Written by AbangNara | March 25th, 2015

Dalam diam, rupa-rupanya laman web membeli-belah terkemuka Malaysia iaitu LAZADA sudah pun berusia 3 tahun. Cepat sungguh masa berlalu. Rasanya satu Malaysia sudah tahu tentang Lazada yang memberikan promosi dan diskaun hebat untuk barangan-barangan elektronik, gadjet, televisyen dan macam-macam lagi.

lazada

Selalu kalau hari jadi kita, orang yang akan bagi hadiah. Namun kerana LAZADA ini special, mereka yang akan bagi hadiah-hadiah awesome kepada kita semua. Selain daripada diskaun sehingga 94% bermula 24 Mac sehingga 26 Mac ini, LAZADA juga akan memberikan voucher bernilai RM100 untuk 10 orang setiap hari. Best kan?

lazada

Syaratnya senang sahaja, anda hanya perlu ke Facebook LAZADA Malaysia dan kongsikan cerita anda bersama Lazada. Jangan lupa hashtag #?LAZADAMY3RDBDAY? dan ?#?LAZADAMYStory?. Lagi menarik cerita anda, lagi tinggilah peluang nak menang voucher ini. Kalau tak berapa tahu nak tulis cerita apa, mungkin boleh jadikan video Diana Danielle di bawah sebagai rujukan.

Jangan lupa untuk layari  www.lazada.com.my untuk memantau promosi dan diskaun yang diberikan oleh LAZADA sempena hari jadi mereka yang ke 3 ini. Selamat mencuba!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to LAZADA Kini 3 Tahun, Menangi Voucher RM100 Sempena Hari Jadi Mereka

  1. Joyah Pok Pek says:

    Poyo jer minah nie..x der org lain ker???

    0

    0
  2. mojo says:

    Hati2 membeli diLazada.Lebih lebih lagi kalau guna credit card.barang anda akan dihantar ke tempat lain.kalau diam saja maka hilanglah barang tu.kalau nak beli cari yang COD.mesti laju je diaorang hantar sebab nak duit.bertahun beli belah kat amazon melalui Comgateway tak pernah sekali pun kena tipu.kalau ada diskaun,coupon.dsb memang betul2 bagi.tak ada benda2 tersembunyi.kalau kat lazada nak bagi tapi macam2 songeh.nak bagi rm10 kena bagai2alasan.

    0

    0
    • Sutera Biru says:

      So far sy beli brg2 kt lazada brg smpi dengan selamat..sy buat bayaran melalui maybank2u.lazada akan sms dan email setiap brg yang dihantar dan juga bila dpt payment dr kita.klu ada apa2 masalah or pertanyaan just email utk respond yg cepat.

      0

      0
      • amboi says:

        aku tak pernah cuba lazada
        sbb pernah kena dgn mydeal or now ensogo
        beli barang tak sampai, mintak refund tak didilayan
        offer voucher suruh beli brg lain aku tak nak pun dia nak bagi juge
        aku bising email diorang hari2 lepas 5 bulan baru bagi refund
        tu pun sbb aku menjerit hari2
        boikot Mydeal or Ensogo (name je lain padahal mydeal)

        0

        0
  3. Batman says:

    Aku kenal kau walaupun kau menyamar jadi diana sebab bibir joker mu itu.kau joker kan?aku batman.tak payah acacah lazada sangat.

    0

    0
  4. Geng says:

    Lazada ni menipu je kuat

    0

    0
  5. mojo says:

    Kat Lazada penuh dengan pencuri dan pembohong..Jangan beli guna Credit Card atau Debit Card.kalau dah bayar dulu,maka pencuri2 nie memanjangkan akal diaorang macamana nak songlap barang anda.Kalau nak beli COD saja.itu pun kalau barang sampai kena check cepat2.Pihak penghantaran pun dah banyak kes.

    0

    0