Written by serenity | January 27th, 2015

Sejak kebelakangan ini, Izreen Azminda dikaitkan dengan beberapa pelakon muda. Bukan saja muda, kacak-kacak juga. Kalau sebelum ini dikaitkan dengan Amar Baharim, kini dia dikaitkan pula dengan Nazrief Nazri. Semalam pelakon cantik ini telah memuat naik gambarnya sedang menyandarkan kepala ke lengan seorang jejaka sado yang tidak dinamakan.


 photo 10950500_381631275295062_822641229_n.jpg
Malah kapsyen kepada gambar itu juga seolah bermain teka-teki dengan pengikut Instagram Izreen.


 photo Untitled_3.png
Bila ditanya, Izreen pernah menyatakan dia hanya berkawan. Dan juga mungkin pemilik lengan sado itu sekadar kawan saja, tetapi kalau kawan takkan pula bersandar di lengan? Mungkin kami yang ketinggalan zaman kot, tak pernah bersandar kepala ke lengan kawan. Hehe. Maafkanlah kami yang konservatif ini.

Apa pun kini Izreen sudah single. Hendak berkawan dengan siapa pun tiada halangan. Doakan yang terbaik buat Izreen.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to Lengan Sado Jejaka Di Sebelah Izreen Azminda Timbulkan Persoalan

  1. dodol says:

    sudah-sudah la tu. nanti bila xjadi mula la ko meroyan. ishishish

    0

    0
    • APE DAA says:

      ape lg si izreen ni…saje nak timbulkan gossip takut orang lupakan kau ke?yela skang da takde lakonan ko yang meletop macam KTAR tu kan…tu yang saje timbulkan benda2 gini…cheap publicity…arini tunjuk lengan,sok tunjuk idong,lusa tunjuk betis si jantan tu..konon2 saje nak teaser la ye…batak jantan…

      0

      0
    • soalan says:

      Agak2 dia ni termasuk yg jadi gadis escort x? :P

      #soalan

      0

      0
      • anna says:

        Alamak..ha ah kan..mcm baru2 ni ada kuar dalam suratkhabar yg beberapa artis wanita yg dalam senarai pelacur kelas atasan..atasan lah sgt..

        0

        0
    • Orang Jitra, Kedah says:

      Malu la sikit wahai cik puan izreen azminda oiii…
      hang ni buat malu orang kampung ja, aku orang kedah ni pun malu dengan perangai hang xpa nanti aku bgtau dekat mak hang biaq dia pengsan tengok pic anak dia macam ni…

      Jadi la contoh macam rita rudaini walaupun ibu tunggal tapi masih lagi jaga maruah (walaupun xjaga rambut dia) xda nak menggatal dengan jantan tunjuk la contoh yg terbaik untuk anak hang, kalau ya pun gatal sangat ajak je la jantan 2 nikah boleh dia tolong jaga anak hang

      0

      0
    • MARINA PUKI says:

      daripada minat terus i x minat,habis semua nk show off,terdesak sgt ke xde job

      0

      0
    • jeni says:

      Awak..ye awak..awak..awak..awak.. yea awak awak..wak wak wakk waka waka awakkkk..sayataktahu awak saperrr

      0

      0
    • meluat rasanya says:

      aduhai…attention seeker………

      0

      0
  2. Anonymous says:

    ari ni loving2.. letak gambar byk2 peluk,duck face,rapat2,laga2 pipi.. sweet sgt la kata kau.. sok x ngam ckp pulak rimas buang sume gambar2 yg sweet2 tu.. lusa letak caption kecewa2… apa la mcm mna la org x kutuk.. biar la status kte mcm mna pun.. tpi biar maruah kte “mahal” ckit..

    0

    0
    • Kopipes says:

      Stuju dgn ko Anon @11.00am
      Dia ni dah kemaruk jantan agaknya and attention seekers. Izreen,kau tu J jagala maruah tu sket xpayah nak teaser2 sgt la! Dulu aku minat kau semenjak kontrovesi ko dgn kepelbagaian jhantans ni trus aku unfollow kau dari semua media sosial!

      0

      0
  3. kemek says:

    pempuan gatal bijik.sekian.

    0

    0
  4. MUHASABAH GURL says:

    tak paham dengan retis ni..kate xde pape..pastu nak wat sume org assume ade ramai org nakkan die??sebelum jadi janda tak pulak cenggitu..pastu bile org ramai komen betulla die ngan org tu org ni..tersenyum2 menafikan pastu bg statement “kawan” je..jangan jadi fake…paling teruk hipokrit..xpasal2 orang cop anda retis psiko nnt..xperlu amik perhatian org ngan sume ni..even anda bukan retis “PALING MAHAL” jadilah perempuan yang masih ada “HARGA DIRI”

    0

    0
  5. Entah apa2 says:

    Alahai.. Gediks!

    0

    0
  6. azura says:

    SOKONG MUHASABAH GIRL , DIA NI JENIS MURAH SGT YE X SEDAR DIRI JAGA LAH MARUAH DIRI TU.

    0

    0
  7. ayoi says:

    hahaha…igt laki2 muda tu serius ke nk kat ko??tlg sikit laa..setakat wat stok geli2 je boleh laaa….fact,laki x ske pompuan y terlalu murah.. xkisah laa janda ke anak dara ke mak dara ke…lg ssh nk usha pompuan tu lg laki suke nk dekat…sbb aku laki so aku tau laa…

    0

    0
  8. Puiii says:

    Desperado.
    Attention Seeker as always.
    Awak tu dah la ibu tunggal, baik jaga maruah elok2.
    Sebagai seorang wanita juga seorang ibu.
    Memang tak salah sebagai seorang wanita, yang bujang, untuk berperasaan dikasihi dan mengasihi.
    Tapi jaga adab jaga batas.
    Tak payah sikit2 nak canang 1 Malaysia.
    Bila tak jadi mulalah naik gila.

    Malas nak amek port. Tapi kali ni nak jugak type, kot2 dia rajin baca BN, kot2 sedar sikit.
    Puiii

    0

    0
  9. azwan ali dijangka masuk syurga says:

    X kan la insan sado itu si abang idong kembang kot……

    0

    0
  10. ms eiey says:

    alahai.. nama pun artis kan… asyik nak cari publisiti murahan je. tau la awak dah x popular. sandar kat bahu org sket dah bergambar.. what’s next?

    0

    0
  11. cikikaka says:

    jaga la adab sikit.. mula2 mcm minat dia ni. lame2 geli pulak mak…

    0

    0
  12. brader says:

    menyampahh dgn u ni Izreen Azmindar..xda la lawa pn tp gedik bole tahan..

    0

    0
  13. poyo says:

    JANDA GERSANG,GEDIK,GELETIS

    DLM MELODI BERIA2 CKP ITU KAWAN INI KAWAN TP BILA BERGAMBAR NGALAHKAN ANAK DARA..

    ABBY : KASI BASUH INI JANDA..TQ

    0

    0
  14. bobo says:

    kenapalah kau ni jadi janda terdesak jantan.. sudah2 laa izreen oii.. malu kat anak ko tuuuu

    0

    0
  15. Anonymous says:

    ngade2..tu je nak cakap..bye

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Dia ni memang gatal bijik. Sebab tu senang jatuh cinta perasan dgn johan, tup2 kahwin ngan laki dia yg ntah hapa2. Suka buat muka duck.duck .duck face. Konon cute ler tu

    0

    0
  17. Anon says:

    mengundang sgtt kan dia ni.. tp nnti dia yg delete smua gbr, ckp konon org gosipkn dia itu ini padahal sndri cari hal.

    0

    0
  18. anna says:

    Gatal jugak dia ni..x habis2 bertukar2 jantan.. mcm bukan Melayu lagaknya.. x syang maruah diri sendiri…

    0

    0
  19. Anonymous says:

    mesti lelaki tu x hensem kan sbb tu x tunjuk muka..haha

    0

    0
  20. sherry says:

    caption kau..yucks.awak awak awak boleh blah.

    0

    0
  21. si comel says:

    aku rasa mesti si amar baharin tu..gosip kbyakannye betol..kalo x mne dpt cite..ayat caption die pon ala ala sama je dgn amar..eyukss…xsesuheiii

    0

    0
    • Cik Feedback says:

      Amar Baharin tu lagi satu buaya dan menggatal mcm izreen……Ganti pompuan mcm ganti baju aje….peluk pompuan sana sini tak kira anak dara, bini org, janda dan bagai2…..Tak fahamlah dunia artis semua nak glamour aje…

      0

      0
  22. katak says:

    Biar Abby Abadi “sental” dia ni cukup-cukup…

    0

    0
  23. aliska says:

    makin lama makin meluat…ngan suare gelak kuda die tu…lg2 bile tgk kat melodi aritu….eee….bajet2 hot…yaksss

    0

    0
  24. aku yg tgk aku yg nampak says:

    AKU NGAKU MMG MINAT SAGT KT IZREEN NI..LG2 BILE DIA NGAN AMAR BLAKON KTAR……SMPAI AKU WAT INSTAGRAM SBB NK FOLLOW DIORANG…. BILA TGK IZREEN SEDIH KT IG TU..
    AKU ADE GAK BG NASIHAT DAN SEMANGAT KT DIA SUPAYA TERUSKAN PERJUANGAN JGN MUDAH GOYAH NGAN PERKARA2 YG MEMBUATKAN KTE SEDIH…AKU TULIS DIA ADA BAKAT JGN DIPERSIAKAN…AYUH BANGUN…BANGKIT..KUAT…
    BILA AMAR DA MULA KWN RAPAT NGAN AMYRA ROSLI..AKU SEDIH KNAPE AMAR TAK PILIH IZREEN…KECEWA RASENYE…LEPAS TU AKU PIKIR BALIK BIARLAH AMAR PILIH AMYRA MUNGKIN ITU LEBIH BAIK…..LAGI2 BILA AKU TGK IZREEN DLM MAJALAH HIBURAN BERGAMBAR SAMPAI NK SINGKAP2 TAYANG PEHA…NAPELAHH CAMTU..AKU X PAHAM PERLUKAH PHOTOSHOOT CAMTU..XPAYAH NK WAT CHEAP POSE CAM BUDAK2 KT MAJALAH MANGGA YG BARU NK UP…WAHAI IZREEN….ORG DA KENAL AWAK..ADE NAMA DAN BAKAT…NNTI ORG JD X RESPECT LAK…DAN NAIK MENYAMPAH…LAGI SATU TAK PAYAH NK POSE NGAN BYK2 LELAKI..MCM NK MENUNJUKKAN AWAK TU TETAP ADA LELAKI YG MINAT..DEKAT DAN PANDANG…..BIARLAH DIRI AWAK IZREEN NMPAK EKSKLUSIF SIKIT……JD ROLE MODEL MASYARAKAT….RASENYE JIKA ANAK DARA PUN MALU ASYIK NK EXPOSE CAMGITU JE…….DGN RMAI LELAKI..RASE MINAT SAYA DA TAWAR SKIT KT IZREEN BILA NMPAK IZREEN SEPERTI TIDAK MNJAGA NILAI YG ADA DLM DIRINYA…APEPUN SAYA SUKE SBB IZREEN JUGA BERBAKAT DLM BIDANG PENGACARAAN…SEMOGA BERJAGA HENDAKNYA…. AKHIR KATA JAGA DIRI HIASI PERIBADI…WAHAI IZREEN AZMINDAKU… INDAH HALINA KU JUA….

    0

    0
  25. bedah bedot says:

    Memang gatal dia ni…. antara punca perceraian….opps!!

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Janda kesepian mcm tu la.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    baso jenih birah…

    0

    0
  28. anonymomimos says:

    Bawak2 berubah ckit prangai..wat malu janda2 n balu2 klau pangai kau mcm ni…hishhhhh

    0

    0
  29. bajetcantek says:

    kalau ada anugerah betukar boiprenk plg byk sepanjang tahun…die ni kompom menang

    0

    0
  30. ntah pape says:

    gedik btol J nie asyik buat publisiti murahan je. Dulu aku bajet die ni sopan2 g2 tp hampeh, ND mak janda jugak mmg die kehulur ke hilir dgn bf dia at least stay dgn sorg laki je tp si izreen nie da mcm gatal sgt nk berlaki.

    0

    0
  31. pelizzzzz says:

    tak habis2 gosip murahan dia ni dgn laki…kdg2 lupa plak dia ni ibu tunggal. wpun blm kwin, tp sbg wanita sy rs sgt malu dgn golongan wanita sebegini. nmpk sgt merendahkan martabat seorg wanita. tak pe lah tak tutup aurat tu dulu (blm sampai hidayah lah tu)…tp jglah maruah tu. artis lg tu..org lain tngk. tak malu ke dgn fmly, ank, saudara mara etc. klu kau jg maruah tu, org tak pandang serong wpun kau tu miss j. laki yg baik pun sng dtng melekat

    0

    0
  32. garit says:

    gataiii megela org utagha kata..

    komposer tolong buat lagu tajuk.. “awak yang gatal” pulak k

    0

    0
  33. mamagoyang says:

    TQ..
    AWAK JE TAHU??

    RAMBUT KO BASAH..
    KO RASA APA LAKI SADO TU BG???
    KAH3~ LEGA LAH TUH..

    0

    0
  34. aku suka type says:

    wah…xtau pulak kalau KAWAN boleh main sandar2 bahu lentok lentik sakan….patutlah makin berleluasa kes kes rogol la apela…rupanya Rogol yg direlakan…yerla dgn kwn kwn boleh sandar sondol gituh…mana tak mengundang….eish eish jagalah sket awak tu janda…patutla kene tinggal dengan suami…ni jenis tak reti jaga adab ni…ke kekurangan kasih sayang?..sanggap ke hapa?..xde laki asal nama jantan sodok jela pon…kalau dgn kawan boleh gituh entah entah…..eishhhhh nauzubillah la…..bekas suami dah terlepas dr azab bini yg murahan mcmni…..mmg patut kene cerai…sesilap kes dulu dgn si amar tonyok tu betul la tuh…bukan g shooting…tp sunting sunting berdua….jenis senang kene pegang pegang touch touch n go la minah ni…..geli aih siapa nk jadikan bini…bersisa sisa…..kesian anak dia sok besar tgk gambar mak dia mcmtu…”mommy ini ke sebabnya mommy kene cerai dgn papa dulu?…ini siapa mommy?…ini pulak siapa?…yg tu siapa pulak mommy?…” anak kompius byk nau jantan simpanan mommynya….hahaha….nnt mommy pon jawab “mommy ni kan RETIS meletop…mmg bykla kene berlakon anakku…sana sini mommy kene peluk…nk buat camna demi sesuap nasik utk kamu anakku tpaksalah jadi murahan”……eishhhhhh bye…

    0

    0