Written by AbangNara | August 3rd, 2009

diana amir

Bak kata salah seorang pengkomen tetap kami(Zaza), memang ada gambar Diana Amir pergi menonton perlawanan Manchester United bersama dengan lelaki yang sama di dalam artikel yang kami kongsi semalam. Jadi adakah betul mamat nie pakwe @ bf @ kekasih hati Diana Amir? Yang nie hanya Diana Amir jerlah yang tahu. Kita tunggu kot-kot Diana ada baca BeautifulNara nie dan buat penjelasan tentang hal nie.

Lagi gambar Diana Amir dan pakwenya (gosip jer) dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana amir

diana amir

diana amir

diana amir

260 responses to (LAGI GAMBAR)Diana Amir Bersama Pakwe?

  1. kira-kira says:

    menyampah btol aku bdak nie…..
    ader jer gosip sal dye…
    hehe

  2. alola says:

    mata merah

    • Lady-Not-Gaga says:

      Gua rasa mata die kena syndrom “Baju merah” cz sumer2 kat situ pakai baju merah.. So, ngan mata2 dia skalik jadik penyokong merah FC, haha… Boy dia nih ader gaya2 Boy C Aduh Saleha lah, huhu… :-p

  3. kira-kira says:

    aku pes ker…??heheh

  4. kira-kira says:

    npe mata pakwe dye kaler merah….?
    da cam mat bangla aku tgok

    • EclipsE says:

      hahahaha…

    • Lady-Not-Gaga says:

      Bangla2 pon.. Yang tuh gak yg dier kejar… Lov is Blind! Really Blind till make people blind to recognise. Wat can we say.. Maybe theres sumtin interesting about him that shes crazy about, haha… I tink, Bangla mixed Indian kot.. huhu… ;-p

      • aura says:

        cam ank mami pown ad gak..

        • Lady-Not-Gaga says:

          Maybe lo… Memang tren gak wat.. Artis bangga lau dapat kawen mixed. X kisah la mixed ngan hape pon.. Till 1 time, da kawen, umah tangga Xsampai taon2, da saperate.. Dah ilang sumer mix dorg, haha…

          –> Cam ayat Julia Zigler lam 1 temubual kat WHI yg buat mmber2 aku bengang… ” Muka Pan-Asian” macam kitorang Xsesuai bawak watak org kampong” Ish3… Prasan lawa lah tuh, kan?? kan??

        • yana yana says:

          Tak toi kata2 julia tu, tgk Christine Hermosa atau gambaq2 filipina atau etc dari asia, sumanya yang pan-asia tapi dorang tak kisah bwak watak kampung n jln crita menarik , sampai boleh pi jauh lagi drama dorang. mcm pisang goreng!
          gambaq melayu–tak besh! huhu

        • aries_april says:

          mnt sngt kat dia…
          dlu time sklh…
          hri2x lyn citer flpin ja pas blik sklh….

  5. miss suka+suki says:

    kira2 ak pn tgk cm mat bangla jugak . ahahhaa .

  6. alola says:

    npe mata laki 2 merah,mata aku yg slh tegok ke pc aku yg problm

  7. tOmEii says:

    dh tgk gmbr nie…mata die mrh cz pakai contk lens mrh…MU ktakn so sume kna merh…xgitu?????

  8. EclipsE says:

    aku nak tnye korang la…
    diana amir ney cntik ker??
    klu /10…korang bg bp??
    hehehe…dat mean aku xtau nak komen ape la ney…huhuhu…

  9. Pemerhati Bebas says:

    i give her 1 1/2… coz she cant beat azizah mahzan….

  10. Jaa says:

    biase je diana ni..ni makeup je lebih..dh jd artis 2 jge la cket imej 2…ni byk plak muncul gmbr kontroverc cmni….tp jgn jd cam memey n norman sudey…

  11. Jaa says:

    azizah mhzan???hakhak..itu sorg lg artis yg xsedar diri..dh tue2 pun pkai seksi2…

  12. aries_april says:

    eh…mta pakwe dia mrah la…
    nk jdi modl iklan hotlink ker?
    “awak nmpak merah la….”
    (kta diana amira pada pakwe dia)
    :-)

  13. asparagus says:

    aku x kenal pun sape diana amir…..

    diana rafar kenal la…….

  14. pinkypanthers says:

    hahahah aku x minat pun dia ni…

  15. jojio says:

    Biasa la dunia artis……

    • tOmEii says:

      btui3x..artis kn kalu xde kontrovrc cmner nk naik…xglam ler…dh msk sgt dgn prgai arts skrg ni kalu x kawin,cerai,kalu xcerai beromen,kalu xberomen,beranak…kuikuikui…
      ape aq tlis nie btui ker?????…huhuhu

      • EclipsE says:

        huik?ko biar btl??
        18 sx ney…
        aku bdk2 lg ney…
        masya allah…
        nauzubillah…
        ya allah…

        • aries_april says:

          aries dlm prut g ni…
          lg xleh bca
          :-)
          mlu la….

        • Lady-Not-Gaga says:

          Eclipse, ko mmg budak2 yang updated la.. Bagus2.. Kecik2 da pandai bergossip2 sal artis!! Kah3…. Betol wat apa Tomeii cakap tuh.. Ni mmg dunia artis.. Xyah nk heran… Ader lagik yg lbh terok pd tuh.. p budak2 Xboleh tau!! ;-p

          –> Aku baru masok 18thn 1 hari, so Xper lo.. Hihi…

        • tOmEii says:

          aduhai ye ker lpe plak nk tlis 18sx td…xpela korg dh terbc pn sok jwb cm2 dlm kerts periksa ye adik2…kuikuikui….

        • EclipsE says:

          aku minum susu enfagrow…
          dat y grow dgn jayanya…hahaha…

        • Lady-Not-Gaga says:

          Aku pulak minom susu “Gain-Weight” kah3… P Xder la gain weight pon.. Tuh yg Xpuas ati, aku tuka susu “Anmum”. Sajer try tgk jadik aper pulak.. Aku nk cepat jadik org besar, tuh minom anmum… Minom enfagrow tok budak2 cam Eclipse jek, kah3….

        • aries_april says:

          aries mnm ssu mak ja…
          dt xda dlu….

  16. jojio says:

    Bagi aku la, kalu aku nak beli kuih ker kek ker, aku nak yg ditutup, takut lalat,semut tak pun orang nanti angkat letak 2/3 kali pas tu tak beli pun…..naya….

  17. Lady-Not-Gaga says:

    Dak ppuan nih bukan ker further study arituh?? Tu yg dia stop blakon cerita Impian ilyana yg shampoo sunsilk tuh.. p nih da muncoi balik n nak menggegarkan TV, huhu.. Agaknyerlah… Die blaja ape a?? Anyone knows??

    • aries_april says:

      study per xtau la…

      tpi dia study kat USM…
      aries prnh jmpa dia brpa kali…
      mmber yg study sama ngan dia kata, mnah ni gila sexy kat kampus….
      xtau spon lngsg….
      xfkir orng dok nengok dia….

      • Lady-Not-Gaga says:

        O yeah?? Ingatkan dia cont Overseas..
        Dia bangga lah tu Aries bila ramai org tgk dia, tuh abes sumer nak tayang.. Org X pandang lak lau X sexy, hihi… Aku pon blaja kat U gak, p U ktorg X boleh sexy mei… walaupon bukan UIA, hihi… Kira, USM nih Xstreet gal la eh…

        –> Blh dpt high point kot lau kai sexy2.. hihi.. Agaknyer la… ;-p

        • sara says:

          eleyh,dlu memule msok usm btdung litup…smpai nk dkt akhir2 sem br togel tyg ape yg bleh..diana nie culture shck ye rkn2…sbb dr kecik dlu die bpk die suh die pkai tdg….bt mlu bpk die tu lec amir hashim kassim….huhuhu

        • aries_april says:

          mmg..
          skrng mkn sexy dia….
          smapi xmlu kat senior usm pn…

  18. aries_april says:

    jln pa pla jojio….?
    ngak fhm la..

  19. tamazula says:

    lerrr…kalau betul pun pak we dia….ok la tuuu….
    tak yah la kita nak nyampah2 tengok….kalau rasa tak mau tengok nak muntah…tok sah tengok….make it simple…jangan merumitkan keadaan…..dia artis….nama pun artis….glamour tu kan biasa….mana2 pun org kenal…buat baik pun kata….buat jahat apatah lagi kan….biarkan jer….dia manusia biasa jer…..ada perasaan gak….

    • EclipsE says:

      yela tamazula…
      ape2 aje lah yea…
      agaknya klu aku jd artis pon aku nak gila glamer gak…
      mcm mak hayam gebus…hahahaha…

      • aries_april says:

        eclipse….
        jngn la…
        nnt ++ dosa kita ong kat sni…
        ckup2x la ngutuk dia orng…..

      • tOmEii says:

        huhu btui sgt2 ckp eclipse 2,kalu aq pn kalu aq jd arts aq nk jd gler glam sgt aq pkai seksi2,minum pe y ptt,pas2 beromen sne cni…cz dh nme artis wlau bt baek pn org ktuk jgk so dh alang2 tu baek bt menda jht jerkk cz bak kata tamaazula biar jek so kte2 org bese nie xleh la nk ktuk2 artis nie…xgitu tamazula…spe skong aq????????

        • EclipsE says:

          huh tomeii…ayat ko ney kan…
          bt aku nak baca 2x….hahahaha…
          aku klu jd artis nak join kump nasyid jer…
          solehah…auratul prlu djage…huhuhu…

    • kira-kira says:

      tp c azwan H1N1 tu da trlbih perasaan…
      da jd tekanan perasaan lak………

  20. EclipsE says:

    weh korang sume ney xde keje ker ha?
    mcm mn la produktiviti negara nak bkembang…
    aku mintak dr dlu …ade benda wajib aku nak bt…
    nti jmpe lg..

    • kira-kira says:

      ok.bye……..
      hbs 2 aku mkn sorang2 ler nie…..??
      hehe

    • Lady-Not-Gaga says:

      Saper kater Xder kj?? Nih kejer gak wat… Kejer menaip!! Hihi.. Mau pantas mnaip lau slalu wat kejer nih.. Ala, ilex ar Eclipse… Nih masa release tension wat… Boss pon tarak, aku pon “dangdut” lah.. P Xleh la nk challange dangdut Inul, haha… ;-p

  21. aries_april says:

    ok lah…
    aries pn nk out jab….
    ada ka mak cik srng tu gna toilet x cuci elok2x…

    mnmbah kn keja aries ja…
    ok lah…
    p dlu ya?
    nnti kna ptng gaji lak…
    :-)

    • kira-kira says:

      xper…bos ckp ujung bulan dpn dpt bonus raya.
      hehe

      • aries_april says:

        byk la bnus rya..
        mmpi la klau dpt….
        ujung thun pn kata x da untng….

        • Lady-Not-Gaga says:

          Ok lah tu.. At least dia bg lagik gaji kat Aries even Aries kuat “Mengular” kat sinih without his knowledge, hihi… Kata kat Boss… Lau X bagi saya mengular, kasi UP itu bonus!! Hihi… ;-p

        • aries_april says:

          mn leh cam gitu…
          hahahaha

  22. ninikebayan says:

    siapa dia ni aku tak kenal..hehe…tak cantik pon..biase jer..kalau 10 nenek beri markah 4 jer..hehe..kalau BF dia tu nenek beri 1.5 jer..ngeh ngeh!! gurau jer tau..jn mare..

  23. BAMBAM says:

    saper dier nie.. asek kuar dalam blog.. berlakon satu citer jer… tu pown tak best langsung.. aku tgk impian tu sebab ade nik… nik ala2 boyish yag kalakor.. dari tgk pompuan nie.. tak minat langsung… wekkk..

  24. jed hijau says:

    kah..kah..KAH..

    nampaknya dia masih setia ngan pakwe sorang ni….

  25. EclipsE says:

    i’m coming…
    bz ker ari ney kak jed?
    dh lm xnmpk kak jed skrg…

  26. aura says:

    aku bg 1 mrkah je cukup..besa2 je si diana 2..

  27. kira-kira says:

    oo bini tokeyy…
    hehe
    xprlu kira,,da mmg bsr jwtn dye…….

  28. aries_april says:

    eclipse…
    M tu tak kat dlm poket la…
    mn g….
    spare tyre

  29. pening says:

    Hahaha…merahnye mate dia..cam drakula la plak..

  30. kira-kira says:

    heheh.kantoi

  31. Seeds says:

    tak lawo pung…

  32. Akak Leen says:

    zaza ooo zaza….mana ko zaza…. nara dh up kan nama ko kt story nih…hehehe…
    uishh…takut la tgk mata bf dia merah…huhuhu….

  33. puteriaquarius81 says:

    yuhuuu

  34. kira-kira says:

    da boring aku nengok gosip sal minah negro ngan mat bangla nie……..

  35. puteriaquarius81 says:

    lakonan dia nih xder la best mana pun.. bila bercakap kepala dok tergeleng2 skali ngn bdn2… tp emmm ok gak la

  36. iman says:

    merahnyer mate pakwe dier….mcm ntah hape2…

  37. leezchumel says:

    mymph dgr si diana ni lau bckp lm citew impian….

    pelat….pas2 cm cover
    xnatural lgsyng
    meluat aq

  38. eric says:

    macam mamat bangla je dia ni.wakakaka

  39. yana yana says:

    gambaq yang last tu couple kat blakang diana ni sape?? cam nak snap gambaq sesama plak hahah lawak

  40. refelsia says:

    sape dia ni pelakon ke penyanyi ke tiba tiba masuk frame………..cian yek muka dia gosip kat sini je…. majalah2 terkemuka aku tak pena tengok pulak muka dia………nak kata pelakon tak pena tengok kat tv, kalau ada pun aku tak perasan kot….. sebab tak ada identiti yang boleh aku kenal, nak kata penyanyi nama dia aku tak pena dengar kat radio………..kalau nak jadi artis carilah identiti yang boleh orang kenali…..tak payahlah kuar gosip setakat tengok bola ngan bf statement macam adik-adik bercinta………

  41. lily adriana says:

    they were good friends… bengonglah korg ni… nak bergambar x boleh.. kang x nak gambar ckp sombong pulak

    • maria says:

      ko lg bodoh..ko kn kwan rapat minah ni,xkn ko xtahu yg besfren ko ni mmg suka wat kontroversi dgn pix2 yg ntah ape2..dah la berlakon hampeh,wat menyemak muka kt tv je..suara pun cm org cacat..nk back up kwan konon,ko pun sama je dgn minah ni..aku tahu ramai giler org xminat dgn minah ni,mmg dasar budak kg terkene culture shock!!!

  42. godo says:

    rasanya bukan dia sengaja nak pelat. tapi gigi dia tu buatkan dia pelat. mungkin dia kene pakai braces biar boleh cakap dengan lebih lancar. tapi, tak salah pun kalau tak betulkan gigi dia. tak salah kalau pelat :)

  43. asshole with dumbass..really like them

  44. […] Gambar Diana Amir dan jejaka bermata merah menonton Manchester United […]

  45. azli_anti_red_devil says:

    aku suka la awek kat dalam iklan sunsilk dgn diana amir tu…..pakai baju pink tu…..aku tak suka diana amir..

  46. maria says:

    aku lg la tersangat xsuke kt minah ni..

  47. kiamat suda dekat says:

    lah…
    pakwe die ultraman upanye..
    hahah

  48. gentwo says:

    pi lntak die ler nk wt per pon.bkn artis hollywood pon,klu dia leh pkai ferrari f430 ker respect ler jgk ni entah bru top iklan syampo jer gaya cm scarlett johansons