Written by AbangNara | September 17th, 2013

Berita baik buat jejaka-jejaka di luar sana yang meminati Hanez Suraya. Jika sebentar tadi Abang Nara kongsikan gambar mesranya bersama seorang lelaki, menerusi Utusan Malaysia, Hanez telah tampil memberitahu bahawa lelaki itu hanyalah teman biasanya. Bolehlah korang menarik nafas lega.

hanez

Untunglah lelaki di atas jadi kawan pun dapat pegang dan ambil bau Hanez Suraya. Balik boleh cerita kehebatan kepada rakan-rakan. Kata Hanez:-

Saya masih solo tanpa teman istimewa. Lelaki dalam gambar tersebut hanyalah seorang kawan yang turut berada di sana sewaktu saya sedang bekerja. Dia hanya teman biasa. Saya tidak risau untuk berdepan dengan pihak media dan sedia menjelaskan mengenai gambar-gambar tersebut

hanez

Selepas ini pasti berebut-rebut semua lelaki nak jadi kawan Hanez Suraya. Nasib baik Abang Nara dah kahwin kalau tak mesti Abang Nara pun join jugak sekali. Diharap Hanez lepas ini lebih berhati-hati. Jangan beri harapan kepada kawan-kawan lelaki anda. Nanti takut ramai yang kecewa. Hehehe.

P.S: Sekitar Pameran Motor Frankfurt.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

130 responses to Lelaki Itu Hanya Teman Biasa – Hanez Suraya

  1. No name says:

    Untung la jadi kawan biasa… Rugi la Hanez jadi artist… hek

    0

    0
    • fifi says:

      untung la lelaki itu.. dapat merasa tp hanez terasa seperti murah semurah murahnya..

      0

      0
      • miss ynwa says:

        wowww……kawan pon boleh rasa free…boipren apatah lg….ahhahahaha this is what we call…cheap….you know cheap…cheap not potato chips ahkahakaha

        0

        0
        • Anonymous says:

          kehkeh..
          knp artis melayu melaysia suka bg jwpn bodo??
          kwn je bole sentuh petpet ko..sakannnn

          0

          0
        • hassan says:

          kesian hanez.. dah tak tahu menilai yg mana halal & haram.. dia igt posing mcm tu sama mcm tatu awi rafael ke?? ia tetap haram hanez oooiiii…

          0

          0
        • diana kebabom says:

          biasa la.. laki mcm ni stok touch & go.. yg kesian pompuan mcm hanez la.. dah lepas touch kena top up lg.. maklum la duta aura white la kata kan.. yg gelap jadi putih.. yg janda jadi dara.. yg mcm hanez faham2 ler..

          0

          0
        • lani says:

          cheapest..
          murah dr harga minyak RON95

          0

          0
        • Hebby Heybaldi says:

          Setakat pegang2 pon nk kecoh , stakat pegang tu boleh kenyang ke bodoh ????????
          Perempuan zaman skrg semua nya bodoh , jeles dgn Hanez Suraya , pastu ckp dia murah , dia murah pon tk per , dia dh lobos pon byk lg laki yg mau kt dia . BODOH PNYA PEREMPUAN kt biyutipul nara nie !!!!

          0

          0
        • Abang Mat says:

          untung la dapat jadi teman biasa hanez suraya.. abang mat nak jadi teman biasa hanez boleh?

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          tak hensem, aku lagi hensem,,,
          klik la my profile

          0

          0
        • CNN says:

          wow!!! teman biasa dah mcm ni….klu da teman luar biasa????

          0

          0
        • K.A.A says:

          amboi kawan biasa leh cium2 cmtu?? hebat ko ni hanez… amerika sungguh mu ni…

          0

          0
      • Anonymous says:

        nasib baik la gambar tu statik kan…kalo vdeo msti kita dpt tgk pergerakan jari jemari lelaki tu……nanti mule la pompuan ni kuar stetmen lain ngatekan gmbar ni di curi dari instagram dia la, gmbr koleksi peribadi saje la….hanez oo hanez x sangka ko ni pompuan murahan

        0

        0
        • Olga says:

          No wonder lah c Hantu Gigi dh tinggalkan ko.. mesti dia dh muak meratah tubuh ko!
          Ni kire cemana? kawan biasa boleh gomol2 ambik bau.. kalau kawan luar biasa boleh celop celop la kan….

          0

          0
      • Aaron Aziz says:

        kahwin dulu baru sentuh bodoh..
        huhu, profile aku..

        0

        0
    • kamariah says:

      teman biase mcm tu???

      klu teman luar biase mgkn lg gempakkan

      0

      0
    • Yatie says:

      btol la..untung tahap gaban sesapa yg jd kawan biasa hanez ni… bole touch anywhere yg korang suka…

      0

      0
    • amin says:

      Gunelah lampin petpet utk keseleseaan anda setiap masa…tut……..

      0

      0
    • ayam jepun says:

      UNTUNGNYE JADI KAWAN BIASA ! BOLEH TUMPANG KOREK PEPET ! SALING MEMUASKAN GITU !!! KAH KAH KAH KAH!!!!

      0

      0
    • Olga says:

      STATEMENT X BOLEH BLAH,KAWAN KONON,POSING DAH MCM LAKI BINI NAK BEROMEN,DASAR BETINA MURAHAN HANEZ SURAYA NI PUIHHHHHHHHHHHHHH

      0

      0
    • macammacam says:

      sebagai perempuan, aku malu dengan kau. Murah. Murah. Murah.

      0

      0
    • soffy aidura says:

      TEMAN BIASA??????? wah…….bestnye lelaki yg jd teman biase hanez suraya ek… TEMAN BIASA tp bg peluk2…bg cium leher….. itulah istilah TEMAN BIASA pd hanez suraya.

      0

      0
    • ntahpape says:

      dh pegang2 punggung pn kawan je ke?? kalo kawan lelaki aku pegang punggung aku cam ni..mmg kene tapak kaki aku la jwbnya… tq

      0

      0
      • minah jambu anak saudagar penipu says:

        minah jambu suka dengar lagu ni …kakak minah jambu ada dia punye piring hitam besar punye…dia ada banyak lagu semua bagos2 thank u olgaaaaaaaaa lov uuuuuuuuu…….muah !

        0

        0
    • joker says:

      kadang2 perempuan ni bila dh break up dgn bf jd sunyi. lepastu jd bengong siket. frust bila kena tinggal.mcm aku lps putus dgn 1st bf aku tu aku jd mcm kehilangan sgt. sape nk dekat aku jd cepat nk bermanja. padahal aku bukan jenis nk geli2. alhamdulillah lepas aku dh ok aku taubat. mcm hanez ni aku xtaula.

      0

      0
    • pencinta wanita says:

      Kepada abg nara…harap dapat tapis dulu gambar2 yg nk dimasukkan dlm blog menjatuhkan maruah seorang pempuan ja dia ni…dan harap2 ada la ustaz/ustazah yg boleh bg ceramah tentang dunia artis zaman sekarang yg lebih teruk dari barat terutama cara pakaian (artis wanita), peluk sakan, tayang tunang/bf/gf, anak nk saman mak ayah n macam2 lg la biar semua org dapat pengajaran…artis ni makin tua makin bodoh xleh nk pikir baik buruk semoga ada org2 alim yg tengok blok ni n bleh bg nasihat sikit..TQ

      0

      0
    • mymin says:

      Haiiippp..tangan lelaki tuh “MERAYAP” kat mane tuh???…huntong lelaki tuh dpt pegang & cium badan Hanez…tapi murah harga diri Hanezz..so sad :(

      0

      0
  2. Jamilah Jemali says:

    menjawab la ko di akhirat nanti hanez.. jgn lupa taubat nasuha.. :)

    0

    0
  3. fawzia says:

    too cheap … only for cheap guy …

    0

    0
  4. saya lalala.. says:

    murahnya harga diri..

    0

    0
  5. amir says:

    alahai murahan nye teman biase pun boleh pegang peluk lagu tuh hmm, kalau bf macam manalah gamaknya?

    0

    0
  6. Anonymous says:

    pala hotak ko teman biasa! puii..dasar artis suam2 kuku..

    0

    0
  7. miss mong says:

    teman biasa blh peluk2 gitu??malu la ckit hanez..jg maruah tu

    0

    0
  8. amir says:

    alahai teman biasa pun dah boleh pegang peluk macam tuh, kalau bf macam manalah gamaknya?

    0

    0
  9. mizz nurse says:

    tudiaaa.. dah berpeluk sakan, tgn si jantan kat tutt si hanez tu, siap muka landing kat leher, lagi nak kata HANYA TEMAN BIASA. untung la mana2 jantan yg jadi kawan biasa hanez ek. kawan biasa pn dah boleh peluk2!

    NAUZUBILLAH !!!

    0

    0
  10. gugu gaga... says:

    so cliche…kami tak bodoh..lebih baik diam dari beri statement bodoh…teman biasa konon….kalo cmni xmakan aura white pn xpe… (tetibe…:P)

    0

    0
  11. alahaiii says:

    kalau teman biasa boleh bergambar gitu. teman istimewa macam mana la ye.
    murahnya nilai diri..
    hmmm..

    0

    0
  12. Cheda says:

    Tangan kanan lelaki tu kat mana tu… seram aku tengok…rasanya lebih baik mengaku adik ke abang ke…

    0

    0
    • Yen says:

      Isshhh kalau yg tu adik/Abang lagi meyeramkan!!!
      Mana ada Abang yg suka2 gi landing tangan kat petpet adiknya?! Gila ke apa ni! And ishhhh muka kat leher cium cium bagai tu?!

      0

      0
  13. lola says:

    Publisiti murahan.. suma retis mmg gini… diri pn tlalu murah gak…

    X kuasa aku nk lyn retis yg aku x bpa nk knal ni….

    0

    0
  14. blueberyy says:

    aku suka komen korang..aku pun sama pendapat.
    makin ramai yang tak tahu jaga maruah diri. tp sebab dia ni artis maka peminat dpt tau aktiviti dia.

    0

    0
  15. lalalalala says:

    fuyo…teman biasa ambik pic gitu…klau tunang ambik pic mcm laki bini…klau dah kawen bagaimanakah…bodoh punyer statement…mcm xder otak..

    0

    0
  16. LOLIPoP says:

    alahaii..tetibe jd x minat kat ko hanez…

    nasib baek ade kalkulator..leh jwb soklan nara..klau x msti fail..susah bebenor soklan math nye….

    0

    0
  17. ali says:

    bodohnya statement

    0

    0
  18. danau emas says:

    errmmm dap nyer.. wangi perfume bvlgari awak.. keh3.. jgn la cenggitu ea hanez oi.. nnt lagi ramai kwn2 laki awak nak peluk meluk gak.. kan dh kena cop murah.. hmm.. ;-(

    0

    0
  19. ManjaLara_2013 says:

    What la…??? Pemikiran artis2 seberlum kuar statement mmg tahap yg *&^&*%(..!!!!
    Diorg nie tau ke x yg statement diorg nie akan dibaca org ramai..>???
    Adoi la….kecian plak aku tgok retis2 mcm nie…KECIAN..!!!

    0

    0
  20. Mak Temah says:

    wowwww..kawan biasa mcm tu?? wowww….. rugi nara tak kawan dgn hanez tau!!! hahahaahaha

    0

    0
  21. gatal says:

    seteruk2 awie 2 x lh gatal mcm ko haniz.. agaknya ko ngan awie dulu mcmner gamaknye kan kan.. untungla awie.. n kawan biase ko haniz.. wooi podah jagalah maruah sikit… jd x suke plak aku ngan kau ni

    0

    0
  22. reeza says:

    “Untunglah lelaki di atas jadi kawan pun dapat pegang dan ambil bau Hanez Suraya”…….ayat abg Nara…ha3…nk kata sedang berlakon tak pulak, kalo x ade excuse lah sbb dah sah2 berlakon…tapi “hanya kawan”/////

    0

    0
  23. maklong peah says:

    Teman biasa ye…. baru teman biasa.. kalau dah jadi kekasih bagaimana ye…

    0

    0
  24. Anonymous says:

    kawan biasaaa…kawan biasa taik kucing la…ambl pic mcm nk projek j..mcm tu kawan biasa..oh..kalau kawan biasa j baru aku tahu y si hanez ni begitu MURAH n senang d gomol..pas ni untung le jejaka2 y d luar tu sb ada chan untk mengomol hanez…

    0

    0
  25. Pilih kasih says:

    aku dh hilang minat kt hanez…t sangka hanez leh semurah ni…

    0

    0
  26. atie says:

    Baru nk minat ko hanez..tgk sedetik cinta..mulai sekarang meluat..dulu gambar lama peluk2 ckp gambar lama dh berubah..sekarang nk jawab ape pd gambar dgn lelaki kawan biasa 2?

    0

    0
  27. aihhhh says:

    wahh.. teman biasa.. tapi tgn laki tu kat panta* dia………… itukah teman tapi mesra..
    mesti stim giler mamat tu…..
    napa la beri komen yang cam ni…..

    0

    0
  28. Anonymous says:

    X cntik pon xpela,dr cntik tp jd cenggini..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Murah betul nilai kamu sebagai seorang wanita..Dunia akhir zaman….

    0

    0
  30. LalaLily says:

    murah betul nilai kau sebagai seorang wanita…dunia akhir zaman..

    0

    0
  31. dhia says:

    ish pompuan cenggini wat malu kaum je la

    0

    0
  32. boo says:

    dulu dia nie kaki sosial..balakon pon x popular..sjak couple gn awi..org dah mula knal..lakonan pon org dah suka..sikit2 nampak dia cam berubah..sopan..bila keluar gambar2 zaman jahiliah dia dulu..dia kata dah nak berubah..bjanji bagai..skrg nie sjak dah ada rmai peminat..bayaran blakon dah gred A..start dah buat perangai balik..lau tgok dlm ig tu seksinya mak aiii..lau peminat tgur..dia marah blk..diva dah skrg kn..
    dah la p tioman..merokok bagai..bkn la nak kata sape merokok tu jahat..tp dah tau awak tu org kenal..p la merokok dlm bilik lau dah sangap sgt..

    0

    0
  33. ouch says:

    alah nak cover line la tuuuu

    0

    0
  34. Bukan muhrim...haram bersentuhan says:

    Ingatlah wahai artis dan semua, bersentuhan antara bukan muhrim adalah haram seumpama memegang bara apa neraka.

    0

    0
  35. loveydovey says:

    fikir dulu before keluarkan statement tu cik hanez….. statement tu melambangkan diri awak yg sebenar…. ish3… apa nak jadi…..

    0

    0
  36. Omg says:

    wooow………..kawan pun boleh bergambar begini omg………….
    ini baru bergambar kalau real mcm mana pula tu?????
    kalau versi couple pula mcm mana pula gambar pose nya tu

    0

    0
  37. noname says:

    ya Allah…retis ni bg malu jer la oi…udah2 ler uplod gmbr mcm n dgn setetmen kwn biasa…luar biasa je peluk tu hanez oi…..x syg diri, ingtlh mak bpk ko kt umh hanez oi…mudahnyer memberi malu org tua ko kan…

    0

    0
  38. miera amilie says:

    touch n go…
    tangan kiri ‘teman biasa’ tu kat mana sebenarnya ekk??

    0

    0
  39. Anonymous says:

    pasni mesti astro brebut nak amik cite pasal pompuan murahan ni plak

    0

    0
  40. sherry situ sana sini says:

    agaknya pic 1st tu teman biasa dia kegelian setelah anunya terrrgesel montot kemek hanez…auchhhh

    0

    0
  41. boom! says:

    murahnya maruah..hmmmm

    0

    0
  42. Miss Poco says:

    sekadar teman biasa? ermm… cakap tak serupa bikin:(

    0

    0
  43. pepet bucuk says:

    hanez pepet bucuk…kwn tengkorak ko klu posing bergambar tu mcm..klu beruk os bergambar xpe jugak..ni org yg bergambar.

    0

    0
  44. pinggan corelle says:

    Artis-artis malaysia suka bg statement vangang+kurang cerdik..mohon zed zaidi adakan kursus orentasi merangkumi perbagai aspek ilmu, personaliti,agama bla bla bla utk bakal2 artis supaya artis malaysia ni nampak educated cket..statement aci sebut je..ni namanya mendedahkan aib sendiri..kalau ye pun kt blakang prangai anda mcm ni xperlu nk expose gambo2 geli gelian cmni hanez..tahulah makin gebu..nanti bakal mak mentua tgk pun dah ilang selera nk masuk meminang..renung2kan..masih belum terlambat utk bertaubat..nauzubillah min zalik..

    0

    0
  45. insan biasa says:

    dari suka trus xsuke gn die nih.. aduhh.. muka dah lawa. tp sayang…

    0

    0
  46. Mak jemah pemalu says:

    Saya tak risau berdepan dgn pihk media dan boleh jelaskan…tapi klu kita nak jelaskan pada Allah camner yek..

    0

    0
  47. itik kawan ayam says:

    ok, tngan lelaki tu agak ‘something’ je kan (walaupun mungkin dlm gambar).. then cube tngok badan hanez tu bersandar agak ‘something’ gak kan.. huhu~

    0

    0
  48. gugu says:

    tu baru teman biasa, kalau teman tak biasa tak tau la dpt layanan macamane..hehehe

    0

    0
  49. baby jambu says:

    EUWWWWWWW……….

    0

    0
  50. SHIKA says:

    tgok tangan kiri laki tu pegang ape… ohh.. kwn biase je ye.. maknenye kawan lelaki yg lain boleh la pegang jugak…

    0

    0
  51. gabang senget says:

    untunglaa jadi kawan biase boleh macam tu..kalo macam tu aku pon nak jadi kawan ko jugak Hanez..nak merase dari dalam pulak macam mana..ada bulu ke takde bulu..nak jugak!!!!

    0

    0
  52. apa2 aje.. says:

    untungnyer jadi lelaki itu yea..boleh pegang2 peluk2 pastuh hanya teman biasa..dasat betul..untunglah lelaki itu..huhuhu

    0

    0
  53. choi la!! says:

    itu tahap kawan biasa dah boleh buat gitu, kalau dah jadik boyfriend agak2 hebat lagi ye tak?

    0

    0
  54. limegreen says:

    hahahaha.
    teman biasa tangan kat celah peha..
    kalau teman istimewa?

    0

    0
  55. wayang says:

    kalo dia berlakon…peluk2 gitu…korang tak bising plak ek :P

    0

    0
  56. insan says:

    Hanez suraya ye?nama je manis tapi orangnya meletakkan diri sendiri sebagai seorang perempuan yang murah sgt..dah tak tahu halal haram..kwn biasa dh leh sentuh2..murahnya kau..

    0

    0
  57. bestttttt says:

    teman biasa ke kalau laki tu celebrate birthday hanez kt Jakarta skali… dpt hadiah prada lar.. present every weekend lar… haishhhhh

    0

    0
  58. HAHA says:

    Lepas ni kalau orang tanya “Apasal tangan ‘kawan’ awak tu landing kat sana?” Confirm dia akan jawab “Itu semua photoshop.” Tak pun, “Itu semua teknik kamera”.

    hahahahahahahahahhahahahahahhahahaha.

    0

    0
  59. qiqi says:

    hanez ni pompuan hipokrit… tgk rancangan Awal Lagi tu dia siap ckp kalau bab2 gosip ni dia org paling last tau… hek elehhh…ppuan murahan ni… ko tu duduk gua mana… dh ko tu retis…mana leh lari dari gosip?… motip ko??…nk tunjuk baik…. phuiiii… betina mcm ni… buat stok geli2 je la… lelaki tak berotak je nk dia… maka… kahwinlah ko sesama retis.. bangang dengan baghal… sesuai ko hanez…

    0

    0
  60. hanes kertu says:

    confirm dh hilang minat kt betina nihh..puihh..ingtkan sopan..ceh,tup2 bergambar peluk ngn jantan tua..pulak tu ckp kawan bese..aish,nampak sangat ko tu betina..ade ke kwn bese bleh cium2 leher bagai.kalo ko ngaku org tua tu pakwe ko ape salahnye..ni ckp kwn..kalo gtu seme kawan ko leh cium leher ko..

    0

    0
  61. apeponxbleh says:

    sy doakan cik hanez tsedar akan ksilapan dia & bertaubat..Tuhan itu maha pengampun..kita manusia biasa yg mlakukan ksilapan.. juga semoga diampun dosa kita semua yang mana mungkin ada yang telah mengutuk, mhina, mcaci cik hanez & semoga diri kita serta ahli keluarga dijauhkan dari dosa ini.. iyelah..takut d cni kita tlebih2 mgata org tapi ahli kluarga sndiri pun sama mlakukannya.. -peace no war-

    0

    0
  62. Anonymous says:

    Untunglah lelaki di atas jadi kawan pun dapat pegang dan ambil bau Hanez Suraya. Balik boleh cerita kehebatan kepada rakan-rakan.
    igt aku sorg jer pk pompuan ni murah… rupenye semua org pon berfikir begitu juga…
    malu nye aku sbgi pompuan… melayu lak tu…

    bodoh tu simpan2 skit yer cik hanez…

    0

    0
  63. mak senah confuse says:

    eh bukan mak senah baru baca kat mana ntah dia cakap dia tgh kenal hati budi laki tu ke? and laki tu fly ke lokasi dia ni on the last day untuk surprise kan dia… confuse kejap.

    0

    0
  64. Najib says:

    Mamat tu ramai org cari. Siapa kaki hardrock akan sgt kenal mamat ni jeng jeng jeng

    0

    0
  65. Atleast ok.. says:

    Walaupun awi rafael bertatu tapi rasanye x penah lg aq nmpk dia amik gmbr terok mcm ni..
    Mungkin ada tp maybe malu nk tunjuk kat public kot..
    Atleast jgn bukak aib sendiri..

    0

    0
  66. Anonymous says:

    Touch and go. Lepas tu tambah nilai boleh pakai lagi…..Kesian Hanez.

    0

    0
  67. mumumemey says:

    kawan biasa ape kalau cenggini. untung kawan biasa kau tu. perghh perghhh perghh

    0

    0
  68. suhh says:

    kalau kes org islam pegang anjing meletop sana sini…ni hah sah2 bukan laki bini berpeluk cium tak pula dianggap memalukan …harap JAKIM dapat beri kaunseling pada artis ini.

    0

    0
    • Abang Ketul says:

      ohooooooooooooooooooooooooooooooooooo salam ku pada fakir, fakir mu andartuuu sia oh oh oh oh oh oh..

      0

      0
    • Salehin Kadir says:

      mana macai umno tu manaaaa?? bgtau aku cpat!,,aku nak tumbok muka dia kasi hancur! mana macai umno tu?? aku tanye ni jwbla!!

      0

      0
      • shuuuuuuhh!!! says:

        hoi!…ko salah tmpt ni…nak politik g la blog politik!…ni blog gosip artis..nak kata bodoh pandai mengeja…nak kata pandai tp xtau beza blog ape…shuhhhh!…nyahhhhhh kau dr sini!!!!!

        0

        0
  69. Penegak Keadilan says:

    lari topik jap, aku heran lah apesal ada segelintir melayu yg beriya2 backup si chin peng komunis tu?..agak2 la, x tahu ke apa dia pernah buat kt org2 kita dulu???..jgnla sbb dia bapak sedara tian chua, korg sggup bela dia..agak2 la jgn jadi bangang

    0

    0
    • aku pencinta PKR says:

      biarlah kami nak backup chin peng, dia tu bapak sedara tian chua dan tian chua adalah pmmpin kami yg adil, bijak dan saksama, jadi kami harus dan perlu sokong dan tunduk pada tian chua, tian chua baik, adil, saksama dan bijak kalo nak dibandingkan dgn pmmpin2 umno dan BN

      0

      0
    • PAS Selangor says:

      tian chua org yg bagus kalau nak banding dgn soi lek, chua jui meng dan cina2 MCA lain, dia tak main rasuah, bkn kaki perempuan mcm macai2 umno dan dia org yg baik, adil dan amanah dlm mnjalankan tugas dia, jadi jgn ko nak kutuk2 tian chua ke chin peng ke, kalo ko kutuk mmg pecah muka ko aku tumbok!

      0

      0
      • Anak Muda says:

        hidup tian chua hidup tian chua hidup tian chua! kami lagi rela diperintah oleh bngsa asing drpd diperintah oleh melayu yg amalkn rasuah n kronisme! hidup tian chua hidup cina

        0

        0
  70. daunkeladi says:

    gilerr aah…kawan biasa boleh sentuh u mcm tu jer…berapa nilai harga diri u..10sen, 20 sen 50sen orrr…..mesti semua jejaka mau jd u punya kawan biasa…u sekolah x habis ker…teruk betolla…

    0

    0
  71. […] Utusan Malaysia Hanez telah tampil memberitahu bahawa lelaki itu hanyalah teman biasanya Bolehlah Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Biasa, Hanez, Hanya, Lelaki, Suraya, Teman. […]

    0

    0
  72. Anonymous says:

    ele,kalo berlakon pon siap peluk2 cenggini..same jee..

    0

    0
  73. Mat K says:

    okla. aku nak kawan dgn kau. leh aku peluk kau tak?

    0

    0
  74. hmm says:

    Boleh tak nak tanya satu soalan kat artis,
    diorg dapat tiket free masuk syurga ke.. sebab life diorg mostly cam tak kesah apa jek.. do anything you want until you drop.. heheehhe…

    0

    0
  75. kak halmah says:

    ishh korang ni….confirm suami die ni. xkan la kawan bole bpeluk sakan mcm ni kan… suami die nii.. :p

    0

    0
  76. awi says:

    untung laaa….bulih parking celah kangkang

    0

    0
  77. Jim Morisson says:

    Member dah stim nak mampos tu dia leh kata kawan? Muahahaha…kesian..

    0

    0
  78. samad says:

    Jadi kawan biasa boleh peluk mcm ni, menyesal aku x jadi kawan Hanez ni

    0

    0
  79. Cik Luni says:

    Hensem lagi Abg Asyraf Muslim kite.

    0

    0
    • minah jambu anak saudagar penipu says:

      minah jambu tk boleh lah kalau mat yg tk hensem nk pegang2 pelok2 minah jambu ! nk dekat2 pon minah jambu tknk ! huh ! kalau yg hensem nk jugak minah jambu dudok kt pangku dia huh !!

      0

      0
  80. azie says:

    untungnye jd kwn si hanez nie ye.. kwn je bl pegang2 n peluk2 mcm tu dlm gambar..klu jd kwn istimewa entah mcm mana agaknye?…

    0

    0
  81. beruang gemok says:

    so cheap hanez…
    bawa bertaubat laa.amik gambar posing mcm x agak,nak bg awie jeles ke

    0

    0
  82. victoria beckham says:

    entah apa-apa la si Hanis ni… tengok dalam propaganza semalam pon menjawab dengan wartawan macam nak hangin je marah pada peminat.. semua peminat unfollow instagram kau baru tau.

    0

    0
  83. jemah says:

    korang kene faham sbb kenape die duduk celah tutttt jantan tu…die nk bg awi rafael tu bengang tak dpt rase die…tatktiknye mungkin nk bg si awi tu melutut dkt die kot…tgah frust menongeng kene tinggal…tu yg buat mende tak ikot iman di dada tu…mentaliti pon low class

    0

    0
  84. Temah says:

    What?????… kawan jer ker?????….. posing mcm ni?????…. tak sesuai lansung… ni sesuai untuk posing husband n wife k… ini bermaksud…… paham2 sendirilah… jagelah adab dan pergaulan dengan bukan muhrim kite…

    0

    0
  85. Naz says:

    Perempuan setan! Kau kata kenal 20 dec 2013! Ni sept 2013 punye cite! Kau mmg pompan keji!

    0

    0
  86. sue says:

    nara apesal lu delete pix yang nampak muka dia???

    0

    0
  87. sabp says:

    insafla hanez.. biasa artis yg murahan sangat nilainya takkan lama dlm industri ni.. cuba tgk siti nurhaliza… erra fazira… ziana zain… ada ke peluk peluk dgn lelaki lain yg hanya dianggap kawan biasa tu… kalau untuk sesi fotografi tu lain jugak (walaupun tetap salah).. hormati diri dulu kalau nak orang hormat anda sebagai perempuan yang bermaruah..

    0

    0
  88. […] Lelaki Itu Hanya Teman Biasa – Hanez Suraya (129) […]

    0

    0