Written by AbangNara | December 19th, 2011

Walaupun telah lama Abang Nara clash dengan Lisa Surihani selepas dia menolak cinta Abang Nara untuk pergi ke Yusry, namun Abang Nara tidak menaruh sekelumit dendam pun kepadanya. Abang Nara doakan kebahagiaan Lisa dan Yusry. Lagipun mereka berdua memang nampak sangat sepadan. Hati Abang Nara gembira melihat Lisa bahagia di gambar di bawah bersama kekasih barunya.

mesra lisa dan yusry

Dengar cerita Lisa dah nak kahwin dengan Yusri Februari 2012 ini. Abang Nara doakan agar perkahwinan anda berdua kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Biarlah Abang Nara tersiksa melihat kau bahagia, Lisa.

P.S: Entri di atas ditulis sekadar suka-suka sahaja. Kalau korang percaya memang Abang Nara terjun KBMall.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 responses to Lisa Dan Yusry Nampak Mesra Dan Sepadan Sangat Di Dalam Gambar Ini, Sila Jeles

  1. kamariah says:

    mmg pun hrp2 cpt la kawin

    0

    0
  2. speedrider says:

    Why Lisa.. Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

    0

    0
  3. KK vogue says:

    jangan la couple lame2 sgt…. kawen cepat2… ok.. :)

    0

    0
  4. no one says:

    ok ok ler

    0

    0
  5. speedrider says:

    Why Lisa. Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!????

    0

    0
  6. suka pajura says:

    haaa, yusry jangan busy memanjang lagi tau lepas kawin. jaga lisa elok2. semoga berbahagia selamanya. (^.^)

    0

    0
  7. speedrider says:

    Why Lisa, whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy???!!!

    0

    0
  8. akulerr says:

    kawin la cepat2!!

    0

    0
  9. nainnaezoraa says:

    Haku 1st??.

    0

    0
  10. Blog Pink says:

    wowww…happy bila kak lisa ngan abg yusry happy…semoga cepat kahwin ya ….=)

    0

    0
  11. bhahahaha.. poyo la abg nara ni.. wekk…

    0

    0
  12. hahahahahhuhu says:

    bang nara. saye percaye. So.. ape lagi? kehkehkeh

    0

    0
  13. bhahahahaha.. poyo la abg nara ni.. wekk.. haha

    0

    0
  14. wow says:

    mesti pilih date cantik… tah2 dorg nk kawen 12.02.12 kot…

    0

    0
  15. kezen lisa says:

    http://www.speedrider.org/

    HAHA,saya kezen lisa.ade adik lisa name die lisu masih single and available

    0

    0
  16. wow says:

    mesti nak pilih date cantik… tah2 nak kawen 12.02.12 kot…

    0

    0
  17. bro fizz says:

    argghhhh….. tidak!!!!! aku tak dapat terima kenyataan ini..

    0

    0
  18. comot says:

    perkara yang baik jgn ditangguh-tangguhkan..tak manis org tgk..

    0

    0
  19. Diana Aziz says:

    alaaaa..seweetnye kamu berdua.Semoga cepat2 kawen.Cian Yusry dah lama solo….Hope Lisa jaga Yusry bebaik….

    0

    0
  20. ulalalala says:

    FIRST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  21. Badri says:

    weh, pergi MATIlah Yusry! bodoh, nanti kahwin2 cerai gak!!

    0

    0
  22. APE PUN X BOLEH!!!! says:

    “Walaupun telah lama Abang Nara clash dengan Lisa Surihani selepas dia menolak cinta Abang Nara untuk pergi ke Yusry, namun Abang Nara tidak menaruh sekelumit dendam pun kepadanya. Abang Nara doakan kebahagiaan Lisa dan Yusry. Lagipun mereka berdua memang nampak sangat sepadan. Hati Abang Nara gembira melihat Lisa bahagia di gambar di bawah bersama kekasih barunya” <<<<<<<hahahaha ayt tu yg xmenahan tu! kihkihkih

    0

    0
  23. blackberry says:

    saya percaya. so, apalagi abg nara… cptlah gi terjun dr KB Mall.hehehe. ;-)

    0

    0
  24. eeleehh says:

    tak de org lain ke lisa oii…btw lelaki yg baik utk wanita yg baik dan begitulah sebaliknya…

    0

    0
  25. meeradiana says:

    hahahahaha..
    nak gelak sbb abg nara mmg perasan..hahahaha

    0

    0
  26. casper says:

    lansung x jeles…sebab x minat yusry…

    0

    0
  27. awek jambu batu mngadap ipad 48jam says:

    to setoncold::weyh ko mkan belangkas ke???eee geli siot….eyeeeeekkkk!!!!…GELIIIII!!!…mcam xde bnde lain nak mkan!..bangang@!!!!!!

    0

    0
    • Aku bukan nerd says:

      woi.. geli palotak ko.. aku slalu je g tgkp belangkas time cuti kt umah abg aku psl abg aku duk kt tepi pantai.. kalo ko nk tau, telur belangkas sgt sedap di mkn kalo dibakar.. tu laaa, slalu tgk cite blue, cite2 animal planet xnk tgk.. bodo piang..

      0

      0
  28. Piston Pecah says:

    bro nara tak jeles? kikikiki

    0

    0
  29. Kak Su says:

    Abg Nara, esok Kak Su tunggu di KBMall haha..belanja makan!!! Haha

    0

    0
  30. no more love says:

    biarlah dorang.. dah suka sama suka kot.. kite xde hak nak ngata2 dorang.. mgkin dah jodoh dorang.. doakan kn yg terbaik je.. smoga kekal :-)

    0

    0
  31. selamijiwaselamihatiselamilautandalam says:

    ade aku kesah??

    0

    0
  32. samad says:

    muka cam man belon ade hati nak kapel ngan lisa..lame..hahah

    0

    0
  33. hani_suka_duit says:

    aku nengok kan abg nara ni poyo la kdg2…dh ada bini punya lawa pon dok pikir orang lain…

    0

    0
  34. lolok says:

    i like~~ =_=

    0

    0
  35. Kelaaaaas Kau Yah says:

    Loya rasa nak muntah

    0

    0
  36. lolalolipop says:

    entah. biar la dia. yusry pun mahu dicintai. nak2 lagi cinta daripada seorang gadis jelita yang bernama lisa sughihani.

    huahuahuahuahua.

    0

    0
  37. Supermak says:

    tak tau la nape..aku tgk mcm tak kena je dengan derang dua ni..nk kawin lagi la nampak mcm tak kena..tapi lantakla kome la..asal x buat maksiat sudah..semoga berbahagia selamanya..

    0

    0
  38. didi says:

    besa la nara tu,,bini kan tgh petnan,,so sangap tuuut la,,org petnant mana leh perform kaw2 sgt,,asyik asah pedang ja tiap2 hari si nara tu smbil menatap wajah artis sexy smpai pancut…lg pn br ja kawen terus petnan mmg gersang la kan,,tu yg suka ltk ayat2 gersang tu,,asal mintak main ja bini ckp pnt la,,perut sakit la,,chill la nara,,ko ayat ja artis mana2 yg br nk up,,ckp meh abg tlg promote kan kat blog abg,,mst dorg bagi lubg,,,nak kangkang pn bini xmampu dah..besa la laki,klu bini xpandai skill extraordinari mmg jd mcm nara ni la,,sangap smpai tls dlm blog,,dh la muka xhensem,,pendek,,yg dlm pn mst pendek haha

    0

    0
    • yaya says:

      sal ko ckp cmtu??
      abg nara grau jela..
      sshla hdp law org cmni xley bwk grau..
      xley nk beza grau n siyes..
      xknla abg nara xsyg bini dye kot..
      bini dye ok je,,org luar lak nk sentap…

      0

      0
    • aku says:

      nara tu gurau je la……
      yg kau terlebih sentap ni pe hal…….
      msti kau dh terkena pengalaman mcm tu kan…
      sbb tu meroyan lebih……

      0

      0
    • samad says:

      aku sokong didi…hahahah

      0

      0
  39. cesc fabregas says:

    ala… apalan… korang nie duk baca2 pastu kutuk2 lak… biasala tu…. rasanya abg nara tu guraw je… bini dia ttp dia syg…. artis mcm lisa tu dia hanya mmuji je.. nama pun artis kan… mmg la org suke…. btw…. cerita2 mcm nie kita jgn take serius sgt………. huhuhuhuhuhu… biasala dunia artis banyak propaganda….

    0

    0
  40. Dan says:

    isnt he gay?he just wanted the girl to be his beard..

    0

    0
  41. nurul ain says:

    Didi…ko nape ek?sah2 abg nara ckp dia gurau je kan…abg nara gersang ke ko yg gersang?tlis ayat mcm tu bagai…klau x suke x yah bace…ko x takot ke jap lg ko mampos x sempat mintak maap kat abg nara?bodo!

    0

    0
  42. Suri says:

    Dulu nmpk Lisa nih calon nak dpt kerabat..ala2 arwah rafeah buang, class je…tp dah suka yusry nak wat camno..apapon, yusry sila tlg jgn busy sgt nti yer… Sbb yusry ni kan pnah ckp dia klu keje mmg x ingt laa

    0

    0
  43. didi says:

    korg yg nk back up nara napa,,suka ek dia dok rasuah dgn bahasa2 stim gersang lg pamerkan gambar2 pmpuan jalang kat sini haha..mentaliti…

    0

    0
  44. cik siput says:

    nk jeles bt ape… dh tu jodoh dia (kalau kawin la)… kt pn ade jodoh msg2 kn… jd bersyukurla dgn ape yg ade… amin

    0

    0
  45. nara sial says:

    muka cam sial ada hati nk dgn lisa nra sial ni

    0

    0
    • ckp baik2 says:

      ko ni apsal hah? kalau x suka kat nara yg ko baca blog dia apahal? nara lg kaya sbb ko baca nlog dia. dah, pegi main jauh2!

      0

      0
  46. Nor alia says:

    Di dalam gambar napak ceria
    tapi kat dalam tak tahu lah..semoga bahagia ya..

    0

    0
  47. Nadia says:

    semoga berkekalan jodohnya bersama abg yusri……

    0

    0
  48. kin says:

    sila terjun KBmall abg nara….hahaha xoxoxo

    0

    0
  49. jaq says:

    hmm..mmg pdn ler dorg nih..sbb dua2 aku x minat..dua2 blakon mcm kayu…hahaha…

    0

    0
  50. enthla says:

    muka lisa mcm muka memey lak..

    0

    0
  51. gegurl says:

    abg nara ni klakar la…..huhu

    0

    0
  52. dollyss says:

    congratss

    0

    0
  53. mama mea says:

    btul2 jeles bang nara coz they olz is really2 beutyful&handsome guys!huhu

    0

    0
  54. aidaa says:

    so cute & handsome……semoga berkekalan hingga ke akhir hayat………….

    0

    0