Written by AbangNara | August 14th, 2009

Unik betul kes Maizawati ngan Akhil ni. Unik sebab deorang ni bersoal jawab macam main balas-balas surat cinta zaman sekolah dedulu, tapi ni guna suratkhabar. Hari tu (07/August) Akhil kata Maiza tak mintak izin dia untuk bekerja, seminggu lepas tu (14/Aug) , Maiza jawab persoalan Akhil tu.

Kata Maiza, dia dah SMS Akhil tapi macam biasalah Akhil tak reply. Busy kot, tak sempat nak reply cakap YES or NO. So ikut pemikiran lurus seorang yang berstatus J + 6 orang anak nak dikasik makan, maka Maiza terima tawaran jadi duta tudung, produk kek cokelat dan buat bisnes import baju dari Arab.

“Saya dah banyak kali menangis depan anak-anak tetapi sekarang saya dah sebulat hati kerana tiada apa yang nak dinangiskan sekarang.


Kami sokong Maiza, carilah rezeki halal dan bangkitlah dari kegagalan dulu, Cewah. Sesapa yang mahu menyokong Maiza, boleh beli tudung dia atau kalau nak bisnes jugak boleh jadi pengedar. Sila klik sini untuk info lanjut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

257 responses to Maizawati SMS, Akhil tak balas

  1. eclipse says:

    lg dia ney..

    0
    0
    • eclipse says:

      ustaz2…nsb la ari ney ari jumaat..
      klu x…aku ade satu ayat nk bg same ustaz…huhuhu…

      0
      0
      • violet says:

        tahniah…
        ko PES lg..
        :)

        0
        0
        • eclipse says:

          abaikan pasal 1st…
          sbb selama aku dpt 1st…
          xpenah pon aku komen ckp (1st)
          sbb bkn dpt hadiah pon…hehehe..
          kbetulan jer…

          0
          0
        • violet says:

          kbtln ko cpt..
          huhhuhu

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          alaaa…kalo dah keje selalu mengndap kat BN, barulah dpt first…huhuhu…jgn mara ar, nanti kene jual…

          p/s : arini ari jumaat…

          0
          0
      • eclipse says:

        maiza mcm pengantin lah plak?
        akhil?
        bkl jd pengantin br coming soon…hehehe…

        0
        0
        • [email protected] says:

          baru balik dari toilet :-)

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          pengantin baru…???

          0
          0
    • hantupensil says:

      cpat tul tgn…

      0
      0
    • yfgesryfgvfgeiy says:

      klakar btul la baca smlm.
      ade plak org kena kutuk psl gmbr.
      lps zomm gambar baru baru la terserlah kegemukan yang ade…kahkahkah..

      sesape yang suke tayang rambut (yang sememangnye burok teramat berok) cepat la beli tudung yang dipaparkan ni.

      rambut tak lawa nak tayang2 pulak..
      PIIIIIRAH MABOK!!!!!!!!

      0
      0
  2. husnozhon... says:

    yeps….
    salam…bestnye..jadi first…

    0
    0
  3. eclipse says:

    eh?mn yg lelain ney?
    raya umah sebelah lg ker??

    0
    0
    • violet says:

      aah drg ngh tgu wet raye…

      0
      0
      • [email protected] says:

        dah agak dah Kak Nara mesti tukar topik baru dlm kul 10.15 tadi…perut ni plak dah tahan memulas-mulas…

        0
        0
  4. violet says:

    emmm
    xhbs lg ke cite dye…

    0
    0
  5. kecHik says:

    kredit akhil da abeh tue…
    cbb tue dye xbalas…
    haha

    0
    0
  6. violet says:

    cm tdng dtk ct r..
    tp xnmpk rmbut..

    0
    0
  7. hantupensil says:

    ish2…rugi akhil nih…
    bini mcm ni punya cun pun
    leh tinggal…

    0
    0
  8. puteriaquarius81 says:

    wah cantik ar bj maiza tuh.. blh wat bj nikah.. mesti cun melecun aq pkai.. aik terlebih sudah.. huhuuhuhu

    0
    0
    • nUrUl'zzz says:

      huhu ko da mmg cun a,pkai apa pn sure come pnya…hehe

      0
      0
    • aries_april says:

      tpi napa merah ngan ptih lak?
      bju tu mmg lawa…
      pdan ngan orng dia…

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        yeke nurul’zz.. hihi thanx terlebih plak .
        tp tudung kena putih gak la.. tetiba merah plak.. tekojut org keliling.. mgkn maiza x smpt gosok tdung kut aries.. x per la. dia nk wat kelainan. skrang mmg fesyen gitu. baju plain tp warna tudung lain n terang dr bj.. ntahla

        0
        0
  9. aries_april says:

    eclipse..
    slmt orng tu dh dak…
    klau tk, lg angn dia…
    kan ko dpt 1st….
    :-)

    0
    0
  10. tOmEii says:

    hai sume…
    aq lyn blog mak hayam tergebuzz jap td…
    adehh xabis2 lg cite psl diorg ni yea…
    naik nmyph plak aq…huhu

    0
    0
  11. Jojio says:

    Bab rumah tangga orang aku no comment….

    0
    0
  12. [email protected] says:

    chop chop chop…korang tolong recall balik..dorang ni bila tarikh sah cerai ek?ni cite dorang masih husband and wife ker pas cerai ni???kalo sblm cerai…nape plak si bakhil ni tak reti nak reply msg? yes or no pun susah ker?lagi pun apa salahnya kalo Maiza tu cari kerja yg halal..jadi duta tudung plak tu…eloklah tu…ni kalo cite pas dorang cerai…ish ish ish tak tau la kg nak ckp apa…pesal si bakhil ni nak larang Maiza cari rezeki…itu pun nak kepochi…ni dah kes dengki ler ni…rezeki bekas isteri dtg mencurah2.tak baik tau nak tutup rezeki org lain….sedar ler skit…

    0
    0
    • aries_april says:

      enth la bla pnya kes…
      pas crai kot….

      0
      0
    • tOmEii says:

      akhil tu xnk bg exwife die glamr cz kalu maiza dh glamr nti jtuhla pulak popularti whida…kui3x

      0
      0
      • eclipse says:

        sume salah…
        kan tgh edah lg…
        so ape2 dia bt kenala lapor kat akhil jgk…
        pas abis edah br xpyh ckp…
        btl ker ape aku ckp ney??hikhikhik..

        0
        0
        • [email protected] says:

          pasal hukum hakam tu kg unsure lah…hmmm susah gak jadi janda ni…lebih2 lagi bekas laki yg ego…bekas bini nak cari rezeki pun susah….bila bekas bini minta duit lagi susah….nak salahkan janda gak ker kalo cari duit sendiri???

          0
          0
    • jane says:

      kenapa dgn si rebonding ni….engkau gi la dgn si W tu … apa lagi dok kacau ex wife…gila talak ke apa.. dia nak cari rezeki halal biar la dia… engkau nak tanggung la lagi ke lepas cerai…. nanti si W tu ‘bukak mulut kang’, macam ni ke ustad konon…masa tinggalkan bini berbulan2, sms tak jawab takde pon kau kecoh..nape??? pasal ko laki ke…ko boleh buat suka hati…eleh boleh belah la… kalau ko ustad yg sebenarnye ustad ko tak kecoh macam ni… ni asik2 masuk suratkabar kondem ex bini…. kalau nak jadi ustad buat cara ustad la…. merendah diri…. skang ko dah bebas gi la dgn W tu.. ex wife ko dah tak kesah ..pergi la jgn kacau hidup maizawati lagi…

      0
      0
      • mm.. says:

        relaxs jane.. sat lagi en jepun @ wawa @ aqil kuar backing… dia tu die hard fan…

        0
        0
        • jane says:

          hi mm lama tak nampak…gi mane…. tula aritu pon si en jepun ada dok backup pasal si rebonding tu…tapi malas nak layan dia hehehe

          0
          0
        • mm.. says:

          bz ckit… aku pun malas nak baca komen dia yg merepek meraban tu.. hehe

          0
          0
        • ryosetsuna says:

          iye ke sy merabann merepek…?

          yg awk memaki hamun..mencarut..mengata org sna sni..tu…masuk kategori maner erk?

          1-mengumpat?
          2-menghina org?
          3-cari publisiti?
          4-ajak org melakukan dosa?
          5-promote yg dri tu dh btul sgt?

          watever ko xyah ace aku nyer komen..org len ace…pn ok gak…

          klu komen aku tu baik..alhamdulillah..dpt pahala..
          klu komen aku dpt menjauhkn org drpd pkir kbrukan org…wwoooW…

          =D

          0
          0
    • air_mineral says:

      nilah kl bercakap takde tau hukum hakam agama..dalam tempoh eddah, isteri masih kena minta izin dari suami kl nak buat apa2..lepas habis tempoh eddah barulah nak buat apa pun tak perlu minta izin…ada faha?lain kali..baca buku agama banyak2 sebelum mengata orang..

      0
      0
      • air_mineral says:

        nak tambah sket lagi..kl dalam temph eddah tu..isteri melawan suami, tak dengar kata suami, dan buat jugak apa yang suami tak izin, maka secara automatiknya nafkah isteri tu akan gugur..macam si maiza ni kira melawan cakap suamilah.sebab dia masih dalam tempoh eddah..ada faham?kesianlah orang yang suka mengutuk membabi buta tapi tak tau hukum hakam..

        0
        0
  13. tOmEii says:

    laa mne org laen nie…..

    0
    0
  14. ANneDeSilva says:

    eh dh ado page baru rupanya…huhuhuhu
    ni aku nk tanya blog azwan yg mana kata pasal nara nie?

    0
    0
  15. [email protected] says:

    kg harap pas ni dah xde dah cite pasal dorang lagi ni…korang berdua dah bercerai..bw lah haluan masing2 dgn ttghjwb masing2. rasanya org ramai dah malas dah nak follow cite korang ni…takkan nak dgr masalah korang ni sampai kucing bertanduk.kucing pun bosan.malu tau masalah korang ni satu malaysia tahu…geleng kepala kita org ni..bila lah nak henti..

    Kepada Akhil: yg lepas tu lepas ler…biarlah Maiza ni cari rezeki dgn cara dia…rasanya buat masa ni x salah pun bidang dia ceburi selagi halal.sekurang2nya dia ada gak duit sendiri…senang dia nak beli apa.takut la plak kot kamu ni terkurang or terlupa nak kasi duit belanja anak2 kamu tu…kalo terlebih pun apa salahnya..kira halal jer..

    Kepada Maiza: semoga terus maju ke hadapan demi masa depan kamu dgn anak2.kalo blh usah dilayan kata2 akhil tu…lantak dia ler nak bagi statement kat paper lama ker…paper baru ker…lama2 reti ler dia nak diam….

    0
    0
  16. jed hijau says:

    alah….menyampah pulak aku kat akhill hayy ni….

    mmg AH ada buat statement yang maizawati tidak dibenarkan kuar dari rumah dalam tempoh edah ni….

    tapi AH ada pikir pasal anak2….

    AH ni macam aku nak tumbuk2 je muka dia tu….kalau kau cakap macam tu…lebih baik kau je yang bimbing isteri ngan anak2 ko tu…..

    elok gak maiza solo….dari bertemankan suami cam tu….cakap je hebat…tapi perbuatan tak hebat…..

    pompuan macam maiza tu kuat…..sekali AH kata tanak…10 rezeki dia datang…..yang penting sabar…sabar…sabar itu separuh dari iman…

    0
    0
    • tOmEii says:

      tul tu kad jed…
      kdg tu plik jgk ape motif akhil tu wt cmtu….
      kalu dh cerai tu bwkla hluan msing2 duk cbuk lg wtpe….
      dh dpt y br jg jela y br tu wtpe cbuk2 lg nk jg y dh terleps tu…
      hurmmm plik2…..

      0
      0
      • jane says:

        alahhh jed… kalau bab maiza pandai la si rebonding tu nak tegur salah la…belum lepas edah la..itu la ini la.. kalau bab dia tinggalkan bini dia berbulan2 tanpa berita tu tak plak salah?? kalau ko nak tumbuk dia ajak aku sekali …aku pon rasa macam sepak dia gak… jed aku rasa dia gila talak kot…

        0
        0
        • mm.. says:

          aku pun rasa camtu.. aku ada terbaca, tapi kat mana ntah, xingat.. dgr cite akil ajak rujuk…. tapi maiza xnak… betul2 sakit hati si maiza ni… yelah, akil xabis2 nak kondem maiza.. klu dia rujuk pastu jaga maiza n anak2 baik2, xpela.. takut dia rujuk just nak kelabu mata masyarakat, nak bersihkan nama dia balik aje.. pastu kawin ngan waheda.. mmmm entahla.. hanya Allah saja yg tahu apa yg ada dalam hati mereka.. whateva, sgt kesian ngan anak2.. semua org tahu masalah mak bapak depa… sedihnya… seorg yg kononnya bergelar ustaz tak berjaya menguruskan keluarga sendiri..

          0
          0
        • jane says:

          betul3 ustad tak bertauliah gini le jadinye

          0
          0
  17. ANneDeSilva says:

    ish ish ish..
    hal umah tangga pon nk bawak g public…
    dh abis tu abisla ehh…

    0
    0
    • tOmEii says:

      tula psl…sumeny nk kecoh blka…
      sndr simpn jela…adehhh….

      0
      0
    • [email protected] says:

      tu lah anne…kg pun malas ler nak dgr cite dorang ni…tak reti malu ker nak cite kat public….kesian tau kat anak2 dorang..masalah keluarga satu malaysia tau…cuba lah dorang pk perasaan dan hati budak2 tu…mak ayah dorang x nampak sbb sibuk berbalas2 bagi statement.silap ari bulan ada yang tekanan perasaan.

      0
      0
      • mm.. says:

        eh sama la kg.. apa yg ko pikir, n aku pikirkan… kebajikan anak2, perasaan anak2… sedihnya.. anak2 adalah mangsa kepada perceraian… klu kite semua sygkan anak2, sama2 la jaga perhubungan..

        ada satu kisah aku nak kongsi ngan kengkawan.. cite pasal RUMPUT…

        Pada suatu pagi di sebuah sekolah menengah, ada seorang pelajar bertanya pada seorang guru yang sedang mengajar. Ketika itu, guru tersebut sedang menyentuh mengenaikasih dan sayang secara am. Dialog di antara pelajar dan guru tersebut berbunyi begini :

        Pelajar : Cikgu, macam mana kita nak pilih seseorang yang terbaik sebagai orang paling kita sayang?. Macam mana juga kasih sayang itu nak berkekalan?

        Cikgu : Oh, awak nak tahu ke?.Emmm…baiklah, sekarang kamu buat apa yang saya suruh. Ikut je ye…mungkin kamu akan dapat apa jawapannya.

        Pelajar : Baiklah…apa yang saya harus buat?

        Cikgu : Kamu pergi ke padang sekolah yang berada di luar kelas sekarang juga. Kamu berjalan di atas rumput di situ dan sambil memandang rumput di depan kamu, pilih mana yang PALING cantik tanpa menoleh ke belakang lagi walaupun sekali. Dan kamu petiklah rumput yang PALING cantik yang berada di depan kamu tersebut dan selepas itu bawa balik ke kelas.

        Pelajar : Ok. Saya pergi sekarang dan buat apa yang cikgu suruh.

        Apabila pelajar tersebut balik semula ke kelas, tiada pun rumput yang berada di tangannya. Maka cikgu pun bertanya kepada pelajar tersebut.

        Cikgu : Mana rumput yang cikgu suruh petik?

        Pelajar : Oh, tadi saya berjalan di atas rumput dan sambil memandang rumput yang berada di situ, saya carilah rumput yang paling cantik. Memang ada banyak yang cantik tapi cikgu kata petik yang paling cantik maka saya pun terus berjalan ke depan sambil mencari yang paling cantik tanpa menoleh ke belakang lagi. Tapi sampai di penghujung padang , saya tak jumpa pun yang paling cantik. Mungkin ada di antara yang di belakang saya sebelum itu tapi dah cikgu cakap tak boleh menoleh ke belakang semula, jadi tiadalah rumput yang saya boleh petik.

        Cikgu : Ya, itulah jawapannya. Maknanya, apabila kita telah berjumpa dengan seseorang yang kita sayang, janganlah kita hendak mencari lagi yang lebih baik daripada itu. Kita patut hargai orang yang berada di depan kita sebaik-baiknya. Janganlah kita menoleh ke belakang lagi kerana yang berlaku tetap dah berlaku. Dan semoga yang berlalu tidak lagi berulang. Jika kita berselisih faham dengan orang yang kita sayang itu, kita boleh perbetulkan keadaan dan cuba teruskan perhubungan tersebut walaupun banyak perkara yang menggugat perhubungan tersebut. Dan ingatlah orang yang kita sayang itulah yang paling cantik kita jumpa dan paling baik pada MULAnya walaupun nak ikutkan banyak lagi yang cantik dan baik seperti rumput tadi. KECUALILAH jika perhubungan tersebut tak boleh diselamatkan lagi, maka barulah kita mulakan sekali lagi. Maka sayangilah orang yang berada di depan kita dengan tulus dan ikhlas.

        0
        0
  18. jed hijau says:

    akak nak beli tudung tu satulah…buat hari raya…

    bye…. jumpa lagi sume…

    0
    0
  19. […] Credits for this site as well.. for the latest news of Maizawati and her online business. […]

    0
    0
  20. miza says:

    saya baru bca hal smlam ari ni..yg gaduh2 tu…saya pun org baru kat sini dan saya pun mcm biskut..dr dlu saya selalu bca komen anda smua..tp sgan nk join..dah join ari [email protected] dpt email saya tu yg x de mood skjap..tp xpe..klu nk tdung maiza p ke myza.com.my..bole tahn jgle hargaye…lupakn yg smlm hari ni kita enjoy kt puteri

    0
    0
    • [email protected] says:

      kg tak paham apa miza cakap pasal kg….blh explain tak?

      0
      0
  21. eton (bkn name sbnr) says:

    bsn r aku bc psl diowg ni..
    due2 aku xsokong..!!
    benci!benci!benci!
    bley x hal rumah tangga tu xyah nk di publisiti kan?
    diam2 suda..

    0
    0
  22. yfgesryfgvfgeiy says:

    klakar btul la baca smlm.
    ade plak org kena kutuk psl gmbr.
    lps zomm gambar baru baru la terserlah kegemukan yang ade…kahkahkah..

    sesape yang suke tayang rambut (yang sememangnye burok teramat berok) cepat la beli tudung yang dipaparkan ni.

    rambut tak lawa nak tayang2 pulak..
    PIIIIIRAH MABOK!!!!!!!!
    .

    0
    0
    • eclipse says:

      alhamdulillah….
      yasin…wal quran nil hakim…(aku bc utk ko…supaya dihari yg baik ney ko mdpt syafaat dn hidayah dr tuhan…amin……..)

      0
      0
    • aries_april says:

      SKA HTI ORNG LA…
      BKN KCAU MAK BAPA KO….
      P JG MAK BAPA KO YG NK MATI TU…
      TAK YAH LAYAN KMI YG CNTK N HNDSM NI…

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        laaa ada lg suku sakat yg terlepas msk sini..
        bkn mcm tu tegur org .. agama Islam yg paling unggul dan selalu guna bahasa indah untuk membuat teguran.. bkn ini caranya.. aduhaii

        0
        0
        • eclipse says:

          Aduhai… lemah lembut gayanya,
          inikah pondan namanya…
          Hitam pekat hatinyaa…
          malaikat maut tlg ambil si dia…

          0
          0
    • [email protected] says:

      Ya Allah ya tuhanku….ko tunjukkan jalan kepada hambamu yg bergelar ‘yfgesryfgvfgeiy ” kembalilah dia ke jalan yg benar…AMIN……..

      0
      0
    • hantupensil says:

      ko ni …… smalam ke…
      hahaha

      0
      0
    • ANneDeSilva says:

      ni jahanam mana plak nie yg nk sound2?
      ko dh ckup amalan ke nk sound org..
      pirahhh hanjing./….
      sebok plak ko nk mengata org..
      ntah2 muka ko lg macam sampah sarappp….
      hampehhhhh….

      0
      0
      • aries_april says:

        orng yg sma la tu…
        tkut orngknl dia….
        jab g, bawa keta, mati x smpat mngcap la tu….
        dh hbis sbr ngan dia ni sekor.

        0
        0
      • eclipse says:

        anne…
        jgn kite dekati najis mughalazah…
        berat najis tue…
        jauhkan dr anda…huhuhu…

        0
        0
        • ANneDeSilva says:

          yela..
          anne pon rasa begitu..
          marilah kita buat tak nampak najis tu..
          kalau melekat nanti susah kena samak lagi…hahahahahha

          0
          0
    • hantupensil says:

      yfgesryfgvfgeiy
      betobat lah ko…
      aku hantu ni pun xjahat mcm ko…
      ish2

      0
      0
    • violet says:

      sian tol aku tgk ko ni celaka..
      eh bodoh law ko rase rmbut ko tu cntk sgt tnjk la BODOH..
      ko pn tkt nk tnjk muke ko kan.
      tu sal la ltk name pn macam sial..
      oii
      dosa aku ko tanggung ke BABI…
      ANAK HARAM..

      nth2 ko lg truk drpd BABI…

      xper dihari JUMAAT ni..
      aku doakan ko tu cpt sedar..
      nk tgr org ckp la elok2..
      ni tak ckp mcm org xder akal…

      U R IDIOT…

      0
      0
      • arilea_21 says:

        jikalau kau x suka x apa tapi jgnlh kau mengata… siapa dia ni sbnrnya, terlebey sungguh ckp die, nk mampos ke?

        0
        0
    • damia zahra says:

      hey bitch!…
      ske ati la nk tyg rmbut…
      dosa we ol..bkn ko yg tanggung pun kn?
      mcm bagus sgt jer ko neh?…
      cam sial n faking es hol ader ar…

      0
      0
      • mm.. says:

        relexs.. jgn gaduh2.. mana yg baik jadikan contoh, yg buruk jdkan pengajaran.. jgn di buat.. mak aku kata, biar org buat kita, kita jgn buat org.. insyallah, besar pahala kite dapat n satu ari allah akan beri hidayah pd org tu.. k, kitakan 1mesia… org kapir tepuk tgn tgk kita sesama islam bercakaran..

        0
        0
  23. ANneDeSilva says:

    hurmmmm…

    0
    0
  24. puteriaquarius81 says:

    aiyaaa.. ari ni cam x best jer. hhuhu

    0
    0
    • eclipse says:

      mmg…
      dgn bau najis mughalazah yg bsepah dcni…huhuhu..

      0
      0
      • tOmEii says:

        eclipse aq rse cm knl je org y tlis ayt sial kt ats nie…
        mcm org y pnh gduh ngn aq je cz die ckp psl tudg kn…korg persan x??????

        0
        0
    • hantupensil says:

      atas tu best ar…

      0
      0
      • aries_april says:

        best apa nya…
        jab nk berak…
        pas tu ksi nJIS TU Kt dia…
        then c NK DIA NK CCI, DEPEND KAT BEROK TU LA…
        KLAU ADa akal, lu fikir ar…
        xda akal…. mati l KO PAS TU.

        0
        0
    • miza says:

      oh psal tu.. baru ni kan tenet kita terlompat2..mcmana..nama dan email saya terkeluar bila anda bg komen ari tu.. kalau x ingat x pe..jgn risau x fham x pe lupakn je..ok..

      0
      0
      • aries_april says:

        ORNG XDA MARUH JA LEH KATA GITU….

        0
        0
      • [email protected] says:

        kg dah paham dah

        0
        0
  25. ANneDeSilva says:

    apesal skunk ni ramai jek yg mulut mcm palat huh???
    ni mesti binawe same nie..
    ko berani meh ar cakap banyak sket..
    taw la aku tiaw ko celaka…

    0
    0
  26. [email protected] says:

    baru je skit baca yassin….dia dah panas mcm si tonok kot…ko nak lagi ker….nanti ko dapat lah balasan….

    0
    0
  27. hidet says:

    ini la ustaz yg merosakkan imej ustaz2 lain..

    0
    0
  28. hantupensil says:

    hahahah…jhat tul yfgesryfgvfgeiy….
    main hit and run je…

    0
    0
    • aries_april says:

      mlm ni dia msuk btu 2 la….

      0
      0
      • [email protected] says:

        tu namanya penakut…..

        0
        0
  29. aries_april says:

    tomei tul tu apa awk ckp…
    cam na pn bntk fzkal kita, dia nk zoom ker, crop ka…
    tu tuhan kasi…
    dia enth lbih bsar g…
    cam kuman…
    hahahaha

    0
    0
  30. puteriaquarius81 says:

    konfem org yg sm tu…
    kata xnak msk sini tp menyibuk gak…
    pasni ntah guna nama apa plak.. beruk ker anjing ke…
    aq rasa ni strategi dia kut spaya ramai yg xder mood dh nak msk sini.. sesilap pasni aq plak dia ngata.. x ksh pun whatever it is.. we r stil here..

    0
    0
    • aries_april says:

      xpa put…
      kta tiap saat kata kat dia…44x kta kta…
      jdi cam tu la…
      kta2x ni orng kata doa….

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        betul tu.. kita doa mdh2an dia dpt ptunjuk..
        bia tgn dia sakit xleh menaip dah.. ups nau’zubillah.. terlebih sudah

        0
        0
    • violet says:

      guna name BABI je..
      lg sesuai tok mlt busuk tu..

      kate xnk bc tp bace gak..

      LAW DAH BODOH,BODOH GAK…

      0
      0
  31. [email protected] says:

    Pesanan kepada “yfgesryfgvfgeiy “a.k.a TONOK

    a) tonok oh tonok…kenapa engkau tonok..
    b) mcm mana aku tak tonok…dah nama aku tonok

    a) tonok oh tonok..kenapa engkau tonok..
    b) mcm mana aku tak tonok…suka sibuk2

    a) tonok oh tonok…kenapa engkau tonok..
    b) mcm mana aku tak tonok….berak pun x cebok…

    0
    0
  32. eclipse says:

    biarkan dia…
    azab tuhan dia xtau lg…
    dia mati nti rohnya pasti tergantung antara langit dan bumi…

    0
    0
  33. ANneDeSilva says:

    yela..
    kali aku gak termasukla ni….
    kuang ajar tol dia tu ekk..
    aku arsa anjing sama ni…

    0
    0
    • aries_april says:

      anjing kurap yg orng x ska…
      akan bt bgi orng x ska smpai bla2x…
      nnt mati kena lnggr ngan keta….

      pas tu ketatu n\kna samak brpa kli xtau la…

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        anne setuju..
        takpe sabar eh teman2 smua..
        sabar jek taw..
        takmo gado2..
        kita kena always chill and peacee…

        0
        0
      • puteriaquarius81 says:

        mmg org yg sama.. huhuu abaikan jer.. yg pntg kita hepi cam biasa..

        0
        0
    • tOmEii says:

      die ni laki sbnrny tp dayus xde butuh cz tula ske sgt gduh ngn pompuan…
      memg dsar xtau malu
      dh laki tu bt pergai cm laki la jgn nk jg tepi kain org pompuan….

      0
      0
  34. violet says:

    korang rambut aku x cntik ke…??????
    :(

    0
    0
    • aries_april says:

      cntik …
      jngn rsau…
      dia cmbru tu…

      0
      0
    • hantupensil says:

      ee…cntik sgt2…
      huhuhuh

      0
      0
      • [email protected] says:

        violet….ignore je keceluparan tu…PHD dia lebih dari cipan. cipan pun lagi baik dari dia…kui kui kui

        0
        0
    • eclipse says:

      rmbt kite sume cantik…
      dia mgata kite sbb rmbt dia cam sabut kelapa…hahahaha…

      0
      0
      • damia zahra says:

        aiyakkk..
        rambut akak pun kene…
        hampeh tul daq tu..
        akak rajin p salon pun termasuk gak…
        tpi mmg nak order pun tudung kat page sebelah tu..
        pki tudung neh nk kene ikhlas..
        x semestinyer yg bertudung tu x baik..
        n yg bertudung tu baik?
        akak maleh ar nk mencarut da neh…
        but klu ader gak yg nk kondem2…
        mcm besa ar..juz bring it on sister!!!
        muahahahaha

        0
        0
    • hantupensil says:

      cik nara xleh trace ke email dia…???

      0
      0
  35. [email protected] says:

    TONOK…

    ko takut eh…jom la race….ada BRAN???

    0
    0
  36. asparagus says:

    murning ladies…..hehhehe

    0
    0
  37. [email protected] says:

    TONOK…

    ko ni dayus ker wanita ek? kalo dayus..kasi potong jelah..kalo wanita..x layak pun gelaran WANITA tu kat ko…

    0
    0
    • eclipse says:

      klu laki pgl dog jer settle kan…hahahah…
      aku dh xnak krg ajr…
      tp nmpknya ade org nak ajar aku…huhuhu..

      0
      0
    • [email protected] says:

      sbb ko tu dah nama TONOK…kah kah kah..

      0
      0
    • tOmEii says:

      memg dyus pn kg….
      aq knl org gler nie…..
      pnh beta ngn aq aritu…
      memg dh syak sgt dh….

      0
      0
    • aries_april says:

      ha…
      thu xpa…
      dia ni, tk ptt jg d glar mnsia…
      mnsia stll have a feeling…
      she/he?

      0
      0
  38. nUrUl'zzz says:

    dia mna da bran.asyk bling batu smbunyi tgn ja…

    0
    0
  39. nUrUl'zzz says:

    morning asparagus…uik tgeliat lidah aku ngeje nma ko…hehe…

    0
    0
  40. eclipse says:

    poco mn hah?
    tlg tarbiyah si tonok ney?huhuhu..

    0
    0
  41. lilies says:

    cantek kn..=) tp baju tuh cm over lak so much of labuci n manik..xsesuai..hurmm.. smpi bila benda niyh abes niyh. akhil niyh pon 1 sdh2 lar ko da cerai pehal nk cite kesah2 mase ko masih jadi suami die.. halalkan je la mane2 pon..kn penah bersama ssh senang xkn small matter cmtu nk kuar paper..cm xde tokoh USTAZ lgsg n lilies pon xingin nk pggl die ngan panggilan yg cm tuh..please lar..if u want be like USTAZ so behave like one.. there`s nothing between u n her anymore so back off!!!

    0
    0
  42. eclipse says:

    Aduhai… lemah lembut gayanya,
    inikah pondan namanya…
    Hitam pekat hatinyaa…
    malaikat maut tlg ambil si dia…

    0
    0
  43. puteriaquarius81 says:

    aq chow dulu ar… xbest ari ni nk crita.. huhu.. kengkawan, always remember that kita bergosip secara berhemah n hepi cam biasa ok… bak kata kampung peace no war.. yezzzzz bye u all
    muahh

    0
    0
  44. miza says:

    biarlah org tu dgn alam fantasi dia…karang dia letih dia tido le..xpun lpas sbyang jumaat ok le tu..klau lelaki le…

    0
    0
  45. nUrUl'zzz says:

    heehee…btl 2 miza nurul sokong 100%…kot2 dpt a hidayah dqi Allah s.W.T..

    0
    0
  46. aries_april says:

    eclipse, anne…
    mmg dia orng tu……
    naluri hati aries xprnh bhong…
    dpt rsakan dia….
    aries xprnh bnci orng…
    even x-fiance aries kawen lari tnggl kan aries…
    kmi stil brkwan baik….

    tpi ngan orng ni, aries mmg xleh tahan.

    0
    0
  47. suri says:

    kesiannya maizawati ni.. xpe2 carilah duit yang halal untuk anak2.. kalau xde duit bukannya AH tu nak bg pun nanti kte yg susah.. bagus2 buktikan yg wanita tak lemah.. semoga tabah menghadapi kehidupan..

    0
    0
  48. asparagus says:

    sape guys….? pi solat na….. huhuhu.. jgn ponteng2 na…

    0
    0
  49. aries_april says:

    bobody here?

    0
    0
  50. badboy says:

    alahai…biar la pompuan ni nak buat aper pun..dah berpisah buat la cara berpisah..jaga periuk nasi masing2..
    jngn sampai masing2 lupa tanggungjawab terhadap anak sudah.
    kepada akhil..
    ko mmg dayus..

    0
    0
  51. badboy says:

    musafir..

    0
    0
  52. asparagus says:

    hhuhhu….. sambung gosip… hehehh

    0
    0
  53. serai_patah says:

    ala…dengki la 2…dia kan dh x laku ngan waheeda skrg…maiza nama nek…jelouse la 2…gila talak!
    aku x kira jumaat kew x…aku nk kutuk gak..aku benci akhil…
    x layak pon pgil ustaz!

    0
    0
  54. badboy says:

    caya la serai patah…

    0
    0
  55. vios_vaio says:

    hurmmm..nampaknyer kat beautifulnara ni pon ada jugak spesies hanjing jadian yg suke cari pasal dgn komentar…wahai komentar semua..jgn dilayan hanjing jadian tu..makin dilayan makin menjadi…dia mmg sengaja mencari publisiti murahan. mungkin manusia yg sama membuat onar di OB suatu ketika dahulu..mmg spesies hanjing jadian yg tak bleh dimaafkan.

    0
    0
  56. vios_vaio says:

    aku tak suke maiza-akhil-waheeda. 3 orang manusia poyo yg menggunakan media utk kepentingan peribadi.

    0
    0
  57. myzawati says:

    perempuan ni lagi.. dah cerai dah..xselesai2 lagi.. menyampah betol.. sms xbalas pon nk citer kt orang… ada aku kisah?

    0
    0
    • farid says:

      yg ko n menyampah dkt maiza 2 apesal??dia xb’slh pn..kalo xda angin msakn pokok b’goyang..yg patut dipersalahkn 2 waheda..dia yg jd punca umh tangga maiza n akhil jd cm2..konon2 meroyan la..meroyan kne dkt dia la sb da dpt laki org..skrg tgk da xmeroyan da..dia bangga lg ada la..

      0
      0
  58. pingkypanthers says:

    bagus ar tu maiza w/cmpun hidup msti dtruskan…

    0
    0
  59. demn says:

    hidup ustaz akhil…blah la maiza

    0
    0
  60. abg jack says:

    hidupla kedua2nya……dlm kepura-puraan

    0
    0
  61. ryosetsuna says:

    hehehe yare2…

    hai mm n jane…

    ayat korang mmg power…kaw2 cam kopi kapal api…

    ai xsedar dri lg ke….xlayan al-kuliyyah bertarikh 24 julai?xdpt benefit dripad al-kuliyyah tu ke…

    nice attitude…

    banyak je ckp tp dlm hati tuan empunya dri jee ahuuu…

    eh psal sms pn nk kecoh ke ha?
    bende simple jeee…

    korang dh ckp macam2…mencarut maki hamun sana sni…

    rileks aarrr bkn rumah tangga korang pn…

    ckp sni boleh aarrr…senang citer g depan2…dia ha..habaq laguna mau habaq…

    eh biaq pi lah akill hayy nk minta rujuk…kate dlam tempoh edah…awt xbleh nk rjuk ka?de ke dlam agama kate cmtu?ai kate cerai talak satu…boleh kn minta rjuk…len lh cerai talak tiga len lh citer…

    klu dh susah sgt nk sms…telefon…bersua…bersua kat umah mertua ka…eh bnyk jeee jln…tgk si Isteri pn xahuuu bile suami dia free cmne niii?nk salah kn akill hayy sorg?

    klu maizawati xnk udh lh pe nk dbisingkn nyer?ko tny ustaz akill hayy tu..awt dia rjuk?pi tny…dia…ni korang kecoh xtentu psai…mane ahuu dia de bincang ibu bapa diorg ke…

    korang niii negatif nyerr…bahaya btul de org cmni….

    aku pn xahuuu akill hayy bawa citer ni kat public ka…maizawati bawa ke public sungguh2 musykil btul aku dwatnyer…klu dtgk kn kat sni…lebih nyer kpd maizawati btul x?

    lastly…yg maizawati nk nangis wat pe?aku plik btul…awt dia xluah jeee time nangis kat media senang
    semua org ahuu isi atinyer…ni x…kat media kuar dia dianiaya…oleh akill hayy…xblas msg lh pelh…

    ai ya ya ya…

    watever lh ko kat sni nk kutuk akill hayy silalh aku xmarah…hehehe pe yg ko mencarut memaki hamun..memanggil nama org yg panggilan yg mengejek dpt dosa…seperti beselh dosa sesama manusia settle…in front between u n akill hayy…to say smalai for japanese mirata for korean maaf for melayu..tp dlam mazhab syafie klu nk minta maaf kene sebut apa yg ko dh wat…

    tatata

    =D

    0
    0
  62. sudu says:

    “lastly…yg maizawati nk nangis wat pe?aku plik btul…awt dia xluah jeee time nangis kat media senang
    semua org ahuu isi atinyer…ni x…kat media kuar dia dianiaya…oleh akill hayy…xblas msg lh pelh…”

    u ni mesti lelaki kan? (takpun u ni perempuan yg bernama wahidah atau u ni fanatik kat akhil atau wahidah). tu la cakap pun poyo je. dia nangis sebab sedih la, bodoh. takkanla nak gelak ketawa berdekah dekah macam hantu raya aka waheeda tu. halahai, kalau si wahidah tu dalam situasi maiza, i gerenti mesti nangis tersedu sedan sampai tersedak sedak punye. mana ada perempuan tak nangis bila kene abai, kene main kayu tiga, kene cerai (walaupun kalau cerai tu dia yg mintak. dlm kes ni, maiza mmng patut mintak cerai pun sebab dah mcm gantung tak bertali. walaupun susah nak cerai, tapi dia terpaksa demi anak2 dan memang tak salah untuk setiap insan menjalani hidup yang tenang dan sukses. kalau terus dgn si akhil ni, takde maknenye nak tenang dan sukses. tp tak bermakna dia tak sedih bila cerai)

    satu lagi, bunyik mesej ko ni mcm akhil/wahidah je. ala2 ustad/ustazah konon (ceh ckp pasal mazhab shafie. ko tau tak suara perempuan tu aurat dlm mazhab shafie. abih tu si wahidah tu hape ke jadahnye jadik penyanyi. lain la kalau ko ikut mazhab sufi kan. tulah mazhab nusantara ni yg sebenar2nya. mazhab shafie tu diambik kat bahagian nak bersolat je. tak caya tanya profesor2 kat UIA) ala-ala ustad/ustazah tapi perangai cam budak2. tatata konon.

    seswai la tu akhil dgn wahidah. dua2 perasan kuat agama pastu terkinja2 gelak2 mcm kanak2 terencat. ha mmng padan sgtla tu.

    maiza, u go girl! hidup wanita! fokus pada yg positif je. yg negatif2 ni tolak tepi. and u look gorgeous. mesti si akhil cemburu sebab takut kumbang lain sunting maiza yang cantik manis murah rezki nih. nasib ko la akhi. lelaki dayus memang camtu. kawin yg cantik, simpan kat rumah. abai. pastu gi joli ngan aweks kat luar yg slalunya takla secantik istri halal kat rumah tu pon. pastu cemburu tak psl. takut bayang2 sendiri la tu.

    nasib ko akhil. nasib nasib nasib..

    0
    0
    • ryosetsuna says:

      woooow cantiklh sudu…ayat bek punya…hehehe

      bodoh?bodoh?bodoh?

      awt kuar bodoh tetibe erk?slalu nyer bodoh tu kuar kat mulut tu dlam perasaan pe erk?

      aku pn xahu siapa yg bodoh kat sni…

      ko ke aku ke maizawati ke…eh bende remah cm sms pn xdpt selesai kn mengadu kat media?per cer ni?

      hehehe yare2 mane ko ahuuu cerai tali xbergantung?
      3 bulan yeee….?
      meh sni kite pkirkn persoalannyer…
      btul ke dlam 3 bulan tu..
      1-xde lgsung contact akill hayy?
      2-akill hayy lgsung xde bg dwit perbelanjaan anak dan isteri?
      3-xknlh akill hayy lgsung xde contact maizawati or anak2 nyer…kate dia busy ke pe ke?

      klu yer pn btul dia xbalik 3 bulan…awt xhabaq kat media je…pggil mak bpak mertua n anak2 dia mai habaq kata..akill hayy xbalik 3 bulan contact pn xde…

      musykil2…

      ni ke isteri solehah…guna media sbg alat pergantungn msalah rumah tngga…

      org klu dh sendri minta cerai ai perlu ke nangis?ptut gumbira jauh dri malapetaka..musykil gak aku..

      ko citer bende dh lepas…tp skrang waheeda tu menyanyi lg ka?skrg ni pnuh ngn berlakon kn..xslah klu dia nk berubah arus…klu dia lepas ni dia xnyanyi cmner?ko nk kate dia pe?

      hehehe yare2…

      ye ke mazhab syafie tu amik tang hkum solat je…?
      hehehe…maner ustaz uia lh awk amik ni…

      awk…kite pgg sesuatu mazhab xleh amik skit2 amik bnyk…melainkn darurat cam taawaf tuuu…menjga wudu’ bleh guna mazhab len…

      awk tnylh ustaz uia tuuu btul je ka tang solat sahaja…

      sorry lh aku ni xde bunyi2 cam diorg aku ni nk ngelak korang pkir keburukn org…andaian yg negatif…klu slah fham2 sendrilh..

      erk..lelaki dayus?cube ko terang skit laki dayus tu cmne?ko tny ustaz uia ko tu laki dayus cmner?pstu explain kat sni..

      0
      0
  63. anis says:

    maiza ni makin hari makin seri dan ceria. makin cantik pulak tu. manissss je orangnya. cakap pun lembut walaupun hati sakit. bagus tu.. teruskan perjuangan. semoga sentiasa murah rezki. cayok! :)

    0
    0
  64. sudu says:

    “watever lh ko kat sni nk kutuk akill hayy silalh aku xmarah…hehehe pe yg ko mencarut memaki hamun..memanggil nama org yg panggilan yg mengejek dpt dosa…seperti beselh dosa sesama manusia settle…in front between u n akill hayy…to say smalai for japanese mirata for korean maaf for melayu..tp dlam mazhab syafie klu nk minta maaf kene sebut apa yg ko dh wat…”

    u ni mesti wahidah kan? (or akhil. sama la dua kali lima) bunyi pun ye2 je nak suruh maiza bukakkan pekong di dada (kalau betullah ada pekong. kita semua manusia, takkan u sendiri pun takde rahsia di dada? nak org tau jugak ke??). mazhab shafie galakkan kita bukak aib org lain ke?

    anyway, banyak si akhil tu cerita kat u eh? apa mazhab shafie kata tentang anak dara yg menjalin hubungan dgn bukan muhrim, suami orang pulak tuh? apa mazhab shafie kata tentang lelaki yg mengabaikan halal di rumah dan terkinja2 dgn yg haram di luar (bukan muhrim, bukan suami/isteri)?

    bak kata u, ai ya ya ya….. watever

    0
    0
    • ryosetsuna says:

      hehehe yare2…lg satu sudu dh dtg..tp aku xahuu org yg sama ka klon ka btul2 sudu..

      sudu ni bnyk kegunaannya bila diambil sesuatu mcam rs ade kat makanan tu masam,masin,manis,pahit dan tawar..

      hehehe…

      fuuuhhh tekaan yg slah xde makne nyer waheeda ka akill hayy ka maizawati ka nk mengomen kat sni…

      hehehe…

      ko dh tgk nama aku kn..manusia tp bkn waheeda n akill hayy..

      Kata2 sudu-

      “”(bunyi pun ye2 je nak suruh maiza bukakkan pekong di dada (kalau betullah ada pekong. kita semua manusia, takkan u sendiri pun takde rahsia di dada? nak org tau jugak ke??). mazhab shafie galakkan kita bukak aib org lain ke?)””

      1-cube ko ace komen aku balik…berulang2 alik..ko rs komen aku tu buka aib maizawati ke x?or aku wat korang marah(peminat maizawati) or terfikir2?

      2-sape yg buka aib sebenar nyer cube ko bg ahuuu aku sudu?maizawati ka akill hayy ka?ko jwblh bile2 pn xpe?yg sms tu citer tu dtg drpd sape erk?habaq mai kat sni…

      3-ya mmg semua ada rahsia…termasuklh aku..tp perlu ke aku beritahu satu dunia?better xperlu kn.kn.kn..tu tindakan yg tepat…kenapa nk buka pulak..org yg xahu malu je yg boleh citer rahsia dia kat satu dunia..kat snilh kn..yg masalah sms ni pekong sape erk?maizawati ka akill hayy?awt dia bocor msalah rumah tangga kat media?fuuuhhhh seram aku..nper xg pejabat agama mengadu?musykil2…tp bende yg remeh ni pn leh nmpk kelemahan dri sendri kn.kn.kn..mcmlh sms tu satu sahaja jln penyelesaian..hehehe ado yai…

      4-yup mazhab syafie mmg sgt2 xgalak kn buka aib org..tgklh al-kuliyyah bertarikh 24julai kat laman web tv tiga xpn laman al-kuliyyah…tajuk nyer JAGA AIB…

      hehehe…sory lh aku ngn akill hayy xrapat pn..dia nk citer ngn aku mslah umah tgga?xde kene mengena lgsung bek…hehehe

      kata2 sudu-
      1-(apa mazhab shafie kata tentang anak dara yg menjalin hubungan dgn bukan muhrim, suami orang pulak tuh?)

      klu ikutkn tidak boleh..kene tgk gak menjalin hubungan tu cmner..(klu stakat kuar tp berteman(seelok2nyer bapa,abg or seantaranyer)yg skrg org fham skrg dan bnyk berlaku teman nyerrr tu member2..btul x? aku xnak kate pe2 k..sbb dia ustaz..dia ahu pe yg dia wat…wat nyer dia kahwin senyap2 cmner pulak?ha jd xde msalah dia nk kuar..k pstu korg kate mcm2…cmner tu?

      2-(apa mazhab shafie kata tentang lelaki yg mengabaikan halal di rumah dan terkinja2 dgn yg haram di luar (bukan muhrim, bukan suami/isteri)?)

      sama sekali tidak diboleh kn…hehehe tp klu ko nk kait kn ngn ustaz akill hayy situation..xblehlh..ko dpt ahuu sblh pihak jaa..blh akill hayy ko xahuu..jd ko kene lh tny dia k..tp btul ke akill hayy abaikan kebajikan umah tngga?(aku xnk dgr sbelah pihak jeee)klu yg kat luar tu dia xberzina xbersentuh..xg club xg tmpt yg gelap gulita…de niat nk jd isterikn isteri cmner?slah ke tuu?

      hehehe…
      ai ya ya ya…senang citer ko glh tny ustaz2 yg ko rs nk ahuu psai akill hayy wat ni btul ke salah ke?pe yg dia jawab mai habaq kat sni…yeeerr…

      =D

      0
      0
  65. gosipgurlfea says:

    cantik gak dia nih.. wawa mana ah..takdak berita pon.. depa kata SAKIT KENA SIHIR?? TOI KA??????
    abg akhil leh tulun………..

    0
    0
  66. sayang wanita says:

    cantiknya myza!! betapa anugerah Allah. kita patut bersyukur!

    Pesan utk myza:

    Jaga agama, jaga diri, jaga peribadi
    Pandang jauh ke depan dan berfikiran positif
    jangan cepat lemah semangat dgn sebarang jenis kejian
    teruskan jadi usahawan berjaya
    anak-anakmu kepung sentiasa bersamamu di mana2
    mereka penyuntik semangat, pemberi nafas kehidupan
    demi mereka hidupmu, semangatmu perlu diteruskan
    pedulikan kata2 nista, pedulikan ejekan dan godaan
    jangan cepat2 cari ganti pasangan
    ingat peristiwa lalu jadi pengajaran
    biar kau berseorangan, bentengkan hati seperti pahlawan
    jangan cepat tewas pujuk rayu lelaki yg ramai nak ambil kesempatan
    majukan dirimu dan anak2mu, itu keutamaan!
    hidup wanita!

    0
    0
  67. farid says:

    i xsuka cara waheda n akhil hayy dulu menafikan skag kawen plak kesian kt ex bini dia.skag waheda gembira la xape ni hari dia tapi suatu hari nanti waheda akan kena tigl juga cm maizawati..

    0
    0
  68. NaNa says:

    Untuk Kak Maizawati,

    Tabahkan hati mu dan TUHAN MAHA ADIL…… Hari ni Ustaz dan perempuan tu bahagia …. suatu hari nanti perempuan “W” akan dibalas juge oleh tuhan dan masa tu baru dia tahu macam mana rasa nye kalau suami dirampas oleh orang lain dan anak anak terpaksa berpecah belah……………

    untuk Ustaz, “Cinta lah konon” ………………….

    0
    0
  69. jojo says:

    maiza…
    sabarla…Allah sentaisa di sisi orang yang sabar,teruskan usaha,bekerjalah.sesungguhnya ramai yang menyayangi awak.

    0
    0
  70. gewdit-gewdit says:

    cantik & sweet gk kak maiza nih eik… drpada minah tuh.. x tiptop lgsung!! macam org tua lame jekkk…wakaka.. buat kak maiza… jgn putus harap untuk teruskan hidup… jg diri. jgn biar org lain ambil kesempatan atas kelemahan diri..

    0
    0
  71. […] Maizawati SMS, Akhil tak balas (255) […]

    0
    0
  72. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0