Written by AbangNara | June 6th, 2013

Baru-baru ini, sebuah suratkhabar telah pun memaparkan beberapa keping gambar Hanis Zalikha dan seorang lelaki. Gambar-gambar tersebut bukannya daripada akaun Instagram Hanis tetapi telah dikongsikan oleh si lelaki misteri tersebut. Dikatakan bahawa lelaki tersebut ialah kekasih Hanis dan merupakan seorang juruterbang.

hanis zalikha

Ditemui oleh wartawan MalaysianDigest, Hanis Zalikha pantas menerangkan identiti lelaki di dalam gambar tersebut. Kata Hanis:-

Lelaki tu bekas teman lelaki saya dan sebenarnya gambar tu gambar dua tahun lepas. Dia yang muat naik gambar tu di Instagram dia. Saya tak tahu kenapa dia buat macam tu. Mungkin tiba-tiba dia terkenang kembali kot. Mula-mula saya tak kisah sangat, sebab yang upload tu dia bukan saya. Tapi bila dah keluar di surat khabar, saya rasa tak best. Tapi apa yang saya tahu, dia dah delete gambar tu.

hanis zalikha

Fuh ~~ Nasib baik bekas teman lelaki. Abang Nara dapat bayangkan betapa leganya para jejaka di luar sana yang menaruh hati terhadap Hanis apabila mendengar penjelasan ini. Masih ada peluang untuk anda mengorat Hanis. Hanis masih single mingle lagi. Kepada si bekas teman lelaki, sila jangan upload gambar anda berdua lagi kerana ia mampu membuatkan orang lain cemburu. Hehehe ~~
hanis zalikhaP.S: Anda ada masalah rambut gugur, masalah kulit, atau kegemukan yang melampau? Jangan risau kerana Proven adalah penyelesaian bagi semua masalah anda. Dengan rasa coklatnya, Proven memang enak untuk diminum. Harga pun sangat berbaloi. Tempah sekarang juga di Facebook Proven.my untuk merasai sendiri kesannya!!!

106 responses to Lelaki Itu Bekas Teman Lelaki Saya – Hanis Zalikha

  1. hanis dah ade boypren baru lah says:

    hanis kan skrg ngan hairul azreen. ape la nara nie. itu pn xtau ker

    0

    0
    • nora hot mama says:

      ape??????????? laki aku yg ni pulak kene kebas! ahhhh….
      amek la amek la amek la! td kisah ammar asyraf..aku baru nk beralih ke hairul…arhhhhhhhhhhhhhhhhhh tensen!!!!!

      1

      0
      • nympah hanis zlkha makin seksi says:

        lantak ko le hamis..yg penting aku xska lakonan ko, bukan stakat kayu, dah jadi btg besi. jmpa kat the curve kemain lagi sombong. tak nominate apa2 lg da sombong.

        0

        0
    • Fakka says:

      SO??? Adakah ini membantu pertumbuhan ekonomi negara?

      0

      0
    • wolfie says:

      who caresss…lantak ko la hanis..uwekkkk

      0

      0
    • Anonymous says:

      haha.. maybe kot.. sbb saya pernah terserempak hanis dgn hairul azreen jalan2 kat klcc…

      0

      0
    • kak timah says:

      CER TEPEK GAMBO ADE X???

      1

      0
    • keknas says:

      Takde makna Hanis dgn Hairul Azreen. Kalau betul pon kejap je lettew! Nak menumpang populariti katanyaaaa. Hairul menang Fear Factor tiba2 plak sibuk nak mencanang mengaku BESTFRIEND? LOL

      Skang ni dok petik nama Lisa Surihani pulak dah -_-“

      0

      0
      • Anonymous says:

        HANIS MEMANG CAMTU KHENNN..SEMUA NAK BESTFREN DIE..kejap si crissie, kejap nad zainal…siap printscreen lagi msg die konon2 rapat la…tolong laaaaaaaa!!!!!!

        0

        0
      • keknas says:

        Sempena bulan Syabaan dan Ramadan yg akan menjelang tiba ini, atas kesedaran sendiri..sy ingin memohon kemaafan Hanis Zalikha sekiranya kenyataan sy ni berbaur fitnah dan menyakitkan hati dan emosi Hanis. Maafkan saya adik manis. Ikhlas.

        0

        0
      • nemo says:

        jyeahhhhhh….. keje petik nama artis je sekarang ni.. instagram pun dok berbestfren dengan si lisa… soul sister katanya… adakah lisa jadi coach utk hanis berlakon? lisa kayu hanis besi..

        0

        0
  2. arbaiiiiiiiyahhhh says:

    kak non rase dia couple dengan hairul azreen lah… sebab diorang selalu dating dua..

    0

    0
  3. kudap-kudapan says:

    lembab la nara ni..single mende nye…dia couple dgn hairulazreen tu..yg berlakon dlm misiku kuza..tak caya? cer tgk instagram depa..siap dpt restu dari kakak hairul lg…jeng jeng jenggggggg

    0

    0
  4. Mirai Suenaga says:

    Apa-apalah Hamis oiii~

    0

    0
  5. apa2 je says:

    Lelaki tu yg mintak putus ngan dia sbb dia buat keputusan nak jd artis…ak kenal adik kpd lelaki tu….

    0

    0
    • sso says:

      poyo

      0

      0
    • joko says:

      aku pilih pilot drpd retis. setahun sekali blh fly free. tak pun blh naik flight harga murah sikit sepanjang tahun. ensem kot pilot tu. what to do takde jodoh.

      tapi macam sedih jugak la budak pandai dpt jpa tp jadi artis je. maybe nak buat side income bisnes. dah kalau tu dia suka terpulang. buat la buat la. tapi kalau anak aku cerdik aku harap jadi la doktor ke arkitek ke pensyarah ke cikgu pun ok. ilmu tu berkembang & bermanfaat utk org lain jugak.

      0

      0
    • nympah hanis zlkha makin seksi says:

      tambahn plak, mak support anak jadi retis, mak dia dlu kaan model 80aan. tolong laaa..htr masuk competition itu ini, htr anak jadi artis, mestilah..”utk tingkatkan konfiden level” *mata ke atas,tangan ke bahu*
      xpaham aku apsal org berpelajaran nk jdi artis..sbb byran lumayan ke?nak jd famous ke?nak kata bodoh, bukan bodoh..masa dia blaja kat uitm johor, average pointer 3.9..lu pkir la sndiri.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Mak bapak skrg ni support anak jd artis w/pun sedar bakat x seberapa supaya dpt tackle org kaya, boleh numpang sekaki.

        0

        0
      • Anonymous says:

        yup betol..mak dea jenis x bole terima teguran orang..kalau orang tegur dia melenting..siap buat entry membidas lagi kat blog dia..tapi sejak balik umrah macam da berubah sikit,,
        hanis bagi aku ok..belakon kayu tuh biaselah baru jadik pelakon kan..
        cume aku x suke dresup dea..tau dia kurus tinggi tapi kengkadang pakai sua yang ketat giler sampai nampak macam x pakai ape2..
        x saket ke pap dia ek??

        0

        0
      • ddd says:

        abes keje makan gaji fresh grad paling byk pun 3ribu je sebulan der… jadi retis, satu drama koman2 da 10ribu… kalau sebulan dua drama satu iklan??? tak banyak?

        irfan roslan tu org nk bg 7ribu pun die tanak..die ckp 7 ribu tu sama level ngan die melanc*p je kt umah,,,kau nampak tak lumayan tak lumayan keje retis ni..

        tu kalau nk cerita kenapa dorang jadi retis lah.. lain2 dosa pahala aku tak campur… aku pun byk dosa kaupun byk dosa…diorang? laaagilah..

        0

        0
        • lala says:

          yg penting, kaf ba ra kaf alif ta nun.. keberkatan. duit puluh ribu, tapi tak berkat, takde mananya juga. even gaji 3k, pakai kete myvi aje, pun tak apa. daripada jadi artis, kena pakai kete mewah, tup2 takut2 wartawan hidu kete kena tarik. lagi la hidup tak aman.

          0

          0
      • mamat says:

        course senang. boleh la dapat 3.9. lepas tu berlagak pulak tu. start dari die reveal result pastu mcm berlagak tu la aku dah start x suke die. menyampah.

        0

        0
        • mamat jeles says:

          habis kalau course dia bljr senang smpi dia dapat 3.9, kawan2 dia yang sama course dgn dia, semuaaaa ke pointer dorg 3.9? ada je yang bawah 3.5 kan.. ckp pakai otak plis? :) usaha tangga kejayaan. kalau dah malas bljr, takde la dpt pointer mcm tu -,- kau igt dia amek remeh ke pljrn dia dulu?

          0

          1
        • mamat says:

          aku tak kisah pointer die berape. lagipun, alah, bile course senang, student lain amek ringan je. sebab tu x score. kalau course engineering ke, kalo ko study hard pun, susah nak score jugak.wakakakak

          lagi 1, aku menyampah bile die berlagak. faham x berlagak???? berlagak diri tu pandai sgt la konon. kalau follow blog die taw la betapa berlagaknye die dulu ngan result die tu. pointer 3.9 rendah konon. poyo. x ke kwn2 die yg dapat pointer rendah2 tu terase. puiiiii. aku sikit pun x jeles. aku muda2 dah jadi boss. duit masuk bulan2 masyuk. ko ade? aku ade makwe yg lebih hebat dari die. dah la terpelajar. educated. engineer lagi. pastu siap ade bisnes hartanah sendiri lagi. so, ape aku nak jeles nye? aku sendiri pun dah ade hidup yang best. wakakak. problem?

          1

          0
        • mamat says:

          aku tak kisah pointer die berape. lagipun, alah, bile course senang, student lain amek ringan je. sebab tu x score. kalau course engineering ke, kalo ko study hard pun, susah nak score jugak.wakakakak

          lagi 1, aku menyampah bile die berlagak. faham x berlagak???? berlagak diri tu pandai sgt la konon. kalau follow blog die taw la betapa berlagaknye die dulu ngan result die tu. pointer 3.9 rendah konon. poyo. x ke kwn2 die yg dapat pointer rendah2 tu terase. puiiiii. aku sikit pun x jeles. aku muda2 dah jadi boss. duit masuk bulan2 masyuk. ko ade? aku ade makwe yg lebih hebat dari die. dah la terpelajar. educated. engineer lagi. pastu siap ade bisnes hartanah sendiri lagi. so, ape aku nak jeles nye? aku bangga dgn diri aku. aku sendiri pun dah ade hidup yang best. wakakak. problem?????

          0

          0
      • syeela says:

        ye ke dia amik kos ape? pndai nye. aku nk dpt 3 pointer bersengkang mata huhu

        1

        0
    • anti pendengki says:

      kalo fitnah jd dosa….

      0

      1
    • Mirai Suenaga says:

      dah agak dah… mesti timbul statement murahan macam ni.

      poyo.

      0

      0
    • NBH says:

      FAIZAL HADI ~~~~ :p

      0

      0
  6. yang benar says:

    retis suam2 kuku…tak minat nak tau pun. org pun tak minat nak komen..kuikuikui

    0

    0
  7. #SAYA# says:

    tak cantikk mana pun hanis tu..bole lah

    0

    0
    • sso says:

      xcntik sgt tp baik so ok lah. sikap tu lg pntg

      0

      1
      • mamat says:

        aah.sikap lagi penting. baik sgt.

        sambil pegi majlis pakai skirt pendek gile, bile org tulis komen tegur skirt pendek, terus delete gambar hanis pakai skirt. tunjuk gambar bahagia pinggang ke atas je.mak die mmg hipokrit. pastu, pegi laut, pakai seluar pendek seksi gile. x malu ke kat ayah sendiri?x malu ke kat pakcik2 makcik2 kat org awam? adik bertudung litup. x malu ke?
        eh.lupe.. baik sgt…

        1

        0
    • abc says:

      bagi aku sebagai seorg lelaki….secara jujur hanis adalah dlm kategori wanita yg cantik…..sr segi fizikal & luaran la….yg lain insyallah pun cantik…berbaik sangka lebih elok…

      0

      1
      • mamat says:

        aah. sikap lagi penting. baik sgt…….

        sambil pegi majlis pakai skirt pendek gile, bile org tulis komen tegur skirt pendek, terus delete gambar hanis pakai skirt. tunjuk gambar bahagia pinggang ke atas je.mak die mmg hipokrit. pastu, pegi laut, pakai seluar pendek seksi gile. x malu ke kat ayah sendiri?x malu ke kat pakcik2 makcik2 kat org awam? adik bertudung litup. x malu ke?

        eh.lupe.. baik sgt

        0

        0
      • mamat says:

        sambil pegi majlis pakai skirt pendek gile, bile org tulis komen tegur skirt pendek, terus delete gambar hanis pakai skirt. tunjuk gambar bahagia pinggang ke atas je.mak die mmg hipokrit. pastu, pegi laut, pakai seluar pendek seksi gile. x malu ke kat ayah sendiri?x malu ke kat pakcik2 makcik2 kat org awam? adik bertudung litup. x malu ke?
        eh.lupe.. baik sgt

        1

        0
  8. zahraa says:

    hanis ni cantik, berbudi bahasa, tak sombong, pandai bergaul dengan semua orang , mak n bapak die bagi asuhan yang baik, harap2 berterusan la berperangai macam ni .

    0

    1
    • izzlin says:

      oh yeah? kalau betul mak ayah dia bagi asuhan yg baik, kenapa tidak menutup aurat? takut tak laku?

      1

      0
      • saya lalala.. says:

        insyaallah 1 hari nanti…

        0

        1
      • Siti says:

        abis tu kl anak x pakai tudung asuhan mak ayah x bagus la…kl pakai tudung tp mulut puaka asuhan yg bagus ke?…asuhan mak ayah kite ada kurang ada lbh Allah maha adil bagus yg ni kurang yg itu so..xperlu ko nk pertikai asuhan mak ayah dia..cube org ckp asuhan ko x bagus kt anak2 ko..

        0

        0
      • nympah hanis zlkha makin seksi says:

        makcik nani ke ni?ke sadara mara rapat?kemain puji melambung..tak sombong??kalau org tgk, apsal siap pndang hujung mata??bajet famous n cun.byk kali trserempak, bese je la minah ni..kemain makin seksi..

        aku stuju izzlin, kalo mak pak bg asuhan baik, diorg tak galakan anak2 jd artis, walaupun trpksa sokong minat anak..byk lg kerja,profesion lain..mcm member aku, nak sgt jd model,artis..mak pak dia tak kasi,.skrg jadi engineer..haaa..nampak x beza kat situ kwn2?

        1

        0
        • mayo says:

          xde la seksi mana hanis ni,seksi lagi lana nordin tu..aku penah jer terserempak ngan dia,xde la sombong.siap bertegur sapa tanya khabar lagi even aku xkenal dia.ntah2 ko yg pandang dia jeling2 tu pasal dia pandang2 ko ujung2 mata jer..xbaik salah anggap kat org.

          0

          1
        • Siti says:

          tu la manusia kl tegur sikit terus ckp awk ni mak bdk ni ke sedara mara ke komen sendiri ke….xla sy xminat po hanis ni tp xla sampai nk ckp asuhan mak ayh org lain x bagus..asuhan kita sendiri bagus ke..kl bagus mesti time taip komen po pk x malu kn diri sendiri setakat likes sendri &dislikes komen org tegur dia..xyah la nk pap..pap..yg penting kt BN boleh tau sape suke komen bnyk kali gune name beza…

          0

          0
        • Umi says:

          kau Tuhan ke yg tentu kn segalanya…bukan ke da tertulis apa yg jadi ari ini dan esok ditentukn Allah….artis ke doktor ke bkn mak ayah la yg tentukn tp Allah..manusia cume m’laksanakan je..

          contoh..nak sgt jadi izzlin yg baikyg mulut x jahat tp Tup-tup kuar izzlin yg mulut overacting salah asuhan mak ayah ke tu??kenapa?? fikir la sendiri…
          izzlin kn anak yg ikut asuhan mak ayah..umi mintak maaf la kl umi ni kasar tegur ye..(mak cik po mak gak tp jgn ko ckp aku mak nani… Fitnah!!jumpe la nt kt akhirat)

          0

          0
        • syeela says:

          mgkin dia sedar dia x popular dan dia pun x senyum kat org. nnti dia senyum org pun ckp pehal minah ni snyum2 kat aku. nk try ke huhuh

          0

          0
      • 2X10 says:

        kalau org yg dengki dgn org lain,suka mengutuk,….bersangka buruk….adakah itu ajaran yg baik dr ibu bapa mereka….kesiannya org tua mereka….

        0

        0
      • zarul. says:

        Awak pakai tudung dan bertutup aurat tak memberi awak
        hak untuk menghina manusia lain ..
        Awak bertudung tak memberi awak
        lesen nak menilai dosa pahala manusia..

        0

        0
        • saya lalala.. says:

          betul tu.. org nmpk hanis ni tak baik sbb dedahkn aurat keterlaluan.. tp kalau cara mereka tu betul tegurla dgn bhemah.. bukan nak ngutuk bagai.. insyaallah doa je yg baek2 tuk semua.. kdg kite ni nmpk baju koyak org depan kite.. baju sndr koyak kat blkg kite tak nmpk..

          0

          0
        • hamisah says:

          Org yg bertudung tu xsemestinya baik,
          Org yg tidak bertudung xsemestinya jahat,
          Tapi yang pasti, yg baik itu semestinya yg bertudung, sbb itu salah satu perintah Allah.

          0

          0
        • saya lalala.. says:

          yang lagi terbaik.. adalah menutup aurat dgn sempurna, mulut, lidah semua kene jaga.. menjalankn perintah Allah & meninggalkan larangannya… sekadar bertudung pun ade yg tak cukup lagi.. jd kene faham di situ..

          0

          0
      • FARAEL COBAIN says:

        izzlin.. ko ingat yang bertudung semua baik sangat ker?? slalu org yang bertudung nie r lg over dr org x btudung tau x?? puuuiiiii

        0

        0
      • izzlin pandai says:

        izzlin ni mesti dok dp pc dislikes semua komen org hetam dia pastu likes komen sendiri

        0

        0
  9. zull says:

    ketiak itang..

    1

    0
  10. dydy says:

    mane gambar dorang. mane? mane? surat khabar mane wehh??

    0

    0
  11. Anonymous says:

    dia hanya menjawab soalan dari wartawan..itu sajer..
    kalau wrtwn tak tanya..pasti Nara tak post cite tu

    0

    0
  12. miss kiah says:

    ahh si hamis ni..belakon mcm kayu..kayu lg lembut dr ko lah! harap muka je huh bosan lah..NEXT!

    1

    0
  13. loli says:

    kelihatan ramai wanita yg cemburu dgn hanis ni…
    xpa go hanis…susah senang kite yg hadap..yg komen azab2 ni saje la xpuas hati…

    0

    1
    • nympah hanis zlkha makin seksi says:

      hahah buat lawak la loli ni..aku rsa tak de sape yg cemburu pun dgn hanis ni. org cuma meluat dgn perangai dia skrg..sombong satu hal..show off satu hal..lakonan suam2 je, tp bajet diva..takyah berlakon la weh, menyemak dalam industri je..nama naik pun sbb kontroversi..

      1

      0
      • Anonymous says:

        show off? manusia ceoat menghukum kan, mcm duduk serumah dgn dia tau semua.

        aku tgk dia normal je gila gila lagi.

        tu la bias kan penuh hasad dengki. aku tgk dia kt instagram, twitter rajin layan peminat.

        cuba kau tgk si scha tu.

        siap kutuk peminat dia dkt page org lain ckp ramai penyibuk2 amik tau hal dia.

        lagi 1000x sombong.

        tak payah la ckp org aih. kenal rapat dulu baru kata. tak kesah la scha ke izara ke anuar ke rahim ke tok nenek ke dont judge a book by its cover

        0

        0
  14. Hayrin Matahir says:

    Saya suka awak, Hanis Zalikha! Awak bukan sahaja cantik, tapi juga berbudi bahasa, sopan santun dan suka berkawan dengan semua orang.

    0

    2
  15. Anonymous says:

    miss kiah..kau ingat dia ikan ker nak panggil hamis…mcm kayu ke mcm apa ker…ko bayar gaji kat dia ker?

    kau nak berlakon tak miss kiah? aku bg kau watak jadi pokok kayu…senang jer…scene kau just 1 saat jer tu pun nampak akar jer…hahahahawauuu

    0

    0
    • Hamis says:

      Ko ni baru kenal hamis a.k.a hanis zalikha ni bila…sejak masuk blog nara ker?

      Mmg dia bahasakan diri dia hamis pun…
      Tu pun kalau kau tau kisah d sebalik hamis…

      Sedehhhhh lah ko nih..tegur org tp tak tahu menahu…

      ( dang2 lah tu pi korek rahsia hamis …godek kat blog dia nehhhhh )

      – comment ko pun tak menunjukkan ko ada otak…mcm budak2…..

      1

      0
  16. ........................ says:

    knpe pic y kedua tu nmpk chubby jer…tu pic baru ke lama..

    0

    0
  17. anne says:

    kepada keknis & ex-boyfie,

    keknis dah move on, dan semakin rancak di media. teruskan perjuangan anak seni keknis, semoga terus sukses. cuma kalau boleh, mohon dilabuhkan dipanjangkan kain-kain pakaian yang keknis pakai. confirm lagi cantik, ayu & sopan sesuai dengan jati diri seorang anak Melayu beragama Islam dan warganegara Malaysia yang berpaksikan adat-adat timur :) all the best keknis!

    ex-boyfie mungkin rindukan kenangan dan memori bersama keknis. wishing you mr pilot all the best, you have always have our respects and salute for your attitude, brain and of course your personality. you’ll meet someone of your dream sooner!

    best of luck to both of you!

    p/s takyah nak kate wa kekwat berspeaking speakang sini. salah ke guna proper english and bahasa melayu? PEACE! XD

    0

    0
    • nympah hanis zlkha makin seksi says:

      aku tak kesah dia brlakon ke lauuut.. tapi satu je aku sokong, pakai molek2 skit, asyik pkai suar ketat, baju sleeveless, dress sleeveless..kata byk duit masyuuk jadi retis ni, takkan nak beli kain 4-5 meter pun tak mampu..pe citer bai?

      0

      0
      • huhuh says:

        boleh tak ko letak gambar ko yg terlebih kain….ingin jugak nak tengok…

        0

        0
      • mayo says:

        pict hanis pakai telekung,pergi masjid sembahyang berjemaah xde plak ko nak mention eh.sah ko ni ade yg xpuas hati ngan hanis tu,ape yg hanis tu dah buat kat ko?? abes segala comment org yg baik2 ko nak kondem..sila pergi ambil wudhuk wat solat zohor dulu yea ..bersih kan hati tu..

        0

        0
    • Anonymous says:

      Thanks. Appreciate ur kind words. I wish her all the best and all the happiness in the world..sedih baca all negative comments abt her tho. Just want u all to know that she’s really a good girl and she has a good heart, maybe sometimes her shyness is misunderstood as being stuckup or arrogant..But I know her..and she’s an angel in my book. Ok guys, be happy n positive always.

      Faizal Hadi Fauzi

      0

      0
  18. mayo says:

    pict hanis pakai telekung,pergi masjid sembahyang berjemaah xde plak ko nak mention eh.sah ko ni ade yg xpuas hati ngan hanis tu,ape yg hanis tu dah buat kat ko?? abes segala comment org yg baik2 ko nak kondem..sila pergi ambil wudhuk wat solat zohor dulu yea ..bersih kan hati tu..

    0

    0
  19. ikan says:

    tak bestnye cerita pasal pempuan ni

    0

    0
  20. 2424 says:

    kelakar pulak bila baca comment mcm “ada aku kesah” or “so?” or “cerita yg tak memberi manfaat”, etc..kalau korang benar2 bermaksud mcm yg korang type, korang takkan buka pun website ni..or kalau buka pun korang sekadar tgk2 dan blah, tak perlu comment..sebab bila korang comment, itu menunjukkan korang kesah, korang ambil tahu..
    aku sendiri pun tak minat artist..boleh kira dgn jari artist mana yg aku kenal/tahu nama..dan aku bukak website mcm nara ni untuk release tension aje…baca perangai2 artist..dan release tension dgn comments yg pelbagai..tapi comment mcm bagus korang tu buat aku menyampah..kesimpulannya kalau korang dah bukak website ni, siap comment bagai, tak payah lah tunjuk bodoh kononnya tak kesah la, apa laa..kalau tak kesah, tak yah bukak..or takyah comment..diam2 sudah laaa..tah apa2 tah..
    kenyataannya mmg kau kesah..tak payah hipokrit laa…

    0

    0
  21. kekna says:

    Takde makna Hanis dgn Hairul Azreen. Kalau betul pon kejap je lettew! Nak menumpang populariti katanyaaaa. Hairul menang Fear Factor tiba2 plak sibuk nak mencanang mengaku BESTFRIEND? LOL

    Skang ni dok petik nama Lisa Surihani pulak dahh. Please dong! -_-“

    1

    0
    • kekna says:

      Sempena bulan Syabaan dan Ramadan yg akan menjelang tiba ini, atas kesedaran sendiri..sy ingin memohon kemaafan Hanis Zalikha sekiranya kenyataan sy ni berbaur fitnah dan menyakitkan hati dan emosi Hanis. Maafkan saya adik manis. Ikhlas.

      0

      0
  22. lala says:

    hanis, bila ko nak improve lakonan ko..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    walau ramai yang kutuk, tapi masih ada ramai lagi yang suka dia. kutuk lah apa pon. end up dia still sexy, kaya, bahagia dengan boipren, kekawan, dan family. korang? aku? heh

    0

    0
  24. Anonymous says:

    lagipon si hanis ni bukan baru dia femes ni yang dia sexy. dari dulu lagi. tak caya, pergi cari kat youtube video audition dia dulu yang program untuk model tu. tak nak sampai atas peha pulakkan dia punya seluar. ni sekarang kira sexy biasa biasa (untuk dia) la kot.

    0

    0
  25. aku says:

    kuar pic tu kt paper mana?aku search x jumpa pn

    0

    0
  26. siti says:

    alah dia ni..pasal bestfren nara je..nara kan memang melambung puji dia,kalau tak harap nak keluar citer macam dia..tapi muka dia macam eina azman,makwe kepada afiq muiz..

    0

    0
  27. aku says:

    minah muka and badan flat
    berlakon mcm batng kayu so aku nk bgi die nick name minah plywood=kayu yg flat

    p/s-aku cari gmbar ex die tu xde pn?

    0

    0
  28. saje saje says:

    btw, ex dia yg pilot tu lagi handsome dari hairul azreen..dahlah pandai handsome pulak tu. hairul? pelakon jerrr. haha!

    0

    0
  29. NBH says:

    Dear Hamis,

    Sape yg cabar Faizal Hadi letak gmbr tu kt ig?????

    0

    0
  30. Mina says:

    Mmg sombong dia ni. Pernah bekerja dengan dia, masa tu nak offer dia job, kerek sgt. Xpelah, Good luck dik, Dunia seni ni, kalau kerek takkan kemana. :)

    0

    0
  31. syeela says:

    mana pic laki tu?

    0

    0