Written by Bella | June 2nd, 2017

Mahu ia menjadi kejutan serta menambahkan keterujaan  buat beliau dan isteirnya Nurul Shuhada, pelakon Hafidz Roshdi enggan mengetahui jantinan anaknya walaupun kandungan isterinya itu sudah memasuki enam bulan.

Buat masa ni biarlah ia menjadi rahsia sebab dari awal kami memang mahu jadikan ini antara kejutan. Perempuan atau lelaki, kami tidak kisah asalkan bayi itu nanti sihat walafiat, itu dah cukup untuk buat kami rasa bersyukur.

Hafidz dan isterinya sudah mula membeli barang-barang kelengkapan bayi. Kebanyakan barangan yang mereka beli sesuai untuk digunakan oleh bayi perempua ataupun lelaki. Ia adalah langkah selamat memandangkan mereka tidak mahu mengetahui jantina anak didalam kandungan.

Pertama kali bergelar ibu dan bapa, pasti rasa teruja itu lebih lagi. Harapnya segala proses bersalin Nurul Shuhada nanti berjalan dengan lancar dan dipermudahkan. Amin..

Sumber Berita : mStar Online

35 responses to Mahukan Kejutan : Hafidz Roshdi Enggan Tahu Jantina Anak

  1. wekkkkkkk says:

    tak perlu scanlah, yg pntg anak sihat, beli baju yg sesuai utk anak llaki & pompuan, warna biru, putih, kuning…color yg sesuai, sbb x mau tau jantina anakkan.
    Suka pulak tgok drama Seharum Mawar kt TV 1…setiap hari jam 7.00pm-8.00, kisah sukaduka kehidupan.

    5

    0
  2. melati says:

    Yg Penting anak ikut Rupa Bapa…!!! kalau Mak…..punohhhhhhhh….kikikiki

    4

    20
  3. melati says:

    Satu jer saya Minta pasni jgn jadi Mcm Lara , sebab Lara hodoh Mak bapak dia jadi Mangsa ( Orang Benci)..!!! nasihat jew….hmmmmm

    1

    22
    • wekkkkkkk says:

      ya..melati, wa caya la sama lu, dn pndt sayapun mcm tu, biasanyer kalau dlm tgh hamil ni, kalau mk benci tgok bapak, anak mcm bapak, kalau laki benci tgok bini, anak mcm bini..btul ke atau trbalik ayat aku tu, .ya yg mana satu x tau lagi, sbb diapun x mau scan tgok..hehuhehu..sbb klau dlm hamil mcm2 pelik akan dpt.

      1

      4
    • cik k says:

      sgt kurg hajar ye cik melati ni :-)
      kalau x suka kt lara tu sekali pon xperlu la awk nk ckp mcm tu.. awk ckp cmtu umpama awk mengejek kejadian Allah.. one day klau awk dh ade ank @ sudah ade ank org ngejek atau ckp anak awk cmtu, ape perasaan awk.?? hmmm

      13

      1
      • wekkkkkkk says:

        sbb melati tu bukan retis, kalau dia dpt anak mcm yg u ckp tu, siapa lh tau..dia org biasa je bukan retis, hanya dia yg tahu.

        1

        1
        • cik k says:

          xkisah lah dia artis ke bukan artis ke, tpi xperlu lah ckp mcm tu sekali..
          skrg zman teknologi, mcm2 jnis sosial media, tah besok lusa dia ade anak, msti akan upload jugk gmba ank2 dia kt sosial media tu..kena pda btg hidung sndri bru nk mnyesal.. nasihat je..hmmmm :-)

          0

          1
  4. Anonymous says:

    dorang bahagia orang lain yg tak senang hati.

    17

    0
  5. melati says:

    Anon June 2, 2017 at 10:05 am.. mesti ko tk bahagia kan??? wakakakakaakkaaa

    0

    6
  6. nana says:

    better buat scan details.. at least if ada apa2 boleh prepare awal.. bukan terhad scan untuk tahu jantina sahaja.. untuk perkembangan baby dlm perut juga..

    13

    0
  7. wawa says:

    Untongla dapat laki encem lepas tu terus preggy lak
    daku gak lah dah 30-an tak kawin2 lagi..hampeh!!!
    Semoga berbahagia ex lama…muka sama cm mamat nih tapi perangai cm org x de agama

    4

    1
    • Anonymous says:

      wawa , ex-bf i pn sama mcm muka dia ni, perangai playboy, adakah bf kita ni sama?..i pn x kawin lagi, umor da 30.. sbb ex-bf bnyk menipu n byk pempuan..

      1

      0
  8. takdekerja says:

    aku cuma nak komen gambar no 2 tu,muka cerah tangan golap….
    qu puteh qu puteh barulah puteh

    1

    2
    • anon says:

      tak pelik pun actually..retis2 wanita malaysia kita lagi tepung gomak….tp sbb dah difilter kan…mklumla tlepon diorg pun mahal2…tak nampak la muka asli….asyik shading…makeup tebal…tu la keje diorg…(indah khabar dari rupa)

      3

      0
  9. Anonymous says:

    wawa , ex-bf i pn sama mcm muka dia ni, perangai playboy, adakah bf kita ni sama?..i pn x kawin lagi, umor da 30.. sbb ex-bf bnyk menipu n byk pempuan..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    sendu…next?

    1

    0
  11. Anonymous says:

    Detik2 menghamilkan Zaibo bila?

    2

    0
  12. zul says:

    tak lawa sungguh bini, bukan nak mengutuk anugerah Tuhan tapi kenyataannya semua orang suka wajah yang menarik. Kalau tak takde lah pertandingan ratu cantik

    2

    4
  13. wAwA says:

    Allahuakbar….
    Semoga korang segera istigfar ni di bulan Ramadhan. Terok sgt pulak menghina makhluk ciptaan Allah dan ketentuanNya.

    8

    0
  14. Anonymous says:

    X baiknya asyik hina wife dia. Wife dia xde cacat celanya aku tgk hidung mata mut semua terletak x cantik?? Its too subjective ok. X cantik mata org..cantik di mata laki dia udah ler. At least bg laki dia..wife dia tu dah cukup sempurna..sbb tu dia kawen. Yg cantik lawa ponn bersepah andartu, yg janda…so sape kita nak kutuk anugerah illahi. Rezeki ajal jodoh semua kerja DIA .

    5

    0
    • cik k says:

      setuju ! so skrg kita tahu husband die x memandang @ tidak mementingkan pada paras rupa..tapi hati..untung wife dia..semoga kekal bahagia hingga jannah :-)

      0

      0

Leave a Comment

Optional