Written by AbangNara | January 3rd, 2009

gambar aidil zafuan

How to be a macho, handsome and tough male like Aidil Zafuan? Do we have to go to gym to get a tough body like him? Or do we have to periodically do exercises to maintain our stamina?

Still very young(21 years old), this Malaysia footballer is already married to Rita Rudaini, a sexy, hot and beautiful Malaysia actress. Being a footballer, Aidil Zafuan must have a lot of stamina to satisfy her wife.

Blessed with handsome face, any girls will fall in love with his charming and innocent look.

More pictures collection of this handsome, tough, charming and macho Malaysia footballer by reading the full article.

gambar aidil zafuan

gambar aidil zafuan

gambar aidil zafuan

gambar aidil zafuan

gambar aidil zafuan

gambar aidil zafuan

gambar aidil zafuan

gambar aidil zafuan

gambar aidil zafuan

81 responses to Macho, Handsome And Tough Malaysia Footballer Picture, Aidil Zafuan

  1. huhu..mana la ko dapat ek..

    0
    0
    • amirul says:

      dye mmg hensem la,,,,,,,

      0
      0
      • daini says:

        assalammualikum abg aidil….saya kelirulah yang mana aidil zafuan???dan zaquan adha???bengang d buatnya…hehehe…

        0
        0
      • azma says:

        anak diorang nama apa?

        0
        0
      • [email protected] says:

        mmg hensem tau………………………

        0
        0
    • farah says:

      smek0m…kak rita n abg aidil ni mmg ssui la…pndi kak rita plh suami…x ksh la um0r kak rita lgi tua dri dia..yg pntg kak rita cintakan dia,dia cintakn kak rita..sy d0a kan kak rita bhgia hngga ke ank cucu…amin..

      0
      0
      • farah says:

        aidil zafuan x dew tik lalt..zaquan adha dew tik llt..n aidil zafuan gmk skt dri zaquan adha…

        0
        0
        • farah says:

          kak rita ni mmg cntk dri dlu lgi…sy dh lme mnt kat kak rita…tpy x prnh jmpe pn..tpy sy x ksh sbb akak sntia cantik..wlpn kak rita x paki mkeup

          0
          0
        • eda says:

          bt0l..bt0l..bt0l..

          0
          0
        • [email protected] says:

          kak rita mmg cntik

          0
          0
      • [email protected] says:

        kut ckap sedap mulut…………………………………..

        0
        0
  2. dani says:

    thniah wt aidil sbb dpt memiliki ati rita moga bhgia hingga ke anak cucu…lwa tu rita…

    0
    0
  3. saloa mambok says:

    jg perangai tau..hati mertua kena jg baik2…..jgn ckp sore tinggi2…jgn kerek ok………sama cantik tapi x padan

    0
    0
  4. orange says:

    ai…..no komen da jdoh…thailand pn thailand ler…tp plik ler pakwe aku org thai tpi nk kawin kat tmpat kte….mcm2..pape pun mge bhgia hngge akhir hayatmu ita&aidil

    0
    0
  5. Minah Tonggek says:

    Pakwe aku org London nk kawen kt cni jugak la….huhu

    0
    0
  6. lela cute tenggaroh says:

    hehe nsm la manisnyer muka dia nie sejuk mata memandang..

    0
    0
  7. ara says:

    sama cantik sama padan

    0
    0
  8. ni says:

    handsome n beautiful…..
    padan la…..
    semuge berbahagia hingga ke akhirat…..

    0
    0
  9. flower says:

    ok la 2..
    aku tgok sama padan je ni..
    semoga dpt ank cepat..

    0
    0
  10. tuit says:

    nsem nyer die…

    0
    0
  11. ubikayu says:

    hrp berbahagia ke akhir hayat…
    & berharap aidil xlupa tanggungjwb kat mak. ank lelaki kena lebeykan mak drp wife

    0
    0
    • vote says:

      yg penting kena adil, mak dan isteri bukannya malaikat jadi sama2 saling ingat-mengingati begitu jugak suami pun perlu ditegur dan disuruh membuat amal kebajikan kalo tak lalai jugak, suami bukannya malaikat, jauh sekali nabi. nabi pun dengar pandangan isteri jugak dlm sesetengah hal

      0
      0
  12. Anonymous says:

    muke aidil mcm muke bf aku…sbb tu aku minat aidil…huhu…ape2 pun,moga korang berdua ni bahagia..

    0
    0
  13. machomarch says:

    tapi muke ko x cam rita..kan…

    0
    0
    • aleya QaseH says:

      wakakakakakaka…aku sokong ko….mmg betoi la tu muke xmcm rita…apa pun jodoh dan pertemuan semua ketentuan illahi…semoga rita dan aidil kekal hingga ke akhir hayat…….

      0
      0
  14. miNAh says:

    chomeYnyer rita!!!

    0
    0
  15. bitgirl says:

    aaa..sya skong sngt..moga aidiland kak rita bhgia smpai ank cucu..sya sntiasa mndoakan..klu dh dpt ank 2 comel2 lh..hehe

    0
    0
  16. ibu kunyit says:

    macam kakak dan adik.

    0
    0
  17. aku says:

    rita ni nak yang kembar aje..dulu pon kembar jgkk

    0
    0
  18. pening says:

    Wow! ensemnye Aidil Zafuan ni..pe2 pun moge berbahgia selalu hndknye…

    0
    0
  19. terkilan... says:

    ntah xtau nk komen ape… sorang cantik sorang handsome… tp xpadan langsung…

    0
    0
  20. LEYA says:

    ANY BODY..014-2655916

    0
    0
  21. LEYA says:

    014-2655916

    0
    0
  22. dak convent tepeng says:

    aidil tu memang hensemmm………
    tapi bler bergandingan dengan rita,,,
    terus jadi burukk…. rita2….
    dah tawu parents aidil ta ske bleh plak na kwin ngan aidil.
    haha… kpd parents aidil,
    hope pangkahlah rta sampai akhir hayat…
    aku pon na fuck rta sampai akhir hyt…
    hope cepat bercerai ea!!!!!!
    and hope aidil dapt yng lagi bekk…
    ala2 muslimah skit…….
    bkan seksi mcm rta janda tu…………………………………………

    0
    0
    • secret says:

      jht mulut ko jage skt mulut 2..x pe nanti ko kwn 1 dunia doa ko x bahagia ngan pasangan ko 2..biarla duda or janda smpai mati..

      0
      0
      • nadhirah_98 says:

        agk2 le..

        0
        0
        • Jack, Shan dan Mina says:

          agak2lah kalo nak komen org,…u nak kisah pasal rita apahal…jeles ngan rita ke!!!!!
          Dah tu nsb mentua dia tak nak trma u pa hal nak sibuk…bkn slh rita pun…
          Jodoh…
          Nanti u pun jadi mcm rita….
          Fuck u nak komen rita…
          yang aidil ni giler,…..
          Dah ada anak kenapa mesti cerai…
          ADAT TTP ADAT, HUKUM TTP HUKUM,..
          tapi anak perlu dikasihi…
          Bertngjwb lah sikit…
          Sian Rita,…
          Kluarga Aidil pun satu trllu memilih….
          Geram x3…….Lagi pun aidil menyakitkan…

          0
          0
    • bvsdfb says:

      berdosa doakan org bercerai. itu hal dia, biarlah…… tak fasal2 kau dpt dosa. Jodoh dan ajal maut ditangan Allah

      0
      0
  23. diamond says:

    mmng patut mnjadi kegilaan ramai permpuan..
    tuan hensem, sper x trtawan…
    huuhuu..
    ermm..tp, msti sedr yg dy dh puun berpunya…
    moga2 kekal buat selamanya..

    0
    0
  24. mimi says:

    Saya memang minat giler kat Rita, dia memang cute sgt, memang sepadan dgn suami.
    Doa dan harapan semoga jodoh berpanjangan dan berkekalan hingga ke akhir hayat.
    ” May God Bles U “

    0
    0
  25. mimi says:

    memang minat giler kat Rita,
    memang cute sgt sepadan dgn suami.
    semoga jodoh berpanjangan dan berkekalan hingga ke akhir hayat.
    ” May God Bles U “

    0
    0
  26. lisa says:

    cute nye…. hehe

    0
    0
  27. halimah aka feera says:

    apa2 pn helmi eleeza ttp ncem..wahaahaha

    0
    0
  28. chee says:

    dak cnvent: ko nk kutuk sukati ko la..ko sorg je kutuk die
    aku ngn yg len mmg mnt gler ngn rita&aidil..biar aa..yg pnting rita x rmpas laki org.
    smoga bhgia smpai akhir hyt..sy doakn tbaik utk awk bdua..

    0
    0
    • Jack, Shan dan Mina says:

      betul2 tu, chee…
      sokong 100%…
      Tapi dia org ska komen artis pahal..
      Mcm dia org pun artis…
      Myampah ngan yg suka komen..
      KA PARAI MADAH….

      0
      0
  29. sha says:

    sama cantik n sma padan. Kita doakan yg terbaik buat mrk. biarlah mrk bahagia n kekal slamanye.siapa kita nak menghukum mrk. Jgn da benci daa..

    0
    0
  30. aidiel says:

    handsome

    0
    0
  31. iera says:

    sp abg?sp adik??

    0
    0
  32. noor sahera says:

    hnsm la… saye pmnt no 1 awak… saye sllu pegi tngk awak main bola…….best..

    0
    0
  33. nina farinie says:

    saya salah satu penyokong skuad bola sepak N9…. tahniah kerana tlah menjadi juara piala FA…walaupun slpas itu..prestasi skuad ksyangan saya menurun tapi I ALWAYS SUPPORT SKUAD N9…krim slam ngan shaffik(jersi 10) dan zaquan adha(jersi 8) aidil zafuan(jersi 7)

    0
    0
  34. red says:

    zaquan n aidil sme ensem….aidil n rita walau berbeza umo tp nmpk serasi……..2 la yg dinamekn jodoh..n wat zaquan smoge cpt dpt jodoh…….n arap2 dpt yg lbh baik…I ALWAYZZZZZZ SUPPORT BOTH OF 2……..
    walaupn x tgk korang maen bola dpn mte tp yg pntg x penah mizz n9 n skuad b23 lwn……..

    0
    0
  35. wiya says:

    mmng hndsme la dy n…

    0
    0
  36. ikmal says:

    nk nOm tel lei x…………
    saya tOl-tOl mnat abg aidil dan zaquan……….

    0
    0
  37. nadhirah_98 says:

    asmekom,abg..sy nie pminat abg…mmg gler2 r…dr sy kcik lg smpai skunk sy drjh 6…sy mnat abg n kak rita sgt2…abg zaquan gak….kak rita 2 mmg baek…dyer 2 cntk,lmbut….sy ske tgk dyer..dyer ayu jerw…abg nie nsome r…x kra ap owg ckp,sy ttp pminat abg n kak rita smpai blew2 pown…mmg mnat sgt….gler2 ar..hehehe…hope abg sudi ad kat email sy…plizz…promise x ksik owg laen..sy jnji r,tq 4 reading…^_^bdk 12 thn,2010…

    0
    0
  38. [email protected] says:

    aidil memang bergaye… =)

    0
    0
  39. gondrong says:

    bibir merah siotttttt….sedap cium ni…

    0
    0
  40. AKU LAA NI says:

    Hensem ke? Jauh lebih hensem Aaron Aziz, Rob Marrow, Tom Cruise, Ari Wibowo,dan David Beckham.Setakat adik Aidil dan adik Adha ni, apa la sangat! Patutlah anak kak Rita ni gelap.Alangkah bagusnya kalo sebelum kahwin adik Aidil mampu bagi kesenangan kat kak Rita, ada rumah banglo 2-3 tingkat, 1 biji MPV, & 1biji kereta.Baru la macho! Ni x, macho taik kucing!!!

    0
    0
  41. nana cute says:

    aidil mmg encem kak rita cute rayyan comel

    0
    0
  42. TOYOTA IJAU says:

    aku pun minat sgt kt rita tu…wlupun dh brumur tp nmpk manis….cantik dan seksi.dah jodoh.tgk gmbr tu nampak sepadan.yg tgk x sepadan tu sebab pnilaian bcampur dengan maklumat @ info yg bukan2.biar lah kt diaorg…ckup bagus dah…niat yg mulia…berkawen..yg lain jgn la jelous…..jodoh bkn kira umur ker aper..ader benda yg kita tak boleh tengok melalui mata kasar dlm soal jodoh ni…aper yg tjadi slpas khwin tu…tu next punya episod.yg pnting dh bnikah ….halal hdup suami istri….smga bhgia dunia dan akhirat….

    0
    0
  43. ati_liena says:

    mmg cantek lau amek gmbr ngan anak n suami smew2.

    0
    0
  44. zahida says:

    Tak sesuai..macam adik & kakak sulung….ish..dah tak de [pompuan laen ke nak jadikan bini?

    0
    0
    • Jack, Shan dan Mina says:

      u gersang tu u sebut macam tu…
      u panas kah tgk rita kawin ngan aidil pasal u nak kena hentam bawah tu…
      i’m sucking ur tuttt..
      kaloo u nak komen mcm tu laki…

      0
      0
  45. zalina eina says:

    Encemnya…i like…hehehehe

    0
    0
  46. There’s an easy way to find batteries for every electronic device.

    0
    0
    • Jack, Shan dan Mina says:

      oh..very easy….
      come here i give u battery or electronic device…
      so hot…sucking..

      0
      0
  47. NOSYAFINA says:

    MMANG MACHO

    0
    0
  48. Siti says:

    Salam Aidil Zafuan, I think you should think that you already married and you must take care of your lovely wife and your parents too. What is past is past… Kita bukan nak buang orang tua, tidak disini kita kena fikir keluarga kita juga, sekarang you sudah ada anak dah Rita telah hamil buat kali kedua, kesianilah diri isteri you Aidi. Perkara yang telah berlaku kita tidak dapat buat apa-apa lagi, Beri masa dan peluang bagi Rita untuk berbaik dengan keluarga you. Sepatutnya you bertuah dapat seorang isteri yang cantik yang ramai lelaki diluar sana tu gilerkan Rita Rudani. Jadi ambillah itibar dan berbaik-baiklah semula dengan isteri you. Jangan kerohkan keadaan, kesian anak dalam kandongan Rita, anak dalam kandongan tahu apa yang terjadi pada ibu bapa mereka. Jadi berbaiklah hari raya haji lusa aja, Saya peminat Aidi dan Rita berharap agar masalah yang anda berdua hadapi akan cepat selesai. Saya berdoa agar perkahwinan kamu berdoa akan kekal hingga ke akhir hayat.

    0
    0
  49. porno izle says:

    Thanks for sharing, please keep an update about this info. love to read it more. i like this site too much. Good theme ;).

    0
    0
  50. nurul syafiqah says:

    HENSEM,CUTE,COMEL AND SMART pttlah KAK RITA suke abg ZAFUAN…KAK AYU minat abg ZAQUAN….SECOCOK MEREK SEMUE NI,……..

    0
    0
  51. My lecturer was talking about this idea just final week. I really should get back again to operating on my engineering management assignment as an alternative to studying blogs – I despise homework assignments but I love the net LOL

    0
    0
  52. Mohamad Shafie Bin Zainal says:

    ok lar…..

    0
    0
  53. metro man says:

    ARE YOU THE ONE WE ARE SEARCHING FOR?

    Following the success of Metro Man Search 2010, the search for Malaysia’s modern man is BACK – bigger, better, and exploding with new talents!

    Stand a chance to win RM 20,000 cold hard cash & prizes in METRO MAN SEARCH 2011!

    If you are a male who has a penchant for grooming, style and fashion, saunter over now for a chance to win the title of METRO MAN 2011 and amazing prizes!

    This year, we are introducing The Most Talented subsidiary title – so if you have a talent to showcase, here’s your shot at fame! The Most Talented Metro Man 2011 wins a contract with SP Models, a leading modelling and entertainment management company, and also a chance to act in a musical stage production by Broadway Academy!

    PRIZES

    Metro Man 2011 : RM 5,000 cash + RM 15,000 sponsor products

    1st Runner Up : RM 6,000 worth of sponsor products

    2nd Runner Up : RM 4,000 worth of sponsor products

    Subsidiary Title (x3) : RM 1,000 cash worth of sponsor products

    PRELIMINARY

    Date : 11th June 2011, Saturday
    Venue : The Mines, Level 3, Centre Court

    Time : 3.00 – 6.00 p.m.

    FINAL

    Date : 19th June 2011, Sunday

    Venue : The Mines, Level 3, Centre Court

    Time : 3.00 – 6.00 p.m.

    To participate and for the latest update, check out http://www.facebook.com/metromanmalaysia

    https://mail.google.com/a/mypartners.net.my/?ui=2&ik=bda623855b&view=att&th=12f7de82a1532863&attid=0.1&disp=inline&zw

    0
    0
  54. presa1200 says:

    aeril zafrel lg ensem hehehe. in my opinion laki utara dan pantai timur lg ensem :)

    0
    0