Written by serenity | December 27th, 2011

Selepas tersebarnya gambar-gambar Leina Hangat membuat persembahan ‘hangat’ di sebuah majlis makan malam tahunan sebuah syarikat, portal Murai telah melaporkan yang Leina atau nama sebenar , Nor Azlina Abdul Rahman, 39, memberitahu dia hanya menjalankan tanggungjawabnya sebagai penghibur:-

Dengan rendah diri, saya hanya melengkapkan tugasan saya dengan menghiburkan tetamu, bukan menjual diri dengan adengan menggiurkan. Memang saya berpakaian seksi tetapi itu keselesaan saya.

Saya masih tahu batasnya dan saya tahu apa yang boleh buat, apa yang tidak boleh. Saya tidak begitu bodoh melakukan perkara tidak elok, tambahan pula di khalayak ramai. Mungkin ada orang salah tafsir persembahan saya malam itu.

Kenapa hanya lihat keburukan saya, sedangkan itu tanggungjawab saya sebagai penghibur? Kenapa perlu menjatuhkan saya sedangkan itu sumber pencarian saya? Saya hanya mahu jadi penghibur profesional.

Dia mengakui dirinya memang berpakaian seksi dan meminta masyarakat supaya tidak menghentam dirinya yang mencari rezeki sebagai penghibur.

Leina turut menyatakan ada kemungkinan penyebaran gambar terbabit dilakukan peminat yang cemburu dengan layanannya terhadap tetamu lain. Dia mendakwa menyanyi dan bergelek saja pada malam itu.

Begitulah katanya, hanya menghibur, uols. Jangan jeles hokkay. Kredit gambar Valshuq.

120 responses to Leina Hangat – Saya Hanya Mahu Jadi Penghibur Profesional

  1. apa nak jadi says:

    hotak ko!

    0

    0
    • seddeeyhhh says:

      mcm kesial statement ko liena hangit…abes baek ko stripping n bogel je..menghiburkan jugak kn…statement bodoh xde otak…ni la apabila membelangkangkan agama,budaya n etika..patotla menyanyi sendu je..yg femes2 kt mesia ni ade ke yg buat mcm ko baru leh pemes???

      0

      0
      • Pondan Cover says:

        HEH BIBIK-BIBIK SEKALIAN… BERGUSIP JE KEJE KO KAN…. TUAN KO BAYAR GAJI SURUH KORANG KEJE BUKAN MENJUYAH KAT SINI…. UNTA!

        DAH PEGI MANDIKAN ANAK2 GAJAH TUAN KO CEPAT….. CEPAT SYAITOOOOOOON…

        0

        0
        • Hangit2 bau tahi hangat says:

          pondan cover….sentap nampak tgah under cover ker? ko ni rs ny Lienda hangit tuh kot!

          mmg ko pro lienda….PRO sangat cam GRO PROFESIONAL yg hburkn jantan miang kat klab2 mlm..huhu!

          0

          0
        • PONDAN COVER says:

          hoi nyah pundek ketiak hangit! motip sentap ngan haku? ko ni mesti stok2 pondan tasek… vavi sangat ko kan panggil haku yang vogue lagi chantek ni GRO… dah ko tu hape? anak hanjeng sendu sesat kat celah kelangkang malek nor… walaupunnn……

          0

          0
        • ustajah pilihan di hatimu says:

          hai! undilah saya ustazah pilihan tahun depan! tagline ustazah untuk taun depan: undi ler saya! kelasssss ko peah!

          0

          0
        • Hangit2 bau tahi hangat says:

          Hadoyai…pondan cover! trasa ke wey? aku ckap LIENDA HANGAT yg cam GRO bkan KAW! TRASA KERRRRRR?

          4 ur nfmation aku adl wanita sejati a.k.a perempuan tulen, no botox, no plastic surgery…evrything is ORI hahaa…..

          sendu+haru tol laa!

          0

          0
        • Tolong lah says:

          statement macam IQ selevel kerbau. k

          alau gesel tetek, duduk atas riba dan merelakan lelaki2 memeluk tubuh adalah ‘profesional’….Liena memang patut diboikot.

          memualkan!

          0

          0
        • aduhai says:

          Sila type LEINA diikuti dengan butang #1..hantarkan kepada 1-300- N-E-R-A-K-A !

          0

          0
        • korang ni, dengan ayat ‘kesial, kebodoh, kebapakkorangbali, kepalabana nya’. tak islamik langsung, aku tak rasa dia ni nak ke jalan yg diredhoi. ayat tu kasi baik skit. yg ayat ke neraka tu, jalan lu dgn dia mungkin sama bro walau kubur lain2.

          0

          0
        • BOBOI JUARA says:

          ade satu like tuh…means… die loike die punye comment sdiri…hahhaha.. giler bayang la tuh….kehkehkeh

          0

          0
        • Sakit Tapi Sedap says:

          saya pun nak jadi penyanyi juga wahai Leina Hangat tapi bukan sebagai penyanyi profesional ……………yg murahan sehingga macam dah tak ada maruah!

          0

          0
        • Say No To Artis Gred D says:

          Hish Hish Hish

          Kebodohan yang teramat kronik.

          0

          0
        • Fazura says:

          Dato Siti yg profesional tu x pakai seksi2 pun..boleh femes jugak. pakaian dia selalu sopan je. walaupun org selalu kata baju dia x cantik, tapi masih sopan. memang lah aurat tu masih terdedah, tapi jgn la melebih-lebih & over.

          ada ke penyanyi yg tutup aurat sepenuhnya? x de! sebab suara pun dah aurat. contoh: Yuna,Heliza. so, pakai la elok2, at least kurang la dosa ko tu. aku pun bukan perfect sgt. tp aku cuba jaga kelakuan & penampilan aku.

          -sekadar pendapat-

          0

          0
        • bujang says:

          NAMPAKNYA SILEENA HANGAT NI DAH X SIUMAN, KERANA DAH X TAU MENILAI YG. BAIK DAN BURUK…..ELOKLAH GI CEK KAT KLINIK PSYCHIATRIC…….KUT2 OTAK DAH X DAPAT BERFUNGSI DGN. BETUL……

          NI DAH KES BERAT NANTI DIA TELANJANG DIKHALAYAK RAMAI….LAGI KECUH….
          ATAU KENCING DAN BERAK MERATA…..KERANA DAH X ADA RASA SEGAN SILU…..hayoyooo….itu dia punya statrment macam olang bodo lo..

          0

          0
        • bujang says:

          apekehe ko ni pondan cover …x dapat batang semalam ke?.
          Naik kepala angin kang aku jolok ngan batang buluh dari jubuq tembus kekerongkong…
          kamu tu pecacai lembik….mai sini tolong basuh taik2 kucing dan lepas tu masak nasik, kemas rumah, hidangkan makanan atas meja tu….dan jangan lupa cuci semua jamban2 dlm. rumah aku ni…..kalau x bersih aku ketuk kepala kau ngan batang mop……

          lepas tu mai urut2 badan aku…..upahnya cium ketiak aku…….

          0

          0
      • Selitone Cold says:

        Hairan… Penghibur lain tak macam tu pun.

        0

        0
      • makcik k-pop says:

        ayat artis skrg..posing kalah org barat bila kena interview….saya tau batas saya… saya masih tau batasan…saya tak seksi..ramai lagi org yg seksi kenapa pertikaikan cara saya berpakaian… muak!

        0

        0
      • Liena roskelana says:

        MATLAMAT TIDAKMENGHALALKAN CARA.

        0

        0
    • budak botak says:

      Bongok la makcik ni… “Saya masih tahu batasnya dan saya tahu apa yang boleh buat, apa yang tidak boleh.”… so, kat mana batasnya tu? dh sampai tahap peluk2, tempek2 batang ko**k kat bon**t tu x pe lagi.. selam muka kat tetek tu pon x pe lg.. apakah batas tu sehingga dok wt doggy style atas stage? aku betul2 meluat ngan artis perasan hot gini.. Liena hangit, baik ko blakon belu la.. stop jd penyanyi..

      Pelakon belu pon penghibur jgk…

      0

      0
      • macam2 says:

        malu kat orang bukan Islam sebab ada orang Islam macam ni boleh cakap macam tu..

        mereka tak tahu..maka, salah kite ke xmampu bagi kesedaran kan dyeorg ni ?

        0

        0
    • profesional otak die..
      nampak sangat dah tak laku. tu pasal uat kerja cam ni…

      0

      0
    • lina hangit..... says:

      Harrrkkkkkkkkktuuuiihhhhhhhh!!!ko ckp mcm budak xg skolah je aku baca statement ko ni…ko menjerat tengkuk sndiri….serupa mcm amek pisau….toreh leher sndiri…apa la ko ckp ..”Saya masih tahu batasnya dan saya tahu apa yang boleh buat, apa yang tidak boleh. Saya tidak begitu bodoh melakukan perkara tidak elok, tambahan pula di khalayak ramai. Mungkin ada orang salah tafsir persembahan saya malam itu.” maknenyer, ko bg kepala laki kene kat aset ko tue..satu perbuatan yg pandai la…n ko duduk ats riba dorg tue…satu yg cerdik lagi bijak la??jwpn ko mnjerat kebodohan ko lina…insaf la…wpon ko skrg sihat..boleh gelek 360deg…tp sapa tau, sat g ko kene pakinson….hbs sume….ko kene pk, org mengata ko, sbb kan “KEPANDAIAN” ko tue…org xkn suke2 nk ngata ko, kalu ko xwat salah….xde sapa la hai nk jeles ngan ko tue…takat suam2 kuku…ade tue, xkenal pon ko ni sapa….so sapa ko kami nk jeles!!!sikit pon xderrrr!!!!balik umh cermin diri….jaga sket air muka fmly ko….cian dorg…sbb ko, hbs 1fmly busuk….

      0

      0
      • psychological.drama.queen of goldfish says:

        HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~HIPOKRIT~~~

        0

        0
    • sebenarnya saya terhibur juga dengan liena hangat. lagu ceria di dalam gundahnya cukup profesional, but that was 1993. i dont know it today.

      0

      0
    • sofea says:

      Esok biar dia jwb jawab depan Allah mcm ni…Agak2 lepas x…..kat dunia boleh la ckp cmni..esok hampeh..

      0

      0
    • cik m says:

      banyak la ko punye alasan. last 2 years si liena ni ade buat show kat company husband aku. aku tengok video tu rasa cam nak lempang ko laju2 je. dah la pakai skirt labuh belah sampai peha. baek pakai spende je. cket je lg dah nampak smua pastu suke hati ko bergesel dada ko kt kepala org laki, gesel2 ponggong ko kat peha pak guard… maen usap2 rambut org laki. yg pompuan plak ko raba2 dada dia. ko xmalu ke buat mcm tu? ape prasaan ko kalo org buat mcm tu kat laki / bapak / adik / abg ko? xkan ko bangga plak kan? nasib baek husband aku masa tu x jd mangsa buas ko. doaku semoga 1 hari nnti allah akan bukakan pintu hati ko utk cari rejeki yg halal.

      0

      0
    • Lebih hangit dari biaseeee says:

      kepala hotak profesional ko !!

      profesional GRO,pelacur boleh ah

      0

      0
    • bbycumil says:

      x abih2 ayt “profesional”..nnt nk jwb cmtu ke kt akhirat..ayoyoyoyo..

      0

      0
  2. lolopopo says:

    terhiburlah sangatlah yg dihibur tu…hurmmmm….

    0

    0
  3. icha says:

    what the fish???

    0

    0
  4. myra says:

    wadehel.tgjwb sbg islam cemane pulak?

    0

    0
  5. LALA says:

    Tugas sebagai ISLAM kepada agama kenapa tak nak lakukan ??

    0

    0
  6. qila says:

    hhahahahahahaha

    0

    0
  7. neelofa's red underwear says:

    damn she’s a milf

    0

    0
  8. Sarim says:

    Namanya pun dunia maksiat, jgn marah dg kenyataan bob lukman..

    0

    0
    • choki-choki says:

      X pyah nk profesional sgt laaa..dh mcm sundal aku tgk ko ni .ye laa,ko kan suam- suam kuku…kna la cipta kontroversi sikit kan….mcm haaarrrammmmm

      0

      0
  9. neelofa's red underwear says:

    damnn she’s a hot milf

    0

    0
  10. RIMAS says:

    Untung la~.. jd “professional singer” leh jd “Professional Guest Entertainer” dgn adegan2 camtu ats alasan “tanggungjawab saya sebagai penghibur”..pergghHHh.. tanggungjawab ko sebagai org islam plak mana pgnye??? BODOH PIANG!!!

    0

    0
  11. Pro La sgt says:

    Hellooo..professional otak mu.!..peluk2 mcm org tkda agama..dh mcm tarian bogel ja tengok..byk lagi artis professional yg sukses..tk pyh pun menari2 camtu..dh mcm bapuk ja.

    0

    0
  12. laling says:

    Anita Sawarak pun penghibur gak … takde pun melengser bagai …

    0

    0
  13. yann says:

    die terlupa agaknye umur dia da 39 tahun n bukannya 9 tahun.

    0

    0
  14. puaka tebing biru says:

    dengan rendah hati nya..nama u tercalon masok ke neraka..d minta ko dengan rendah hati nya..taubat nasuha la cik leina oiiyy!!!

    0

    0
    • howlshadows says:

      Syurga, neraka tu urusan Allah. Kita takde hak pun nak point orang ni masuk neraka, orang ni masuk syurga. Mungkin, dengan izin Allah, pada akhir hidup leina hangat ni, Allah bagi hidayah.

      Nak komen sikit je. Kalau aku cakap dia bodoh, melenting. Tapi cara Leina Hangat ni cakap macam orang takda akai. Bercanggahan sungguh dengan apa yang dia buat. Aiii~~ Semoga Allah bagi hidayah kat kita dan dia.

      0

      0
  15. rombau says:

    Alahai cik Leina hoi… Profesional la konon.. Kalo dh camtulah romannyer, bukan keluarga je malu.. rasenyer seluruh negarapn meluat. Bg la contoh profesional yang boleh membanggakan kita sebagai rakyat Malaysia dan Islam (kalo anda Islam.. sebab saya tak tahu siapa anda sebenarnya… Jarang tengoklah…Sorry..)

    0

    0
  16. kelakar says:

    lawak lak bile bc statement die ni..smpi da peluk2 laki 2 tggjawab profesional k?tau batas ke smpi cam tu?yg xpeluk org tu xprofesional k? rmai gak yg cr makan dgn jd pghibur tp xde la smpi peluk2 sume..rs nye dorg lg profesional dr leina yg xbrape nk hangat ni..

    0

    0
  17. hangit le sangat tuuuu says:

    memg aku dah agak ini jwpn bodoh yg akan kuar dr mulut dia….. nak tau gak sejauh mana dia tau pasal agama kalau mcm ni jwpn dia….. dato ct dah jauh dah jd penghibur tp xde plak kena gesel bontot ngan tetek kat penonton, tgok dia nyanyi pun penonton dah terhibur…. dia ni masih ada laki atau dah jnda?? xkan laki nak pndg je….

    0

    0
  18. redcarpet says:

    Profesional la sangt . . . ayat ko xblh bla la weiii . .. desperate sangt ak tgk . .
    ”Saya masih tahu batasnya dan saya tahu apa yang boleh buat, apa yang tidak boleh. Saya tidak begitu bodoh melakukan perkara tidak elok, tambahan pula dikhalayak ramai. Mungkin ada orang salah tafsir persembahan saya malam itu.

    Kenapa hanya lihat keburukan saya, sedangkan itu tanggungjawab saya sebagai penghibur? Kenapa perlu menjatuhkan saya sedangkan itu sumber pencarian saya? Saya hanya mahu jadi penghibur profesional.”

    smga suami ko dpt mmbimbing ko jd yg lbh baik dmasa akan datang . . .

    0

    0
  19. die ni betol2 hangit lah..haha

    0

    0
  20. Dunia....dunia... says:

    Agak2 lah kalau nak menghiburkan pon… Tak yah nak gesel2, lekat2 tubuh kat org lain yg tentunya bukan muhrim… Kalau tu lah makna menghiburkan bg awak, mmg serius awak nie artis murah lah… Abis lah lelaki kat mesia ni kalau semua artis pompuan guna taktik nie nak hiburkan peminat.
    Alang2 nak hiburkan org guna cara barat, buka abis laa… Kekadang susah nak ckp, artis2 skrg punya statement mmg bodoh bangang…

    0

    0
  21. ade aku kesah?? says:

    ingatkan dulu lepas eksiden nak bertobat dah! x insaf lg rupanya minah hangit ni..
    jgn sampai musibah datang buat kali kedua baru nak insaf!!!

    0

    0
  22. Larahati says:

    Lina hangit ni ckp pnyebaran gmbr trbabit dilakukn oleh peminat yg cemburu??? What the hell!!!!! Ko ada peminat ke?? Lawak nyerrrr tk da makna nya urg nk cemburu kt hang oiiiiiiii meluat adalh!!! Tau plak tangungjwp tuk jdi pnghibur tngungjwp tuk agama mna??? Klau nk bgi statemnt agak agak lh weiiii pkai otak kt kepala bukn otak kt lutut…astagafirulahalazim…ilang sbr sya bla bca statemnt perempuan ni

    0

    0
    • makdarahangat says:

      ntahnya.tanggungjawab sbg penghibur konon!! nk tmuntah den baco! janganlah tutup periuk nasi saya konon!! mslhnya ngko yg tutup periuk nasi sendiri!! hey!!bumi ALLAH SWT nih luaslah.perlu ke gesel2 punggok,tkangkang2?saya tgk ramai jer ertis2 yg menghiburkan penonton tp tk perlu la sampai buat mcm yg ko buat 2! pemes gak d/org tuh!!
      ntah2 kan,gbr nih laki dia yg amik& dia sendiri yg hantar…maklumlah,ertis suam2 kuku& tenggelam tk timbul2.sekali2 sekala dia nk lah timnul kan?

      0

      0
  23. leinatakhangat says:

    HAHAHAHAHAHAAAAA!!! statement paling lawak tuk tahun 2011.eloklah,tahun 2011 pun dh nk melabuhkan tirainya & dgn ini saya mengisytiharkan statement dr leina hangat adalah yang paling lawak,mengalahkan lawak osbon!!!

    0

    0
  24. gilo jer.. says:

    puiii…

    0

    0
  25. abg khalid says:

    hi liena, kalu I nak u buat private show utk I boleh ke? berapa bayarannya? Layanan u masa u perform tu nampak memang best giler.

    0

    0
  26. sayalah Leina Hangat, ok? says:

    “tanggungjawab saya sebagai penghibur” dengan bayaran yang sikit…mean..sebab tu saye buat “tanggungjawab saya sebagai penghibur” murahan untuk mencari wang tambahan kot.huhu

    0

    0
  27. FT (bukan faizal tahir) says:

    bukti jelas betapa bangangnya artis malaysia bila buat statement.

    0

    0
  28. cikbiribiri says:

    salah satu contoh manusia yg otaknya berada di lutut!

    0

    0
  29. terbakor says:

    alasan…professional ke macam tu?

    0

    0
  30. ctfza says:

    ate.. tanggungjawab terhadap agama islamnya mcm mane?…

    0

    0
  31. ila says:

    apa yg bleh i kata kan ialah keterlaluan…nmpk sgt low class….professional la sgt…sowi tak nmpk pow….

    0

    0
  32. i m just a human says:

    kehadapan macik Leina~

    1) Matlamat x mnghalalkn cara la macik..
    (sumber, penddkn islam form1)

    2) kalo ckp tu biar la gne akal sket, jgn ckp gne akal yg cetek..kalo macik tahu btsn, macik xakn dok mnggesel2 kt org laen..dh gaya kucing bodek tuan bg mknn je aq tgk..

    3) sdr2 la dri la macik oii.. rmh kte pegi, kubur kte welcome to me~

    4) ap2 pon, aq sbgi sdare seagama ngan ko, aq doakn macik brubah la ye..

    sincerely..
    i m just a human

    0

    0
  33. lady j says:

    Secara tak langsung menghina penghibur2 lain yg lebih hebat tp ‘tak profesional’ psl takde adegan hangat liena.sian tak psl2 sheila majid,siti nurhaliza dsb jd tak profesional.

    Bodoh ke apa lina hangit ni.lakinya tak ckp apa2 ke?ke saki baki dna laki omputihnya dulu masih tinggal dlm badan?

    0

    0
  34. arorari says:

    banyak lagi cara len nk cr rezeki……keje kilang ke,,salesgirl ke,,,apa2 la janji halal…statement macam orang xe ‘OTAK!!!”

    0

    0
  35. lulu says:

    ni la jahil namenya

    0

    0
  36. lily says:

    wei perempuan tolol…guna kepala hotak ko…bukan kepala lutut….bodoh punya org….
    byk kali dh ko wat aksi macam pelacxx dlm persembahan ko…bkn regxx jer…kat bbx pun sama aksinyer….
    tgk dato siti or kak nita tkder pulak….

    0

    0
  37. lina-hangat-inferno says:

    statement ko mcm nak bodokan org je

    ko tau mane bole buat mana x leh

    so benda ko buat tu boleh la? dedah aurat tu bole la?

    kalo ko da tau ko memang buat benda tak betul, jangan bg statement
    DIAM SUDAH
    jgn nak nafikn kate kitorang lak bodo sebab tego ko yg betul ni

    ingatkn sesama islam, tp ko sombong

    x malu do artis muda2 cam diana amir n irma hasmi pun da berubah, die da tua makin trok. da tade duit sgt agaknye

    0

    0
  38. LoveLeinaHangat says:

    I ttp sokong u kat belakang leina, buktikan yang u boleh jadi penghibur profesional peringkat antarabangsa, kalu boleh u seksi lagi sebab u belum cukup seksi lagi. Apa yang u buat after this, I still sokong u, I am a big fan of Leina….HIDUP LEINAAAA, teruskan perjuangan mu…U makin HANGATTTTTTTTTT…………..:-)

    0

    0
  39. Pulaukan dia aje !!! xde pekdah…

    0

    0
  40. ce citer says:

    mmg sengal la ko nie… semoga ko berubah… xyah nk hiburkan org sgt sbb ko ade family… hiburkan ati family ko pon da ckop… xde pendapatan lain da ke nk bg family ko… haishhh… sblum nie xde sape nk cerita pasal ko dan2 bile ko come out dgn kontroversi mcm nie… trus name ko org sbut… org biar la nama disebut sbb kemuliaan kite bkn keburukan mcm nie… masyaAllah.. insaf la liena oiii… ~!

    0

    0
  41. lienasejuk says:

    masih tahu batas dan dah tanggungjawab sebagai pengjibur??pala hotak dia…..cara dah macam orang kapir…buat malu j…dia ni xda anakk atau mak bapak ke??kalau rasa x malu kat diri sendiri,pk la mak mapak n anak2….untuk sesuap nasik pun sanggup perperangai mcm “jalang”…(lain org lain pendapat)

    0

    0
  42. marah ni marah! says:

    bogel je terusss!!! lagi ramai terhiburrr!!!!!!!!!!! hakkkkkkkk tuuuuuiiiihhhhhhhh!!!!!

    0

    0
  43. lena hangat hangitt says:

    Profesional konon macam gro la u memalukan

    0

    0
  44. pinkheart says:

    dato ct & erra fazira.. tak payah seksi2.. x payah gesel sana sini, glamer jer dorang. lagi murah rezeki mereka… PERCAKAPAN TIDAK SEIRING DENGAN PERBUATAN.
    lu pikir lah sendiri

    0

    0
  45. xyz says:

    kalau nak carik rezeki biarlah halal…

    jgnla carik rezeki gesel2 bontot kat zakar bkn mahram…

    adesss…

    0

    0
  46. WAN HAFIZAH says:

    PENGHIBUR NERAKA JAHANAM

    0

    0
  47. ayin says:

    “Dia mendakwa menyanyi dan bergelek saja pada malam itu.”

    jgn menidakkan benda yg da terang lg b’suluh. gbr da t’pampang clean n clear la.

    0

    0
  48. Akus says:

    statement bangang!!artis lain pun mnghibur dgn pro jgk tpi x lh cm ko tu,,tergesel sana..tergesel sini..

    0

    0
  49. simple as that says:

    tu bukan profesional tapi menyundal ..

    0

    0
  50. pengarah blue says:

    wei lina dr ko dok giler glemer sorang2 meh sini jd pelakon blue plak bru meletup nama ko…..dulu gila btg mat saleh…best men kilang kunyit

    0

    0
  51. anon says:

    kata dia tau batas. ha, apa yng dia buat tu, batas diri sendiri dan bukan batas ugama. nilah iblis yang hanya nak meng akal2 kan orang. dah buat salah tak nak ngaku. tu pun sifat iblis yang sombong dan bongkak. ha ikutlah iblis seterusnyer kalau tak takut.

    0

    0
  52. reban ayam says:

    JAWAPAN PALING BANGANG DR ARTIS YG BENGONG!!

    0

    0
  53. akoo says:

    Buang karan je korang gi tanya artis tak de otak lagi jahil nihh.. sia2 je org lain dapat dosa sebab ngutuk2 dye aiihhh!!

    0

    0
  54. crys says:

    bkan nak pandang rendah ngan artis yg x belajar tinggi2 tp jawapan yg diorg kasi makin menampakkan kebodohan diorg sndiri..kalo rsa x tau nak jwb mcm mana, tutup mulut suda..hishhh

    0

    0
  55. Liena Suam-Suam Kuku says:

    Nk jd penghibur xperlu smpi peluk2 seme lelaki…org len pn menghiburkn peminat juga..xde la smpi biarkn org sentuh tubuh bdn…
    insaf2 laa… xknla sbb nk sgt cari rezeki smpi sgup buat benda2 mcm tu…

    0

    0
  56. insan says:

    Semoga ALLAH bukakan pintu hati c liena hangit ni utk brubah..malu wei aku tgk aksi dia ni…

    0

    0
  57. meluat says:

    jom pakat2 ramai2 kte muntah kat muka lina ketiak hangit ni..statement dh mcm ko daif sgt ilmu2 agama ni… btaubat la thun dpan umoq tu dh 40… rzki ada pi mekah bdoa la dpn kaabah tuh…smoga di ampunkan dosa… kalau ko trus buka mlot kt sni lg byk la dosa owg yg dok komen ko ni tpi lbih baik klaw buka mlut bdoa kpd Allah,, insyaallah doa 2 hya tuhan yg mngetahui… slbihnye bserah la pada NYA

    0

    0
  58. who cares says:

    semoga Allah membuka hati Leina Hangat utk bertaubat ~ carila keje lain yg tak menimbulkan fitnah org ramai dan xdicaci maki ..bumi Allah ni luas..banyak je keje yg halal dan i/Allah berkat =)

    0

    0
  59. mak gayah says:

    apa ke bangang punya jawapan daaa…

    0

    0
  60. Reena says:

    Tahu batas katanyer..batas apa..kepala batas? Huahuahua..agaknyer dia nak beat Joanne Kam Poh Poh..tp nyonya tu mana ada haram..ko ni leina hangit.. agak2lah kalo berckp tu..dah salah, diam sudah..ni lg nak deny..statement cam haram..

    0

    0
  61. Astaghfirrullahalazim... says:

    ape nak jadi dunia zaman sekarang….hanya concern dengan tanggungjawab sebagai seorang penghibur…..tanggungjawab sebagai seorang hamba Allah mcm mane pulak yek…..sama2 la kita berdoa semoga artis kita yang sorang nie menerima hidayah Allah satu hari nanti……amin….

    0

    0
  62. ombak serindu rindu rindunya says:

    Dia paham tak TANGGUNGJAWAB tu maksudnya apa?

    0

    0
  63. aku nak komen says:

    dia tahu tak batasan seorang islam bergaul cemana?
    dia tahu tak batasan seorang isteri cemana?
    memalukan! statement yang membodohkan diri!
    sudah sudah la tu…bertaubat lebih mudah dari menanggung azab

    0

    0
  64. norma jean says:

    Skolah tk abis ni….huhu

    0

    0
  65. tekken 6 says:

    “Memang saya berpakaian seksi tetapi itu keselesaan saya” ape nieh…bhs xmelambangkan agama lgsg…
    haritu bukan ker dye pnah kuar rancangan dgn dato’ masitah..time tu pakai tudung.. borak pasal agama…tp skg gni plak..xpaham tol…

    0

    0
  66. djaa says:

    memalukan………………………dri sendri………………even org yg xtau ape makne profesional pn xkn setuju ngn statement ko tu….

    0

    0
  67. joe wings says:

    tau batas?phuii le
    tanggungjawab seorangpenghibur?
    tanggungjwab sebagai islam mne?

    0

    0
  68. AKU says:

    Penghibur?? Tapi dah macam pelacur!!

    0

    0
  69. nad says:

    sebagai orang islamm…malu aku baca statement dia…tak kan la tak boleh beza halal haram…astaghfirullah…semoga tuhan bagi hidayah kat dia…

    0

    0
  70. monazara says:

    terlena dek hangat bahang api…

    0

    0
  71. Aku says:

    sape minah ni ? feymes ke ? tak pnh nmpak pun dlm tv

    0

    0
  72. virtualgurl says:

    tanggungjawab sbg penghibur mcm tu ker?? CT pun penghibur jugak. xder pun mcm tuh??
    macamana plak tanggungjawab anda sebagai umat islam?? ya allah.. bukakanlah pintu hati dia sebelum terlambat..

    0

    0
  73. xwind89 says:

    tanggungjawab ko sebagai penghibur yew… ko g ckp ngan selipar la pompuan… law nk ckp tanggung jawab la ape la… mne tnggung jawab ko pada diri ko..?? ko bia semua owg pndng, selesa konon..aksi ghairah ko..?? jgn bg statement yg mnunjukkn ko btambah bodoh leh x..??

    0

    0
  74. Alexandr says:

    Not really a dangerous post, achieved it take you many time for it to think about it?

    0

    0
  75. This might not be the most beneficial place to request this, but I’m trying to find a pest management business in the pittsburgh area and have no way to find out who is the most effective. I discovered this business that is definitely close to me and wanted to see if anybody has any critiques on them. Beaver Pest Control Pros, 323 College Ave, Beaver, PA 15009 – (724) 506-8486

    0

    0
  76. This might not be the most beneficial place to ask this, but I’m searching for a pest control provider inside the pittsburgh region and have no method to find out who’s the very best. I uncovered this company which is really close to me and wanted to see if any person has any reviews on them. Priority Pest Control, 524 Ross St, Pittsburgh, PA 15219 – (412) 346-6413

    0

    0
  77. These days of austerity and relative anxiousness about running into debt, many people balk contrary to the idea of making use of a credit card to make purchase of merchandise or maybe pay for a vacation, preferring, instead only to rely on a tried plus trusted approach to making settlement – hard cash. However, if you possess cash there to make the purchase 100 %, then, paradoxically, this is the best time to be able to use the cards for several good reasons.

    0

    0
  78. Thought I would comment and say cool theme, did you create it on your own? Really looks awesome!

    0

    0
  79. I have been meaning to write something like this on my website and you gave me an idea. TY.

    0

    0
  80. web design says:

    Say “thanks” you to your parents they gave you the world

    0

    0
  81. Participez au r?seau social Mydnes mais surtout donnez votre avis[URL=http://www.mydnes.com/ – Rencontre[/URL – Le r?seau social qui vous relie ? des amis.

    0

    0