Written by AbangNara | January 4th, 2010

maizawati zainal

Wow. Sapa sangka dalam dia rupanya Maizawati, bekas isteri Akhil Hayy sedang hangat bercinta dengan lelaki berumur 22 tahun. Muda lagi tue beb. Bergetah lagi orang kata. Untuk yang tak tahu, Maiza nie umurnya 34 tahun. So beza diorang berdua dalam 12 tahun la lebih kurang.

Lelaki bertuah ni katanya berasal dari Sabah tapi sekarang bekerja sebagai chef di restoran Jepun di Singapura. Macam mana diorang boleh kenal tue kami tak tahu la plak. Tapi dengar khabarnya diorang dah berkenalan lebih kurang 5 bulan dah.

Nie apa yang Maiza cakap pasal lelaki tue:-

[note]Rendah diri, kelakar, ramah, bijak menyelesaikan masalah dan mempunyai suara yang mirip Amy Search[/note]

Apa-apa pun kami nak ucapkan tahniah kepada Maiza. Bak kata Maiza, muda tak semestinya tak matang. Malah mungkin yang muda lebih bertanggungjawab serta memahami susah payah dihadapi wanita. Yang penting kalau dah jodoh tue kawin jerlah. Lama-lama pegang title janda pun tak elok jugak kan?

Tahniah sekali lagi kepada Maiza dan bakal suami dia. Semoga berbahagia dan berkekalan dunia akhirat.

369 responses to Maizawati Bakal Kahwin Dengan Jejaka 22 Tahun Februari Ini

  1. anNeDeSiLva says:

    Asalkan dia bahagia dhla..
    morning semua..

    • [email protected] says:

      anne laju jer komen kat umah baru

      • anNeDeSiLva says:

        heheheh…
        kebetulan..
        sampai jek trus ada umah baru..

      • [email protected] says:

        dapat YANG POWER LAGI 2…..

        40 malam x leh tidor malam ni……

        40 malam gak WAHEDA benganggggggggggggg…..

    • fifie says:

      morning anne.. :)
      nk tumpg glemer kt 1st box..hehe

      morning kawan2..
      smlt thn baruuuuuuuuuuuu

      • [email protected] says:

        tumpang jelah….

        anne pic kita ber dua ader yang CUTE ler,,, hehehhe….

        • anNeDeSiLva says:

          yekew//h suh kak nara pampangkan kat BN..heheheh

        • [email protected] says:

          pic 2 dalam camera aku… nak send kat emil gak boleh lepas… saiznyer besar bangat

      • anNeDeSiLva says:

        Selamat tahun baru..
        tumpangla…

        • [email protected] says:

          tme jupe ari 2 xnak cakap tahun baru pun

        • anNeDeSiLva says:

          anne lupela pet…

        • [email protected] says:

          semalam seronok p umah kat BLACK….
          ARIES balik pnang kol 1 ari ni kan…..
          dah jauh balik dah kita semua ni

    • anNeDeSiLva says:

      yup..
      tahniah kat dia k..
      doakan dia bahagia dhla..

      • [email protected] says:

        amin

  2. puteriaquarius81 says:

    hmmmmm

    • [email protected] says:

      ekkkkkkkkkkk

    • anNeDeSiLva says:

      PUT..
      asl xdtg GBN????
      ramai kawan dtg..
      best sgt..heheh
      dorg sume mang best giler..
      happeningg…

      • puteriaquarius81 says:

        huhu jgn disebut psl gath… sdih sguh hatiku… hwaaaaaaa
        best la korg dpt jmpa… sob sob

        • [email protected] says:

          kalo ko pe lae juper aku gan antu yang CUTE Miut ni

        • anNeDeSiLva says:

          tu la asl put xikot/?

        • puteriaquarius81 says:

          heheh cute sgt lar tu ek… xper la, lain kali nyer gathering aq mesti dtg.. tp ntah bila la agaknya.. huhuhu

        • [email protected] says:

          nant kita pujuk bang nara n kak nara buat lagi….

          buat time bufday aku pun ok gak

        • puteriaquarius81 says:

          wat bulan 2 lar.. bthday aq.. huk huk
          anne, kiter ada family gath lar masa tu.. huhu

  3. hantupensil says:

    peh…dasyat2…
    umo 22 tuh,,,

    • fifie says:

      sbaye ko ke wei?heheh

    • [email protected] says:

      kalah umor ko antu….
      tp aku rasa ko lagi COMEL dari mamat 22 tahun 2….
      jangan takut xtergugat pun kecomelan ko antu…..

      aku puji ni terbukak ler semua lubang ko antu

    • anNeDeSiLva says:

      antuu….heheheheh

      korg kalau nk taw antu hensem tu..heheheheh
      lubang idong dia takla besar sgt,,…

      • hantupensil says:

        siot jek..
        lubang idung aku saiz standart je la..
        huhuhuh

      • fifie says:

        yeke anne??adeii mehla share same gmbo2 korg aritu..nk tgok lerr..

        • [email protected] says:

          tp makan tetap banyak si antu ni…. 2 perut agak buncik ciket kalah perut ANNE

        • anNeDeSiLva says:

          adooo..
          tp tak edit lg..heheh..
          tp anne tak amek banyak pic..
          meerul adala..
          tp fifie tak knal dier..
          nanti anne suh pet minxkn..
          by the way perot antu mang besar pon..still cutee..

        • hantupensil says:

          hahaha…msuk agin kot..
          hehehe

        • [email protected] says:

          huhuhu…. JEJAKA PALING CUTE KAT BN ANTU LER…..
          PALING OTAI BB…. MUKA DIA XTAHAN 2……COMEL TP MCM NAK MARAH JER, ATI TELALU KENTAL KOT……

        • anNeDeSiLva says:

          antu..
          smalam dorunk g makan laksa umah kak black..
          ko xfollow kew?

        • fifie says:

          ala xyah edit2 la anne..sure rmai xsabo nk tgok nih..hehe pet cpt le mintakkan kt sape tu meerul ek..

        • anNeDeSiLva says:

          kawan pet tue..

        • [email protected] says:

          mierul 2 kawan aku…. pic ader dalam PC aku ni… tp saiz besar x leh send kat emil

        • anNeDeSiLva says:

          pet wat CD..
          antar bg kat anne..

        • [email protected] says:

          nant aku masukan dalam CD n bagi kat ko…. gan takut….

        • fifie says:

          excited gile nk tgk pic korg..heheh pet edit cpt le ckt..pastu ko send kt emel sume org k..

        • [email protected] says:

          kat pc aku ni xleh kecikan saiz

  4. anNeDeSiLva says:

    weh korg..
    next time kita planning lepak kat putrajaya pon best gak kan..
    lapa2 leh g umah kak black..heheheheh

    KORG..
    kak black tue CUTE taw…
    cute sgt…

    • [email protected] says:

      laksa dia pun CUTE semalam

      • anNeDeSiLva says:

        korg dh g baru bgtau anne eh pet….
        sampai hati…

        • [email protected] says:

          MIRA CAKAP DAH MESEG SEMUA ORANG….
          mana le aku tau ko xtau

        • hantupensil says:

          xmsej pun..
          huuhuhuh

        • anNeDeSiLva says:

          msg..
          ‘tp masa tu pon dh pkul bape..
          taw2 aku balas msg korg dh nk balik pon..
          sedih2..

        • [email protected] says:

          mira cakap dah meseg semua orang… mana ler aku tau

        • puteriaquarius81 says:

          haaaa ajak aq skali nanti.. huhuhu

        • [email protected] says:

          nant aku ajk ko x p siap ko PUT

        • anNeDeSiLva says:

          next time join k put..
          abg nara kata insyAllah akan dtg ada lg..hehehhe

        • [email protected] says:

          11 mach ni dia nak buat besar2ran…..

        • hantupensil says:

          bukan ko jauh ke put3
          huhuhuh

        • puteriaquarius81 says:

          heheheheh psl mkn mesti dtg punya.. huhu

        • puteriaquarius81 says:

          alaaa n9 – kl brp jam jer antu.. huhuhu
          bkn jauh sgt pun.. kalau aq mls drive, leh naik kmuter..

  5. blackberry00 says:

    salam n morning u all…
    juz back after sending my kids to school..

    Pet, Amirul, Aries n Nurul
    thx for coming last nite
    sudi gak korang bertandang ke teratak usangku..huhuhu

    nxt time nak ajak anne, kak/bang nara sekali join
    kt wat makan2 benda lain plak
    anyway, tahun 2010 ni aq mulekan dgn hari yang sungguh indah..
    GBN.. one of d precious thing in my life..

    thx so mouch to everybody’
    love u all… muaaahhhhhhhh
    (dh ckp dh, bkk BN jer, bkannye nak komen pasal post!!)
    tp lebih kpd chat ngn adik2..
    hehehe…

    • [email protected] says:

      huhuhu… sedap laksa akak semalam…..
      nant buat benda lain lak ek…. nant kita orang p lagi

    • anNeDeSiLva says:

      kakakkkkkkkkkkkk….
      anne sedih..
      xdapat makan laksa akak…
      sedih bangat..
      nexy time please cook special one for me k….
      anne dgn antu nk bertandang nanti…huhuh

    • fifie says:

      morning kak black.. :)
      mehla share pic gbn tu kat ktorg..
      uplod kt fb ek..

    • puteriaquarius81 says:

      huhuhuhuhu

    • hantupensil says:

      kak black ajak pun makan laksa.. :(

  6. anNeDeSiLva says:

    xpe nanti aku msg kak black suh dia masak spesial utk aku dgn antu…hahahhaha

    • [email protected] says:

      antu kener buat banyak2 nant xcukup

      • hantupensil says:

        aku makan ckit je
        tapi kalo lpar bole msuk bnyak

      • anNeDeSiLva says:

        heheheh taw takpe….

        • [email protected] says:

          setiap masa ko lapar kan

        • anNeDeSiLva says:

          antu kan…….
          next time wat petandingan makan2..

        • hantupensil says:

          hidup untuk makan…
          hehehe

        • hantupensil says:

          pet email gambo..
          ko kecik kan pkai paint jek
          senang

    • blackberry00 says:

      anne…
      tu la pasal, anne
      smlm discuss ngn org umah…
      citer pasal aries nk blk penang
      kesian sbb aritu ingat kalo wat kat tasik perdana
      for sure, laksa swk will be one of the goodies for all of you
      but then, bl wat kat nandos, takkan nak bwk gak laksa
      kang menangis tokey nandos…
      so, after discuss, terus sms aries
      soh ajak yg len2 dtg umah
      byk laksa smlm…
      some other time, k….
      nak jumpe u all lagi lah..
      windu nak borak2….
      smlm dorg balik kol 10pm….
      thx to amirul anyway….

      • hantupensil says:

        next time kalo buat kak black ajak sy jugak..
        huhuhu

        • blackberry00 says:

          absolutely, antu
          next time korg mesti datang
          sbb semlm tkt aries tak sempat nak merasa laksa swk
          anyway, kita yg dekat2 ni, anytime jer…

  7. BumbleBee says:

    wow…. yang anak dara dpt sisa orang…yang janda dpt freshh… hahaha…. semoga kali ni dpt kekal smpai ujung nyawa~

    …jgn lepas2 ni ade dgr satu suara sumbang ‘mengomen’ aka ‘menyindir’ bler “wartawan” interview sket dahlaa yer…

    • hantupensil says:

      len mcm jek fresh…
      hehhe

      • BumbleBee says:

        ha ha… fresh laa kot kalo masih bujang sbb dlm status surat nikah nnt xde kene tulis duda/pernah berkahwin…hehe.. kalo x fresh bab len tu…haha… hanya tuan punyer diri n allah saja yg mengetahui… :P

    • puteriaquarius81 says:

      betul3…

    • fifie says:

      lumrah dunia artis bee..camtu la

      • [email protected] says:

        huhuhu… janji bahagia walau pun sesaat

      • BumbleBee says:

        tulaa psal… skang ni mak2 datin, bini2 tan sri/berkedudukan x yah risaukan pempuan title J utk kaco laki diorg…tp risaukan anak dara sbb trend anak dara yg kebas laki org…hek hek hek…

        anak dara kebas laki org: Tok T, waheeda, zizie ezzete…

        • [email protected] says:

          betoi ker dorang 2 anak DARA

        • fifie says:

          TULA PSL..HAHA

        • BumbleBee says:

          haha…ko ni…. kadang aktif dlm sukan pun leh bg impact sket…

        • [email protected] says:

          dorang semua ni x bersukan pun

  8. Anonymous says:

    semoga bahagia.

  9. aries_april says:

    asl tnggl aries kat page sblah
    uhhuhuhuhuhuh
    :-(

    anne..aries msj awl la…
    time tu…aries kat sogo g..
    pas kak black aries…..

    aries msj smua…kcuali antu…coz arie xda no dia…
    kak nara ada reply..
    tp x ckp lak nk p…
    eclipse x reply…

  10. aries_april says:

    asl tnggl aries kat page sblah
    uhhuhuhuhuhuh
    :-(

    anne..aries msj awl la…
    time tu…aries kat sogo g..
    pas kak black aries…..

    aries msj smua…kcuali antu…coz arie xda no dia…
    kak nara ada reply..
    tp x ckp lak nk p…
    eclipse x reply…

    • [email protected] says:

      sedih pun jangan ler nak komen sampai 2 kali

      • fifie says:

        HEHE TERLEBIH SEDIH TU PET…

        • [email protected] says:

          huhuhu tol ler aper yang aku tulis….

          AKU KAT CNI JE JAHAT… KAT LUAR BAIK…. XCAYA TANYA DORANG

        • aries_april says:

          huhuhuhuh…bru tau ko pmlu pet…

        • [email protected] says:

          huhuhu…. ati baik BEB

    • BumbleBee says:

      tu aa…btul nyer sedeyh ni smpai submit 2x…ekekek

    • hantupensil says:

      huhuh
      no aku pun ko xde..
      huhuh :(

  11. Clipkertas says:

    sekom smue….

    hwaa…. best nyer korang……
    park la pic GBN tu kak Nara…
    hwa,,hwa,, cideh la tak dpt nak join..

    • [email protected] says:

      PIC sapa ko letak ni clip2

  12. aries_april says:

    wei…
    22 tu…
    ksi aries lah..
    bru pdan ngan aries…

    • [email protected] says:

      ko ambik ler antu……23 ok ler 2

  13. [email protected] says:

    antu ensem tau KORANG……. KALO NEK JAH TENGK ANTU MESTI STIM HABIS NEK JAH

    • aries_april says:

      nek jah tngk ko ja stim…
      huhuhuhu…

    • hantupensil says:

      nek jah bleh stim lagi ke?
      bukan da out ke…
      hahaha

      • [email protected] says:

        nek jah pun nak yang muda gak xdapat yang 22 23 pun ok gak

    • pEnArI pOcO2 says:

      ish3…
      brutal tul ayat ko nih pet…

  14. pEnArI pOcO2 says:

    assalamualaikum…
    salam perpaduan…
    salam sejahtera…dan
    salam 1Malaysia…

    • [email protected] says:

      huhuhu musuh aku dah masuk ni

    • hantupensil says:

      yeee… 1 malaysia….
      hehehe… poco2 didahulukan..

      • pEnArI pOcO2 says:

        ceh…pet…
        musuh ttp musih…

        syg antu, hehehehe…mmg aku didahulukan…

      • [email protected] says:

        sayang bangat kat poco

        • pEnArI pOcO2 says:

          yeke syg…?
          nth2 melayang…
          huhuhu…

          camner gbn…?
          aku lak 3rd wik of dis month nak gather ngan …???
          huhuhu…

    • Clipkertas says:

      wah… poco2 pagi2 dah semangat malayisa…
      azam baru 2010 yerk???

    • fifie says:

      salam 1malaysia..hehe

      • pEnArI pOcO2 says:

        hehehehe…azam lama dah tuh…

      • [email protected] says:

        hepy sanagt poco GBN…. hepy sebab ko xder kot

  15. anNeDeSiLva says:

    the worse part is pet smpai tak lalu makan tue..
    sbb duk makan sebelah anne kot..hahhaha

    • hantupensil says:

      pet gementar gile..
      hahaha…

      • aries_april says:

        gmuruh nk ngorat anne kot…tu yg gmntar….

      • anNeDeSiLva says:

        tula pasal..
        muka cuak gilerr….hahahahhaah
        malu2….
        tp pet pun cute gak…

        • pEnArI pOcO2 says:

          tanda2 jatuh cinta pndang ptama dah nmpk dah…
          kekekeke…

        • aries_april says:

          :-)
          dia pling hndsm tu….

        • [email protected] says:

          nak kutuk aku lak

        • pEnArI pOcO2 says:

          aiiiikkk…kutuk ko…?
          ish3…tidak sama sekali…
          puji ko lg ada larr…

  16. selamat bergelar pengantinla sekali lagi untuk maizawati….semoga jodoh kali ni kekal hingga akhir hayat….

    • aries_april says:

      rzta che wan ker ni:?

      • [email protected] says:

        sapa hina kak rozita aku ni

  17. aries_april says:

    bnyk nye brng aries tngh packing…
    dtng 1 beg…blik dh 3 beg…uhuhuhhuhu

    • pEnArI pOcO2 says:

      ko bwk balik saki baki mknan ker aries…?
      hehehehe…

    • hantupensil says:

      hahaha..kena sewa lori ke nak bawak blik beg tuh?
      hehehe

    • Clipkertas says:

      hehehe… korang nie dr td citer pasal GBN..
      bile nak park pic GBN tu..

      anne,,, clip nak tgk pic korang kat GBN… leh..?

      • anNeDeSiLva says:

        bole sangat…
        tp mcmana nk tgok?????
        kena tgu kak nara uploadla..
        maybe rabu kott…

      • [email protected] says:

        huhuhu…….sabar3

  18. pEnArI pOcO2 says:

    pet…ko x add fb aku lg ker…?

    errrmmmm…kawen gak si maiza nih…
    cepat ek…
    aku gak yg terlewat…
    huhuhu…

    • fifie says:

      samela kite poco..

      • pEnArI pOcO2 says:

        camna leh laku nih fifie,,,?

      • [email protected] says:

        huhuhu FB aku ader masalah ler

      • aries_april says:

        jab2x g ot….

        • [email protected] says:

          ko xtau masalah aku poco

  19. tasnim elisa says:

    thanks to kak black coz jamu kitaorg mkn laksa srwk…
    thanks to pet n mirul coz antar kitaorg blk sampai s.alam semalam….
    thanks to all of u yg dtg masa gath…..
    best korang…..

    • anNeDeSiLva says:

      hye nurul…
      ur welcome…
      hope to see u again…
      INSYALLAH>..

      • pEnArI pOcO2 says:

        laksa swak mmg favourite aku…
        sedah seh…
        makan sampai x angkat kapla weh…

        • [email protected] says:

          semalam kak BLACK dah bagi kita orang makan

        • pEnArI pOcO2 says:

          makan lar korang…
          sian…
          kat sini melambak weh…

        • [email protected] says:

          jeles jer ayat ko ni

  20. anNeDeSiLva says:

    pet…
    anne xkutuk ko..
    tp ko sememangnye cute dgn pose2 dan gaya2 yg ko berikan….

    • hantupensil says:

      hahaha… pet gile gambar…

      • [email protected] says:

        huhuhu…. cute kan aku ni…. tp antu lagi ensem ler

      • anNeDeSiLva says:

        setiap gambar jari tetap nk say PEACE…

        • pEnArI pOcO2 says:

          yeke cute…?

        • [email protected] says:

          antu ler yang cute miut gan anne

  21. aries_april says:

    wei..
    nk blik dh ni…

    mst rndu korang smua nnt…

    • pEnArI pOcO2 says:

      blik mana…?
      ko kl lg ker…

    • anNeDeSiLva says:

      len kali dtgla lg…

      • [email protected] says:

        nak datang bari tau aku tau mira

        • aries_april says:

          huhuhuhu…bgtau korang smua…
          maybe next mont kot….
          insyaalllah…

          pet…jgn promote nm aries kat sni…

        • [email protected] says:

          nant anku pomok gak.. jap2 lagi ek

        • aries_april says:

          huhuhuhuhuhuhu….
          jgn…malu ler…

  22. pEnArI pOcO2 says:

    bila kak nara nak buh pic gather kat sini nih…
    nak gak tgk…
    aritu aku kat gng sntbong…

    • aries_april says:

      tu la ko…
      naik sn bt pa…jmp kita orng kaT SNI LG BEST…

      • pEnArI pOcO2 says:

        naik gunung pon best gak…
        huhuhu…(cam lain jerk ayat aku nih…)

        • [email protected] says:

          [email protected]

        • pEnArI pOcO2 says:

          ckp jerk yg ko tu suke kat aku pet…
          yg ko samakan aku ngan nek jah nih…
          sian nek jah…

        • [email protected] says:

          aku memang suka bangat kat ko poco sayang sanagt

  23. BumbleBee says:

    korang x amik gmbr ke?? nk tngok… abg/kak nara x nk upload ke?

    • [email protected] says:

      ari ni tau esok dia masukan paling lambat ari RABU

    • pEnArI pOcO2 says:

      ader kot pasni…

      • [email protected] says:

        dorang tengah edit 2

    • anNeDeSiLva says:

      lum upload lg la…
      next time bee join taw…

      • aries_april says:

        esk…coz kak nar nk tnggu aries blikpng…
        krng korang gsp…aries xda lak…
        huhuhuhuh

      • Clipkertas says:

        bee jer ker anne..

        humm…

        • [email protected] says:

          clip pun sama

        • pEnArI pOcO2 says:

          yele…bee jer…kita ni saper la kan…

        • anNeDeSiLva says:

          bee..clip..poco sume kawan2la..
          kalau leh nk jupe korg gakk..

  24. pEnArI pOcO2 says:

    harap2 maiza lak yg pk purdah pas kawin nnti…

  25. aries_april says:

    anne laksa kak bt smlm mmg sdp…
    tp aries mkn skit ja…
    dh knyang giler…

    • anNeDeSiLva says:

      ala xde rezki anne..
      nk wat mcmana kan..
      xpe kak black kata next time dia buat lg…hehehe

      • [email protected] says:

        nant kita p lak anne kalo kak black buat makan2 lagi

      • aries_april says:

        huhuhu…tngu aries trn KL…
        kta sma2x g umah kak black ya?????????????

    • pEnArI pOcO2 says:

      ishhh222…meleleh air liur nih…
      dah lama x mkn laksa swak nih…
      jap g aaar nak mkn…

      aries, laksa penang pon aku minat…
      suke mkn bunga kantan kat kuah dia…

      • [email protected] says:

        laksa kelantan msti ko xmakan lagi kan

        • pEnArI pOcO2 says:

          x pnh dgr pon…apetah lg nk mkn…
          aku mkn ko jerk daaa cukopp…
          tp nmpk cam kurus sgt aaarrr…
          camna nak masak rendang nih…
          buat sup tulang jerk larr…

      • aries_april says:

        laksa png mmg favo aries…sdp giler…

      • Clipkertas says:

        ish3… korang ckp pasal mkn nie..
        aku rase lapar plak…

        lg2 laksa… kegilaan aku nieh…
        bile kak black nak wat lg td???
        huhuhuuu…

        • [email protected] says:

          nant tanya kak black

        • pEnArI pOcO2 says:

          ish3…menyusahkan kak black jerk korang nih…
          aritu naper x mintak resepi…
          leh lar wat sendiri…
          …yerk!

        • [email protected] says:

          ko yang jeles kan poco…. x black epy jer kita orang p makan umah dia

  26. [email protected] says:

    poco x penah nak puji orang… kutuk jer ko tau kan…. dah le xnak mengalah….xnak ngaku 2 yang dia x epy p gunung stbong 2

    • pEnArI pOcO2 says:

      mana ko tau aku x epy p gng stbong nih…?
      siap jpa puteri sejinjang lg…
      huhuhu…
      ko nak aku puji saper…

      • [email protected] says:

        PUJI JE LAH sesapa

  27. sakura says:

    hye kwn2 slamat thun br…camnet ngn GBN ritu?
    msti syokkkkkkkkkkk kn?
    waaaaa jeles kat korg…

    • [email protected] says:

      pesal xnak join kita orang

    • hantupensil says:

      best2..aku juara main boling…
      hehehe…

      • pEnArI pOcO2 says:

        bahaya nih kalo ko juara…
        siap ngan aku skali ko baling…habiiisss…

      • [email protected] says:

        ANTU NANT AKU KANTOIKAN KO BARU KO TAU

      • aries_april says:

        aries juara pompuan…

      • sakura says:

        waaaaaaaaaaaaahhhh hantu terer men boling ek…
        dapat adiah pe?????
        ramai x dtg?

        • [email protected] says:

          antu juara antara juara….. 1 dalam 1malaysia

      • Clipkertas says:

        huhuhuu…

        ko tera main bowling ke antu..
        igt ko pakai antu jari kot… bab tu ko juara..
        hwa… huhuuu

        • hantupensil says:

          kah kah kah..
          terer la… hehehe.. sape lagi nak men boling ngan aku
          hehehe

        • [email protected] says:

          aku tak nak

        • aries_april says:

          aries ngan antu….
          bca jmp srmpah…that y kta orng leh jd juara…

        • hantupensil says:

          hahaha…
          jampi serapah seranah..
          hehehe

        • sakura says:

          kalo kura2 yg maen silap2 dr seniri yg tgolek…hehehe

        • pEnArI pOcO2 says:

          tergolek ala2 hindustan gitu…

  28. aries_april says:

    antu…sorry smlm…bkn aries x nk ajk ko…aries xda no ko…
    same time trlpa giler kat ko…

    trgoda dngn khnsoman ko….

    • [email protected] says:

      rugi awek lama ko lepas kan ko…. ko kan ensem

    • pEnArI pOcO2 says:

      tu dia…
      jth tangga pndg ptama…
      yerk!!!!!!!

    • hantupensil says:

      ceh…
      alsan jek..
      hehehe… xpe2 smlam kalo korang ajak pun xley gi..
      sbb aku gi kenduri kat perak.. hehhe

    • sakura says:

      antu ensem ke?hohohohohoho…

  29. pEnArI pOcO2 says:

    weh…pic tbaru aku dah kuar ker…?

  30. blackberry00 says:

    adik2..
    psni nak upload GBN dlm FB….
    tungggggguuuuuuuu….

  31. puteriaquarius81 says:

    tgk dah pic korg dlm fb.. beshnya mkn..

  32. aries_april says:

    akak…thanks 4 laksa yup????????????

  33. violet says:

    jeles!

  34. fifie says:

    yeayyy dh dpt tgok korg sume dlm fb…
    wah2 jeles ok…hahaha
    bestnye…

    • hantupensil says:

      rugi korang xmemeriahkan lagi majlis
      hehe

      • [email protected] says:

        kalo x leh kecoh2 gan aku n antu

      • puteriaquarius81 says:

        huhu apo nk buek.. xde rezeki..

  35. hothotheat says:

    ha3..
    jnji ta kacau kebhagian owg..
    ha3..

  36. aries_april says:

    korang x tngk pic kita kat FB kak black ker?

  37. anNeDeSiLva says:

    haalloo..
    anne TERBACA..
    ANTU DGN ARIES paling terer main bowling ekkk??????
    hurrmmmm…….
    memang PALING pon…

    • puteriaquarius81 says:

      anne sdondon la ngn pet… hik hik apa lagi

    • hantupensil says:

      hahaha…hari tu injured la..
      xdapat perfom
      hahaha.

    • aries_april says:

      thu x per…

      • anNeDeSiLva says:

        hahahha..
        kebetulan la..
        anne pon tak tau mcmana leh sedondon..
        Pet tunggu anne depan farmasi CARING>.
        skali anne nampak baju dia pon ala2 anne..ghahahhaha….
        tp xpe…
        team mang mcm tu..
        go go pet pet….

        • aries_april says:

          pet…
          ko mau x kat anne..
          line clear ni…

        • [email protected] says:

          huhuhu koramg merepek ni… aku tengah kcik kan saiz pic nak sen kat emil korang ni… agak bz cket ni

        • violet says:

          anne mail kt violet pic korang.

        • anNeDeSiLva says:

          Aries : Line clear amendanya aries???
          im someone wife ok..hehheheheheheheh

          Violet : ok violet nanti anne emailkan eh….

          Put : mang tetibe jek sedondon…
          instinct terlebih kuat dgn pet….

        • puteriaquarius81 says:

          ekekekeke 1 team ropanya.. bgs lar, instinct kuat.. xyah bncg nk pkai bj yg camner..

        • tasnim elisa says:

          mmg pun anne…
          diaorng mmg teror maen bowling…
          sampaikan bola bowling 2 baling kebelakang…

        • anNeDeSiLva says:

          taw takpe..
          sampaikan bola bowling leh dilambung2 ke belakang…hahahahha

        • puteriaquarius81 says:

          yeke? adess… wahahahaha tgh bayangkan

        • pEnArI pOcO2 says:

          kekekeke…
          sampai camtu skali keterroran diorg ek…
          x sangka aku…
          dah dkt2 nak runtuh umah boling tuh…
          ish…dasat…dasat…

        • aries_april says:

          actually time tu tasmin…
          nk tnjk kat dia orng cr pgang bling n lontr ke blkang…

          kan bnyk pin kat blng…
          tu yg bling kat blkng…

        • anNeDeSiLva says:

          tupasal la..
          lantai terbelah 2…

        • aries_april says:

          jhnam korang kt aries….

          x per…bang nara smbt kat blkang…

        • tasnim elisa says:

          saper la yg bernasib malang 2….
          nasib la ade org tlg sambut…
          lau x mesti bola bowling 2 ntah kemana2…

        • aries_april says:

          hbs kuat smpai kat korang kat blkang tu ja…
          heheheheeh

  38. aries_april says:

    eclipse x msk ker ari ni?

  39. pEnArI pOcO2 says:

    saper2 yg kat sini x g gath aritu…?
    leh listkan…?
    aku nak bg tmbg free nih…

  40. anNeDeSiLva says:

    hurm…
    korunk….

  41. anNeDeSiLva says:

    next time make sure ramai lg yg akan foloow kita k..

  42. pEnArI pOcO2 says:

    wat gathering lam bln posa lg meriah…
    huhuhu…

  43. pEnArI pOcO2 says:

    pet…!!!!!!!!!!!!
    antu…!!!!!!!!!!!!!

  44. anNeDeSiLva says:

    hurmm…
    mcmana guna twitter nie..
    pening tol pala..

  45. weiya says:

    salam…huhu sdh tul sgr kisah gath korang…mesti best dila..mana gambar….sape paling kecoh erkkkkkkkk

  46. aries_april says:

    time tu aries dr sogo anne…
    pet ajk p ngan dia
    kta orng p umah dia DLU…
    TIME TU ADA ADK DIA JA…
    lki jg…hensom dr pet…

    kta kna tnggu mirul..dia p mn enth…
    pas tu…kta orng p umah kak black…

  47. blackberry00 says:

    letih pagi nih…
    tension arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    byk sgt keje
    nak borak ngn korg
    takpe, sat lagi aq soh bos balik
    aq nak ber BN dan ber FB lak……….

  48. [email protected] says:

    aku dah kecik kan pic tp xleh send gak ler kat emil

  49. violet says:

    pet ko akan kecewa dgn next page

  50. futuremagistrate87 says:

    part suara macam Amy search tuh mmg tak boleh tahan…

  51. cath_zee says:

    poyo jek lebih~

  52. cath_zee says:

    poyo jek lebih, tak leh blah la pompuan nie

  53. Anonymous says:

    Alahai Maiza..da x mnjadi dgn yg otai..cubala nasib dgn yg muda lak…mne tahu serasi lak nnt….

  54. chenta e niya.. says:

    adoiyai x sedar diri tol..ni ler upenye motif die dok heboh2 hal die dgn akhil..sbb nak kan populariti so terkenal..dpt la jodoh…x malu ke ekh…baru bape bulan dh nak kawen..yg jantan si akhil tu x ape gak la sbb die jntan mmg la meggeletis je nak kwen..yg die n x kan x serik..baik truskan je hdup bsrkan anak2 dulu.. ni kang kwen dgn pucuk mude kene tinggl lagi..hish

    • za says:

      APE LAH PUNYE BUSUK HATI NYE KO NI??? APE MASALAH KALAU DIE NAK KAWEN PON? DAH HABES EDAH…KAWEN JE LAH!!! KURANG2 DIE TAKDE NAK SEMUNYIK2 MCM SI AKHIL TU… DUK NAK DENY SAMPAI KE SUDAH…

      KO NI LAKI KE POMPUAN? SESEDAP HATI JE NAK NGUTUK SI MAIZAWATI NI? CUBE KALO KO YG KENE MCM DIA KENE? AGAK2 APE KO NAK BUAT? NTAH2 KO NI WAHEEDA KOT…TAK PUAS HATI SBB MAIZAWATI DAH NAK KAWEN?

  55. riana says:

    asal bahagia udah ler

  56. Geli Hati says:

    Kahwin ngan jantan muda x ingat ke awak tu ada anak dara.

  57. Baik dijodohkan dgn anaknyaa..
    ehehehe..
    btul ke..??

  58. ozman says:

    oh god..kawen ngn anak ikan siot

  59. Zaza Muhammad says:

    Alhamdulillah… x kisah aaa psl umur tu, umur hanyalah angka. Janji xde share ngan sapa2, x rampas yg sapa… proceed je wakpe tnggu lelama, lagipun title janda ni baaaaaaaaaaaanyak dugaannyer…

  60. pinkypanthers says:

    tahniah lerrrrrrrrrr………………………..

  61. siti says:

    kenapa ramai je komen mcm tak puas hati ni? patut kita tumpang gembira la. maiza mmng layak kahwin dgn lelaki yg lebih baik dari akhil. lgpun dia ni jenis cantik walaupun dh berusia sikit (ala 30an tu tua sgt ke? orait la tu nak2 dh byk anak. kira hebatla tu). kalau jadi kawin, semoga bahagia sampai akhir hayat maiza

  62. akhirnya…kini pasti…ku merasai bla la la la…

    hehehe kahwin gak maizawati ni…

    watever…

    kuhrapkn suamiMu yg muda ni pnuh kesabaran kerana jiwa muda ni sentiasa panas…

    tp bg aku…xkisah lorh janda brp kali…bg aku org yg janda ni dia akan ambil masa pnjng nk memkirkn bbrp kali sbb xmahu pristiwa lalu berulang…

    bg aku mmg wajib dia kahwin sbb klu dia xde keje…nk tggung anak2 cmner?…perlu bantuan laki kerna sudah lama tidak bkerja nk cari kerja skrg susah…

    tp aku xkisah ko dpt anak teruna ka dara ka tua ka…
    bg aku berbezaan ngn akill hayy…

    dlm ni mcm buta kayu de pulak katew maizawati dpt bergetah dan akill hay dpt anak dara tua…hehehe not fair…bg aku ni masuk kali ketiga dia dpt ank teruna bergetah…watever…

    atuk aku citer dlu2 dia kahwin ngn gadis umo belasan tahun(15tahun)…perghh kahwin smua support cuma stuju ke x tu jew…perghhh save budget n dia katew tu baru anak dara yg betul…cuma skrg ni dia katew anak dara tua ni umo 20 keatas ahukkss;p btul ke x tu tny lh atuk2 kalian hehehe time tu den terkojuit gak hahaha

    • yula says:

      ko ni adik beradik ustaz akhir zaman tu ke
      asal kuar bau cite ustaz ni msti ko ade

      • hahaha eh bau kew?

        yg ats2 cmner?cmner leh terkuar akill hayy tuuu?awt hang spupu papat maizawati ka?

        aku komen ats nk menerjah yg ats2 tu…

        koz buta kayu de pulak kate dpt dara tualh bergetah lorh asal xbetul ka?

        hello ko ni mmg suka sgka bruk kn…bgus tu amalkan…tgk pe konklusiyon yg ko dpt drpd sgka bruk ko tu…

  63. zati says:

    hmm.. sye knal lelaki sabah 2.. die sama skali xnk bkahwin dgn maiza.. semua ni slah faham..

  64. onmiz says:

    semoga bahagia maizawati….ko brhak dpt lebih baik..jgn hirau ape org kter…jodoh pertemuan di tngn tuhan….

  65. oooooooooo says:

    semoga berbahagia maiza. org cantik, ramai yg tunggu

  66. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

  67. Kena Gradle says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

  68. When I open your RSS feed it seems to be a ton of garbled text, is the issue on my side?