Written by AbangNara | October 8th, 2010

gambar kahwin angkasawan negara

Super hensem. Makcik-makcik yang dah kawin tengok pun confirm tergoda.

Lagi gambar pra perkahwinan Sheikh Muzaffar dan Dr. Halina dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada KhairulHazwan.

gambar kahwin angkasawan negara

gambar kahwin angkasawan negara

gambar kahwin angkasawan negara

gambar kahwin angkasawan negara

gambar kahwin angkasawan negara

gambar kahwin angkasawan negara

gambar kahwin angkasawan negara

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

174 responses to (LAGI GAMBAR)Pra Perkahwinan Angkasawan Negara Dan Dr. Halina

  1. JersiNo20 says:

    bnyak na gamba die nih

    0
    0
    • banyak ..takpe
      jangan gaduh2 dah le..

      0
      0
    • OHBULAN! says:

      Yup, tapi kalau lagi nampak natural kasih syg SMS kat harlina lagi best

      0
      0
    • megatron says:

      blm apa2 lg dh berpeluk2 berhimpit2…ni ke idola……uhuuuu

      0
      0
      • lusia says:

        alah ko nie mcm bagus!! nth2 ko pun same jek!! mane la kiteorg nie nmpk ko tu mcm mn… lantak die la nk pelok ke nk cium ke… dh nk kawin pun!! busuk punye olang~~~!!

        0
        0
        • izam says:

          btl kate kate lousia tu….org macam megatron ni la yg slalu wat kes….bab x le tngok org lbh….

          0
          0
        • megatron says:

          oi lusia,izam yg kau sebok tu apesal plk slalu cari gaduh la korang aku bkn komen kau….aku ckp yg btl….ntah2 ko dua tu lg teruk kot tu yg naik angin tu…..

          0
          0
        • rocco says:

          aku sokong megatron kt cni..
          niat x menghalalkan cara..
          dah nak kawin x bermaksud da bleh pegang2..
          tetap bukan muhrim..kalau ko kate ‘lantak’..bermaksud ko ckp ‘lantak’ dgn HUKUM ALLAH..pk dlu sblm nk tulis tu..

          0
          0
        • lusia says:

          for: megatron & rocco..

          persoalan nyer skang…. ko nie perfect gt ker???????
          klw perfect ok … ak serunder!!! tp klw ko stakat komen jew cm ahli ulamak tp buat nye x…bek ko mamposss!!!
          hipokrit punye olang~~~~

          0
          0
        • megatron says:

          lusia ni budak2 lg ni aku rasa….budak yg cetek agama…budak yg x abih skolah….huwawaaaa

          0
          0
        • wiwi says:

          oi megatron ko la yg menyebok…sibuk nak kutuk2 sms..macam ko bagus je…cermin dri ko dulu..

          0
          0
        • lusia says:

          yes m still young! byk bende kene bljar,, byk bende lg yg xtau… tp ko megatron (ala2 org tua la konon, mkn garam dulu la konon!) tp pragai cm sial gak!! ape r… tua2 saje… tp xbole pkai… cm ni ke org tua????? eh org tua bodoh?!! klw dgn ko nie mmg ak rase ptt kurang ajo… abis ko tu pragai xbole dibuat contoh!! mmg sesuai jd bhn jew…

          0
          0
        • izam says:

          HOI ROCCO ko pun nak cari pasal ape!gak nye ko ngan megatron bongok”s tu ar wt id same!nak cakp ak lak.ala x payah nak bceramah kat sni,org baik x ske bace gosip!!ada fam!!!!

          0
          0
      • izam says:

        ala ko ni die da sah jd suami istri pun hari ni…kecoh la ko ni…ko tu ha belum tau lg live ko macam mane~~~!

        0
        0
        • lusia says:

          yela ak cetek agama…ko tu dh penuh sgt ker ilmu agama???? wei belah r…ckp lebey r… buat lom tetntu lg…. hakk tuuiiii!!!

          0
          0
        • megatron says:

          wiwi dan izam org yg sma nk tipu x pandai…hak3 aku xpenah pun kutuk sms tu,kan dh sah ko dgn lusia tu xskolah…cmni la ko dua tu dh byk kutuk org kt sini…dh pg betobat sblm telambat…mcm2 kluar benda xelok aku tgk komen kau berdua…..kau duk kutuk aku,pahala aku dpt tau….tq….

          0
          0
        • pengadil says:

          Adoiii….kantoi….komen…pastu komen lain support komen sendiri….klakar…klakar….

          0
          0
        • megatron says:

          haha…lusia dgn izam org yg sama klu tgk komen diorg slalu je ada bwh sama lain…..cuma dia pakai emel lain…kui3

          0
          0
        • rocco says:

          org bg nasihat ko marah..melenting..aku x ckp aku perfect..tp jgnlah smpi org tegur psl hukum Allah ko nk marah..pandanglah pada nasihat, jgn pndg pade org yg bg nasihat..klu nasihat dier betul, arah kebaikan, ape slhnye kite terime..

          skg ko bgtau kt cni, ko mrh sbb ape?sbb ape ko nk suh org g mampus?sbb megatron tegur sblm kawen da pegang2?SIAPA punye arahan sbnrnye yg x bg sentuh klu bukan muhrim?

          pk dlu lah sblm komen..aku nasihat ni utk diri aku jgk..

          0
          0
        • rocco says:

          wiwi ngan izam org yg sme..nk menipu x pandai..tgk simbol ko pun org bleh tau lah..hahaha budak2 sungguh..

          0
          0
        • lusia says:

          wei megatron!!! ko baik sgt ke?? baru jap td memfitnah… kre tu bgus la!! hahaha
          (buat la diri ko tu mcm bgus!)

          rocco: ak bkn marah sgt pun..cume rase xsuke bile ade org yg xbole tgok kebhagiaan org lain.. klw mmg si sms tu xlayak jd angkasawan tu g la ngadu kt tempat yg betol..bkn kutuk2 blkng.. mcm tu bgus ke??? huh org yg cerdik ilmu disini… hukum hakam agama ak xnk buat main2.. so ak cume nk ckp mmg betol “HARAM” bersentuhan klw bukan muhrim..,tp secare jujurnye btol ke ko xpenah touch org yg bkn muhrim ko huh si rocco, seumur hidop ko???!!! klw betol r ko xpenah buat, yess u r good person!

          0
          0
        • megatron says:

          org bersalah mmg la cmni….lantak kau la lusia,dr komen ko pun aku dh tau kau tu still young…..kebudak budakan…so buat la kerja ko mgutuk org kt sini….ohohooo

          0
          0
        • izam says:

          skarang die da muhrim dowh ..pe cer???!da pada mgutok org…

          0
          0
        • izam says:

          terserlah kebodohan ko ni eh megaton..ko igt ak macam ko..nak gne id lain tok back up dri sndri..dasar!

          0
          0
        • izam says:

          eh megateron mak bapak jng main2 sape yg kurang hajar ni!!!ko yg kurg ajar ke ak.bongok’s ahaks!!!anak sape la ni..

          0
          0
        • rocco says:

          ye lusia..mmg aku x baik pun..aku pun pnah sentuh bkn muhrim..aku x kate pun aku baik..sbb tu aku ckp aku bg nasihat ni bkn utk korg je..utk diri aku sendiri jgk..
          aku bkn nk pangkah ko, tp nk tegur..wlpn aku x baik, tp jgnlah smpi menghina hukum Allah..

          sbb tu aku cakap, pandang pada nasihat, jgn pandang pada orgnye..komen, komen jgk..tp batasnye kne dijage..ok?

          wiwi&izam: ko sendiri yg kantoikan diri ko org yg sme..pastu nk tunjuk org lain plak..haha

          0
          0
        • lusia says:

          rocco: ak xmghina rukun ALLAH.. tp ko tgok org sekeliling… ape yg ak nmpk skunk org yg betudung ni kebaykakn nye( not for all) bertudung bukan menunaikn tggung jawab sbgai muslim tp lebih kpde trenly… dan yg paling sedey org mcm nie setan bertopengkn manusia.. brape ramai yg bertudung cume nk menutup kn kesalan mereke.. betudung semate2 mate nk tutup bekas love bite… nk cover perut yg buncit sbb ade isi… org apekah mcm tu???? lebih elok org yg xbetudung..skurang kurangnye kite dah tau kejahatan die.. dh nmpk dose die… dr yg berpura pura bgus sdangkan die la syaitan bertopeng kan manusia.. mcm megatron!! ckp lebih blom tetntu die tu mcm mn….

          0
          0
        • izam says:

          ade kisah.if u want ask founder.go la….jng tunjuk kebodohan tu sgt…

          0
          0
        • izam says:

          rocco klau ko nak tunjuk baik n tunjuk pandai bkan kat sni tempat nye k!!!ko pnh sentuh org yg bkan muhrum.adakah org tu jd husband or wife ko,,,skg die org da kawin.please ar jng nak tunjuk alim2 kucing,,,bkan ko yg patut nak menilai org..biar ar die ni bkan urusan ko!!ko tngok je la pic die,,kalu x minat x payah tngok..ko minat gak nak tngok pic sms & wife die ni pe hal???

          0
          0
        • rocco says:

          izam..ko ni aku ckp bodo kang marah..bile plak aku menilai org?ko tunjuk sket ayat aku yg ko ckp menilai org tu? aku just bg peringatan klu nk komen kne ada batas..jgn smpi hina Hukum..ader aku ckp aku alim?ader aku ckp org jahat?bodoh?

          aku tgk pic dier kawen sbb aku nk tgklah..aku x ckp aku x ske dier?ader aku tulis aku x ske dier?

          ko ni mmg layak aku ckp BODOH..ko ckp IQ org 0..tp ko sendiri IQ da negative brape..ayat2 ko melambangkan kebodohan ko..hahaha

          0
          0
      • izam says:

        ho3 ko tu x mgutuk la…wow org macam ko ni memg x sedar dri…macam baik la konon..

        0
        0
        • megatron says:

          oii izam….dh terbukti tu bkn aku je yg ckp….haha back up komen sdiri….klakar la budak2 kt sini….hilang la jgk tension aku kt opis nih…..lalalalaaa

          0
          0
        • lusia says:

          laaa… org tua nie kt opis upenye… ingt dh pencen dok umh… jage cucu cicit!… coooowwwwyyy!!!

          wei izam…tenqiu2 my fren……

          0
          0
        • izam says:

          oii megatron bongok”s ko ni macam bangla la kerja hari ahad..kah3…ak punsame gak,hlg tension aku mlayan megatron bongok’s ni!!!!!kui3

          0
          0
        • izam says:

          wcome my dear lousia….ya kite bganding bahu…nyah kan org tua kutuk ni kakakaka

          0
          0
        • lusia says:

          yaa i stuju!!!! hapus kn die!!!! marang krapu kepunder marang skeper punye org tua!!

          0
          0
        • megatron says:

          nti mak bapak ko dah tua nti jgn plk ko humbam diorg kt umh org2 tua……tgk gaya korang ni mcm &^$%%….ntah la…mencarut xtentu psl,mgutuk org….kurang ajaran kot……

          0
          0
        • megatron says:

          haaaa…kantoi izam dgn lusia org yg sama…..hak3….xcaya?tanya founder…..ahaks

          0
          0
        • lusia says:

          hahaha tnye la jgn xtnye!! nk tau gak sape izam di blik perjuangan ak nk hapus kn org tua ni…

          buat pe la ak nk cmpk mak bapak ak kt umh org2 tua.. nek ak cmpk ko je! lg bagus ak cmpk ko kt gaung.. org tua xbole dibuat contoh langsong ko ni…

          0
          0
        • megatron says:

          dah kantoi daa……uhuuuu

          0
          0
        • lusia says:

          poyo gak ko ni…kantoi pe plk… ko ni yg kantoi, buat2 tau tp sbnrnye O….

          0
          0
        • izam says:

          hahhah hapy nye ak tngok gelagat iq 0 ko ni.founder ko da dapat keputsan ke,,habaq mai kat aq,,ak nak tau gak ngeee

          0
          0
        • izam says:

          ROCCO;aYAt2 ko tu melambang kan pe lak ,melambang kan kebongok kan ko tau,,nak bceramah kat sni..ko igt ko sape?sape yg mghina hukum islam sengal!!!klau ko x ckup plajaran agame g jng nak mnyalak macam anjing!!x payah nak menasihat kan org klau sndri x btl.!

          0
          0
        • rocco says:

          aik..panas nampak?hahaha
          sapa yg ajar ko klu x ckup ilmu agama x bleh bg nasihat kt org?bapak ko ke?

          sedangkan Nabi SAW penah bersabda ‘sampaikan pesananKu walaupun 1 ayat’..

          ko nk ckp ape lak skg?klu bg nasihat dikire menyalak mcm anjing?
          kalau ape yg aku tegur tu adalah benar di sisi Islam dan arahan Allah, ko nk ckp aku menyalak mcm anjing??? jawap sket..

          0
          0
        • asumi assaki says:

          aduhhhh…..
          gadoh lakkkk…..
          asal lak gadoh3….

          feningg2…..

          0
          0
        • izam says:

          wat pe ak nak panas ,,ha3 lawak la ko ..klau ko nak nasihat kan org tngok dri ko dlu.klau ko baik sgt bole la ko nasihat kan org,,,dri blum tentu baik pastu nak guide org lain!macam ketam ar ko,lain kali suruh mak bapak ko sek kan ko agame cukup2 .nak bceramah bkan kat sni tampt nye,ade fam>jng nak gne kan agame tuk menunjuk kan ko macam bagus,

          0
          0
  2. Kasih says:

    sgt2 menarik dan byk lg gmbr2 drg di fb sn dan kb di facebook…

    0
    0
  3. ramainyer photographer ikot.hohoho

    0
    0
  4. buku ijau says:

    super cantik…so creative

    0
    0
  5. anabobo says:

    cntek :)
    err 1st ke ? <3

    0
    0
  6. RED says:

    cantik kat mana nih?

    0
    0
  7. Hanz says:

    kalau gi planetarum negara…boleh dikatakan wall kat situ penuh ngan cerita Dr Sheikh Muzaffar ni…

    0
    0
  8. mizzlynn says:

    mmg cantik and hensem ahh diaorg nih..jelesnya..bilallah aku nk kaya nih..hehe..tp tkpelah, aku tak kaya pun takpe..kdg2 bila kaya nih tk bahagia..asyik stress jer and suka nk buruk sangka dgn org coz tkt kena culik n bunuh..kaya kan, mst ade org dengki..kesederhanaan jugak best..

    0
    0
  9. anabobo says:

    la kat bkit broga je ke ?dekatnya.. :D

    0
    0
  10. BumbleBee says:

    cantek…

    p/s: cuma rasanya x perlu over sgt lah..takut later2 ape2 jadik…aduih.(nauzubillahiminzalik)

    0
    0
    • mawar bduri says:

      poyo la ko ni,,,mane de lbih!ko jelous lak,,,ramai g over pada ni tau..standard pic la ni..adus…@@@

      0
      0
  11. mimie says:

    rsenye dr halina lg cntik klo mekap simple je mcm dlm WHI hari tu

    0
    0
  12. Azrina Mohamed says:

    Patut la tempat dia macam familiar je…Broga Hills rupanya…

    0
    0
  13. scorpioncat says:

    cantek sungguh gegambar nyer.. super duper cantek…kelasss…..moga diorang ni kekal hingga akhir hayat…

    0
    0
  14. nanananana says:

    dah sah2 kat broga….bgos la krew2 + bakal psgn pgntin nie..sggup naik bukit broga smata2 nak amik mcm kayangan…pnat gila nak naik bukit broga nie…blom lg naik tok wan..huhuhu..apa2 credits for the photographer and the team…

    0
    0
  15. littlemia says:

    teringat plak pic kawen dulu2..muka huuby aku mcm sms ni ler..encem lg ..hahahah

    0
    0
  16. gee says:

    baper ler kos utk buat ftgrafi cam ni…dah mcm nak wat shooting filem jer nampaknya..mak cik bedah kat kampung bantal ulu tembeling..jangan jeles ler tgk gambar2 ni…nak dapat air paip pun jenuh..apa lgi bermimpi nak berfoto ala diva..

    0
    0
  17. ermm nice place…mana ek lokasinyer?

    0
    0
  18. pingkypanthers says:

    semuga brkekalan hingga ke akhir hayat…

    0
    0
  19. ati areal2 says:

    hensem syial sms ni…dh bole2 jadi model iklan polo…

    0
    0
  20. Dauspozi says:

    Terbaik r… =)

    0
    0
  21. lain says:

    ensem mmg ensem tp xmenarik. naper la xajar angkasawan ni spy senyum yg lebih seswai utk photoshoot pra perkahwinan ni. tgk gambar mcm dah ketandusan idea, xder seni, xkreatif. tempat dah menarik dah. sikit punya ramai org tp hasil kerja yg membosankan sampaikan aku rasa nak ada di tempat kejadian utk bg arahan posing n prop…

    0
    0
    • shahs says:

      aku tgk ok je..cntk

      0
      0
    • cik.kesom says:

      ala ko ni ramai yg komen nice pic,,,klau suruh ko pose lagi ar x tau macam mane,,,cakap je pandai…

      0
      0
      • lusia says:

        lain: ah ko tu apesal??? ckp la ko jeles nk pic mcm ni gak xpe xde modal… cube ko pozing ckit ak nk tgok?? nth2 lg mcm kayu!!!

        0
        0
        • anak sedara wah says:

          hahaha kesian korang, gambar camni saper nk jeles. jakun aaa korang ni. gambar ni mmg lain dr gambar perkahwinan lain tp mmg xmenarik. hancccuuuuussss…. nk tunjuk kat anak cucu pun bosan. lain dr lain xsemestinya cantik. cubaan yg gagal… sian3 kpd ke-2-2 pengantin. jadikan pengajaran spy gambar kawin xjadi cam poster iklan dunhill… hahaha

          0
          0
  22. aries_april says:

    CNTIK..KAT MN YA TMPT NI

    0
    0
  23. YUN says:

    harap berkekalan hendaknye

    0
    0
  24. KotakKatik says:

    Datuk Dr SMS memang hensem hensem gileerrrrrr lah … hahahah …. drharlina tu mcm muke tiz zaqyah la plak … bukan takat jadi model polo jer si SMS nie … model underwear nie confirm laku …. hahahahhaha terbaaaaaaeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    0
    0
  25. jemapoh says:

    gambar 1st SmS naik bukit pakai jaket adidas kale ijau.TERSERLAH KEBOROIAN SmS..haha

    0
    0
  26. ye ke niii.. says:

    x cun la bini dieee..cam bese2 jeee

    0
    0
  27. Miss pocO says:

    smg bahagia hendaknya hingga ke akhir hayat…amin…

    0
    0
  28. winter says:

    akhir nya kahwin jgk angkasawan kita ye, apa2 pun tahniah diucapkan semoga kekal ke akhir hayat…..amin……

    0
    0
  29. kite says:

    eh,ni mcm kt broga hill je..

    bile tgk2 blk ade buaian sume..mcm gmbo yg b4 this..tp ada edit bagai…da ala2 kt angkasa lepas pn ade yg b4 this..bile edit trus xperasan ktne..hehe

    0
    0
  30. velasrizal says:

    baju dia hijau tu mcm baju aku la..

    Lirik Lagu KRU – Kita Bersaudara (OST Magika)

    0
    0
  31. XCANTIK says:

    APESAL AKU TGK MCM XCANTIK JE GAMBA2 NI SUME..BIASE JE KOT..(TP PENGANTINNYE CANTIK LA)

    THEN, APE MOTIF WAT GAMBA PRA KAWIN NI..XPAHAM BETOL

    0
    0
  32. Opz! says:

    wuuiiiihhhhhhhhh………………org kayalah katakan.pe je semue bleh jadi.siap ade gambar pra perkhawinan lagi tuuu………tak sabar nak tunggu majlis perkhawinan mereka……….khikhikhi…..

    0
    0
  33. sayelar says:

    mengikut dari fb KB, kos utk sekeping foto+manipulation ni dlm RM1k satu keping..di khabarkan bahawa akan ada lebih kurang 10 keping gambar2 yang ber temakan angkasa nanti..korang bayangkan lahh…hehe

    0
    0
  34. indahnya perkahwinan..

    0
    0
  35. […] Panas, (LAGI GAMBAR)Pra Perkahwinan Angkasawan Negara Dan Dr. Halina Submitted by selebriti on October 8, 2010 […]

    0
    0
  36. leqa says:

    tak sngka kn dowang berkhawin jgak … smoga kekal ke anak cucu … :)

    0
    0
  37. weeda says:

    OMG! gle ensem. hah

    0
    0
  38. syasya says:

    sebelum kawin semuanya indah belaka….

    0
    0
  39. botak says:

    pokok pangkalnya aku dapat invitation nikah and majlis malam sekali……..kelas kan mak?

    0
    0
  40. eyna says:

    Suka tgk couple ni, sweet jer……..x sbr nak tgk gmbr wedding sunday ni

    0
    0
  41. anti poyo says:

    jgn la over sgt…BTUL KE DIA NI DITAKRIFKAN SBG ANGKASAWAN?????????? klu setakat pegi angkasa wat kajian tentang GASING wat apa? meluat giler kat dia ni.

    0
    0
    • neil_48 says:

      ko jeles kan? igt sng nk dpt g sane..xkesahla wat kajian je pon..npe ko nk pesoalkan plak..huhu..

      0
      0
      • lusia says:

        ssh2 ko jela g angkasawan tu..buat uji kaji macam2…senag! blik share dgn org malysia…tunjuk kn pd negara! jgn ckp kosong je…

        0
        0
        • lie says:

          maksud nya itu ialah kalau pergi sejauh itu dan menggunakan duit kerajaan yang begitu bayak perlulah membuat sesuatu yang berbaloi dan membawa pulang banyak mesej kepada rakyat melalui pelbagai cara untuk membayar semula wang rakyat.

          0
          0
        • lusia says:

          klw nk dicite wang rakyat yg dibazir kn xterhitung… bkn takat angkasawan jew.. abis org kenamaan gune kete mewah2 tu kebykkn nye wit dr mane???cube gtau..

          0
          0
    • Nibong Tebol says:

      aku pun selalu musykil kenapa org2 ni mengatakan dia angkasawan, sedangkan dia adalah participant atau pelancong ke angkasa..dibayar oleh kerajaan..tak semudah tu nk jadi angkasawan..tak suka la..poyo habesss…!

      0
      0
      • izam says:

        eley nibong ni…ko cakap la ko jelous bab x tepilih….ksian2 sungguh menepal hasad dengki ko…

        0
        0
      • lusia says:

        ape kate ko je la “nibong tebal” g angkasa!! byk ckp plk… blik gtau ape yg ade kt sane! bageeeroooo!!!

        0
        0
        • chix says:

          aku setuju dgn anti poyo & nibong tebal….angkasawan YANG SEBENARNYE, macam kebanyakkan org2 Russia atau org NASA tu, yg duduk kat space berthn2 tuh…..buat research, cari & create theory, buat macam2 ujikaji pasal angkasa etc…baru diorg dpt tauliah bergelar angkasawan….kalau SPACE TOURIST cam SMS ni, tu, bukannye astronaut….aku tau la, sebab aku duduk kat Moscow, negara yg cenderung ke bab2 aeronautics nih….

          “An astronaut or cosmonaut is a person trained by a human spaceflight program to command, pilot, or serve as a crew member of a spacecraft. While generally reserved for professional space travelers, the term is sometimes applied to anyone who travels into space, including scientists, politicians, journalists, and tourists”

          0
          0
        • chix says:

          lg satu, dia ni dah kena trained dgn Human Spaceflight Program ke, at least utk bg command or bwk spaceship?

          0
          0
        • Bom aTOM says:

          Betul tu..billionaire lain yg nak melancong kat angkasa tu kena bayar.
          Dia…ditaja…Bukannya dengki, tapi, sepatutnya balas budi rakyat M’sia yg hantar dia. Ni tidak…bagi “talk” kenakan bayaran beribu2.

          0
          0
        • anak sedara wah says:

          angkasawan ker pelancong angkasa?

          0
          0
  42. katak kodok says:

    Cantik giler gbr pra perkahwinan diaorang ni…. harap2 jodoh mrk berkekalan hingga ke akhir hayat… Tapi kan Dr. SMS ni memang pandai pose. Dulu kan dia terlibat dgn modelling 4 tahun… No wonderlah posing cantik betul…
    Bakal isteri dia ni, Dr. Halina pun cantik… Lembut je wajah dia. Memang padan dgn status doktor dia.
    Congratulation to both of them…

    0
    0
  43. nana says:

    kate la pape pon.. yg pasti aku suke dia.. ensem gile.. tp aku redha andainye dia bukan milikku.. huhuhuhu.. semog bahagia dunia akhirat.. nt ble dpt ank, saye cop dulu! hahahaha

    0
    0
  44. iced says:

    ISH BYK YG DENGKI LA..CUBE KOME ADE DUIT MESTI NAK BUAT GAK CMNI..X MAMPU CKP BYK JE..OK JE TGOK PIC NI SESUAI DGN STATUS DR.SMS NI..I LIKE ALL THIS PIC TAU..

    0
    0
  45. didi says:

    fotografi hancus….
    cap ayam…………..

    0
    0
  46. lestary says:

    sweet couple…harap kekal sehingga ke akhir hayat…msg2 sbk pun jgn lpe hal fmily tau..

    0
    0
  47. luvrina_livina says:

    mcm kat broga hill je situ mmg cntek… tapi nak naik pnt gila hehehe

    0
    0
  48. jeslina says:

    siapa saja jadi pilihan angkasawan negara kita itu adalah pilihan yg terbaik bg dirinya,sebagai manusia biasa kita hanya mampu doakan kebahagiaan mereka dan berharap ia berkekalan ke akhir hayat ,janganlah kita rosakkan hubungan seseorang dgn gosif yang tak berfaedah,sy doakan agar datuk sheikh muszaffar bhagia d samping isteri tercinta dan ramai anak..amin

    0
    0
  49. Nur Amina says:

    tahniah.

    0
    0
  50. wah says:

    ini bukan gambar kahwin tp poster iklan, lagi byk pemandangan dr tuan badan, skang tgk pun dah bosan nanti tua2 lg bosan. hahaha. ni mesti team biasa buat poster utk iklan bukannya fotografi perkahwinan… xnampak romantis pun tp cam nak promote area tu plak…

    0
    0
  51. tahniah buat mereka…..

    0
    0
  52. […] (LAGI GAMBAR)Pra Perkahwinan Angkasawan Negara Dan Dr. Halina … 8 Okt 2010 … 142 Responses to “(LAGI GAMBAR)Pra Perkahwinan Angkasawan Negara Dan Dr. ….. pokok pangkalnya aku dapat invitation nikah and majlis malam … […]

    0
    0
  53. Val Tonne says:

    Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  54. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  55. porno izle says:

    I was very pleased to find this site. This is an intelligent and well written article, you must have put a fair amount of research into writing this. Thank you

    0
    0
  56. I’m constantly searching for beneficial information on this matter. It may be difficult to locate occasionally. With thanks!. I will check back again on your internet site from time to time for more information.

    0
    0
  57. Really uncovered your site over the internet but it’s some sort of failure that you’re not positioned higher since this is a superb release. To alter i selected to save yuor web blog to be able to my best Really simply syndication readership and Most definitely i’ll make an attempt to mention a man or woman available as one for the articles since you actually deserv far more site visitors whenever ad articles of this premium.

    0
    0
  58. Your blog is so informative … keep up the good work!!!!

    0
    0
  59. you could have a great blog right here! would you prefer to make some invite posts on my blog?

    0
    0
  60. cd67 says:

    I actually have just study the info provided within this place. I would like say We’re so engraved using the quality of content. It provides me a lots of wisdom to my information. I d been have no idea this before during my universal. Knowledge for this. My name is looking forward for additional updates. Continue the nice function.

    0
    0
  61. Isiah Wauson says:

    This really answered my personal issue, many thanks!

    0
    0
  62. For anyone who is hunting for a choice to enhance your page position in search engines like yahoo within a small span of time, choosing website commenting services could be the right alternative to suit your needs. Other than the higher ranking, these companies may also allow you to to generate anchor text of backlinks on your web-site.

    0
    0
  63. Throughout this great pattern of things you secure an A+ for hard work. Exactly where you actually lost me personally was first on all the particulars. As people say, the devil is in the details… And that couldn’t be more correct at this point. Having said that, allow me tell you what did deliver the results. The article (parts of it) is highly convincing and this is possibly why I am making the effort to comment. I do not really make it a regular habit of doing that. Second, while I can easily notice the jumps in logic you make, I am not certain of just how you appear to connect the points that produce your final result. For the moment I will, no doubt subscribe to your point however wish in the future you connect the facts better.

    0
    0
  64. #1 Webdesign Team inside the U.S.A

    0
    0
  65. my partner and i found your site on reddit as well as thought i would come in and have a appear. interesting idea you’ve however could have a couple of other people y you are interested. they may help or even might not however its really worth a go.

    0
    0
  66. Janice Fusca says:

    Brother, book-marked your web site, Its extremely used in me

    0
    0
  67. Hey very nice blog!!! Man .. Beautiful .. Incredible .. My goal is to bookmark your site and go ahead and take feeds also great article thanks Hi. I needed to thank you for that fantastic information you’ve got posted on your own site. I’ll definitelycome returning to take a look yet again and also have subscribedto your Rss. Possess a fantastic day.

    0
    0