Written by AbangNara | September 15th, 2009

sophia awek anak dato k

Larangan keras buat mereka-mereka terutama lelaki yang sedang berpuasa. Anda dilarang melihat gambar-gambar seksi tak hengat Sophia, girlfriend anak Dato’ K nie. Dijamin 100% pahala puasa anda akan menjadi senipis limau nipis. Jangan cakap kami tak sound. Kami dah bagitau awal-awal ye.

Lagi gambar Sophia, awek @ kekasih @ gf anak tiri Siti Nurhaliza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kesian kami ngan anak orang-orang kaya nie. Selalu tak cukup duit nak beli kain buat baju. Takper nanti tunggu kami bukak butik BeautifulNara. Kalau datang kami akan bagi diskaun 50% kat si Sophia nie. Cian kat dia.

307 responses to (LAGI GAMBAR)Sophia, Kekasih Hati Anak Tiri Siti Nurhaliza

  1. chikayu says:

    astgfirullah……..

  2. chikayu says:

    kurang pahala pose aku ari ni…hehehe

  3. HEMOHEMO says:

    per2 jer dorg nie..sebat jer yg minum air setan tuh

  4. manusya says:

    eeeee…..dia ni islam ke takkk???????????????eeee…….cntk jg la…tp prngi nauzubilah……….hrp2 x d ikut o keturunan ku….

  5. chikayu says:

    memang betui la bang nara kurang la pahala bgi laki yang tgk pic nie….

  6. manusya says:

    mengada2…..bgs tak pyh pki bj!!!!!BENGONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. chikayu says:

    Wajib kena sebat nih….

  8. x-not-x says:

    minah ni islam ke tak ni?astaghfirullah..

  9. tOmEii says:

    morng …..
    adoyaii…..
    pe mslh pompuan nie…..
    sekc xhengat…..

    lgpon die ni spe pesl beria sgt interfme2 dlm bn ni…..hahahahaa……

  10. chikayu says:

    bape umur dia nie eg? mcm under age pun ada.. ada sapa tau?

  11. tOmEii says:

    pic y last skli tu cam mke org gersang jek….
    ape2 aje lah……

  12. scorpioncat says:

    sian….tp for sure minah nie mix….biasalh ank2 org kaya nie sumer miskin kain…ank2 org susah je yg pakai cukup kain….dier ni islam (tapi sbnrnyer ‘selam’).. hahahaha. … kalau tak, ape kejadahnya pakai cam tu…

  13. Mamak_Ikan says:

    cun beb.. yg last bwu abis projek beb..

  14. scorpioncat says:

    yg aku dgr dier ni islam…tapi kalau bukan, mintak mahap laaa…..

  15. puteriaquarius81 says:

    lorh.. kt sini ropanya.. cis kuditinggalkan

  16. hantupensil says:

    adeh…gamba tikus putih ni lagi…
    huhuhu….

  17. HARAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

  18. LaLuNa says:

    cantik tp otak sinting..islam ke dia nih?

  19. puteriaquarius81 says:

    sexy x hengat.. huhuh baik aq out jap.. PLINGG!!

  20. shin says:

    gedix gle kn..hmm bju dh la xckup kain.. diorg xmalu ke ha???? xfm btol..

  21. intan izani says:

    takpe.. biarkan mereka
    org macam ni kat neraka nanti
    jadi bahan bakar je…

  22. sasha fierce says:

    pg2 dah dihidangkan ngan gmbar mcm ni
    huuhuu…
    sian makbapak xbg duit bk bj
    pmjam baju adik je
    meh le aku sedekah baju aku
    bnyak sngat dlm almari

  23. cait…..banyak busuk punya pompuan daa……

  24. ammey says:

    ishhhhhh..aku dh taip elok2 pc ni heng natang jadah plak..geram aku

  25. tOmEii says:

    kaum kerbat cmni la y dipilih sgt2 oleh tok t ye…
    y dipuja2….
    pttla xnk pkai tudg btul2…..
    xthn tgk org lg menrik dr die…huhu

  26. BeeNice says:

    naper nk g fameskan pmpuan ni? asyik enterframe je smpai dua post….huhu

    • Delimasaraa says:

      bukan kak nara nak pemeskan..tp kak nara nak suruh kita semua berpikir…………….ada baik ka ada tarak baik ka???

      • hantupensil says:

        mesti la ada baik..
        tikus putih tuh..
        wat ujikaji..
        hik hik hik…

      • BeeNice says:

        dh terang2 x baik….huhuh
        letak cter2 artis yg elok2 sempena ramadhan yg tinggal 4ari jer ni kan lg beshh.letak gmbr2 artis berniaga ke kt bazar drpd promote pempuan yg x tau asal usul ni… pastu sumer pun xde dpt dosa mata…

        xde pekdah aa baca entry pmpuan ni…ntah2 dier tgh p promote kt kawan2 dier suruh bukak Nara sbb ade kisah dier and gmbr2 with the gang…. sukerrlaaatuhh.

  27. BeeNice says:

    naper nk g fameskan pmpuan ni? asyik enterframe je smpai dua entry….huhu

  28. virgo says:

    wat sopia…..
    mai laaa dtg jmpa aq klu x ckp wit nk bli kain baju……..

  29. Delimasaraa says:

    pesal ni..bosan ar..pebenda aku nak wat ni?? nak wat kerja plak sgt2 malas..uhuuuuu..ngantokkkkk

  30. Jojio says:

    Nasib aku tak tengok gambar tu….tak kurang pahala puasa kau…..hihihi

  31. Delimasaraa says:

    saraa terbaca sorang blogger komen :

    Toyol: Datok Key ni bisnes dia sudah bengkerap ke?…asyik mencendol CT je kehulu kehilir ? Ct pulak kena cari…

    wakakaka, ada benarnya gak

  32. yula says:

    asal komen aku ssah sngat msk kat sini
    ni yg aku hangin ni
    tulis pnjang2 xmasuk
    hampok gak pc ni

  33. LaLuNa says:

    aku mo tnya sape kat sini sharfarizan zolkifli..aku napak mu kat fan BN kat facebook… hok aloh demo pon lepak sini jugak ko

  34. tOmEii says:

    apsl cam bsn je rini….
    mn laen org….??????
    violet,aries,kira,eclipse,anne,miza,moon,………..
    mne korg pegi rrr….

  35. ammey says:

    ammey
    ammey
    ammey

  36. LaLuNa says:

    test..test..apasal golap jek ni..adekah sbb tertengok gambo tak cukop kain bakal menantu tok ti nih

  37. LaLuNa says:

    eh..apasal lain lak background BN nih patot la golap jek..lawa-lawa..aku ske

  38. LaLuNa says:

    eh tuko balik..napa ngan pc aku nih

  39. yula says:

    geng cow dl
    ade keje
    jap g bos aku dtg nak bg duit raye
    jng jeles
    hakk…hak…
    hantu baik2 kat sini
    nnti kntilanak dtg serang lak
    hak…hak…

  40. hantupensil says:

    weh..
    how to spell katalog in english…
    CATALOG ke?
    CATALOGUE ke??

  41. Delimasaraa says:

    uhhh lalalala…………….

  42. puteriaquarius81 says:

    bosannyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    tdo besh nih
    huaaaaaaaaaarrrrrrrrgggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  43. Penari Poco2 says:

    assalamualaikum…
    errrmmm…kisah si sophia lauren nie lg…
    aper daaa…

  44. tOmEii says:

    BORINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

  45. suri says:

    suker ler setan iblis segenap alam..
    air kencing die makin ramai umat2 islam minom..
    ish2..nauzubillah..

  46. Delimasaraa says:

    poco,

    aku dh dpt dh kek batik tu…cam menyesal pun ada…2-2 kek 48….langsung mcm tak sedap…..menyesal r

    • suri says:

      ko ni sara..lgsg mcm xsdap??
      ko try lum yg xsdp tu??
      meh bg ak…
      lju jer setel..

      • Delimasaraa says:

        wakaka..aku pose r…nak balik kang nak try..sedap tak sedap duit dh wat kuar dah…kena terima seadanya gak

        • BeeNice says:

          kek batik ni…kek lapis sarawak tu ke?
          ade akak kt rumah aku ni bukak kedai kek…kek lapis sarawak dier sgt sedappp…. biskut raya dier pun sedap. puas ati laa kalo beli…

    • Penari Poco2 says:

      tu lar…lain kali ko kene belajar cara2 wat kek lapis nie…
      wat sendiri lg sodap…ko beli pon mana der sedapnyer…

      • Delimasaraa says:

        aku mana reti masak poco….nak georeng ikan pun terkial2, ni kan pulak nak buat kek…dari nak buat kek lapis serawak terus jadi kek berlapik hitam..settle….buat baling ayam2 blakang umah jer lorrr

  47. Delimasaraa says:

    oh aduhai, boring nyer..

    lambtnyer kol 3.45…nak balik umah

    • Penari Poco2 says:

      aku dah kat umah dah nie…hehehe…
      seronoknyer cuti2 malaysia…

      • Delimasaraa says:

        aku kan pekerja yang tekun amanah dan berdedikasi…

        semangat berkobar2 :

        rakyat didahulukan pencapaian diutamakan..

        tu sebab aku tak bercuti raya pun kerja..begitu baiknyer aku

  48. kira-kira says:

    assalamualaikum……….
    pe cite ni????
    hehe

  49. Penari Poco2 says:

    k lah nanti sbg lg…itu pon kalo aku ader masa…
    aku nk solat zuhur jap…pastu g jumpa org2 fakir miskin…
    bantu kjaan wat amal…bg duit raya…
    saper nak…???

  50. asparagus says:

    1st

  51. kiki says:

    cantik pon tak guna… huhuh..

  52. kiki says:

    NTAH NTAH BUKAN MELAYU… MUAHAHAHA SENANG NAK TUTOH.. TAPI MELAYU PON TARAK HAL NYE LA NAK TUTOH!!!

  53. nenekpunkz says:

    kalau cucu nenek mcm nie alamat berbogel setahun!! sakit ati!!

  54. pening says:

    Adushh…mmg seksa x hingat awek ni…da

  55. shiinnta says:

    begitu lah bila kecantikan pemberian Allah di salahguna kan.. ; I

  56. Rin says:

    skali pndang pon tahu dh rosak akhlak n rosak badan dh..
    kalo kristian Tahniah la.
    ptutnya dia bkn duk kt ngra Msia..
    tp xde duit kan nk mnetap d luar ngra,,,
    well ,, cane kan.

  57. sophia says:

    aku mmg bercita2 nak masuk neraka…kat dunia nie tempat practice je…pasal tu korang boleh tengok kenapa aku suka kalau boleh tak pakai apa2 langsung…

    • kiki says:

      nak tengok…. kah kah kah…. biar lenjun monitor pc aku ni… aku tau ko suke diperlakukan seperti ini kan… (i’m just playing along)

  58. sophia says:

    tak baik tau menunjukkan aib seseorg pada org lain…kalau diri sendiri nak tunjuk takpe, tapi kalau org lain yg tunjukkan, kan tak pasal2 dapat dosa kering…

    • kiki says:

      eh? are you the girl in the pictures… (saje cakap omputih sebab perangai dah macam perangai penjajah kan…)

  59. Aku Sape says:

    Ni kompom dah kena enjut dengan anak D.K

  60. pungkokbusuk says:

    alamak aper lambang lamborghini buat kat situ pulak…kacau daun betul la…

  61. […] Kata orang tak tengok ngupe, camne nak kenal. Ye idak. Gambar-gambar ini saya dapat dari beautifulnara (credit to […]

  62. lenso samurai says:

    best ar anak dato k dapat daging segar mcm tu huh..melentik dan berair siot….pueh hati…

  63. lanToK LeW says:

    Ya Allah….biar betul??!!!!! cantik pompuan nie tapi perangai tak sepadan ngn paras rupanye….

  64. suryne says:

    layak kena sebat la…. da pegang gelas haram…

    • jane says:

      ni yg heran ni kenapa dia org tak gi sergah tempat yg penuh ngan artis2 dan anak2 org kaya ni yg minum arak ni….kalau dia org gi sergah byk betul yg dpt tangkap pastu hukum sebat….heran heran… ni siap tunjuk botol arak dgn bangganya…mmmm mak bapak dia org tak kisah kita nak buat camna yek…. patut la tuhan dok turunkan bala kat negara kita ni …patut turunkan bala kat dia org ni yek

  65. chas says:

    btl 2..ni dk bising kes kartika je…padahal lagi terang bersuluh ank2 org kaya n artis minum arak..ada bukti ag..g la sebu..ni duk kecoh kes kartika yg dh mengaku 2..x adil la..sophia layak kna sebat..anak dato k?sama jgk..bukti depan mata..

    • kiki says:

      sokong… sebagai contoh lain lagi, adik si elyana tu… kat my space dia…. siap bangga bongkak takbur lagi dengan ketaksuban dia dengan arak…bukti kukuh..tapi tak jadi apepon..takkan nak kena cekup time minum kot baru kena hukuman… kalau deme minum kat rumah cemana… but then again… jabatan agama islam tak pernah hormati istilah “privacy”…. orang dok dalam rumah baik baik… tak kacau orang walaupun dengan lelaki atau orang perempuan bukan muhrim, deme kedegang pintu sampai nak roboh… kalau dah gambar minum arak, cari je la alamat orang tu.. gegar je la pintu si peminum arak tu.. tak buleh ke?

  66. wiss says:

    memburukkAN nama siti n0r halliza je
    asal la x ckap anak DATO’ K
    Anyway p0mpuan 2 mang x pat0t buat cm 2
    bek x yah jadik owg islam lau da cm 2 gayenye……..

  67. eixa says:

    muke lawa tp sayang………..

  68. xoxo says:

    die ni melayu tp mix la kot..slamber jer pose sexy2 sblh mak die..

  69. Yumita says:

    hahaha..biasa jerk….plus,she is pretty….dah dia belanja tengok..kite tengok ajerla….tp taklah sexy mana pon…kire sopan lagi ni..

  70. asparagus says:

    sexy didunia…

    seksa di akhirat……

  71. gula_melaka says:

    ek eleh…
    samer jerdalam majalah mangga.
    lagi banyak gambar maksiat

  72. manusya says:

    apa punye ppn la niee……GILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!YG LELAKI NYA 2 PON GILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  73. zahra says:

    alamak…sian…anak datuk K minum air tu jugak…aduhai pn siti tak tegur ke…

  74. kiki says:

    rupanya budak ni campuran paskistan, australia dan melayu..maknanya melayu islam muslim laaaa.. gambar dia yang pakai baju “adik tu” dress biru….yang kecik mcm tak tayang pan*** tu… sebelahnya itu adalah omak nya… cantik ikut mak dia ni….

    aku jumpa info ni dalam blog dia… ada 3 posts je pon…early Jan 09..

  75. ceisa says:

    huh…dapat aweks camni, bess siot..!! tapi nak wat caner, huhu…aku tiada harta, tiada rupa.. :P
    WHATEVER.. mati masuk kubur jugak sume sume ni.. tak gitu uolls??
    -hasiibharun.com

  76. nadrea arshavin says:

    statement dia ke kt ats tuu…”aku mmg becita2 nk msuk neraka..”…?????
    perghh….
    nampak gaya mcm tercapai je cita2 dia tu…

    ustad aku cakap, sedangkan nabi pon pengsan bila jibrail menggambarkan tentang keadaan neraka..
    isk3……

  77. yati says:

    masyaAllah, sesia saja dikurniakan kecantikan oleh Allah

  78. nurul says:

    bukan ny cantik pn biar la dia rs bajet cun la tujuk body dia yg mcm kulit mayat tu

  79. mcm nie nk jd menantu Datok K!!!!!!!!!!!!!!! dah anak jutawan dpt la yg cantik,cube bkn ank datok jng harap la sofie nak , harap muke je la…’like father like son…’

  80. lala says:

    GAMBAR BAWAH SEKALI 2 MST TGH LAYAN ANAK DATO K…HEHEHEH

  81. ko says:

    tunjuk la abis……….seksi je wat pe……….dh lawa……tunjuk sekali lubang burit n bijik tu …………………….

  82. ana says:

    cian ct…owg len wt hal name ct lak kna…ptt nyer x yah r cbut name ct..ct x slh..wlupown i x lah mint sgt kt ct 2 tp i rse gak cian kt ct ni

  83. Dafi says:

    COMEL2 NYE……….

    dia minum ara ek

  84. anonymous says:

    die ni bkn calang2..she’s got look also got brain 2..6a’s in spm..hurm,,,sygnye attitude mcm nie…no wonder she’s stil teenage..

  85. lala says:

    cute but……………………

  86. org la says:

    lolol.. ni la org mesia.. tgk camni pon kutuk.. sape suh tgk.. ikut diaorang la nak buat ape.. yang korang duk sibuk jaga tepi kain org tu buat ape.. jaga diri sdiri dan keluarga dulu.. ni la org mesia.. nk cakap bodoh kan marah plak.. pendek akal? blaja sampai spm je ke? ke spm pon tak amik?

  87. affa says:

    cantiknye die… ape nak heran, sedangkan muka2 tembok nak runtuh pun pakai seseksi dia… inikan plak dia yg mmg terang2 dah lawa, cantik, putih gebu dan seksi….kaya plak tuh. tgkla sape BF dia pun kan..

    pasal dosa n pahala, tu bukan keje kita. biar makbapak dia tanggung or die sndri. u all ngata org pun sama berdosa cam dia jugak.. jd apa yg membezakan korang ngan dia…. huh??

    PS: gmbr yg last tu mcm gambar bogel je…. tp tetap cantik….. luv u sophia.

  88. fauziah says:

    kesian budak ini

    “Atau patutkah kamu mengatakan, bahawa Nabi Ibrahim, dan Nabi Ismail, dan Nabi Ishak, dan Nabi Yaakub beserta anak-anaknya, mereka semua adalah orang-orang Yahudi atau Nasrani, (padahal ugama mereka telahpun ada sebelum adanya ugama Yahudi atau ugama Kristian itu)?” Katakanlah (wahai Muhammad): “Adakah kamu yang lebih mengetahui atau Allah? Dan siapakah yang lebih zalim daripada orang yang menyembunyikan keterangan (saksi dan bukti) yang telah diberikan Allah kepadanya?” Dan (ingatlah), Allah tidak sekali-kali lalai akan apa yang telah kamu lakukan.

  89. xoxo says:

    as far as i know,she’s a muslim..

  90. NaNa says:

    die minum arak tak kne sebat la plak…kartina tu kne mcm2…mne adilnyer…. jgn psal die org lain kne bala mcm kat indon tu..pihak berkuasa tlg ambil action..tambah2 lg yg dh naik gaji n pangkat tu..rojer

  91. sally speaking says:

    bahaya buat cenggini. kononnya memegang pendirian “aku tak hipokrit, aku tunjuk diri aku sendiri”. memang la, tapi apa yang ditunjukkan, selain contoh yang boleh pengaruh lebih ramai orang pd kerosakan? bila pompuan tgk gambar2 camni, ramai yang akan terikut2. bila perempuan rasa lawa, dia akan rasa kononnya rugi kalau tak tunjuk2 body, bila rasa tak lawa, perempuan akan lebih nak terbukak utk tambah tarikan kononnya. bila tak rasa apa2 pasal kecantikan diri, dia akan sengaja nak terbukak2 kononnya empowerment and “showing myself”. lelaki plak klau tengok, paham2 la effectnya. memang la tak semua terus rogol orang, tapi akan menambah stimulation ke pemikiran yang buruk yg lama-kelamaan menyumbang pada pertambahan kadar zina dlm masyarakat. tak siapa suruh kau jadi hipokrit tunjuk baik, tapi kurangkanlah kadar pembukaan badan atas dasar nak lebih dekat dalam taat perintah Allah (dan usahalah nak taat perintah Allah sepenuhnya) disamping mengurangkan pengaruh buruk atas orang lain. nobody says by appearing good, you’re hipokrit. hipokrit is only bila kau mmg sengaja nak tipu orang atas dasar nak perdayakan, lantaklah kau buat apa pun. tp kalau kau buat atas dasar humility (malu yg berpendirian), tu bukan hipokrit. that’s base on a basis

  92. wanct says:

    tgk org dh bkn min cntik cun melecun tp klu prngai mcm ehem2,mlu nk mngaku bgse aku
    cpt2 b’taubat yer….
    skian time kseh

  93. Terinah says:

    alamak…
    rupa mcm budak2 kampung je yang terculture shock…
    huhu…
    kesiannyee…

  94. ladyorange says:

    KASIHAN sungguh..

  95. qairie says:

    hidup ngan setan camnila

  96. kakisalon says:

    tlg lah selamatkan dia

  97. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

  98. Terina Ienco says:

    wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

  99. lilu says:

    lawa dowh dia ni! mmg cantik sgt. sexy ke ape tu hak individu….kita elokkan diri kita je cukup..

  100. zack says:

    Setelah diperkenalkan dengan PLSupergel kini tiada lagi pancutan pra matang…hubungan kami suami isteri malah lebih bertambah erat.. malu beb kalau kecundang awal…
    100% herba… xkebas..tiada rasa panas..bertindak hanya
    Ia Cuma mengurangkan rasa geli pada zakar kita…
    PL superGel
    Cara hubungi masuk blog nie adiospower.blogspot.com
    doktor pun ramai ma beli ngn gua..haha