Written by AbangNara | January 11th, 2009

The hottest female Malaysia celebrity in 2008, Memey Suhaiza is back with her latest pictures or photos. This time Memey Suhaiza does not put any make up at her face.

In our honest opinion, she looks rather beautiful in these 4 pictures. What do you think of Memey Suhaiza latest pictures? Beautiful? Ugly? Or no comment?

More latest pictures of Memey Suhaiza, the most famous Malaysia female celebrity in 2008 by reading the full article.

37 responses to Latest Pictures From Memey Suhaiza, Malaysia Female Celebrity

  1. kayru says:

    Fuhhh… ngam.. xyah solek pun xpe… cair

  2. AkONG says:

    LAWA KE MCM TU?
    MCM TAIK SIAK!
    KALAU DAH JADI MERAMPAS KEBAHGIAAN ORG LAIN, KO TGK JELAH..
    LAMA KELAMAAN ADA HARI PEMBALASANNYA…DARI ALLAH YG ESA..
    AMIN…
    KWANG3!

  3. putput says:

    asl pic ni xde dlm ohbulan ek??
    diorng dh delete ke??
    xsyok tol..

  4. Tellawords says:

    bagi aku kalu pgai xlawa, muka yg lawa pun jd mcm taik..

  5. lela cute 1991 says:

    ei..cantik ape macam tue..tengok la betul2 muka orang dah tua..bagi aku abby lagi cantik..dah la menyampah aku tengok betina gedik nie..nasib baikla dia bukan orang tenggaroh1..tapi mencemarkan nama tenggaroh jugak..biarla dia dapat balasannye yang amat pedih..amin ya rabbal alamin..

  6. eddy says:

    muke mmg cntik..aku pn nak die..tp tu la sbb prangai rmai xske die..xpe tunggu n lhat ape jd pd die..org tnggaroh rlaks la..aku org mrsing kre dkat la dgn tnggaroh..

  7. ayie says:

    sape tau website oh bulan

  8. atas batu says:

    muka ok mcm ayuu je..tp perangai lak kantoi

  9. gadis manis says:

    eeeeeh cantik lah, padan ngan norman yang maintain handsome puh! natural beauty habis betina ne yeah. korang jgn jeles pulak. but for memey…….bersedialah bila nasibmu ditimpa seperti abby kwang3..

    • hani says:

      cite yang sebenar2nya tak tau tak yah nak kutuk orang. belum habis edah pun abby dah berkepit ngan jantan… sama je..

      • vin says:

        sabar hani…
        org kat dunia ni x semuanya sempurna.mst ada kelebihan n kekurangan juga,,..

        • Oshin says:

          Amboi Hani..dok baking memey nampak..kau ni adik beradik Si ‘Mega Sale’ ni ke..sedara mara dia..ntah2 kau pun gitu2 gak…ish..ish..ish..patut kan…

      • Embun says:

        alaaaaaa… ko pun klu break up ke cerai ke, mesti carik sum1 gak utk luah perasaan… cuma mungkin kbtln je si jantan tu yg ada masa dia memerlukan…

        tu bhgn Abby, bhgn ko, bhgn kita nie pun lom tentu tau… kang kene btg idong sendiri… baru tau cili tu pedas mana…

  10. di says:

    cantik? umur baru 20 dah nampak 30 dgn leher yg gelang2 lagi. norman botak tu hensem? badan okeila tp muka hancur, cam gay.

  11. aper laaa korg ni…x abis2 laaa…
    biar la dua ekor mawas tu menikmati bulan madu diorg tu dulu…
    jgn la kaco duluuuuu….pastu..kita tgk laaaa aper jd…….entah2..norman tambah botak kerrrr….memey tambah bergelang lg kat leher dier kerrrrr…..per la korang nih….ahaks….thuuuiiiii…..

  12. flower says:

    dia mmg lawa..

  13. lalalala.... says:

    blh thnla muke die…
    klu nk dbndingkn ngan arts len tnpa solekn..
    erm,tp aku ttp benci die coz die
    mmg dicop prmpas kbhgiaan org len..!!

  14. eton(bknnamasebenar) says:

    die cntik la mcm seladang kt zoo negara..
    hahahhahahah

  15. ni says:

    nyampah la tgk muke dia nih
    x yah nak berlakon..
    ko dok kat umah buta karipap lg bagus
    x nyusahkan org lain….

  16. womanicer says:

    baget tunjuk tetek siut…..

  17. nyampahnye.. says:

    nape ek..muak dia mcm xde seri macam anak dara je..pucat je..

  18. aku says:

    asal muka dia kluar kat tv je aku tukar. malas nak layan.

  19. hanna banana says:

    ni lah muka perosak rumah tangga org… gile tak guna ko ni memey.. semoga rumahtangga ko pun hancur.. besa la pompuan bodo…. baru nak naik… laki org pun ko curi one day laki ko kena sebat satu malaysia gelakkan ko.. norman tu dah la bodoh. dapat ko lak pompuan boddo mmg sesuai la tu

  20. ida says:

    ko x takut ka memey dia boleh buat kat ko jugak satu ari nanti,tuhan tu MAHA KUASA….

  21. uknown says:

    dude, she’s weird, and that guy whoever his name is a retard! i’m not so into the local act but to me the ex-wife is much beautiful than this sucking man’s dick whore that call herself “women”. she probably sucks dicks everywhere when she has the oppurtunity,haha(desperate for dicks). you can suck mine but i’ll cover your stupid CUNT FACE so i don’t see who’s sucking me.lol

  22. malaysian says:

    takde ler lawa mana pun…..biasa jer…
    muka dah takde seri.dah di tebuk oleh norman

  23. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

  24. Mercy Morrin says:

    wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

  25. porno izle says:

    Im happy I located this blog page, I couldnt obtain any knowledge on this subject before. I also operate a site and in case you are ever serious in doing some guest writing for me please feel free to let me know, im always look for people to check out my site. Please stop by and leave a comment sometime!

  26. One of the best articles we have ever read on the internet! I recommend it for sure all your friends, so you may want to look you think that the Internet should be more people writing such a wonderful message. If you can recommend me more such articles on these topics, please have some information.