Written by AbangNara | October 25th, 2010

gambar kahwin aqasha baizura

Ingat lagi tak entri kami yang bertajuk gambar majlis perkahwinan Aqasha dan Noor Baizura? Masa tue kami hanya ada 2 keping gambar untuk dikongsi dengan anda. Tapi baru-baru ini kami ada menerima lagi 12 keping gambar majlis perkahwinan mereka untuk dikongsikan di sini. Kami suka dengan “style” photographer JanggutTouch yang agak retro sedikit semasa mengambil gambar-gambar Aqasha dan Noor Baizura ini.

Lagi gambar sekitar majlis perkahwinan Aqasha dan Noor Baizura dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

49 responses to (LAGI GAMBAR)Majlis Perkahwinan Aqasha Dan Baizura

  1. budi says:

    cantik jgk…

    0
    0
  2. biasa je muka bini dia..

    0
    0
  3. Gegeh says:

    hehe jangguttouch my schoolmate dlu

    0
    0
  4. nice dia punya gambar
    tapi spoil lah ada adlin..
    bucuk x besh…

    0
    0
  5. Gosipgurl_fea says:

    OMG sungguh lawa mereka berdua ni… nice pic to. tahniah ye.. tak sangke aqasha sekacak ni :P:P

    0
    0
  6. ann says:

    x nk tgk muka pengantin tp tgk shoot gmbr ni…SUPERB!!!

    0
    0
  7. Faisya says:

    semoga berbahagia dan perkahwinan yang dibina mereka kekal hingga ke akhir hayat…pic cantik…kene terjah ni website tu tengok hasil yg lain pulak

    0
    0
  8. izam says:

    cantik gak >sesuaiiii

    0
    0
  9. KakLong says:

    Konsep gmbar dia mcm ala2 80an laa..nice

    0
    0
  10. dolah says:

    kt cni tk gossip psal rosmah kaa.. kt luar daa heboh..smoga pintu hidayah terbuka utknya.. amin

    0
    0
  11. RiRi says:

    g je kt FB…taip nama rosmah..kompem ley tgok fesyen show tu..huhu…

    **tp mmg x ptt fesyen tu dikata kn fesyen islamik…jauh beza..huhu…

    0
    0
  12. non says:

    cam gbr dolu2..photographer kreatif!

    0
    0
  13. nana says:

    nasib baik tak buat mulut herot lg. haha

    0
    0
  14. violet says:

    sesuai sepadan..
    smoga jodoh berpnjngan ke akhir nyawa

    0
    0
  15. Piston Pecah says:

    owh…sepadan sangat…sesuai

    0
    0
  16. kakchubby says:

    mmg cantik & sama padan 2 suami isteri ni. pic kawen dorang pun cute….retro style gitu. semoga kekal bahagia hingga hujung nyawa kepada aqasha & baizura :)

    0
    0
  17. emilda says:

    simple je dowang kann???comel jek…tak tunjuk harta sgt…

    0
    0
  18. rosmah mansor ke ????

    0
    0
  19. mia says:

    cantik..sopan je dari segi pemakaian.tahniah…

    0
    0
  20. Ryta says:

    Apasal lak tetibo ajo ado muko si Adlin tu?
    Spoil habih…. :-(
    Anyway, Aqasha ngan Baizura…sama cantik sama padan…semoga berkekalan hingga ke akhir hayat hendaknya…. :-)

    0
    0
  21. tikus munduk kiutmiut says:

    sesuai sgt…smga berkekalan selamanya..

    0
    0
  22. iamwhoiam says:

    congatres… cntk bju tu, warna diraja…huhu.. pengantin sepadan, smg kekal ke ak cucu…

    0
    0
  23. myramyra says:

    encem giller aqasha neh…

    0
    0
  24. sweet giler……gambar kat kereta tu cute sgt!

    0
    0
  25. emalin says:

    sape wife dia tuh?mcm pernah tgk je

    0
    0
  26. ganas says:

    aaaaaaaaaaaaaaa frustnye aku aqasha da kawen huhu teringat dulu aku kejar die kt sungei wang sbb nk amek gmbr, follow die naik escalator bagai haha aqasha cool gile x sombong lsung. then last year salu nmpk die kat burger king section 13 tp aku malu nak tegur then aku bg msg kat fb, die reply n dgn modest nye soh tegur if nampak die. bertuah la baizura ni =)

    semoga kekal ke akhir hayat n moge Allah merahmati perkahwinan mereka amin

    0
    0
  27. Thanks for one more fantastic website. Exactly where else could I get this type of information composed in this kind of an incite full way? I’ve been seeking for these types of information

    0
    0
  28. Hey! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same topics? Thanks a ton!

    0
    0
  29. kompozytowe says:

    very good publish, i definitely love this web site, carry on it

    0
    0
  30. Ja, die Antwort fast solchen, wie auch bei mir.

    0
    0