Written by AbangNara | October 25th, 2010

gambar kahwin aqasha baizura

Ingat lagi tak entri kami yang bertajuk gambar majlis perkahwinan Aqasha dan Noor Baizura? Masa tue kami hanya ada 2 keping gambar untuk dikongsi dengan anda. Tapi baru-baru ini kami ada menerima lagi 12 keping gambar majlis perkahwinan mereka untuk dikongsikan di sini. Kami suka dengan “style” photographer JanggutTouch yang agak retro sedikit semasa mengambil gambar-gambar Aqasha dan Noor Baizura ini.

Lagi gambar sekitar majlis perkahwinan Aqasha dan Noor Baizura dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

gambar kahwin aqasha baizura

49 responses to (LAGI GAMBAR)Majlis Perkahwinan Aqasha Dan Baizura

  1. budi says:

    cantik jgk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. biasa je muka bini dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Gegeh says:

    hehe jangguttouch my schoolmate dlu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. nice dia punya gambar
    tapi spoil lah ada adlin..
    bucuk x besh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Gosipgurl_fea says:

    OMG sungguh lawa mereka berdua ni… nice pic to. tahniah ye.. tak sangke aqasha sekacak ni :P:P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ann says:

    x nk tgk muka pengantin tp tgk shoot gmbr ni…SUPERB!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Faisya says:

    semoga berbahagia dan perkahwinan yang dibina mereka kekal hingga ke akhir hayat…pic cantik…kene terjah ni website tu tengok hasil yg lain pulak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. izam says:

    cantik gak >sesuaiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. KakLong says:

    Konsep gmbar dia mcm ala2 80an laa..nice

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. dolah says:

    kt cni tk gossip psal rosmah kaa.. kt luar daa heboh..smoga pintu hidayah terbuka utknya.. amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. RiRi says:

    g je kt FB…taip nama rosmah..kompem ley tgok fesyen show tu..huhu…

    **tp mmg x ptt fesyen tu dikata kn fesyen islamik…jauh beza..huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. non says:

    cam gbr dolu2..photographer kreatif!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • RiRi says:

      ye la cam gmbr dolu2 je…tp nk wat cmner…pic dh terlepas kt internet..gasak le…huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. nana says:

    nasib baik tak buat mulut herot lg. haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. violet says:

    sesuai sepadan..
    smoga jodoh berpnjngan ke akhir nyawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Piston Pecah says:

    owh…sepadan sangat…sesuai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. kakchubby says:

    mmg cantik & sama padan 2 suami isteri ni. pic kawen dorang pun cute….retro style gitu. semoga kekal bahagia hingga hujung nyawa kepada aqasha & baizura :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. emilda says:

    simple je dowang kann???comel jek…tak tunjuk harta sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. rosmah mansor ke ????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. mia says:

    cantik..sopan je dari segi pemakaian.tahniah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Ryta says:

    Apasal lak tetibo ajo ado muko si Adlin tu?
    Spoil habih…. :-(
    Anyway, Aqasha ngan Baizura…sama cantik sama padan…semoga berkekalan hingga ke akhir hayat hendaknya…. :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. tikus munduk kiutmiut says:

    sesuai sgt…smga berkekalan selamanya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. iamwhoiam says:

    congatres… cntk bju tu, warna diraja…huhu.. pengantin sepadan, smg kekal ke ak cucu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. myramyra says:

    encem giller aqasha neh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. sweet giler……gambar kat kereta tu cute sgt!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. emalin says:

    sape wife dia tuh?mcm pernah tgk je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ganas says:

    aaaaaaaaaaaaaaa frustnye aku aqasha da kawen huhu teringat dulu aku kejar die kt sungei wang sbb nk amek gmbr, follow die naik escalator bagai haha aqasha cool gile x sombong lsung. then last year salu nmpk die kat burger king section 13 tp aku malu nak tegur then aku bg msg kat fb, die reply n dgn modest nye soh tegur if nampak die. bertuah la baizura ni =)

    semoga kekal ke akhir hayat n moge Allah merahmati perkahwinan mereka amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Thanks for one more fantastic website. Exactly where else could I get this type of information composed in this kind of an incite full way? I’ve been seeking for these types of information

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Hey! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same topics? Thanks a ton!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. kompozytowe says:

    very good publish, i definitely love this web site, carry on it

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Ja, die Antwort fast solchen, wie auch bei mir.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0