mira tmpng hamper ko…

    • [email protected] says:

      huhu xper2 aku kan baik bangat

      • aries_april says:

        tu yg syg ko…
        :-)

      • violet says:

        amboi sakan borak na
        x pgl cek pon..

        • [email protected] says:

          dah masuk kira ok le na

        • aries_april says:

          syg x da kat FB td..tu yg x pnggl….

        • violet says:

          hohoh…td cek bz..kire duit…hehe…

        • aries_april says:

          cek ni..main duit ja ari2x…
          bhgian den dh kira ke?
          bt bekal tuk duit rya

  27. aries_april says:

    akak ngan nurul…sma bju la…hihhiih

    • violet says:

      kbtln….
      huhu

      • aries_april says:

        hahahahah..
        :-)
        mira ngan nurul x rncng pn nk pkai bju krng..tp bla dh smpai umh nurul..
        dia kta nk pkai..
        rembat ja yg mn ada

        • violet says:

          ok la tu..sweet je..sdp mata tgk

        • [email protected] says:

          sweet kat bawah kak,,, dia komen satu jer

        • aries_april says:

          haahahah…sedap ke?
          bla jilat ni?

        • violet says:

          bkn sweet tu
          ni sweet terbaik dr ladang..hehe

  28. SWEET says:

    MACAM X RAMAI JE

    • aries_april says:

      tp meriah sngt…..

      • [email protected] says:

        ader kat belakang2 tu,,, tapi pic dorang xnak masukan pic jer…

        • violet says:

          pet kem slm mirul hak hak

        • [email protected] says:

          minat kat dia ker,,, dari dulu lagi kak minat kat dia

        • aries_april says:

          uik…
          mngatal lak..
          ko ni vio…
          tiap2x thun kim slam kat dia..

        • violet says:

          biasala…akk dr thn pas dh mnt dye
          mnt jek…hehe
          mrh bf aku nnt aries…

        • aries_april says:

          haaaah…tau xpa…
          berapi lak dia bca statement ko ni vio

        • [email protected] says:

          nant ader yang jeles lak

        • annedesilva says:

          la mek vio minat mirul?
          amboiii….

        • aries_april says:

          anne…dh sthun pndam prsaan si vio tu..ahahahaha

  29. violet says:

    riang gumbira btl ye korank…
    nk wat road tour dtg jb k..
    huhu

    • aries_april says:

      tu x yah syg..
      tnggu ja..
      mira yg p terjah umh ko nnt
      hihihihi

    • [email protected] says:

      boleh je akak,, kalo akak belanja kita orang

      • violet says:

        amboi2 tang jb je akk lak kena blnja,,,
        ko lg bsr pangkt dr akk pet..
        ko la bnja akk..
        huhu

        • [email protected] says:

          pankat apa tu akak

      • annedesilva says:

        JB belah mana naa?

      • violet says:

        mana akk taw..
        aries ckp

        • annedesilva says:

          ckp pe kak?

        • violet says:

          pet nek pngkt…

        • annedesilva says:

          ya ka?
          xtau naaa…
          bila dia naik pangkat?

        • violet says:

          heheh tnye aries

        • [email protected] says:

          akak na na na na na

        • violet says:

          perli na pet

        • [email protected] says:

          akak suka sangat NA NA NA

        • annedesilva says:

          na..na..na..na..na…JB kita…hihihiihh

  30. annedesilva says:

    cepat tak hengat korgg……

    • aries_april says:

      ko x tau ke?
      tngh kejar heli bang jejai ni..
      laju ngan dia bwa

      • [email protected] says:

        huhuhu 250km sesaat

      • annedesilva says:

        tula pasal..laju benor kome ni smua….
        tak terkejar yoppp..

        • aries_april says:

          anne…3 hri.make sure 2000 ok?
          pceh ini rekod..hahaahahaha

        • annedesilva says:

          2000?
          mang langsung xleh masuk la BN…hahhahaa

        • [email protected] says:

          tu pun kalo leh komen,,, entah2 bn jadi blur

        • aries_april says:

          x try x tau….

        • annedesilva says:

          taw takpe..
          baru seribu BN dh blur2/….

        • violet says:

          1 hebu pon lembap
          law 2 hebu apa pon x nmpk

        • annedesilva says:

          dia dh masukk dh…
          “SAHABAT” lama……

        • [email protected] says:

          buat xtau je gan komen yang xder kaitan gan kita

        • annedesilva says:

          buat tak tau eh??
          opsss ok2…
          pasni buat tak tau….

        • [email protected] says:

          kalo layan2 nant gadoh

        • annedesilva says:

          ok sudah xlayan ekk bang nik..hihihih

  31. Caldina says:

    hmm… owh ni ker BN punyer clan ?

  32. annedesilva says:

    BN dh jadik lambat sikit2 nie…

  33. aries_april says:

    dh lma nik naik pngkt..
    korang nape x mnta duit rya kat dia?

    • annedesilva says:

      dia xbgtau pon..
      kalau taw anne mintak wit raya kat dia..

    • [email protected] says:

      aku lak ,,, anne bila nak beli insuran gan aku,,, anne n lio wajib beli gan aku

      • annedesilva says:

        WAJIB yg tak tahan tu…
        pet anne takde wit raya ke?
        ko dh naik pangkat..
        belanja la…
        jom Chop& Steak kg baru?
        hihihihihih

        • [email protected] says:

          aku lak ,,, huhuhu… abg lio macho belanja

        • annedesilva says:

          dia dh slalu blnja…
          ko xpenah lg…hihihi

        • [email protected] says:

          dia yang kener belanja aku….
          sebab aku selalu jaga ko kat BN ni

        • annedesilva says:

          oh mcm tu ek?
          ok akan anne usulkan pada incik lio…
          thanks jaga anne kat BN ek..good fwen…

  34. [email protected] says:

    oklah u all nak balik dulu nant besok sambung lagi

  35. Rooney says:

    Kenapa macam tak ramai je?

    Kalau Rooney datang mesti Rooney dok diam je, ye la takde kenal siapa nak sembang pun tak reti.

  36. new moon says:

    pheewiiiiitttt……ensem banget bju belang ijo tuh….hahahaha…..

  37. annedesilva says:

    antu kata takde baju ijau tp dlm diam2 ikot tema jugak ek..hihihihi

  38. aries_april says:

    out..jmpa nnt mlm…

  39. annedesilva says:

    sume dh balik..
    me alone..
    so out dlu… ;)
    slamat berbuka puasa…

  40. jupetra says:

    meriah2…wah…korg introduce la name masing2…yg ak knl bang nara sorg jer….huhuhu..lawa la akak yg pki tdung hitam ngn bj kurung uh….cumil2..sape ek??abg yg pki bj hitm pon ensem..hu2…

    • Miss Poco says:

      tula sis blackberry…

      • aries_april says:

        tu abg jejai…

        aries april pkai bju kurung kain cotton..
        anne yg pkia blous n crmin mata..
        tasmin yg pkai bju kurung ijau..
        nik yg laki pkai crmin mata….
        fifie yg pkai inner..
        antupencel yg bju belang ijau

  41. rionaldodecaprio says:

    ooo…nilah geng2 nara…mmng mriah & hepy btul ak tngk…tp dlm rmai2 tu ak kenan ngn yg pkai bj krng ijau tdg itam ngn yg tudung itam stripe pink purple tu..mmg cun ak syok..1 lg, gmbr nara ngn bdk kck baju ijau tu..ank mat saleh mn tu? chomey jer ak gram…yg tdg pink pun lawa…

  42. Miss Poco says:

    amboiiii3…

    seronok sakan korang ek…nak nangis pun ade ni…

    sbb…AKU TAK DAPAT DATANG…

    waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • BlackBerry00 says:

      sik apa, sik
      insyaallah next time kmk org molah agik
      klk kmk org make sure ktk, intan, zaza, weiya, put, bumblebee, tomei, eclilpse & swktu dgnnya dpt join sama
      baruk best kita kelak..
      hehehe…

  43. jay-less says:

    uwargghhhhhh…….
    aku jay-less tolllllll……
    bile kowg nk bt lg ni…????
    aku nak ikut……

  44. yula says:

    xde org bgtau yula pon…tempat tu dekat jek ngan umah yula…
    sampai hati ko antu xajak aku

  45. CST says:

    siapakah yg putih gebu yg plg comel tuh???

  46. JeJAI says:

    uihh..sayang tak sempat berkenalan dgn geng-geng BN..next time adakan sesi suaikenal baru ngam..Tunggu BN buat open house pulak…

  47. AnneDeSilva says:

    sape jek ado malam2 nie?

  48. BlackBerry00 says:

    Lor says:
    September 1, 2010 at 6:36 pm
    Alamak.. Huduhnya… Sorang yg baju kurung hijau tu gemuk sgt… Sorang keding pulak… Hehe.. Jgn marah

    hrmmm…takpelah
    sye sedar sape diri sye
    tp sye ttp bersyukur pd Allah SWT
    sye msh lagi brsama2 dgn mereka2 yg amat sye sayang dan kasih…
    terima kasih yer saudara/i Lor
    syukur alhamdulillah….

    • AnneDeSilva says:

      kat mana dia ckp sis??

      • AnneDeSilva says:

        anne tak nampak pon….

        • fifie says:

          yg keding tu die refer kat sape plak???
          cetttt nk mengutuk kejadian Allah plak LOR ni…
          x baik tau…

        • AnneDeSilva says:

          hahahhaha..
          keding tu anne pon tgah bincang2 dgn kak black sape..
          ntah pet..ntah mira…ntah ko PP…hihihihiihih

        • fifie says:

          ntah2 pet or mirul kottt..aku keding???
          adoiii tgok tu sparetyre kt pewot tu wei…xleh nk kaver dah..hahah

        • Lor says:

          Jgn la marah… Aku gurau je… Ingatkan korang cun melecun belaka… Aku ada high expectation sbb korang letak avatar cun cun hias kat nick name… Bila tgok gmbar betul tkzut jugak lar… Sbb biasa layan gmbar artis cun kat bn, ini skali dia post gmbar ni ada shock skit…

        • CST says:

          teman tengok comei jerk semua…..lebih2 lagi akak yg pakai baju hijau tudung hitam tuh……

        • annedesilva says:

          Lorr kalau pon ko ada expectation yg tinggi jgnla ko nk ngutuk org kata gemok…
          sweets ape kak black tu..
          takpela satu hari nanti mana taw Allah tu pertemukan ko lak dgn kitorg..
          leh ktorg tgok ko tu mcmana…

    • Rooney says:

      Aiyoyo kurang hajarnya. Siapa yang cakap macam tu ?

      Bawak mai bagi tahu kat Rooney!

      • aries_april says:

        abg roni….dia kta syg tu…
        :-(
        sdh ni….

      • [email protected] says:

        huhu,,, xpe lah dia ingat dia maklut tuhan paling cantik kat dunia, tu yang cakap mcm tu,,, sesaat pun Allah boleh ambik apa yang di kurniakan tu,,, jadi jangan berangan kita sempurna, di depan Allah amalan yang sempurna sahaja yang di ambil kira,,,, meburukan kejaian Allah maka mempertikaikan apa yang Allah jadikan, lebih baik kita bersyukur dengan apa yang Allah berikan,,,,,

        kalo terasa sory

        • violet says:

          pet maklut tu ape
          hehe
          akk kureng fhm na

        • [email protected] says:

          silap eja akak *makhluk

  49. ramadaniah says:

    mak ayyyy….ngkorang nie rapat sesgt ker sampai dlam nie pun berchatting bagai…aku nie diantara pengkomen dlam nara nie…tapi silent readers je…ooooo, inilah ngkorang2 smuaaaaa…??? mmg patotpun ngkorang saling backing mmbacking bila kena kutuq….haha..tahniahlah sebb ngkorang dah brjaya mgadakan majlis ini (ngalahkn mjlis artis la nkorang nie!!!)…ngkorang mmang rapat ke..?? aku tak pedulik la komen orang len tapi aku tngok pic ngkorang nie, yang aku paling tak bley nak lps tngok kakak yg pakai bj kurung kaler green yg tudng black..cam muka baby je…comel sgt, yg lelaki pakai spek tu pun aku suke tngok jgk..yg lelain tu, biasa2 je…nara yg mane satu..??

    • laNtOk LeW says:

      abg nara yg pakai bj kaler merah…

      • [email protected] says:

        bang nara yang tak ikut tema 2, yang paling degil pakai merah

  50. BlackBerry00 says:

    salam semuanya…
    selamat menjalani ibadah puasa yang cuma tinggal beberapa hari saja lagi…

    • aries_april says:

      salam…
      n gd mrng sis

      • violet says:

        wslm akk n aries….
        yahooo dh nak raya…
        hehehe

        kak n aries
        n wet raya ;)

        • aries_april says:

          huhuuhuh..duit rya xda..kuih rya ada…
          :-)
          smlm dh bt 1 jnis…

        • [email protected] says:

          ramai yang puji akak black,,, comel katanya

        • violet says:

          mmg pon cumel….
          kan akk kan

        • BlackBerry00 says:

          bersabar jer laaaa
          dugaan di bulan puasa, kan…
          tp scara jujurnya akk tak rasa pun akk ni comel
          ‘comel’ tu istilah untuk budak2…huhuhu
          akk dh tua laaaaaa…tua dari smua yg ada kat sini, kot!!!!
          tp akk ttp bersyukur, biarpun kurang sempurna
          akk ada org2 yg menyayangi akk diskeliling….
          dan plg best, akk ada korg yg paling akk syg….

          bg akk, memadailah itu semua
          akk tak perlukan lebih dan kurang dr itu…
          sesiapapun yg komen akk gitu gini
          satu jer…SYUKUR ALHAMDULILLAH….

        • [email protected] says:

          kak vio x p,, kalo x comel2 ramai le kat sana

        • aries_april says:

          kak vio sbuk ngan abg bangla dia..
          mn la nk join kta..

          sis black the best..love u

        • Hai says:

          Kesian blackberry.. lain kali kita pun jgn la suka kutuk org.. cuba tengok post yg lain2.. awak ada kutuk2 org tak… kalau xnak org kutuk kita, kita pun jgn kutuk org..

        • aries_april says:

          hai…jgn la mcm tu..kta kat sni bkn nk gduh…
          cam mria kata..sapa x mudah melatah bla ada orng kta kita..kita x akn mula klau xda orng lain mula..btul x?

  51. sweet_4aj says:

    Waahh…bestnyer rugi la tak dapat join…..
    harap2 next year ada lagi la….

    • [email protected] says:

      TAHUN NI ada lagi, majlis ari raya Insya Allah

      • aries_april says:

        come n join us friend…

      • sweet_4aj says:

        wokie dokie…kalo maser berbuka dh meriah cenggitu,
        raya apalah lagi….hu..hu..

        • aries_april says:

          huhuhuh…tau xper…
          :-)
          kta orng mmg cam ni..
          klau rmai…lg meriah

        • [email protected] says:

          raya xleh buat tema warna le,,, kener buat pakai baju raya le

        • aries_april says:

          huuhhhuh….colourful tu nik
          :-)

          tp maybe mira x leh join..
          klau nk join pn…2 @ 3 mnggu pas rya..
          time tu mira trn KL…

        • violet says:

          mira n p jb kan mira kan huhu

        • [email protected] says:

          nant bicang gan bang nara n kak nara

        • aries_april says:

          JB wjib..tnggu ja..hihihihi

  52. violet says:

    ari ni x ley nk join korank lelama.
    1/2 day…
    nk g shopping n clbrt my tut……
    ;)

    • nurul says:

      nk itut yunk..

      • aries_april says:

        nk ikt gak..
        :-)
        tp klau stkt p tecso xnk la…
        :-)

      • [email protected] says:

        jom-jom, jom Nara-nara

        • aries_april says:

          amboi..
          mrh jom heboh ko dok gna nma dia orng

        • [email protected] says:

          pinjam ma,,,

        • violet says:

          xla..xkn p tesco
          g duty free je
          hehe

        • aries_april says:

          uhhhhuhu…skli skla..
          :-)
          d luluskan

        • violet says:

          jom la mira join….
          tp bwk bf k..
          ley knl2..
          hehe

        • aries_april says:

          BF mira nik ja akak..
          x per..nnt mira ajk dia..
          :-)
          leh nik?

        • violet says:

          nik ok ja law akk yg ckp
          kan nik kan

        • [email protected] says:

          BOLEH JER, NO HAL…. tp takut abg baju KUNING marah jer

        • aries_april says:

          kuang asam tul ko nik…dok perli2x abg bju kning tu..trsedak dia tngh mkn skrng..hihihihih
          :-)

  53. aries_april says:

    hari-2….
    target msh d thap bhya

  54. aries_april says:

    BB mn?
    dia xsht g ke?
    dia lum tngk g pic kta smua

    • violet says:

      x sht lg kot…

      • aries_april says:

        tu la..tnggu gak dia kat qaseh ari tu..x mncl pn…

        • [email protected] says:

          huhuhu,,, kasih lain tu akak p

        • aries_april says:

          ko ada2x ja..

          nik..mn yg lain nik?
          cam xda orng ja…

        • [email protected] says:

          semua ilang ari ni

        • aries_april says:

          tu la..snyp ja BN…
          tnggl kta ja ni..

          xper..stay ja page ni smpai rya nnt

        • violet says:

          ada weh
          akk ada fb ada bn
          tu yg lari2 hehe

        • aries_april says:

          amboi2x akak kta ni..
          kta nk stay sni..main nyorok2x kat FB lak no?

  55. [email protected] says:

    KAK BLACK Dah jupe ke duit naim

    • aries_april says:

      awat lak duit naim?

      • [email protected] says:

        naim kehilangan duit,,,,,

        • aries_april says:

          brpa juta rupiah?
          la cian dia….

        • annedesilva says:

          duit hilang?
          bape banyak?

        • [email protected] says:

          tido pun pegang duit… tu yang ilang tu

        • BlackBerry00 says:

          nik, dh jumpe dh..
          dye sndirik yg smbunyikan
          bertuah tol anak tu…
          dye sorok bwh bntal
          cehhhhhh…..
          pastu dye gelak2
          dye kt nk buat belanja raya…
          hehehe….

        • [email protected] says:

          mcm tu lak,,,
          penat jer akak cari duit dia

  56. aries_april says:

    sis vio…
    JB wjib…tp kna tnggu bln 10 la..
    hiihihihihi
    bru ada erti klau nk p..
    :-)

    nik..
    pas ni nk jmpa…msing2x kna bwa kuih rya ek?
    yg d bt sndri

  57. Clipkertas says:

    wah……..
    sronok nyer…… mmg rugi tak join..
    ade hamper raye lg,, meriah tul..
    bile nak wat open house BN plak? kali nie nak gi jgk..
    huhu

    • aries_april says:

      pas rya lak clip..
      make sure kli ni kta jmpa…
      :-)
      klau x jdi pn..tiem abg nara kawen..
      next year

      • annedesilva says:

        ok clip ko akan jupe anne the next next GBN..
        sbb GBN akan dtg anne takde……

        • aries_april says:

          awt lak ko xda anne?
          bwa dri ke?

        • annedesilva says:

          yela pergi membawa diri….
          nanti korg kutuk anne lg…
          xpe2…next..next GBN jek jupe…;)

        • aries_april says:

          ceh…xda orng kutuk ko pn..
          rsnya yg kna tu mira PP n nik kot.

          ada dia kta kering…
          geram gak ni
          hihihi

        • violet says:

          ado doi
          jgn la amik port yg oit
          wat dang je

        • Clipkertas says:

          loh.. plak….
          ke mane plak anne?

        • [email protected] says:

          huhu nant ader lagi gan lupa join

        • Clipkertas says:

          bkn luper nik, mmg tak dpt nak d’elak ler….
          hubby ngan anak dah xcited nak join…
          last minit la nik, family wat buko pose reramai, mmg aktiviti tahunan,,,
          huhu… akan dtg clip akan usahakn sampai leh jumpe korang smue…
          go..go.. GBN

        • [email protected] says:

          nant lain kali join ye akak,,,,,
          heheh

        • annedesilva says:

          pergi membawa dirii…..hihihiihh

        • aries_april says:

          XPER AKAK..
          NEXT TIME ADA G..
          BUT MAKE SURE..
          :-)
          AKAK ADA K?

  58. Clipkertas says:

    ;) orait….

  59. AG JUNIOR says:

    wei, yg aku knl cume anne, antu, pet…
    yg len2 mcm samar2 la..
    knl kan diri blk bley…
    hehe…

  60. ratu hantu says:

    salam…morning smua…
    maaf smua…sy terpksa blik kmpung ari jumaat tu…
    da prob….
    tp mmg jelez tgk korang suma…
    rugi x ppppp…………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

  61. aries_april says:

    410

    • violet says:

      rini korank borak k
      akk ley tmn kjp je
      law free akk drop komen

    • Clipkertas says:

      nombor per tu mira?
      411..

      • aries_april says:

        no cmnt la syg…
        :-)

      • violet says:

        kami nk wat gbn 2000 komen
        hehe

      • Clipkertas says:

        mira, sape yg sblh mira pkai crmin mate(girl)?
        nurul mane yer?

        • aries_april says:

          tu best friend mira..tiap kli GBN mmg dia ada…cam mmber nik si mirul tu jga…
          :)
          lbh krng rhsiamu rhsia ku jua..
          tdr 1 bntal..mkn sesama suap..
          :-)

        • [email protected] says:

          makan sesama suap xle,,, penat aku nak suapkan orang,, nak suapkan diri sendiri pun kurang rajin,,, heheh

        • Clipkertas says:

          oo…:O
          nak tau name die mmg sebijik name clip yg sbnr… heheh
          trkezut jgk nie.. clip ngok pic kat FB, hubbu yg prasan huhu

        • aries_april says:

          nik…ko mmg mls..tp mira ngan nurul..mmg sling suap mnyuap..hihihih

          AG..sma ek?

        • [email protected] says:

          tibe2 akak ingat akak p sana kan

        • aries_april says:

          hahaa..roh akak ja p..tnggu akak x smpai2x pn

  62. AG JUNIOR says:

    vio, ko ade add kat aku nyer fb x?
    hehe…

  63. [email protected] says:

    ari ni nak berbuka mkan apa ek

    • violet says:

      akk nk mum
      ikan bkr

    • aries_april says:

      awl g ni nik..
      ko agk2x la nk tnya…prt pn msh knyg g

      • [email protected] says:

        sedapnya ikan bakar….

        menu kener plan awal2

        nak makn sup ekor le ari ni….

        berbuka ari ni mirul nak belanja

    • Clipkertas says:

      baru 3jam lebih pose nik,,,
      relax aa..

      • violet says:

        hahaha nik mmg cmtu la gamaknyer

        • aries_april says:

          alah..korang x per la brbuka awl.mira kat png..lmbt giler…

        • [email protected] says:

          aku tanya menu ker… korang p citer mcm2…

        • annedesilva says:

          telor dgn kicap…

        • Clipkertas says:

          nik nie sepapan jer.. tp klu bab mkn mmg byk ker kekwn?
          clip pun ader kwn gak sepapan cam nik gak… klu bab mkn kalah la org yg bdn sebulat belon…hehehe

        • [email protected] says:

          orang tak mkn banyak pun… yang makan banyak mira anne n PP

        • aries_april says:

          hahaahah..ko pn mkn bnyk gak..
          :-)
          bla mria mkn bnyk..
          smua x abis la..ahahah

  64. annedesilva says:

    tekak anne ni sakit plak arinie…
    wa rasa mcm nk demam……

    • aries_april says:

      nnt dh brbuka..mnun air msk bnyk skt anne

      • annedesilva says:

        tula pasal..
        bila morning jek msti mcm ni..
        kadang2 smpai takde suara..
        masuk tengahari ok plak..
        adoii….
        pagi td dh minum banyak sgt airr…
        nk muntah2 rasanya..hiihhihi

        • violet says:

          muntah????
          opsssss

        • aries_april says:

          ko mnum air apo tu smpai mntah..hihihihi

        • [email protected] says:

          ko nak dapat BAby ker anne

        • annedesilva says:

          sengal korggg…..aku minum air masakkk…

        • aries_april says:

          bla lak ko kawen x jmpt kmi ni anne?

  65. [email protected] says:

    ader geng BN add aku kat FB, bila aku Apv… ayat dia

    ****tq…kerana terima lamaran akak…ki..ki..ki..

    power siot,,, ku dilamar

    • aries_april says:

      wah…sape tu nik?

      • ratu hantu says:

        on blik…boring plk smbil wt keja x lyan BN ni….
        alaaaaaa….pet ok la tu…
        da org mlmar..minta la hntran 1 juta…

      • [email protected] says:

        kak noraida,,,, heheh.. ok tak kalo tiru ayat dia

    • AG JUNIOR says:

      pet, perasaan lebey……….

      • [email protected] says:

        nak buat mcm mana ayat akak tu, ganas dol…..

  66. BlackBerry00 says:

    lajunyer korg…
    akk harini bz sket…
    ada rakaman hari raya kat opis (RTM)
    nnt2 la akk join korg yer…

    pliz3..jgn nakal!!!

  67. aries_april says:

    500..IM BACK

  68. Rija|udDin uL-haQ says:

    salamun alaikum…slmt pg..
    .
    wah..sonok ye buke sama2…

    • aries_april says:

      salam mawy…
      tu la best sngt…
      kat klang kan?

      • [email protected] says:

        boleh tahan sampai tak tertahan

  69. annedesilva says:

    ngantokla wehh!!

  70. aries_april says:

    skjab ja..
    dh tga mnggu kta pose..
    tnggl smnggu ja g ni..
    :-)
    korang dh siap smua tuk rya?

  71. aries_april says:

    AG…psl tg gila tu..
    mira bka pose kat sna

  72. BlackBerry00 says:

    selesai sudah rakaman RTM
    hehehe….
    nnt mlm raya korg tgok ek…
    huhuhu
    nmpak sejibik cm kak dee…ekekeh!!!

  73. Aqua Girlz says:

    sume2 da kua lunch ke?
    huhu

  74. Jojio says:

    Yang pakai kurung putih berbunga2 tu cute ler….hihihi

  75. aries_april says:

    mn yg lain ni?

  76. pascual says:

    rooney ada dtg skali ke?

    • [email protected] says:

      X

  77. antupensil says:

    uik..bnyaknya komen..
    kang ade yg sentap plak kang..hehheh.. 8)

    • [email protected] says:

      buat tak nampak jer kalo sentap

      :D

    • Aqua Girlz says:

      ANTU, MUKE HANG KAT GAMBO SIYES JE YE…….

      • violet says:

        awek ko mana antu??
        ilang eg

      • antupensil says:

        ntah.. pelik gak.. smua muke srius jek..hhaha..

        • Aqua Girlz says:

          tp muke ko plg siyes la aku ngk………

        • [email protected] says:

          ader awek kat sebelah

      • aries_april says:

        mau x seyes…
        awek ddk sblah,,

  78. Aqua Girlz says:

    asal rame pake bj kale ijau?
    tema mase b’buke ae…

    • [email protected] says:

      aku yang bagi TEMA IJAU…

      jadi semua pakai ijau le

      • Aqua Girlz says:

        tapi nape de yg pake bj kale merah?
        hahahahhah

        • BlackBerry00 says:

          dye ketua kampung…
          mmg nmpak lain sikit…

        • [email protected] says:

          ketua degil siket

        • aries_april says:

          hahahah…blh ckp xtau tu…

        • [email protected] says:

          alasan kan,,,, marah tunang dia

        • aries_april says:

          yg xthn tu..lin siap kata..babg nara x ckp pa…
          tp leh gak pkai sdondon

  79. Aqua Girlz says:

    mane lg sume org ni……
    nak lyn mate ar jap….
    td time rehat xngantok, ni da berat sgt plak…..

    • aries_april says:

      huhuh…bru bgn ni….sgr dh mata..
      :-)

      • [email protected] says:

        xkejer ker korang ni

  80. aries_april says:

    nik.ko bla start cti?
    smpai bla?

    • [email protected] says:

      9 sampai 16

  81. Rija|udDin uL-haQ says:

    malam 7 likur start esok….meriah la umah2 kat kampung dengan pelita2….

    • [email protected] says:

      hujan kat kelantan susah nak pasang pelita,,

      • Rija|udDin uL-haQ says:

        owh yeke…tgh hujan ke skrg…mcm panas je..kat penang nih bukan main terik lagi….

        • BlackBerry00 says:

          kt ptrajaya pun pnas giler
          smlm si naim nk pecah pose lakkkkk
          tp nsb baik kakak dye bg perangsang dan kata2 smngat…
          hehehe…

        • [email protected] says:

          LAMA AKAK CUTI

        • BlackBerry00 says:

          akk jarang amik cuti, nik
          cm tahun lps
          parents raya kt sini
          akk tak cuti
          tp bln 12 tu akk blk
          cuti 2 minggu gak
          ingat lg tak..???

        • [email protected] says:

          TAK INGAT,,, hehhe

    • aries_april says:

      mawy..umh mira dh start psng mnggu lps g

      • Rija|udDin uL-haQ says:

        umah aku takleh nak psg.duk flat….takde suasanan langsung…mira ko duk kat bm kat mana?umah sewa ctu murah2 tak kalau teres…

  82. BlackBerry00 says:

    lorrrr…
    aku msk korg chow
    hrmmmmmm…

    • [email protected] says:

      semua xsabar nak balik kak

      • aries_april says:

        mira ada..bla msk…smua out

        • [email protected] says:

          aku ader je ni mira

        • aries_april says:

          ko tman la mira nik..asyk msuk ja korang ilang..
          FB leh la korang in lelama ya?

        • Rija|udDin uL-haQ says:

          lg 49 minit balik…

        • BlackBerry00 says:

          another 15 mins….

        • Rija|udDin uL-haQ says:

          wah..kak black wp1 rupenya…

        • BlackBerry00 says:

          mawy,
          akk mmg wp1
          tp klau dlm bln tu ada cuti skolah
          akk amik wp2…
          tp bln ni akk amik wp1 gak
          sbb blk raya
          lgpun time2 bln pose ni
          pas sahur
          anak2 mndi dan solat
          then trus g skool
          so, normally akk msk b4 7am…
          hehehe…

  83. [email protected] says:

    dah tengk ker kuih raya aku kat FB

    • aries_april says:

      ko bt ke nik?
      lum g..mira FB pn bru ja in

      • BlackBerry00 says:

        terliur gak nengok tu….

        • aries_april says:

          wah..page mn tu?
          nk p terjah gak..

        • [email protected] says:

          p le terjah,,, aku buat gan kaki jer

        • BlackBerry00 says:

          nik punye fb
          byk gak dye ‘buat’ kuih raya
          hehehe
          smua kuih tunjuk ek..???

        • [email protected] says:

          kuih jalan n ambik……

  84. aries_april says:

    BB x msk lgsg ke?

  85. zz says:

    happy sakan korg yea?nex year aku join bwk anak…hihihi…

  86. aries_april says:

    mawy…skrng ddk mn?

  87. zz says:

    kak black nti raya msk kan laksa swak…ngidam nak mkn ney…hihihi…nak dtg raya umah akk…

  88. nic@pet says:

    MAWY kek lapis tahi lembu lee,,, produk poco tu

  89. BlackBerry00 says:

    oklah adik2ku sayang…
    akk dh nak blk dh
    boifren dh tunggu kat park…

    jumpe lagi…

    SELAMAT MEMBUKA PUASA ANDA….

  90. nic@pet says:

    sapa lagi ader kat cni

  91. aries_april says:

    nik..tnggl kta brdua ja ke?

  92. nic@pet says:

    bye mira

  93. duitraya says:

    hepy sugggh teman nengok kamu smua ni, dah jd mcm 1kluarga, nak tau mn 1 aries_april/nic@pet/annedesilva/fifie/antupensel yg mn 1? prkenalknlh diri sendiri, yg kakak blackberry tu nmpk cute bebenor, suke btol teman tgok, yg lain2 (prmpuan) lg comey klau pkai tudung jugok, tp teman kagum dgn ikatan erat kamu smua, teman nk tnya 1 hal, yg kakak blackberry tu dh kawen ke idok??

    • BlackBerry00 says:

      segala puji2an hanya untuk Allah…
      segala kurniaan dan limpah rahmatNya…
      akk sbg hambaNya merasa trlalu bersyukur…

      terimakasih duitraya atas kata2 yg baik di pagi Jumaat ini…
      sebenarnya hubungan ktorg mmg akrab dan ianya bgitu suci sekali
      susah nk digambarkn dgn kata2
      apa yg pasti, kami ikhlas dan biarpun tiada ikatan dan pertalian kandung
      kami mmg dh menjadi satu keluarga..
      (kan dlm Islam kt mmg bersaudara…)

      utk pgetahuan duitraya
      akk dh berkawen
      punya spsg chymata.

      salam ukhwah….

    • annedesilva says:

      salam..
      ni 2nd time kitorg meet each other…
      so kemesraan silaturahim tu lebih akrab drpada biasa…
      anne yg pakai baju kemeja belang hijau putih…..
      salam perkenalan…..

    • antupensil says:

      ceh aku tak nak tanye pun.. :(

      • duitraya says:

        mmm..mmg comey la kamu smua, antupensil ni yg mn 1 pulak? nic@pet & annedesilva tu teman dh boleh agak, aries_april comey la…sapa lagi kat sini yg ade pg haritu? tudung pink tunang nara cantik la, teman br baca betol2 komen kt atas, nara bj merah nape tak sama kaler dgn yg len? lenkali teman nk ikut jugak ah, nk jumpe sume, lebih2 lg kakak blackberry, tharu baca jwpan kakak blackberry, cmna nk letak gambar teman mcm kamu semua ni? ajar sikit teman,,,

  94. BlackBerry00 says:

    salam pagi Jumaat..
    semoga anda semua dirahmati Allah (those yg muslim)
    dapat menjalankan ibadah puasa dengan sempurna…

    • Rija|udDin uL-haQ says:

      salamun alaiki kak black…wah awal pagi dah depan pc…..
      .
      lepas subuh nih kat penang hujan…awan lembut bak kapas sutera, laut tenang umpama tiada tenaga, bukit bendera nyaman diselaputi kabus tebal, cuaca dingin berangin sesepoi bahasa…
      .
      umpama satu petanda lailatul qadr telah berlalu…yang mana didalamnya terdapat kebaikan bersamaan seribu bulan/83 tahun 4 bulan….

      • nic@pet says:

        pagi akak n mawi

        • Rija|udDin uL-haQ says:

          pg bro..hari ni aku last kat opis…sok balik ipoh..then baru balik my kampung on tuesday…

        • BlackBerry00 says:

          mawy
          smalah ngn akk…
          arini last day
          msk blk opis insyaallah 20 hb..
          raya sakan noooo…

        • nic@pet says:

          nik lambat lagi… satu ari sebelum raya baru balik kampung

        • Rija|udDin uL-haQ says:

          pergh kak black,2 minggu tue….kalah budak sekolah..kuikuikui…
          .
          sy masuk opis balik 17/9….sbb takde pegawai lain leh ganti lorr..yang tggl 1 chinese…terpaksa beralah….
          .
          pet,sempat ke….malam raya baru balik tak best ler…tak dapat ronda2 kampung tgk umah paling meriah dengan lampu2….huhuhu

        • ratu hantu says:

          salam….
          aduhaaaaiiiii x sbaq rsanya nk blik kmpung ni….

        • nic@pet says:

          aku balik 9 pagi… sempat sampai… bukan malam raya le,,, kalo mlm raya aku dah nangis dah

        • annedesilva says:

          saya pon balik kg…ari2 balik kg…
          tp kg sy tak payah naik keta…
          tak payah bayar petrol..
          xpayah bayar tol..
          turun lif..
          jalan sikit..
          naik lif..
          dh smpai kg saya…;)
          hihihihihiihihih……

        • Rija|udDin uL-haQ says:

          anne tue nama nya tak balik kampung…..huhu…
          .
          nangtuknya..

        • annedesilva says:

          tak balik kg sbb takde kampungla mawy …;)

  95. annedesilva says:

    Morning..
    Madam Bung in the housee…;)

  96. aries_april says:

    mrng all….
    salam

  97. nic@pet says:

    bang bang bung mercun… jangan tau jangan ikut anne

    • aries_april says:

      uhuhuhuh….
      xper nik..x bhya meriam anne dok main ari2x tu

      • annedesilva says:

        haah tak bahaya..
        smalam smpai stok satu kotak mercun tu..hahaha
        marila main pop2…

        **mira smalam anne g terawih berdua dgn si PP…hahahahah….lpas GBN2 barula kitorg slalu meet each other..hihihihi..kalau tidak mang xpenah jupe….

        • aries_april says:

          jeles ni..
          anne…cri umh kan mira 1 flat ngan korang gak..
          mira nk ddk tngkt 20…
          bleh x?
          bln 10
          thun dpn nk trwih ngan korang

        • annedesilva says:

          tingkat 20?
          ko ingat suka2 ke org sewa mana2 tingkat ko nk?hahahhahahah…
          try la tnya PP kalau2 umah dia leh masuk lg sorg ..
          ko leh dok skali dgn dia..
          kena rajin cari umah sewa kat flat anne tu..
          meh2 kita terawih reramai..mang best…
          anne pon smalam last minit msg dia then dia kata nk follow..malam ni insyAllah g lagi..;)

        • aries_april says:

          tngkt 20 sng skt nk tembak ko anne..
          mira nk import meriam buluh dri png…
          :-)

          ha..nnt try tnya dia…
          ingt ari tu pn nk tnya

        • annedesilva says:

          amboiii suka2 ko nk tembak anne mira..
          tergamak ko..hihihihih
          haaa try tnya dia kot2 leh reserve utk ko..
          senang kot…
          anne pon leh jek baling mercun pop2 kat umah PP tu..hihihihi

        • aries_april says:

          ANNE…TMBK2X MNJA JA
          APO BRNG MRCUN KO TU..X STIM LNGSNG DNGR…
          KNTUT ANK SEDARA MRIA LGI KUAT…

        • BlackBerry00 says:

          huhuhu…
          takdok sape nk duduk 1 blok ngn akk ke..???
          lif ktorg canggih tawwww…

        • nic@pet says:

          cite pasl umah sewa lak

        • annedesilva says:

          kuang asam..
          anne main mercun yg tak membahayakan org ramai..hihhihi

        • aries_april says:

          akak..
          uhhuhu..mmg best giler lif akak…
          x rela mira nk naik…
          tu lif tuk orng kaya2x ja kan nik?
          sapo la kta nk naik ikt lif tu..hihihihih

          nik..mira cri umh ni

    • Rija|udDin uL-haQ says:

      nik lawakla ko cakap camtuh…sepatutnya camni….huhuu
      .
      “Dam Dam Dum Bunyi Mercun….!!!”

  98. aries_april says:

    mn pegi smua orng?

  99. Aqua Girlz says:

    salam….

    ade rame ke yg on9 kat sini…
    ke aku sensorg je ni

    slmt ari raye kengkwn…

  100. Kak Su says:

    Wah..jeles ni…A/way Selamat Hari Raya semua….maaf zahir dan batin….

  101. aries_april says:

    ratu..
    mira to kun 1 kg ngan anuar ibrahim…dkt ja ngan umh dia…

  102. Rija|udDin uL-haQ says:

    wah lajunya memasing posting nih……
    .
    aku baru je jap jumpe klien dah pnjg berjela2….meriha nak raya yer…

  103. Rija|udDin uL-haQ says:

    raya lagi 7 hari kan?hmm….dah nak pergi dah ramadhan yang dimuliakan…

  104. nic@pet says:

    gantoknya,,, bila page ni nak naik ni

  105. aries_april says:

    nik..kak noraida yg ko ckp add ko tu..orng BN gak ek?
    sape ek?

  106. Rija|udDin uL-haQ says:

    kawan2,apa tema warna baju korang sumer raya tahun nih….

  107. aries_april says:

    LGI 20 CMNENT…GBN II AKAN TERSENARAI DLM TOP 10

  108. BlackBerry00 says:

    year hoooo
    anybody home..???

  109. aries_april says:

    mawy..mira bru bcacmnt ko kat ats…smlmnya…
    klau area umh mira mmg murah..
    300 tu dh leh ddk teres 2 tngkt..
    tp depend kat tmpt tu la..
    napa?
    nk pndah area tanah besar ke?

  110. BlackBerry00 says:

    pesal lak mlompat2 komen ni..???

  111. Rija|udDin uL-haQ says:

    mira, teres rm3oo duoble storey tue kat mana?betul ke wujud atau ilusi je semata2……

  112. Rija|udDin uL-haQ says:

    adoi…………komen sepah2 nie……

  113. nic@pet says:

    ramai ke kat cini

  114. nic@pet says:

    komen dah tersenarai sebagai populer dah

  115. BlackBerry00 says:

    dari jauh kupohon kan ampun maaf

  116. nic@pet says:

    mawy nant p jumaat,

  117. nic@pet says:

    dah komen xkeluar ker

  118. BlackBerry00 says:

    selamat hari raya

  119. Rija|udDin uL-haQ says:

    minta2la komen tak lompat2 dah

  120. nic@pet says:

    komen aku xmasuk

  121. Rija|udDin uL-haQ says:

    komen still lompat2 lg lorr….
    .
    bang nara,nape ek lompat2 komen nih….penin…

  122. Aqua Girlz says:

    slmt petang……
    nape korg nye komen b’sepah?

  123. Aqua Girlz says:

    eh, aku nyer msj nape lompat ke atas……..

  124. Miss Poco says:

    haiiii…

    korang still lg kat sini ke…?

  125. poyo & d geng says:

    amboi, bestne korg…dapat jumpa lepas kenal dlm blog nie…boleh brknalan dgn korg smua tak? baby tmbm bju hijau dgn nara tu anak blackberry eg? yag plng femes kat sini aku tgok aries, anne, nic, antu, puteriaquarius, mmg jeles tgok korg smua nie…tgok kat blog len, takderlah mriah dan mesra cm korg…best mmg best…jles akuuuuuu

    • annedesilva says:

      thanks poyo& D’ Geng……
      ni namanya merapatkan silaturahim antara semua readers..
      kalau poyo nk join pon mohla..welcome to the club fwen…
      sume pon kawan2 yg sgt2 happening….
      next time join kitorg sume k…
      tambahkan kenalan…;)

  126. annedesilva says:

    Morning … ;)
    Meniti hari demi hari yg bakal berlalu dan Ramadhan bakal meninggalkan kita semua..sedih….

    • violet says:

      mownink dear….

      lg brapa ari nk raya eg…huhu

      • annedesilva says:

        taw takpe..
        xsabar..
        dlm masa yg sama sedih..
        ramadhan bakal meninggalkan kita….

        • BlackBerry00 says:

          salam anne & violet…
          skejap jer rasa, ramadhan dh nk berlalu…
          akk @ KLIA skrg ni
          tunggu flite nk blk swk…

          KEPADA SEMUA FOLLOWERS BEAUTIFUL NARA
          SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
          MAAF ZAHIR & BATIN

          ESPECIALLY TO ALL MY GBNS’ BROTHER & SISTER
          AND MOST SPECIAL ONE…NAZ NARA & FIANCEE SERTA NAF NARA & HUBBY

          LUV ALL OF YOU, GUYS…!!!!

          BlackBerry 00 & Family

        • annedesilva says:

          pehh bestntyerrrr nak balik KG!!!!!!!!
          sis take care ur self..
          kim slm kat org serawak and sis poco….
          Slamat Hari Raya Maaf Zahir & batin jika selama mengenali anne..ada salah dan silap anne buat atau penah mengguris hatimu..
          Smoga kita semua mendapat Rahmat D’bulan yg mulia nie..
          Selamat Balik KG!!

  127. jebat says:

    Apa la diaorang ni buka tak agak-agak. Kan lebih baik lepas buka solat Maghrib dan solat sunat Tarawikh… Ini lepas buka dah macam Serani mabok pulak… Aduh apa nak jadi umat sekrang nih….

    • nic@pet says:

      orang mabuk mcm kita orang ker,,,, kalo mcm tu banyak le orang mabuk kat malaysia,,,,

      kalo nak komen rasanya istilah Serani Mabok xsesuai kot,,,

      tapi kalo orang bercakap ni penah mabuk n mcm ni caranya,, i no komen le,,,,

      jangan buat bandingan yang xsesuai,,,,

      Solat Sunat Tarawikh bila2 masa kita boleh buat,, selagi belum sampai solat subuh selagi tu boleh buat,

      kalo tersalah cakap maaf ya

  128. CST says:

    biler duk baca korng duk berceting kt sini lama lama….fahamlah teman kenapa korang suka ceting kt sini…..korang mmg rapat semua….bagus gak merapatkan ukhuwwah sesama readers dari duk bergaduh kan…….

    • nic@pet says:

      ko ckap nak join ari tu.. tak p pun

      • aries_april says:

        TU LA..TRTNGGU GAK KO NK JOIN…

        ACTUALLY….KMI YG DH RPAT NI MMG SLING JGA ATI MSING2X..
        TP BLA ADA ORNG LAIN YG BT KCAU..
        SAPO PN LEH MLTAH…
        X SMUA ORNG SMPRNA..TP KMI HAPPY SNGT BLA KMI BLH JD SEBAIK NI

  129. namewee says:

    bju krg ijau pkai scarf itam tu blackbery eg? so cute :)

  130. nic@pet says:

    moning u all

  131. aries_april says:

    NIK….KTA BRDUA JA KE NI?

  132. nic@pet says:

    Rusnah Yuss Jumat, kat FB sapa ni

  133. aries_april says:

    nik…
    asl x naik g pon ni..
    1000 pn x smpai g

  134. nic@pet says:

    kat FB pun geng BN xder

  135. aries_april says:

    lps rya konpon ke nk jmpag nik?

  136. nic@pet says:

    sunyi BN ,,, time2 raya mcm ni

  137. violet says:

    wah kemana dak2 ni p..
    hlng sume.
    tgl mira ngn pet je
    korang berdua ni kena tngkap br taw
    huhu

  138. annedesilva says:

    Morning u allsss……;)