Written by AbangNara | November 25th, 2011

Bila anda bekerja seperti Abang Nara, menghadap computer di office dan tak ada banyak masa untuk bersenam, pastinya sendi-sendi dan tulang-tulang terutamanya di bahu akan terasa lenguh dan sakit. Dan setiap kali Abang Nara pulang ke rumah dari office, Abang Nara akan mengadu sengal-sengal bahu kepada wife yang tercinta.

tigerbalmplaster

Tup-tup satu hari tue wife Abang Nara dengan muka riang gembira menunjukkan sesuatu kepada diri ini.

tigerbalmplaster

Abang, abang. Nie saya dah jumpa jalan penyelesaian untuk sakit-sakit sendi kat bahu abang tue. Mak saya bagitau Tiger Balm Plaster nie boleh settlekan kesengalan sakit-sakit sendi abang tue. Jom kita try jom

tigerbalmplaster

Tiger Balm Plaster ini didatangkan dalam dua jenis iaitu Cool dan Warm. Wife Abang Nara siap terangkan lagi cara-cara penggunaannya. Abang Nara nak guna yang Warm sebab sendi-sendi tulang Abang Nara setiap hari kena aircond je.

tigerbalmplaster

Selepas dibukak, di dalam bungkusannya ada dua benda. Satu ialah pelekat yang akan digunakan di bahu anda. Dan satu lagi ialah Tiger Balm Plaster yang akan diletakkan ke pelekat tersebut. Contohnya seperti gambar di bawah.

tigerbalmplaster

Abang Nara try yang warm sebab badan Abang Nara tak boleh sangat kena benda-benda sejuk nie. Setiap orang berbeza citarasanya. Yang penting time nak tampal tue, mestilah di tempat yang sendi kita sakit-sakit dan lenguh-lenguh. Tiger Balm Plaster ini berbeza kerana ia plaster hygrogel dan bukan seperti plaster biasa. Hydrogel plaster ini sangat selesa untuk dipakai berjam-jam.

tigerbalmplaster

Mula-mula Abang Nara memang tak percaya sangat keberkesanan Tiger Balm Plaster ini. Namun selepas menggunakannnya kira-kira 15 minit, memang hilang rasa sakit-sakit dan lenguh-lenguh pada bahu Abang Nara. Dan paling best masa plaster ini melekat di bahu, terasa selesa dan panas yang sedap-sedap. Susah Abang Nara nak terangkan feeling tue, tapi kesimpulannya memang BEST sangat-sangat.

tigerbalmplaster

Tengok tue betapa leganya muka Abang Nara. Lenguh kat bahu pun dah hilang. Bolehlah Abang Nara menyambung tugasan menulis blog untuk tatapan anda semua.

tigerbalmplaster

Terima kasih Tiger Balm Plaster. Produktiviti Abang Nara kini makin meningkat semenjak menggunakan Tiger Balm Plaster. Kalau anda berminat untuk mencuba, boleh dapatkan Tiger Balm Plaster di farmasi yang berdekatan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Leganya Sendi Ini Dengan Tiger Balm Plaster

  1. TaurusMay says:

    Tiger Balm Plaster Terbaik! :D

    0

    0
    • kutilyoyo says:

      Nara gigi kuning…!

      0

      0
      • Mak Hayam! says:

        bodohla kutilyoyo & 81 org yg LIKE tu… bengong seh! patutnye kite fikirkan kebaikan apa yg abg nara sampaikan..bukannya nk komen gigi kuning ke ape? ntah2 gigi ko berkarat..bengong!

        0

        0
  2. suntut says:

    tiger balm boleh pasang kat dahi yang jendul tak?

    0

    0
  3. relaxsudah says:

    good promotion abang nara, nanti bolehlah saya try.. haha, cool

    0

    0
  4. kak ina kl says:

    memang keluarga akak menggunakannya

    0

    0
  5. chocolate says:

    so skrang this website also promotes stuff la eh? how much do you get paid eh? kejap pregnancy milk, now tiger balm plaster lak. i wonder what’s next.

    0

    0
    • Myana says:

      eh lu ni ek
      cam gud2 je
      bgs la abg nara tlg promote mende2 ni
      x sume org taw maa…
      at least sape2 ade msalah dpt info kt sni
      klu x reti nk berintenet xpyh lalu sini la beb
      wonder pet btol

      0

      0
    • rew says:

      biarlaa.. org tgk melodi kat tv pun iklan jugak.. kadang2 bosan2 tgk gosip yg tak berapa best, layan iklan seronok jgk..

      0

      0
    • kecOh says:

      alahai. nape cakap cenggitu chOcOlate oii. ni kan blOg abg nara. ikutlah die nak cite pasal artis ke, life die ke. lagipOn benda yg bagus2 je pOn die nak sharing2 tu. org macam ni pOn ade. haish.

      0

      0
    • aley says:

      ek eleh die nih..kdg2 benda macam nih penting gak kita kena tahu sal produk2 keluaran terkini tambah2 produk kesihatan macam nih baguslah..bukan tau bergosip 24jam macam ko..tentang bayaran tuh bior la berapa juta pun yang penting ko HADOO.!!!

      0

      0
  6. Katy Verry says:

    Thanks abg nara. my husband needs this! :)

    0

    0
  7. suker2 says:

    ni kan blog abg nara…bkn blog ko…suka hati dia nk tulis pe….dh sibuk bc blog org…nk komen cam bgs lak…xmalu!haha

    0

    0
  8. zilazaki says:

    waa best ni..mesti kene cube…hehe

    0

    0
  9. sue says:

    lawak la bang nara ni..
    mcm aneh jek nengok baju kameja gan ken pelekat<betol ke eja pelekat tu<

    0

    0
  10. yusrizal says:

    masa kena lekat abg nara pakai kain pelikat..
    entry mlm td pulak tu.. hish2.. :)

    0

    0
  11. sofia says:

    eh betul la abg nara ni muka mcm man belon hehe

    0

    0
  12. Chicuka says:

    Bang Nara buat advertorials ni, ia menunjukkan blog dia high traffic la. bangga la sikit ade blog anak melayu yg berjaya. kalau tak suka baca iklan2, boleh scroll down! hehehe

    0

    0
  13. elly says:

    alaahaiiii cekelat woiii. jgn laaa emo weyy. nie blog kau ke blog abg nara niee. Tak paham aku. HAIHH

    0

    0
  14. aran says:

    perghh..gedik nmpk gmbr 1st…

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      minah jambu suka plaster yg panas tu yg ada yg macm ada cili tu …letak kt bontot fuh boleh dudok selesa n tulang bontot pn dh tk sakit lagi …kalau tk caya cuba tryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy itu lah tiger balm ….

      0

      0
  15. aley says:

    gud job abg nara+wife nih iklan paling saya suka..tp x sama urutan isteri ye x..hehe

    0

    0
  16. ArauBlogger says:

    semoga abg nara sehat selalu

    0

    0
  17. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Balm, Dengan, Leganya, Plaster, Sendi, Tiger. […]

    0

    0
  18. zool says:

    Pinggang den pun sakit2 ni. boleh try tiger balm ni..

    0

    0
  19. cinta says:

    boleh la dapatkan tiger balm ni.Sakit badan sejak akhir2 ni

    0

    0
  20. ayu tongkol gg kuning says:

    wa rasa nara ni patut buat iklan gg lah…

    wa tgk gg lu nara kuning bedaki bekilo2…

    pleassseee ubat gg ke ubat gegat..amik nara ni

    0

    0
  21. m says:

    wah tak ngerti lah awak ape pulak maksut ni

    0

    0
  22. nara sengal says:

    pe brg la mamat nie, x bis2 promosi. sian aku tgk nak jadi salesman gak ke. tp btul gak kalau lekat kat dahi jendul yang luas mcm dahi abg nara nie maybe dia akan jadi bijak in da future.muka mmg x blh la lu nara. dah la itam.

    0

    0
  23. amy says:

    GELINYER TAK HENSEM LANGSUNG AAAAA SAKIT MATA AKU

    0

    0
  24. akubenciblogcariprofit says:

    KEJADAH BNARA DAH JADI KEDAI PROMOTE BARANG…NAK PROFIT PON JGN SAMPAI SEPARUH WALL DUK PROMOTE BARANG..KAU DPT PROFIT..ORG BACA BLOG KO DAPAT SAKIT MATA…NEXT SURE IKLAN CONDOM..SPENDER CARLSBERG PENUH KAT WALL BLOG NIS…

    0

    0
  25. gothic says:

    den tabik spring la kat nara ni, kena berdentum berdentam pon dia buat slumdoggg jeeee… hehehe cayalah nara

    0

    0
  26. abg nara ker? says:

    mimpi ngeri tgk bdn abg nara….
    aaarrgghhh!!!!
    tlgla proceed ngn gosip~

    0

    0
  27. Despite the fact that i dont usual like to comment about law gone poor, often i know i should certainly. This is 1 of those times, I can’t stand sub par search engine optimization.

    0

    0