Written by serenity | October 25th, 2011

Berita terbaru tentang Lindsay Lohan ialah dia akan bergambar untuk majalah Playboy. Khabarnya dia akan dibayar hampir USD 1 juta untuk sesi foto tersebut oleh Hugh Hefner. Tapi fokus kami lebih kepada perubahan wajah Lindsay yang baru berusia 25 tahun. Dia yang dulunya bintang kanak-kanak kelihatan semakin tragik saban hari kerana ketagihannya pada ‘methamphetamine’ atau ‘meth’. Meth ialah sejenis dadah yang diketahui merupakan yang paling power dalam merangsang pengeluaran dopamine, mengecutkan pembuluh darah dan merencatkan sistem baikpulih sel. Dalam satu jangka masa boleh mengurangkan ketegangan kulit, mereputkan gigi dan membuatkan penagih kelihatan jauh lebih tua dari usia sebenar. Melihat gambar-gambar Lindsay tahun demi tahun adalah seperti melihat dua buah keretapi yang akan bertembung. Kamu tahu sesuatu yang buruk bakal berlaku, tetapi kamu tak dapat alihkan pandangan kamu. Sumber asal Mamapop.

1998

Ini ialah koleksi gambar-gambar Lindsay Lohan dari tahun 1998 sehingga 2011. Ianya menunjukkan perubahan pada wajah Lindsay dari kecil sehinggalah dewasa ini. Sekali lagi diingatkan pada sesiapa saja yang membaca, jauhi dadah! Lagi 13 gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya.

***

Malam Gala Inspitari 2011 akan berlangsung pada pukul 8.30 malam, 29 Oktober (Sabtu) di MaTiC, Kuala Lumpur. Ia merupakan satu garapan daya cipta dan kreativiti  ditampilkan dalam simbolik persembahan tarian ciptaan baru berasaskan imej dan identiti negeri serta masyarakat Malaysia yang diperagakan oleh Kumpulan Kesenian JKKN. Datang beramai-ramai!

Dengarkan pesanan Encik Rosnan Rahman tentang Malam Gala Inspitari 2011.

2001
2002
2003
2004
2005 (sewaktu rapat dengan Paris Hilton dan Nicole Ritchie)
2006

2007 2008

Awal 2009
Pertengahan 2009
Akhir 2009
September 2010
2011

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to Lindsay Lohan: Perubahan Wajah Tahun Demi Tahun

  1. maisarah says:

    ini…ini…adalah shit..

    0

    0
  2. ashfa says:

    makin menakutkan….moralnya….”jauhi dadah”

    0

    0
  3. ryn says:

    cantiknya dia masa 2003…sayang btol…hmm..

    0

    0
  4. Adam says:

    Abang Nara you didn’t get your fact right. I highly doubt the pict in 2006 was taken that year. After 2005, Lindsay dah tak chubby macam tue dah.
    Picture tahun 2009 pun salah. Dia tak buat lip injection until last year or so. Pict yg Abang Nara cakap akhir 2009 tue pict last year kot. Masa tue dia tengah terok sangat. Tengok muka pun jelas macam ketagih alcohol kan? =(
    She actually look much better now. Tapi sayang, still nak buat lip injection and apa ntah kat pipi dia. Dia dah cantik dah, tak payah nak buat apa2x kat muka.
    I wish her all the best. Dia talented. Tapi sayang, not on right track. =(

    0

    0
  5. MIa says:

    TOLONG!!
    Jerangkung hidup……….!!!!

    Betullah ‘u are what u eat………’

    0

    0
  6. kimi says:

    gmbr 2003 paling sweet…gmbr 2001 n 2005 nmpk sgt bintik2 kat badan dia….mat saleh mmg badan mcm ni yer…

    0

    0
    • aku hantu TV says:

      menurut sepengetahuan ilmu aku ni, org ckp lau bdn bintik2 camtu, sbb makan b*b*.
      knpa daging tu efek menjadikan bintik2, aku xreti nk explain. yg aku faham, haram makan bntg tu ::

      0

      0
      • saje komen says:

        ade dgr jgk..tp klo org cine kt mlysia dorg pnye bntik2 kt bdan pink/htam.. tu tnde drg mkn b***

        0

        0
      • ulatbulu says:

        plus, bintik bintik kat badan tue disebabkan cuaca kat sana..we called this freckles..

        0

        0
      • ish says:

        Salah lah.. bintik2 tu bkn sbb mkn bb. Yg cina tua tu maybe lah. Bintik dia ni lain… Selalunya org yg byk bintik ni, kulit diorg putih sgt & perambut perang merah. Suami saya Swedish, so ramai kawan2 dia yg saya kenal mcm tu.

        0

        0
      • dadu says:

        Tak lah. Orang putih badan byk freckles sebab kulit diorang tak banyak pigmen. Pigmen kurang, kulit putih. Pigmen banyak, kulit gelap.

        0

        0
      • el says:

        kenapa la ada org bengap mcm ko nih -__-” tak penah dengar pigmentasi ke ape ? org melayu pun besepah la ada benda alah ni, sbb diorg makan babi ke ? buduh punya orang.

        0

        0
        • MAMA says:

          amboi..suke ati ko je ckp org buduh..bengap…sblm nk m’gata kt org..tgk dl ko 2 samaada buduh jgk ke bengap jgk ke…tgur la secara b’hemah..die juz slh fakta je..xde pn sampai nak maki ko ckp buduh bengap..

          0

          0
      • red says:

        buduh ko..

        0

        0
    • che irfan nazri tengku ahmad says:

      Freckles are not caused by eating pork. It’s genetic and related to MC1R gene. Freckles are caused by exposure to sun. i have freckles and i’m a muslim.

      0

      0
      • dadu says:

        Tu lah orang Malayu ni. Pandai2 je. My aunt has freckles too. Caucasians have the tendency to have a lot of freckles because of low pigmentation. To attribute this towards pork eating is very unscientific. Sad.

        0

        0
        • MAMA says:

          hoiiii…nk mrh pn xyh la nk ungkit pkataan ‘melayu’..cara ko ckp mcm ‘melayu’ ni trk sgt…tegur la secara berhemah skit..budi bhs budaya kte la…

          0

          0
      • Norma Jean says:

        My mother also got a lot of freckles and she is also a Muslim. She never eats pork.

        Freckles tu disebabkan masalah melamin. Itu normal utk orang berkulit cerah kalau terlebih kena sinaran matahari.

        Come on la people, don’t simply believe in ‘orang kata’ theory. Buat la research dulu. Time mengadap comp / laptop / iPad / Tab, google la apa yg menyebabkan freckles. Bukannya lama pun nak membaca.

        0

        0
        • Opps says:

          It’s MELANIN dear…not melamine. Kuang kuang kuang…. Do your research!

          0

          0
        • nak pelempang? says:

          Realitinya..Org chinese/sabahan/sarawakian kebanyakan kulit muka cantik..flawless je..walaupun mkn binatang tu..xde ponn effect..Ni la budaya org malay…suka menjatuhkan bangsa lain…slalu menyalahkan Binatang tu.buka minda lah skit..COME ON LAA…cermin diri dulu sblm mengata..

          0

          0
  7. saya says:

    siannya dia…

    0

    0
  8. kuskus says:

    tak bestlah citer pasal artis luar negara bang nara…

    0

    0
  9. deStranGer says:

    “meth” stands for methamphetamine or as like u said above?

    0

    0
  10. blacktie says:

    ko amek dr blogserius si obe tu ke nara.. alahai nara.. ko cari gosip lain la. jenis ni si obe je cekap..akkaka.. ai leb obe.. kekekekek

    0

    0
  11. Nini Mohd says:

    mak aihh~ teruk betul muka dia sekarang ni. macam umur 50 tahun dah.
    ishkk~ jauhkan la diri dari dadah.
    btw, paling suka gambar dia tahun 2003. chubby chubby comel.

    0

    0
  12. ahmad says:

    cam blogserius pos je ni..hahaha dah takde gosip ke bang nara?kesian2…kalau takde gosip tu xyah laa nak copy cat post blog org lain..haha

    0

    0
  13. lindsot lohan says:

    bang nara,mintak tolong betulkan statement. lindsay dapat $750k je,walaupun pada asalnya dia demand $1 juta. bukan apa, by stating 1 mills,it’s like u’re giving the impression that she’s on the right track despite doing this. yelah, dapat duit juta2 kan. kalau BN tulis amount yg sbetulnya,orang pun akan tahu ‘NOW she’s resorting to this… punyalah hancur hidup dia’. hehe,sorry,saya bekas peminat dia

    0

    0
    • serenity says:

      This entry was originally written in MamaPop. So MamaPop yang letak tahun-tahun tu. Article linked. Semalam tak sempat nak link sebab keluar.

      0

      0
  14. ice delia says:

    i suke bce blog abg nara bio pun cite celop yg x suke boleh blah dri sini je

    0

    0
  15. Tarmizi Kamaruddin says:

    sedap lagu Lindsay Lohan – Rumors

    0

    0
  16. koboi tua says:

    ko bohong la nara….nmpk sgt gambo edit

    0

    0
  17. Orkid Pink says:

    Gmbr 2011 mcm daisy duck dah rupa dia..

    0

    0
  18. yang yakin says:

    time 2003 paling cun
    muke n badan licin, xd jeragat

    0

    0
  19. LALALALA says:

    Pic dia yg Akhir 2009 tu cm muke kilafairy je,haha

    0

    0
  20. yana says:

    makin ari makin teruk mukanya.. kalo tahun 2003 kan da lawa..

    0

    0
  21. hana says:

    2003 paling cantik. LOL
    so please, don’t do drug :D

    0

    0
  22. bujang says:

    Agaknya sesiapa yg. berbotok lama kelamaan akan jadi cam tu tak?.Pengambilan
    dadah muka semakin jadi tengkorak hidup.

    0

    0
  23. bay says:

    DAMN AFRICA what happened to you? (ingat zaman2 mean girls dulu) I miss the old lindsay lohan :(

    0

    0
  24. lilo n stich says:

    moralnyer jgnler isap dadah, mmg buruk le padahnyer..yg cantik malatop pn leh jadi sampai hodoh mcm ni..rugi rugi..hidup dbazirkan utk bnda2 yg x berguna…

    0

    0
  25. bunga ros says:

    sedihnya tengok dia, memusnahkan hidup sendiri. even mekap tebal pun dah tak mampu nak sorok muka dia yang dah teruk sangat tu. do pray for her !

    0

    0
  26. penghuni alam says:

    2003-2004 tuh comelll glerrr…. penghujung nih dah 2011 negeriii!!!! tuh blom stengah abad….ntah smp entah ke tdk!!!tapi klu berubah dr skg maybe….semua ini dpt diperbetulkan…..luaran dan dlaman

    0

    0
  27. Zuriati says:

    makin teruk muka dia..macam orang tua..

    0

    0
  28. Kukuciwawa says:

    she don’t need a costume for her Halloween..she’s creepy enough though..

    0

    0