Written by AbangNara | February 13th, 2012

23 Februari akan menjelma tidak lama lagi. Dan majalah Remaja kali  ini adalah cover terakhir yang menampilkan Lisa Surihani sebelum bertukar status kepada “married”. Di dalam isu kali ini, Lisa berkongsi cerita-cerita tentang hari terakhirnya sebagai seorang single girl. Menarik kan?

lisa surihani

Tak sabar rasanya untuk melihat perkahwinan Lisa Surihani dan Yusri KRU pada 23 Februari ini. Pastinya Lisa akan berkilauan dengan pakaian pengantinnya kelak. Semoga segala persiapan telah pun berjalan dengan lancarnya. Kalau tak silap, perkahwinan ini akan disiarkan secara langsung menerusi Astro. Sama-sama kita nantikan.

P/S: (12 GAMBAR)Uniform Pramugari Yang Unik

42 responses to Lisa Surihani Sebagai Cover Majalah Remaja, Yang Terakhir Sebelum Bergelar Isteri

  1. kiki says:

    cantik

    0

    0
    • Queen.Of.Goldfish says:

      nothing 2 say~~~

      cuma pesanan dari penaja…

      LISA PLS LA SGT XMAU AMEK SPONSOR DARI REFLESSIA NAAAA…

      haru biru jadiknya nanti…

      both of u…

      hope bkekalan hingga jannah ~

      0

      0
      • pink 'bibir' lisa says:

        Future husband dia kaya. Nt dia ckp ‘ape kelas raflsia tu, if memek boleh la’ kah kah

        0

        0
      • Lisa, cakap kat abang Yusri, “apa kena mengena gaya dan budi pekerti, sesungguhnya ku benci hipokrasi.”

        0

        0
      • Selitone says:

        Mati belanda karena pangkat, mati cina karena kaya, mati keling karena makanan, mati melayu karena angan-angan”

        -Buya Hamka

        *… dan aku enggak pernah berangan-angan memiliki Lisa, karena pipit sama helang itu, lumrahnya enggak bisa terbang bersama… tapi jika aku di’KAPELkan sama Tiz, waduh… cocok amat! bisa saja pipit terbang bersama kenari.

        0

        0
      • luqman hakim says:

        betul aku sokong x pyh rafllesia lah mnyemak je.cth si memek jadi mcm bapoklah pulak dah.

        0

        0
  2. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Cantiknyer Lisa Surihani………!!!!

    0

    0
  3. ain says:

    lawa lawaaa

    0

    0
  4. Bey says:

    Wah! Makin berseri2 muke Lisa time da nak dekat jadi isteri orang ni. Huhu! :)

    0

    0
    • laila says:

      sekarang berserilah.tiba malam pertama nanti pucat.he,he,he.aku dah lalui nya bkn sekadar pucat mengigil ,mengeletar semua ada.byk2 berdoalah.

      0

      0
  5. Whadda F? says:

    Isteghi Yusghi Lisa Sughihani

    0

    0
  6. Cik piNgu says:

    semoga berbahagia hendaknya dan berkekalan ke akhir hayat~Amin

    0

    0
  7. cik qila says:

    lisa memang comel aje.. sweet~~~
    semoga perkahwinan lisa & yusry berkekalan hingga ke jannah :D

    0

    0
  8. Aku rasa mcm nak tampar jer budak gemuk dlm rancangan Jangan Tidur Lagi tuh says:

    So sweeeeettt…………………. :)

    0

    0
  9. Peah kaki tak gossip says:

    Agak2 kenapa yusri cerai dgn erra ek? Yusri ni pandai memilih,nak yang popular je!

    0

    0
    • Queen.Of.Goldfish says:

      xpayah la nak ungkit buku lama che peah oiii…

      depa depa da bahagia ngan life masing2…

      same goes ngan erra ada baby gegel comei ag…

      xperlu nak selidik bagai nape depa divorce dulu…

      doa2 jela y baik2 utk depa…

      0

      0
    • lyly says:

      kisah yg lpas x payah diungkit2..moga2 perkahwinan kali akan kekal hingga ke syurga..x ada siapa nak nak kawen n bercerai..doakan yg baik2.. n lg satu..aku perasan jgak komen ko paling banyak..n bertukar2 nama..sekejap ko komen bnda yg elok..selang 2-3 baris..ko komen benda yg buruk plak..ada masanya..ko momen…pastu ko jwb balik komen sdri..hmmmmm…

      0

      0
  10. mimo says:

    tak adalah cantik mana pun dia ni..

    0

    0
    • Queen.Of.Goldfish says:

      smelly fishy here cik mimo~~~hehehe

      xcantik mana eh??

      erm ntah ar..statement ko nieh da mcm ada bau2 ke-jelesan-an ckit2…

      eventhought ak xbape nk minat ngan lisa nieh but harus diakui dia nie cantik…sweet and gud looking…sedap mata memandang kan kan kan..

      xpela hak masing2 kan nak judge..

      cantik itu universal~

      peace yawwww

      0

      0
    • zainal arief says:

      wei sah2 dia memang cantik.ko buto po.

      0

      0
  11. akulah... says:

    disiarkat kat astro?bila tuh??any info???

    0

    0
  12. AnakAyamCUTE says:

    aku tak pernah suka die…..minah leher kayu nih….

    0

    0
  13. Nano nano says:

    Tahniah lisa

    0

    0
  14. mek berbunga bunga :) says:

    syok nye dpt laki kaya, xpo r la duda xde ank, kaya… syokk nyerrr.. untungg kalo dpt laki cm nie…kihkihkih…… peach :)

    0

    0
  15. Semoga berkekalan hingga ke anak cucu.
    Dan berbahagia selama-lamanya di dunia dan akhirat.
    Yusri dan Lisa ;)

    0

    0
  16. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    lisa memang jambu semenjak dari dia mula2 jadi pelakon dia memang jambu….memang tepat dia jadi kn yusri tu laki dia sememang nye padan dorang berdua ni jambu ngan hensem ..

    0

    0
  17. Miza says:

    YUSRY la abg nara, bukan yusri…anyway, congratz for the baby boy!!=DDD

    0

    0
  18. zainal arief says:

    sape yg ckp dia x cantik memang butalah kot.dah memnag dia cantik x dinafikan.kalau x cantik x nak nya di yusry tu.apalah korang ni apa pun tahniah selamat hingga ke syurga.

    0

    0
  19. Anti yusry says:

    Harap2 lebih drpd 3 thn la incik yusry oi….takmo lepas u ko cerai…kang cari neelofa plak…

    0

    0
  20. […] 23 Februari akan menjelma tidak lama lagi. Dan majalah Remaja kali  ini adalah cover terakhir yang menampilkan Lisa Surihani sebelum bertukar status kepada “married”. Di dalam isu kali ini, Lisa berkongsi cerita-cerita tentang hari terakhirnya sebagai seorang single girl. Menarik … Continue reading → […]

    0

    0
  21. panas says:

    makin nak kawen makin lawa lak dia

    0

    0
  22. amboi2 says:

    menyampah la ngn lisa sughiani nih.. confirm makin seksi lepas nih.. hipokrit..

    0

    0
  23. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    dia dh berlaki nanti dia nk seksi tu dia nye pasal…tkan dia nk berselubong camana nk berlakon ! camana nk bantu laki cari rezeki ! tkan nk harap duit lakiiiiiiiii je ! sendiri pn nk pegang duit jugak huh !!!!!!!!

    0

    0
    • ellie says:

      rezeki tuhan yg bagi laaaa… kita cari duit mesti la nak duit yg berkat, halal… berlakon x pkai tudung, halal ke?? Camane dgn duit yg kita dpt dari hasil lakonan yg haram tu??

      Sape2 ada hati nak jadi mcm artis2 ni, henti2kan lah…banyak pekerjaan mulia di luar sana.. Apa guna kecoh2 pasal konon belajar tinggi tapi akhirnya…… -___-

      0

      0
  24. uji says:

    salam buat semua. apapun saya ucapkan tahniah kpd pasangan romantis yg sama cantik & sama padan. Jodoh pertemuan d tangan tuhan. usah kita mencela sesiapa kerna mereka melakukan pekerjaan yg baik. sepatutnya kta sama2 gembira & muhasabah diri.

    0

    0