Written by AbangNara | January 24th, 2011

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

Tak tahulah kalau anda semua dah bosan ataupun menyampah tengok gambar perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan, tapi kami di BeautifulNara memang sangat-sangat suka dengan perkahwinan diorang. Memang awesome gila. Baju dia, pelamin dia, inai dia dan kesemuanyalah memang cantik-cantik belaka. Teruja dibuatnya.

Layan lagi 23 gambar-gambar kahwin Ayu Raudhah dan Zakuan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit Facebook Asmady Ahmad.

P.S: Ketahui apa yang anda boleh lakukan untuk mendapatkan badan yang sihat dengan mengambil kuiz daripada Nestle Wellness Profiler ini.

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

gambar kawin ayu raudhah zaquan adha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

213 responses to (LAGI LAGI)Gambar Kahwin Ayu Raudhah Dan Zaquan

  1. syaznib says:

    mata ayu raudhah gojes! ^^

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 16
    • ZON ARTIS says:

      tp tak berapa nak menyerlah sbb pakai contact lens..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 10
      • eliz says:

        apehal tertonggek kat pelamin kat gambar last tu?
        ini bukan shoot majalah ok

        elok2 le sket :D

        mak mertua marah nnti baru tau :p

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 114 Thumb down 6
        • nana says:

          betol eliz, takut mak mertua heran pulak. tapi time tu, memang syok sgt. Kita yang tak artis pon rase cam artis masa bergambar time kawen. Ni kan pulak ayu raudah yg memang artis. She’s very beautiful… Tak pe lah.. kasi can dia posing. it’s her happy day… (teringat posing time kawen dulu)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 8
        • minah murai says:

          yang pakai baju grey bertudung tu ke bini lan petpet..
          comey gak…=]

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 0
        • Kasih says:

          yup bini abg mazlan, kak ita… papepun ayu raudhah dh selamat bergelar Puan Rodhoh Che Wan…. tahniah pd pasangan 2 sejoli ni ;)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          isteri lan pet pet kah tu?

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
        • joyah says:

          cantik wife lan pet2. untung lan. kakak pd ayu raudhah

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
        • nooriesz says:

          org klu da cantik / kacak pki ape pun tetep cun…
          selamat pengantin baru..
          berbaik2 la nanti dgn biras awak..
          huhuhu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
        • selamat pengantin baru buat kedua2 mempelai

          harap perhubungan di antara semua menantu baik

          lupakan yg keruh dan ubah cerita lama

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • saya says:

        hahaha..pesal lah aku tengok gaya2 lan pet pet duduk cam die pulak nak kawin

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • silentgirl says:

          hahaha..tp robithoh, wife die cntek la..mekap pn simple je..xcm rcw n ayu ni hah…pape pn…ayu raudhah mmg lawa la..plamin pn santek..ske la mjlis dorg..npe xnpk rita..sian kat die..hmmm…

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • semoga berbahagia semua
        amin
        eheheh

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Kasih says:

      mmg btl2 hebat dan meriah…. family zaquan dua2 menantu artis…. keluarga ayu ada menantu artis dan pemain bola…. meriah sggh dan kekal kebahgiaan hgg ke hujung nyawa, Amin…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
    • Aib says:

      Lan Pet Pet pun ada
      Happy nampak dpt beres
      mana Rita Rudhani
      takkan baru ngandung 5 bulan
      dah x larat nak hadir persepsi gemilang beres

      Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 15
      • bler ingat rita..cian plakkn…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 3
        • eliz says:

          btol
          bile die masuk famili si kembar, takda acara kawen gini pon

          plus, bgadoh pulak dgn parent in law

          makcik, pakcik, rita, laki rita, tlg la profesional
          dah lepas tu, udah2 le ;)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 4
        • nana says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 60
        • tapi perkara dh LEPASKAN…smpai bile sume nk EGO…Life Must go On…sian la kn anak cucu tu….udah2 le bergaduh…patut rapatkan hubungan yg ada…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 4
        • Kasih says:

          nana… rita tu nk ke cara kawin yg mcm tu?? sapa yg nk kawin lari smp ke siam tu?? kalo tu lah ketentuan dan janji kita pd Allah, maka begitu lah cara rita kawin nape nk salahkan dia…

          mmg benar kawin tanpa restu mak bapa x berkat, tp ptt nya mak bapa ptt bersyukur krn rita dan aidil tu mendirikan mesjid bkn nya wt maksiat…. doa lah yg baik2 tuk anak menantu…

          ni menantu xnk tp cucu direbut plak, cam mn tu… dh2 lah tu setiap yg jd pasti ada hikmah nya…

          ibu bapa sbg org yg lbh tua dan mkn garam dl dr kita ni ptt nya bersikap tolak ansur dan menasihati tuk kebaikan, dan rita dan aidil yg setahun jagung melayari bahtera tu plak harus lah diberi bimbingan serta kebebaan tuk drg mewarnai umah tngga drg gan restu dan doa dr sumer… br lah berkat hdp…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 2
        • kaki says:

          yg ajak kawen lari laki die,,bkn rita,,mane ade pmpuan yg nk wt gtu~ cecite skettt

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 2
        • puteh says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 22
      • Dee says:

        Kepada mereka yg salahkan Rita sebab kahwin tanpa restu keluarga, adalah diingatkan bahawa Rita bukan kahwin sorang-sorang. Si Pemain Bola itu pun turut kahwin lari di Siam.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 3
        • Pocoyo says:

          Aku setuju ngan ko… Kalau tk sbbkan si lelaki yg beria-ia takkan jadi benda nie kan… So para lelaki kalau nk kawin ngan wanita yg bukan pilihan kuarga kena be gentleman ok… Benda nie sebenarnya boleh diselesaikan dgn baik… Tapi kalau dah lelaki tu penakut dan tk tegas dlam buat keputusan, macam ni lah jadinya…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 3
        • akukesah says:

          btol2…tlg jgn salahkn rita sowg…
          aidil pon same2…klu die btol2 gentleman, sblm kawen kt siam dulu die brni bwk rita jumpe family die…
          ni x, sian si ri ta tu…dh la pregnant…mesti mkn ati berulam jantung die kt umah time2 cmni kn…huhu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
        • kaki says:

          tgk,,ape2 yg buruk sume dpt kat pompuan,,ntah pape~

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          dh jodoh rita kn biar la…..brape bnyak jantan kawin ngan pompan berumur…! pasal pompan berumur ni pandai ambek hati suami tau ! pandai masak jaga ank dn sangat2 la sayang pada suami…., kawin ngan pompan sama umur buat apa! tau nya nk bekepit je ngan laki cemburu buta lagi tudoh laki tu tudoh laki ni…laki tk buat apa2 pn kena tudoh……lebih baik buat betol2 kena tudoh pn puas hati….

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
      • mummy_iman says:

        persepsi dek??? apa tu.. bukan resepsi ker?? mungkin dia alahan teruk.. think positif jer lah kita nih.. ni majlis yg maha gemilang ayu kan kot datang Rita habh wartawan kerumun Rita lak..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 5
    • mamanyabudi says:

      biasa ler klau pakai contact len mmg cantik…..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
    • nasrie says:

      mantap!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • minah jambu says:

      apa kau ni? orang komen pasal ayu n laki dia dlm gambr ni….yg kau ni komen th apa kebenda kerbau lah lembu la banglades lah kampong tu kampong ni …lu ni pembaca berita ke? orang pn tkda masa nk baca kau punya ayat2 puisi kau ni buang masa je ….boleh terbelet lidah nk baca kau nya story yg merepek kerepek ni …terima khaseh aje lah ye ..thank Q

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • minah jambu says:

        kau sorang je dh penoh satu computer ni.. dh kemarok ke?

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • minah jambu says:

          cantek gambar ayu ngan suami…tapi yg mana satu bini nye lan pet pet leh minah jambu tau?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nin says:

      what the hell? pls remove this comment

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • mart says:

      RCW jgk y cun! >.<

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • pikir2 says:

      x nmpk pun rita rudaini. kata da berbaik dgn aidil.?? hmmm. aidil ada tu. x bwk isteri eyh?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. tepeton says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 36
  3. ZON ARTIS says:

    wah! ni complete habis ni.. ‘curik’ boleh? hehehe :P

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  4. bb says:

    cantik sgt.tahniah!pasni msti aje jer ngutuk, tgoklah.eheheh

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • Lovely says:

      Yg x suka konpem KUTUK
      Bagi Lovely
      Mereka memang Lovely
      Sama cantik sama padan
      Suka tengok si kembar
      Menitis juga airmata gembira Aidil
      Melihat adik dia sah nikah
      TAHNIAH!
      I LIKE

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 9
  5. miss cantik says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 35
  6. Mr.Bintang says:

    Lan Pet Pet tumpang sekaki… keh keh keh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 12
  7. sea says:

    awesome

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
  8. nabilah_2908 says:

    cantiknya Ayu… :) moga berbahagia hingga ke akhirnya….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 7
  9. sukanya,,,,,,,,,,,,
    pelamin dya cantik ,, baju pon cantik,, mmg meletop arh…
    semoga behagia smpai akhir hayat….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  10. lala says:

    xde gambar ngan fmly ke…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  11. Gegeh says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 66
  12. aide says:

    suka tgk bila org cantik..tahniah..semoga berkekalan ke akhir hayat dan bahagia

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  13. cik senah says:

    cantik,,, tp utk nikah,listip die sgt merah la,, cm x sesuai je,,,

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 6
  14. DOLLY says:

    wow cantik!!i like..moga bahgia..zaquan kacak!ayu cute!
    like sgt2..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  15. missyqaldina says:

    adoii..hari2 tgk gmbr kawen dowang smpai mlm td mimpi dowang kawen kt umah aku…hampeh tol!hahahahaha!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
  16. kurus says:

    AKU TK BOSAN LAH BRO NARA….
    aku suker jerk..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  17. FF says:

    sgt cantik..suke ^^

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  18. unggun api says:

    kite sk!!!!!bj,plamin n inai….mmg cantik!!!!!!!!RCW pn cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  19. opah.roxx says:

    gambar last tu…motif pe bergambar cmtu..??
    =.=’

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  20. Qaseh Alzahra says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 11
  21. ok says:

    cantik ..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  22. eela says:

    RCW sgt cantik…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
  23. jazzz says:

    last pic tu cute…..hehehhehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  24. cinta says:

    apsl pic last tu smpi tertonggek2…hahaha…lwk doe..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  25. kurus says:

    CANTIK CANTIK CANTIK PELAMIN DIER..
    nk masukkan ke page aku ni..hek hek..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  26. @tya_razz_azma says:

    Last pose tu.. Spoil! Huhu.. ;D

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  27. ok je, suke.. letak gambo2 nikah kawen xpe. mende yg ke arah positif. lain le klu gambo pakwe makwe posing tak hengat tu better xyah aaa..menyemak je…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  28. cik nana says:

    congratz..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..semoga dapat anak yang comey2 dan ensem2..pic2 nie semua berstyle…lawa2…^_^

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  29. nana says:

    eeuwwww!!!!! dah xde seri pengantin dah… hari2 duk mekap tebal………

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
  30. suffer8zine says:

    wahhh liputan meluas

    Terkini : 10 Sebab Lelaki Membujang

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. what the? says:

    aduh! alat solek dia sangat tebal, saya tahu majlis perkahwinan memang kena bersolek tebal supaya tahan lama tapi, aduh sekali lagi! dia memang cantik tapi tak berseri sangat.

    ps: perempuan yang bermekap tebal biasanya tidak mempunya kulit yang cantik, sebab itu perlu ditepek dengan tebal untuk menutup kekurangan terbabit.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
    • dea says:

      dato’ ct pun mekap tebal gak.. adakah die mempunyai kulit yg tidak cantik? *wonder*

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  32. whatever says:

    Tahniah Ayu dan Zaquan ~ MOga istana yg dibina kekal hingga akhir hayat ~ suka tgk org bahagia…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  33. lin says:

    ni klu takde makeup kompom tak santik…..ni santik sebab makeup 10 inci tebal hahahaha…. santik lagi c rita

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 8
    • lalo says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 19
      • ado says:

        bunyik cam jeles je ngan sirita tu lalo????….mmg dh nyata rita tu natural beuty…kcantikan wanita melayu… x baik busuk hati sesama manusia lalo…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
      • Kasih says:

        lalo.. cantik lg rita sbnr nya dr ayu ni tau… rita tu mmg natural beauty xder nya dok mekap tebal2 pun… sbb mmg dah dia cantik semulajadi…

        ayu pun cantik tapi gan sentuh2 magik dr si tata rias lah, kalo tgk ayu dpn2 tanpa mekap mmg nmpk lbh tua dr rita… dan seri rita tu lbh glow sbnr nya dr ayu ni wlau rita tu seorang janda…. ;)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
        • baby says:

          rita lebih cantik dari ayu ler she got naturl beuty… saya lebih suka rita dari ayu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
    • zakuan says:

      rita mmg cun, manis n muka manja walau tanpa mekap. dah tgk mami jarom, mmg cun. ayu mmg xleh masuk kategori rita, ayu @ rodhoh tu kategori biasa jer

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  34. KEBARAKEBARE says:

    HAHAHAHAHA…MMG LA GMBA DIA CNTIK2X..TP AKU SERAM TGK..DH BUKAN CAM TGK GMBA KWIN DIA..TP CAM GMBA DALAM MAJALAH..APPUN CAYA LA H KAT AYU..MOGA BAHAGIA BKEKALAN.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  35. Piston Pecah says:

    pergh…meletops gitu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  36. kkkkl says:

    lawak doe….klu amik pic dr blkg….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  37. kaseh says:

    amboi…..hebat la depa..hrap2 kkal hingga hujung nyawa.huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. wow says:

    BN cari la gambar nora danish yg pg bercuti di jepun

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  39. bole tahan gak…

    belogapasajajadi.blogspot.com
    iphone 4 new app

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  40. suka says:

    Suka..suka..pakaian, tema , semua cantik alhamdullilah …banyak kan lagi gambar suka sangat

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  41. nelly says:

    eh…wife lan pet pet tu skali pndg mcm dato’ ct la…hehee…..btul x??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  42. putihkaseh says:

    Semua baju2 dia cantik2 belaka cuma baju nikah tu dari tudung hingga ke baju sarat ngan batu2, cam nak gi dinner kat hotel lak, lebih kurang cam baju wife sani ekspres lak, gaun yg x sesuai gi masjid. Nasib baik baju sanding n potong kek cantik x cam Elyana baju seksi, makan beradap ngan kerabat sultan lak tu, emak bapa dia x komen ke anak dia pakai cam tu? Eeeeee geli tengok bahu dia terdedah …… laki pun tunggul suka tgk badan wife terdedah …. sendiri tgk sudah ler, jgn ikut merion celup tu …..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
    • honey28 says:

      bkn 2 jer Datin Umie pon sama gak… dh la nikah kt tanah suci… blik sini dedah sana dedah sini…. pe nk jd la!!! ishhyyyy

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • aku says:

      ko ni abis semua ko nak kutuk kan….bia la dorg nak pakai apa pun…kubur lain2….ni yg ko kutuk ni dah kira mengumpat taw…tambah dosa ko sendiri….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  43. riri says:

    Kenapa baju rozita che wan all the time ketat nak mati. Dont you need space to breathe girl? aiyoyo

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  44. sayang says:

    rita rudaini x datang ke adik ipar die ni kahwin? zafuan pn xnmpk dlm pic kahwin diorg ni…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  45. lolyat gang says:

    gamba2 terakhir tu nampak makin x cun plak si ayu raudhah ni
    hahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  46. ija says:

    Canteknye ayu……

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  47. mas says:

    tersangat comel…….xpuas tengok pasangan nie..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 7
  48. bucuut says:

    ayu raudah mmg cntik..cakap pom lembut…sempurna..arap lepah ni x sksi dah..bertudung..amat cntik.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 10
  49. mappin says:

    memang cantik..moga berbahagia hingga ke akhir hayat….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  50. honey says:

    ingatkan pic no 3 tu datuk siti tadik….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  51. villa says:

    pic last kelakar lak aku rasa.. terrtibe tonggek..kakkkaaka

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  52. ikantembakol says:

    Pengantin yg comel & secocok sgt2..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  53. nano says:

    such a cute couple……..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  54. kutu says:

    semoga dkurniakan cahaya mata yg comel…… awwwwww…..sgt cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  55. MisstauruS...MisspocO says:

    shantiq… :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  56. amalina says:

    shantek…
    sian rita..mana rita??

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  57. honey28 says:

    kedua2 mempelai mmg cun, cantek… hope kekal hinggak ke akhr hayat & ubah la perangai yg x seberape elok 2… bukan senang nk membina rumahtangga hingga keakhir hayat… klu bole brbaik2 la dgn ipar buai…. yg baik didekat2kn!!! nk plak korang nie 1 family… jgn sbb korang kembar 2 jd serba salah plak!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  58. Reena says:

    Aku nampak RCW yang paling menonjol..hahaha..kalah pengantin..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  59. Isk says:

    susah jadi ayu raudhah ni.. hari kahwin pon, kakak kau lagi menyerlah dari kau. damn.. RCW, hot.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
    • baby says:

      year ler RCW lebih berseri dari ayu hehe cian ayu p tak pe nanti pkai mekap tebal2 pas2 pakai bulu mata palsu sure RCW kalah… RCW bagi ler chance kat adik u 2 ajar dier mcm mna nak kasi seri wajah mcm u

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • dea says:

      kata hot mama.. sure la hot.. org laki mmg ske kan tgk body mak jan neh.. :p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  60. ayuk kaudah says:

    wah… santeknye pasangan niiii..

    i loikee~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  61. Melati says:

    seronok tengok orang bersanding… =(( sedihnyaaaa, bila i nak kawen ni……………………..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  62. cik nona says:

    ayu ni mmg pesen amik gambar angkat tgn kasi owg bau tiak dy ke ? kuikuikui

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  63. suraya says:

    semoga ayu berbahgia di samping suami tersayang,dan untuk rita saya doakan supaya trs tabah hadapi dugaan rumah tangga,dan untk aidil dan zaquan saya doakan semoga menjadi suami yg bertanggungjawab sampai keakhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  64. shela says:

    bini lan pet pet ke.. ingt gambar D. ct td.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  65. fcukk says:

    siap tertoggeng buntut pulak… bagi org ambil gambar…. ntah lah perkahwinan ni tahan berapa lama…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  66. bakawali girls says:

    kenapa rita xde?kan dia menantu family tu gak?kenapa xde pic dia pun…kesian dia kenapa ar family aidit wat rita cam tu….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  67. sayangselasih says:

    pasal lah korang ni nak kecoh2….sbb rita tak da kat…bgi aku plak kecoh…dua2 slh..rita pernah mendirikan rumh tangga seblm kawin dgn aidil…spptnya dia lebih matang dlh hal2 mcm nie…sblm nak kawin dgn si aidil tu pttnya dia lebih fkirkan org tua aidil jgak…dia tau buruk bknya kawin tanpa restu org tua dn kawin lri plak tuh…skrng malu sendri…sbb tu tak nak dtng kat majlis adik ipar dia…si aidil tu pun satu,,tau awk syng sgt kat rita tp apa2 pun org tua kita ptt dahulu kan…mmg benda dh lama jdi anggap lah ni bagi satu pengajaran….jgn ikut nafsu…pasal zaquan dn ayu tahniah…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
    • nunu says:

      what do u mean by dua2 salah?..orang ckp psal rita dgn ayu la cik akak oi..yg ko ckp psal rita n aidil yg bslah tu knpa?…adoiii…get a life…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • kemakemo says:

        alaa biakan dia nk cerita~!!hhahahaa
        jgn emosi..kehkeh,,x suke click dunlike,,ske like

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. zakuan says:

    kalo aku jadi rita malas nak datang kang ramai la tercabar dengan keayuan dan kejelitaan. pengantin konfem lagi huduh dari rita. rozita che wan yg sebaya rita akan terserlah ketuaannya, kang nampak rita cam anak gadis rozita che wan lak atau adik bongsu kepada rcw n ayu. aaaah konfemnya minah2 huduh tu xsuka kejelitaan rita yg asli dan xmemerlukan mekap tebal dan plastic surgery tu. siap awet muda lagi si rita tu. apala aidil, bini lawa tp xberani nak hargai, bodo la lu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 6
  69. kucing says:

    muka ayu raudhah macam muka mak sedara aku tp xder saper pun puji mak sedara aku lawa, aku pun xpernah terfikir mak sedara aku tu lawa. muka rita macam muka adik bongsu aku, adik bongsu aku tu mmg ramai yg xpasal2 nak jeles n automatik masam muka bila tgk dia especially cashier2 bila dia nak bayar barang dia beli, dekat kawan pompuan pegi skali nak bayar senyum okei jer, sampai turn adik aku terus muka masam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  70. cja says:

    cja dok 1 tmn perumahan ngn ayu raudhah….mmng happeninglh….ramai peminat2 n jiran2 dtg….rozita n ayu xsombong…best!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  71. biar aku says:

    rita cuuuuuunnnnnn!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  72. sayaaa says:

    NI LAH KELUARGA YANG PALING RAMAI ARTIS DAN SELEBRITI DALAM FAMILY DORANG…MANA XNYA…

    ADE ROZITA CHE WAN,AYU RAUDHAH,RITA RUDAINI,MAZLAN PET2,AIDIL ZAFUAN,ZAQUAN ADHA!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  73. dyaamanis says:

    watever..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  74. cite mereka lg..ahakzz
    uhukk..kmereka sgt hot skrang..ngehngeh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. nana says:

    cantiknye baju-baju dia. baju rcw pun cantik.
    .: mungkin ini takdirnya~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  76. nananininunu says:

    cantiknye RCW!!
    .: mungkin ini takdirnya~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. Amier says:

    Zaquan, kamu pemain bola sepak memang handal banyak sudah ko jaringkan gol tetapi kali ini ko dah bertemu buku dan ruas penjaga gol yg terhandal dunia isteri ko sendiri.ko cubalah jaring berapa kuat dan berapa banyak sekalipun tak akan gol2.Dia boleh tangkap 2 bola serentak.
    apapun aku doakan kebahagiaan kamu berdua.Lawak aje jangan marah he..he…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  78. chelin says:

    mana pergi muka kakak2 kembar aka mangkuk jamban tu…. pelik… kenapa tak begambar satu family? Dah jadi mcm kes suka2 nak begambar… puaslah hati mak ayah kembar tu…. dapat menantu yang amat disayangi, dikasihi… pasni suruh jer rodoh tu beranak cepat2, takyah nak rebut2 cucu…. haishhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • beach says:

      hang ni awat mulut kuang ajaq sangat..depa x bersalah pun…kita mendoakan depa berbaik2 amin…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Malisa says:

    make up nikah weird..yg lain ok sikit tp RCW lebih menyerlah dr pengantin..xda sape ke tegur RCW masuk masjid x tutup aurat..inai lukis tu haram, pelamin mmg sgt cantik..untuk makluman ayu pun lebih tua dari zakuan..apa beza dgn rita..mmg family zakuan ni mengada2..Rita natural beauty walaupun beza jauh dgn aidil tp x nampak tua pun malah lebih cun dari Ayu..Aidil tlg jaga rita..u yg ajak dia kawin lari..walaupun majlis direstui keluarga perempuan..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • gyulee gyuri says:

      tu lah..aku kesian kat rita tu..dah anak depa yg pilih rita..pesal taknak restu dh..walaupn kawin lari tp tu pilihan anak dia..depa yg bercinta..kenal hati budi..bukan mak bapak depa kan..mana bleh nak salahkan rita sorang ja..tgk la apa jd dgn rita dgn aidil tu..dah retak rumah tangga depa..sebab apa..sebab takdak restu..pastu sapa yg dapat malu kalau depa nk cerai?mak bapak depa gak kan..so dh nampak depa bahagia mula2 dulu restu je lah..buka hati wat kenduri bersanding ke…ni tak..pastu ayu raudhah ni plak wat meriah..mcm tak adil je kan..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  80. gosipgurl_fea says:

    cantiknya Rozita Che Wan ni..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • E-ROS says:

      Masa kawin ni,semuanya nampak comel jah,nnti bila bercerai berai,habis semunya di unkit.yg comel pong nampok uduh jah…..gitulah dunia artis.Posing sakan nak rak,bila bercerai tut…tut..tut…x sehaluan.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  81. babyryu says:

    wah nice wedding…canitknya wife lan pet pet

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  82. ctm says:

    yeah.. im starting to feel sick of it.. rasa rasanya BN dah blh la kot tepek cerita cerita lain pulak..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  83. Mysara says:

    Mmg cantik..saya sukaa..wife lan pet pet pun comel jugak..genetik lawa..semoga semuanya kekal bahagia dunia akhirat..amin

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  84. mya says:

    nk la lg tgk gmbr ayu abg nara…tnjkkan gmbr pengantin ngan fmky msg2 plak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  85. dealova says:

    kan best kalau perkahwinan rita dulu mcm ni…mesti perkahwinan zaquan dgn ayu raudah bertambah gembira dgn kehadiran rita,aidil dan anak diorang yang comel..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. besar says:

    bontot ayu besar sehhhh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  87. zaida ida says:

    xpuas rs tengok pasangn merpati ni…
    rs germ…cntik sngt2..mavalusssssssss…:)
    semoga kekal keakhir hayat..amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  88. cincai says:

    mmg ler wedding dorg cntik….tp kalo mulut wat org lain gaduh un x bagos gak.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  89. Maimoon says:

    Rita x leh dtg majlis ni takot dia meroyan tetibe kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
  90. dio says:

    slalu nampak zaquan ni smayang jumaat kat masjid sikamat seremban..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. Aku rasa kalau rudaini dtg mesti tampak hot….Rudaini Vs Rozita.tapi bagus gak tak ada coz nampak teggelam plak pasangan pengantin…heh…he.!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  92. effie says:

    cantik tul RCW… mmg perfect la muka dia.. sangat2 cantik.. ayu n zaquan serius cantik n hensem.. pelamin dorang mmg cantik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  93. cacing says:

    sama shantik sama padan…tp kurang seri lah..maap ye si rodoh ni nampak gedizzz gitu..papapun tahniahhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  94. Tipah tetipu says:

    pelik kenapa mamat hensem ni boleh kawin ngan pompuan gemuk n xcantik mcm Ayu… ramai artis kat malaysia ni cantik2…klu setakat pkai contact lens and bulu mata palsu baru nampak cantik bt ape….???!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • tatamie says:

      cantik bukan ukuran kot..msti ader sumthing nice value yang ader kat ayu..buat zakuan tertawan….jangan la jeles…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. eiki says:

    perasan tak nasi lemak RCW memang besar kn?ayu raudah pun jenis besar gak…….hihihi…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  96. minah karan says:

    dah “selamat dikorbankan” dah si ayu nih oleh si zaquan tuh.. sure lunyai mlm pertama dpt lelaki muda cam zaquan.. jgn gelojoh sgt..simpan tenaga utk main bola sepak plak…kat padang kne main gak..bkn kat ranjang jer… hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  97. minah karan says:

    dan jgn lupa baca bismillah sblm “mula”…ambik berkat & halau setan yg x patut ade sekali.. hahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  98. garpu sendok says:

    alah muka ala2 pondan RCW. x suka tgk kaler mata pengantin mcm tuh. x original beauty! mata asal lebih cunnn. muka bini lan pet pet bersih je x mekap tebal baru sejuk mate tgk..:p

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  99. zam says:

    x suka tgk mata ayu. mcm pontianak.
    hilang seri pengantin.
    contact lens buruk, bulu mata pelsu huduh!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  100. Diamond_La_Yang_Terbaik says:

    sebak lak rase hati ble tgk si pengantin lelaki menitiskan air mata..alhamdulilah cinta yg dijalin mendapat restu dan keizinan Allah. Semoga berkekalan hendaknya. Amin

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  101. roselle says:

    adil tu nangis bukan ape..sedih..nak nasihat suh adik jaga ayu elok2 tapi dia tinggalkan isteri tengah sarat..mmg dayus la lelaki mcm tu..walaupun hebat kat padang ..tapi x kemana ..bukan nak bawak g kubur pun..tp anak isteri ni la bekal mati..
    hidup jangan nak glamour je ..nasihat tuk mak bapak si kembar…
    pegang la pada qada dan qadar Tuhan ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. saya yg tidak bernama says:

    wahhh!!! smua adik beradik kawin artis lah! :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. comel says:

    utk makluman smua yg pki tudung 2 bkn wife lan pet2 la, wife lan yg dlm pic no. 21

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. syahdah says:

    sape asmady ahmad ni eh??
    pic dye amek mmg awesome.. tabik r.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. tatamie says:

    tak bosan….tak bosan…memandang nye tak jemu…sweet couple..doakan yang terbaik n berkekalan untuk this sweet awesome couple ever after..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. kaki ku di mukamu says:

    ayu raudhah cantikk anggun tp mekap terlalu tebal

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  107. azri marman says:

    hebat kisah ayu raudah, macam mona gersang,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  108. mazwan zaini says:

    saya rasa cerita di atas di tulis oleh anak dato eskay taukey kambing dari Naka, english dia memang power dan jadi kebanggaan SMK Naka,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. EmmaAnis98 says:

    akak ayu ngan abg zaquan memang sepadan sebab kak ayu cantik dan abg zaquan kacak

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  110. EmmaAnis98 says:

    adik anis memang minat ngan kak ayu dan abg zaquan dari dulu lagi….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  111. EmmaAnis98 says:

    semoga korang berdua cpat2 mendapat cahaya mata……
    adik anis doakan yg terbaik untuk korang berdua

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  112. fareeza says:

    karangan kompem dapat A…….!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. EmmaAnis98 says:

    kak ayu ngan abg zaquan memang sepadan sgt2 sebab kak ayu cantik sgt dan abg zaquan kacak…mesti nanti kalau dpt anak mesti dapat anak yg comel2 belaka….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  114. naian says:

    jasui kasut sedn kaud nuyusaiokur miueosa kmuitr jasriudsa nausa mbuio

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  115. naian says:

    gambar juasui kusa kusajil malma

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0