Written by AbangNara | December 23rd, 2010

konsert maher zain 26 disember

Maher Zain. Sekali mata memandang, gugur jantung dibuatnya (kalau anda perempuan atau jikalau anda Azwan Ismail). Buat yang tak tahu, Maher Zain adalah selebriti yang paling banyak dicari di Google sepanjang tahun 2010. Nampak sangat kesedapan suaranya ditambah dengan kehenseman tahap gabannya memang mencairkan hati para wanita Malaysia.

Berita baik untuk anda yang nak berjumpa Maher Zain secara up close dan personal. Buat anda yang terlepas konsert Maher Zain baru-baru ini, kini Maher Zain akan kembali ke Malaysia pada 26hb Disember ini. Maher Zain akan menghiburkan para peminatnya selama 3 malam berturut-turut di The Summit Hotel, Subang Jaya.

Buat die hard fan Maher Zain, sila telefon 03-7843-6999 untuk membeli tiket yang bermula dengan harga RM200. Memang agak mahal tapi kalau dah nama peminat hardcore, apalah sangat RM200 tue kan? Sila telefon sekarang sebelum line menjadi busy dan seterusnya membuatkan anda menangis kerana tak dapat melihat Maher Zain secara live.

Info lanjut boleh tengok kat poster di atas tue ye.

P.S: Jangan lupa Ahad ini Malaysia vs Indonesia untuk Piala Suzuki AFF

49 responses to Maher Zain Kembali Ke Malaysia 26 Disember Ini, Jualan Tiket Mula Dibuka

  1. wah says:

    biar betul?? bbrp ari je lagi ni. lewatnya hebahan?

  2. aemanxkisah says:

    ya rabbi..mahal nyer tiket..200 pling murah tu….dulu dier dtg shah alam dlm berpuluh hengget je…adehh..

    • sue says:

      da pames mule jual mahal segala tiket2..die datang kali kedua ni untuk orang2 yang mampu tgk jek kowt…nasib haku xminat die..minat lagu jek..boleh la dengar melalui d/lod jek..haish!!!

    • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

      wah nak datang lagi Alahamdulillah, tapi yang kompom i x dapat pegi =( InsyaAllah =)

  3. miss_pinky says:

    sore die is the best.
    shahdu je dgr.
    :)

  4. aemanxkisah says:

    ya rabbi..mahal nyer tiket..200 pling murah tu….dulu dier dtg shah alam dlm berpuluh hengget je…

    • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

      ni artis luar standard lah mahal, lagipun dia nih tengah popular…..

      • khadijah tan says:

        tetapi yang menjadi persoalannya..dia menyanyi atas dasar apa? untuk menimbulkan kesedaran kan? kenapa tiket perlu mahal? kalau dia sumbangkan hasil tiket ni ke charity…baguslah..kalau tidak? sekadar buah fikiran..

  5. HAHA says:

    huhu blm gj lg.. makanya duk rmah mkn megi.. ngeee

  6. mizsN says:

    konsert ni untk persembahan amal..so mmg agak mahal..lgpn tiket kira meja makan sekali..klu org yg betul menghargai mst tak berkira..klu mat salih boley pergi napa org mcm ni x?lgpn persembahan ni nk bantu orang yang dlm kesusahan..

  7. villa says:

    mahalnyer..rm200..sy student mne mampu..huhu

  8. barakallah. best2. kalau la bleh pi…..

  9. Lipstick Hijau says:

    BEST KER MAHER ZAIN NE….???? MAHALNYER TIKET……MCM X BRBALOI JER….

  10. pd says:

    abg nara suppose bg la tau dia wat konsert ape..supaya org xsalah anggap sbb tiket dia mahal…dia buat charity show la wahai bapak2 ibuk2 sekalian..sbb tu tiket dia mahal…sekian

  11. mak ai mahal tahap gaban..x jadi aku nk tgk..minat pn lw dh x mampu lupekan jelah..dari aku buang tgk org mnyanyi,baik aku gne duit 2 bg anak2 aku mkn.

    • Lipstick Hijau says:

      i sokong sgt kat u……..daripada buang duit mcm tu…baik kite bagi anak2 makan…..well mg la konsert ne untuk amal….tp takkan la nak biarkan anak kelaparan demi tgk konsert ne…

      • lalalulu says:

        huhu..cik lipstick..die xpksa pon sume org malaysia dtg.. yg ni kn promote je.. utk org2 yg berminta.. if xmnt..xpyh pon xpe..

        • Lipstick Hijau says:

          mg la die x paksa…i bg opinion jer…..i cume bygkan kalau i sbg peminat die n dlm situasi yg susah…well i xkan pegi…. bukan i hasut korg x pegi pon

        • lalalulu says:

          pminat yg dlm kesusahan bleh je tgk update kt fb die..if xdpt tgk live pon de je platform lain..xckp pon u hasut..

        • Lipstick Hijau says:

          tau x pe…..boleh la update kat fb….jgn jer lalai smpai lupa 5 waktu……

  12. gosipgurl_fea says:

    ticket penyanyi oversea lain pun mahal juga. tu pun org tak jadikan issue ,terus beli aja. padahal dorang bukan buat untuk jualan amal. hehe kalau ada rezeki kita adalah tu. insyaAllah.

  13. cilipadi says:

    kat poster dia tuh dah terang2 tulis “MALAM AMAL” ..so memang for charity ler…

  14. fyna says:

    beshnye die dtg lg…

  15. nazario says:

    ahlah wasahlan ila maliziya.. barakallah hu fik ya maher zain..

  16. deela says:

    Don wery, klu korang xmmpu tgk konsert dia, ko g je MAsjid Subang Jaya… Dia penah brjanji akn dtg semula ke sna masa kali pertama dlu.

  17. ry says:

    Hebat dia … Moga allah sentiasa bersama2 dgnnye..

  18. qwertyuiop says:

    hmmmmm..klo xmampu xyah m’bebel la..
    nm lg konsert amal..
    btw,maher zain is da best..

  19. kikilala says:

    memula aku bace,mmg aku cakap mahal gilos.cekik darah!!
    tapi bila ade sebut mahal kerana ia adalah konsert amal.kire okeylah tu…

  20. she says:

    nk pegiiii ! tp wang tadek. sobss. nape lmbt info psl mende ni ? bkn kt fan page maher zain dlu ckp feb taon dpn ke ? hmmm. i love u maher zain <3

  21. Ulat Sutera says:

    for the rest of my life..aku suke dgr lgu dia yg ni…

  22. Kek Sarawak says:

    Betol ke ni mcm bez je huhu

  23. kurus says:

    aku g kedai belek2 tudung..lagu2 dier manjang..
    boleh aku gelek2 tk hengat..ooops!

  24. lynn says:

    kalau ada duit lebih mesti sy pegi,,,suara dia best sgt2…tp sygnya..bajet takde,,,

  25. MIKO says:

    Haah… dah g tengok semalam. Besh sangat Maher ni. Sora mmg hebat. Tiket mahal pun, ini untuk anak2 yatim, anak2 AIDS, orang tua, OKU kira oklah. Those yang rasa, x mampu, it’s ok. But at least, kenalah tahu sebab harga tiket tu mahal bersebab ok. Bukannya Maher tu nak songlap ke apa pun.

  26. Yaa says:

    semua hasil dari dinner ni diserahkan kepada rumah titian kasih utk membeli rumah tempat berteduh…ini charaty dinner bersama maher zain…bukan konsert maher zain…

  27. masah1 says:

    Artis luar negara mana yg harga tiketnya mencecah RM1000?