Written by AbangNara | April 16th, 2009

liyana jasmay abpbh 2008

Banyak rupanya gambar-gambar artis kita semasa di malam ABPBH 2008. Selepas 2 3 hari malam tersebut berakhir, barulah gambar-gambar pakaian artis kita di red carpet ABPBH 2008 dan post party berkeliaran di Internet.

Ada pembaca blog ini mahu kami carikan gambar Liyana Jasmay dan Scha Al-Yahya. Gambar Liyana Jasmay berjaya dijumpai tapi sayangnya gambar Scha tak ada pulak. Mungkinkah Scha tak datang malam tue?

Layan lagi 15 keping gambar-gambar sekitar malam ABPBH 2008 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

abpbh2008

abpbh2008

abpbh2008

abpbh2008

abpbh2008

abpbh2008

abpbh2008

abpbh2008

abpbh2008

abpbh2008

abpbh2008

abpbh2008

abpbh2008

abpbh2008

81 responses to Lagi Gambar-Gambar Di ABPBH 2008

  1. eclipse says:

    ermmm…

    0
    0
  2. eclipse says:

    mn pg sume org ney…

    0
    0
  3. eclipse says:

    liyana jasmay cute lorr….

    0
    0
  4. eclipse says:

    nora danish superb!

    0
    0
  5. eclipse says:

    wpun x suke fasha sendat…tp i like her hair style!

    0
    0
  6. eclipse says:

    berisi btl linda jasmine..pdhal br je pregnant…huhu…

    0
    0
  7. Penari Poco2 says:

    linda jasmin cam puntianak.

    ade lg muka si zahida rafik yang seksi seksa tu…

    0
    0
  8. garfield_82 says:

    nora danish lawa..fasha sandha??sapa nak vote??angkat keyboard

    0
    0
  9. pim says:

    linda jasmin..da kawin serabai semacam aje..

    0
    0
  10. pim says:

    kacak jugak si mawi berambut pjg ni…

    0
    0
  11. xie says:

    dia dtg la nara…
    ehm..nk gmbr scha…………………………………….

    0
    0
  12. Bunga says:

    .: Bedak si fasha sendat 2 bape kati laa dia pakai..ke dia make up sendiri jer…rambut 2 mmg x sesuai lnsg ngan muka dia..nora danishhh maintain cute…I likeeeeeeeeeee…:.

    0
    0
  13. mantikulaz says:

    secantik2 rupa siti masa gi anugerah tu,skeping gambar dia pun takde jugak ke?
    huhu…

    0
    0
  14. insan kerdil says:

    huhu aku rasa artis yg cantik lisdawati ngan nora danish yg lain tue ntah la no komen, wat mawi ko da jadi mcm budak blurrrrrrrrr..heheh

    0
    0
  15. MooN_JoKeR says:

    Liyana 2 cute…

    nora danish jgn cakap ar.. cute sgt2..
    suka tgk penampilan Q haidar..

    0
    0
  16. flower says:

    aku sokong ko..semua cute2..
    tp agak2 seksi ler..

    0
    0
  17. julu says:

    mn pic elyana ek,xde pown.nara cri r pic elyana msti comel kan

    0
    0
  18. Who am i says:

    mmmm bleh la

    0
    0
  19. ari says:

    ezlynn
    cantik gler….

    0
    0
  20. usha_jer says:

    ngan linda onn tu saper?

    0
    0
  21. venin says:

    liyana chumel..

    0
    0
  22. singa ganaz says:

    scha balik awal… sakit perut kot..

    0
    0
  23. hambaAllah says:

    lawa la ekin…
    suka tengok muka dia…tenang jerrrr….

    0
    0
  24. lilies says:

    ske tgk nora n liyana chumey sgt..

    0
    0
  25. eton(bknnamasebenar) says:

    uih..
    lme aku xkomen kt cni..
    eton kembali!!hehe
    ngok idung zahida rafik..
    klaka kn..
    yg original lg cntik dr yg plastik!

    0
    0
  26. vanessa says:

    wane baju nora danish sama dgn fasha sandha
    he2

    0
    0
  27. GlamGucci says:

    Masa ni la nak glamer kan3

    0
    0
  28. me says:

    liyana jasmay nampak cute sesuai ngan umur dier..tp lisa surihani nampak tak kena sgt baju die 2..kelakar..hahaha…ezlyn pn same nmpk sarat gile..inilah yg dipanggil “mangsa fesyen”..

    0
    0
  29. rozy says:

    oh diorang pakai baju penaja kot..
    so terpaksalah terima..
    kalau ikut taste sendiri mesti tak teruk sangat..
    apepun irma cute..mana misha omar?tak ada ke?

    0
    0
  30. rozy says:

    ehh..kenapa takde komen ni?

    0
    0
  31. ain says:

    smua cntik2 tpi tu la seksi dan seksa belaka

    0
    0
  32. eragon says:

    x kesahle owg nak ckp ape tntg fasha sandha….yg pntg aku mnt dia coz lawa,sweet,and manje….tpi aku sokong korang tntg pakaian dia terlalu sexy…but i like her very much….

    0
    0
  33. soMethinGInSiDe says:

    comel gle liyana…bdk skola aku ni….de member aku pggil gengster itik….hahaha

    0
    0
  34. Legalsounds says:

    A thoughtful insight and ideas I will use on my blog. You’ve obviously spent some time on this. Thank you!

    0
    0
  35. My lecturer was speaking about this idea just final week. I ought to get back again to operating on my engineering management assignment rather than studying blogs – I despise homework assignments but I really like the net LOL

    0
    0
  36. There is apparently a bundle to identify about this. I think you made various good points in features also.

    0
    0