Written by AbangNara | July 19th, 2011

gambar sanding mizz nina noh hujan

Lambat benar rasanya nak tunggu gambar daripada photographer official perkahwinan Noh Hujan dan Mizz Nina. Sambil-sambil menunggu jom sama-sama kita layan beberapa keping kekacakan dan kecantikan pasangan mempelai daripada kamera seorang tetamu yang hadir.

Lagi gambar sekitar majlis persandingan Mizz Nina dan Noh Hujan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar sanding mizz nina noh hujan

gambar sanding mizz nina noh hujan

gambar sanding mizz nina noh hujan

gambar sanding mizz nina noh hujan

gambar sanding mizz nina noh hujan

gambar sanding mizz nina noh hujan

gambar sanding mizz nina noh hujan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to (LAGI GAMBAR)Persandingan Mizz Nina Dan Noh Hujan

  1. gee says:

    Untungnya Noh dan Nina..mcm perkahwinan diraja..

    0

    0
  2. kaki_g0ssip says:

    bagusla misz nina ni. baju kawin dy sumer sopan2. x mcm ade setengah artis, asik la nk ikut pesen artis barat kawin… sejuk je mata tgk misz nina yg sopan. tp noh ttp giler2 + cute !

    0

    0
  3. gyulee gyuri says:

    tahniah mizz nina sebab baju pengantin agak sopan dalam semua majlis…kita pun tau dulu mizz nina agak seksi jugak..tapi dia pandai gak pk nak pakai baju sopan pada majlis kawen dia..tak macam rebecca tu…nak seksi aje..tak nampak bahu tak sah…konon taknak hipokrit la tu…

    0

    0
    • sailormoon says:

      xpela laki dia suke bini dia seksi nak tunjuk2 kt org dia dapat yg mantap la konon..
      kan bagus mcm mizz nina ni pandai jaga adab sbgai isteri org……….
      tahniah noh berjaya menjadi suami yg baik dan dpt membimbing isteri…..

      0

      0
  4. mixgirl says:

    suka tgk bj kawen diaorg…masih mgekalkan tradisi n sopan skali….i like!!!!

    0

    0
  5. mamagomo says:

    wow seblm kahwin seksi…now dh jadi isteri org..dh tak seksi sgt..alhamdulillah..di harap adela sikit2 perubahan nanti..

    0

    0
  6. katak itam says:

    sopannn…kalau macam ni berpakaian..takde la segan-silu nak bergambar atau ke sana ke mari. kan kan? semoga noh dan nina berbahagia. amiiinn :)

    0

    0
    • nida says:

      tp nmpk tak ngam plak material kain miz nina dipadankan dgn songket noh. kalu dedua pakai songket mesti betambah2 cun.

      0

      0
  7. aku xsuka propa says:

    a ah..miz nina ni kalu sopan cenggini terus kan lagi afdal..aku rasek nti xdela org nk cakap sngt..lagik rmai yg minat nti…

    apepon..tahniah sebab respect majlis indah camnih…and arap xseksi terus!gojes!

    0

    0
  8. Amier says:

    Wah..Noh Hujan, baru-baru kahwin ni diibaratkan hujan setiap malam walau hujan tak turun setitik.
    Keris tu sisip baik-baik di pinggang, jangan mengamuk sudahlah.

    0

    0
  9. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu nye miz ninaaaaaa noh pn hensem dua2 hidong mancong minah jambu sukaaaaaaaaa selamat berbahagia n semoga dapat anak kembar lah yeeeeeeeeee..

    0

    0
    • cek kem says:

      pehal ko nye komen, walopon puji2 gitu, still ramai DISLIKE eh… rase nye diorang xsuke ko kot. so, ko duk senyap2 sudah. pg belajar elok2 ok minah~!.toink3x

      0

      0
      • kaki_g0ssip says:

        fyi, kt nara ni sumer x suke minah jambu ni. dia mcm bgs ! haha. komen baik pn org dislike !

        0

        0
        • lyly says:

          minah jambu ni sebenarnya budak2 lg..umur baru 12/13.. aku rasa dia ni si zaza leha yg slalu buat kacau kat fb abby..ayat2 tulisan tu 100% serupa je

          0

          0
  10. kiko says:

    sopannya baju mizz nina..
    klau artis len,da berkemban,x pon baju gaun jarang..
    mesti ikut ckp noh yg x nk die pkai seksi lps kawen…
    =)

    0

    0
  11. what the? says:

    setujulah dengan semua komen, memang sopan, tapi cantik sangat!

    ps: contoh terbaik.

    0

    0
  12. tipah says:

    mizz nina sgt la gojes!!!

    0

    0
  13. tipah says:

    untung si noh dpt mizz nina tuh!!!!ank billionaire tp ttp humble….suker sgt tgk mizz nina…ersgtlah gojes!!!

    0

    0
  14. like it says:

    ni sanding kat eastwood valley miri, swk..suke sgt tengok mizz nina n noh ni..cute couple..

    0

    0
  15. huha says:

    ct pon mase kawen dulu pakai baju sopan jugak…lagi sopan dr mizz nina kot aku rase…haha

    0

    0
  16. Azim Norazmi says:

    Agak rendang jugak Mizz Nina ni, lagi rendang dr Noh Hujan rupanya….

    0

    0
  17. zuan says:

    memang diorng dua ni sama cantik dan sama padan :)

    0

    0
  18. aku says:

    nk tgk pic or vdeo pre-wedding, ada x???

    0

    0
  19. Pakar Zakar says:

    Memang comel la dua orang pengantin ni…

    0

    0
  20. amy/johor says:

    suka tengok mizz nina, pakaian sopan dan warna suci..2 sejoli merpati moga berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin

    0

    0
  21. luvlavender says:

    lau de duit..sume leh jadi..best tgk die kawin.simple but nice.tp simple2 pun kne pkai dt gak. ~ yg sedang mengumpul dt nk kawin..huu

    0

    0
  22. f says:

    bodohnyer punyer entry… noh kurang ajar. xde adab..

    0

    0
    • kotla says:

      Engkau pa yang tak pakai deodorant sampai ketiak bau busuk patutlah Noh cakap kau busuk :P

      0

      0
  23. makan cili says:

    rasanya aku tau tmpt nie…eastwood valley,miri…simple je dorg punya wedding…but nice

    0

    0
  24. gula_melaka says:

    mizz nina cantik sangat.

    0

    0
  25. Spice says:

    MIZZ NINA PUN DH JANJI
    X NAK PAKAI SEKSI SELEPAS KAHWIN
    TAHNIAH CANTIK

    0

    0
  26. mcyan says:

    lawa baju mizz nina. nak 1 mcm tu gak time kawin nt!

    0

    0
  27. juice says:

    cam simple je majlis diorg..lagi grand majlis farah af…mizz nina cantik dan sopan..agak terperanjat …biasa tgk dia seksi jek…

    0

    0
  28. adie says:

    bagus ek. simple n sopan. teringat pernikahan dan persandingan ummi aida di kota suci mekah dan kemudian persandingannya di malaysia.hehehe. tersurat dan terrrrrrrrrrrrsirat

    0

    0
  29. wootwoot~ says:

    bukti yg baju x jarang2 n x dedah2 pon still boleh nampak cantik dan eksklusif! i likeee~

    0

    0
  30. meeradriana says:

    betul ckp korg..
    mostly baju kahwin ms nina ni agak sopan berbanding artis lain..
    even dia ni sexy kat luar but atleast dia tahu beza bila nk pakai sexy..
    ms nina masih respect adat resam org melayu..
    artis ppuan yg lain pls amik cth..
    memey nanti nk kahwin jgn bangga sgt dgn 7.2juta tu yer..
    cth ms nina..
    anak org kaya tuh..but very humble..

    0

    0
  31. dinda_zara says:

    serius cantik mizz nina..mmg recommended la kalau nk buat gambar wedding amek the league..sy pernah tgk hasil kerja dieorg..mmg superb..

    0

    0
  32. ku nornabiha says:

    cute lha nohhh

    0

    0
  33. Lamb Of God says:

    Lawa la nohhh,…
    Happy Owes,..
    ‘Kembali Ke Miri’ iboh lupak,…..
    hehehhe

    0

    0