Written by AbangNara | October 19th, 2009

Kata BangNara gila kat Scha Alyahya. So, kalau post utk gambar Umie Aida boleh sampai tahap (LAGI LAGI LAGI), so ini dia gambar Scha dengan tahap (LAGI). sila nantikan hingga ke tahap (LAGI LAGI LAGI GILA).

comelnya Scha cenyum macam ni….sapa cair tgk senyuman Scha angkat tangaannn~~!

_______________________________________________________________

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

65 responses to (Lagi) Gambar comel Scha Al Yahya

  1. violet says:

    kaki leh x angkt??
    huhuhu

    0
    0
  2. julya215 says:

    sweetttttttttt sgtttttttttttttttttttttttttt….tp jgn la sumbunk……

    0
    0
    • blackberry says:

      die nie taklah lawa sangat… sorry, ek..

      0
      0
      • MEME says:

        betol 2…aku menyampah sgt la baca BN ni. tak ada artis lain nak puji. Pa yg si Scha 2 dah buat kat BN. EEEEEEEEE…..geli aku tengok muka pompuan huduh ni. Nenek aku sejuta kali lbh cantik….

        0
        0
        • meowmeow says:

          yang ko anti sgt gan die pehal..
          die ade wat salah gan ko ke..
          busuk betul ati..kalo x suke x yah la nak kutuk2..

          0
          0
      • lala says:

        abeh ko tue lawa sgt ke..
        suke2 ati jek kate org x lawa..
        sengal..

        0
        0
        • blackberry says:

          mmg dia tak de wat salah pe pun.. yg ktorg nak komen ni pasal BN cam dah takde artis ompuan lain nak kena JUNJUNG!!!! yg meow2 dng si lala lak gi melalak, nape?? terase kerrrrr…. aik!! kan BN ni tempat kite mengkomen secara berhemah..??? SENGAL TOL LAH KORANG NIHHHHHHHH…. WAKAKAAHHHHHH

          0
          0
        • zuinita says:

          betol3x…apala meow2 & lala ni… Tak FAHAM ke blog ni untuk komen??? Ska ati orang la nak komen positif ke negatif!!!! Kalau tak faham lg tengok kamus… Tak pon, rujuk BN sendiri, tanya pa motif blog ni. Kami bukannya sj nak tayangkan tulisan hanya untuk bertanya khabar 1 sama len semata2 nak kan hadiah. Piiiiiiirrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaahhhh… Awk 2 yg sengal!!!!!!

          0
          0
  3. pinkypanthers says:

    aku sk dia gak…
    tp sore dia mak ai cam jantan…

    0
    0
  4. pinkypanthers says:

    ngantuk arrrrrrr……………………….
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    0
    0
  5. insuraya says:

    hai smu

    0
    0
  6. blackberry says:

    nara ni klau bab artis lain cepat jer kluar gambar ketiak basah… cam aritu si jehan miskin, si dato’ ct dan baru2 ni si rosyam nor.. tp bila bab si scha ni, siap tayang dalam iklan tv awan dania aritu, takde pun nara kecoh2… senyap jer… tak fairlah camni… sengallllllll

    0
    0
  7. Rifa'i says:

    Hellloooooo eberi body
    Jom layan cendolllllll.
    Kalau dapat Scha ni…..!!!!!

    0
    0
  8. ammey says:

    nape x ltak ‘muah 2 abg nara’……..
    heheheh..

    0
    0
  9. abangnara says:

    ish. banyak betul spekulasi. hehe
    ala sekali sekala bagi la can ka abang nara nak puji artis feveret.hehe. leh la kan? ke takleh?

    0
    0
    • Anonymous says:

      huh…
      blh aja..
      huhu…

      tp ada yg x suka..
      wawa

      0
      0
      • blackberry says:

        salah tu idok leeee… tapi boleh dikatakan hari2 BN ni dok puji scha ni… kena adil lah kat artis2 ompuan lain.. kat msia ni ramai lagi artis ompuan yg boleh mendpt pengkitirafan mcm BN bagi kat scha nih….

        0
        0
  10. kecHik says:

    scha nie comel sgt…
    lg2 tang idung tue….
    tp plik nape dye ley putus dgn fahrin kn…

    0
    0
  11. Padawan says:

    dia putus sebab ketiak dia basah masa dalam awan dania
    geli tgk muka dia lepas tgk ketiak hangit tu
    uwekk
    mcm terhidu je bau hangit ketiak scha ni patot a kena dump

    0
    0
    • mek joyah says:

      amboi sedapnya mengata…biasa la tu kan ketiak basah bila berpeluh….

      0
      0
    • awan says:

      bengong betul. ko apsal nak anti sgt gan die. sedap2 je ko nak kutuk die mcm la ko tue lawa sgt. mcm la ko tue perfect sgt..mcm la ketiak ko x penah basah. nie r contoh2 org yang busuk ati, x sedar diri, perasan diri tue bgs sgt. bengong tul.. kepada bang nara terusla menyokong scha, jgn berhenti walau sesaat..die baru nak naik skang, jgn jatuhkan reputasi die.

      0
      0
  12. normal je says:

    dia mmg lawa… tp nape pki skirt…
    x ske la scha pki skirt ats lutut..
    nmpk cekci…

    0
    0
  13. cinta qaseh says:

    suka sgt kat scha…
    x yah make up tebal pun cantik!!!

    0
    0
  14. meowmeow says:

    peh..siot ar sape2 yang kutuk die..biar r ketiak die nak basah ke ape..mcm ar korg pny ketiak tue x penah basah..kecoh btul r..bajet bgs jek..
    human made mistakes..normal r.. kepada BEUTIFULNARA teruslah menyokong SCHA.. she’s d best..

    0
    0
  15. ummi says:

    ummi pun minat kat scha..
    ummi suka sgt tgk scha couple dgn fahrin tau! Tapi tak jodoh lak diorg ni….frust ummi!

    0
    0
  16. lanToK LeW says:

    amboi abg nara…bukan main lagi ek….minat bebenor lew tu ngn kak scha nie…ehemm2…awekz x mare kew???? kak scha ni cun gak lepas 10 kali saye nengok…hehehehehhe…jgn mare ek abg nara…..bese laa…memasing kan ade artis peberetnye yg tersendiri…abg nara de x citer pasal artis korea…emmm…pe namanye ek…..song hey kyo n lee da hae…saye minat gak diorang nie…hhuhuhu….but sory ye kalo salah eja name tu…cam pelik pon ade ejaan saye tu…..

    0
    0
  17. nippon says:

    lek laa korang, kecantikan tu kan subjektif. mybe Scha tu cantik pada mata sesetengah org..mybe pada org lain nenek dia sendiri lagi cantik…

    tak kesah aaa

    jgn aa kutuk taste org lain plak.

    bab ketiak basah pon kecoh, yg kecoh2 ni korang takde liang peluh kat ketiak ke? weh boleh sakit tuu kalau takde liang peluh..nak keluarkan toksik dlm badan

    rilek…gosip berhemah…..aku rasa BeautifulNara ni utk hilangkan tensen bukannya tambahkan tensen bila baca …………

    0
    0
  18. yula says:

    aku mnat beyonce gak
    power n seksi
    huhuhu…..

    0
    0
  19. KETIAK BASAH.... says:

    BUKAN NAK SOKONG SAPA2, EK… MUNGKIN APE YANG BLACK, MEME DAN LAIN KOMEN ADE KEBENARANNYA.. CAM ISU KETIAK BASAH, BN NI PUN SATU… KALAU ARTIS LAIN CEPAT JE BAGI KOMEN ADIDAS LAH, APE LAH… TP BILA BAB SCHA NI BLEH SENYAP GITU JER… TU YG BUAT PENGKOMEN2 KURANG BERPUAS HATI…
    LAGI SATU, BLACK NI PUN KENA INGAT, NOBODY PERFECT IN THIS WORLD….
    KOMEN SECARA BERHEMAH… 1MALAYSIA, BEB!!!

    0
    0
  20. Rin says:

    btul btul btul..
    lama kelamaan nara ni dh a bit fishy lar..
    dia x boleh la nk angkat sape2 ikut selera dia…
    dh nama nya pon laman web msti lah ramai pbaca mcm2 citarasa..
    ada yg minat ada yg x minat.. last2 pbaca byk lari sbb x stuju dgn taste n otak pnulis ni..
    tahpape kan?

    0
    0
  21. ewah.ewah bang Nara…ada niat nak pasang dua la tu..

    0
    0
  22. komen selagi boleh komen..hahaha

    0
    0
  23. rahsia says:

    MALAS NAK BAGI KOMEN PASAL YANG NI… KALO BN minat sakat kat minah ni cakap jer… setiap minggu cter pasal minah ni…… dia xler secantik Maya Pontianak, xler sehebat KAK ZIANA, xsepopuler Dato’ CT, xsebagus lakonan ERRA, suara x merdu mcm DEja MOss, jadi untuk BN buat cter orang lain ler kecian kat minah ni… asyik muka dia jer

    0
    0
  24. hothotheat says:

    tah le..
    npe la die nh asyk jd prhtian kt Bn..
    tade la cun sgt idung kmbang, ketiak basah..
    lakonan awan dania 2 mcm ta sesuai la ngn die..
    gnti le owg lain..
    wan sharmila ke..best gile die blakon tari tirana 2..
    wakakakaka…
    bkan na jtuhkn scha..tp lakonan die mmg tkde kualiti..
    mcm ak blakon je..

    0
    0
  25. abc+ says:

    Cantik …tapi next time pakailah yang sopan sikit…terlalu pendek..kurang manis sebagai seorang gadis Islam.

    0
    0
  26. blackberry says:

    hehe…8 least ade gak org sokong aku..
    Bang Nara..,
    Black bukannya anti sangat kat scha ni.. jauh sekali untuk berdengki.. Cuma kurang berpuas hati bila BN terlalu dan terlampau memuji scha ni seolah2 dia ni too perfect dan yang paling black kesalkan, nape bila keluar iklan awan dania dlm tv, terang2 scha ni tunjukkan ketiak basah dia, BN tak ‘sound’ pun walau sebesar kuman..? (takkan BN ‘terlepas pandang’ ataupun sajer je x nak mengaibkan, al-maklumlah…scha ni artis kesayangan BN..)
    Naper artis2 lain sejak 2 menjak ni (klau x silap, 2-3 bulan lepas) cam Jehan, Rosyam, Dato’ CT… nampak je ‘bulan mengambang’ tu, terus BN kluarkan komen dan kata mcm2..???? Mereka tu pun artis kesayangan ktorg jgk…..
    Artis lain pun manusia gak, sayapun manusia gak, scha tu pun manusia gak…. msg2 ada kelemahan dan kekurangan. Tapi biarlah komen dan penilaian tu dibuat secara adil…..
    Saya bagi komen nipun bukan nak menipu diri sendiri, saya minat gak kat scha ni, cuma bila BN terlebih2, rasa ketidakpuasan hati tu datang..
    Akhir sekali, anggaplah komen saya ni teguran ikhlas dan seandainya saya dikecam lagi dengan pelbagai respons, yang dapat saya katakan adalah ………. TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA UNTUK ANDA SEMUA…..

    0
    0
  27. BAJET 2010... says:

    nonton malam sehati berdansa, scha nampak kaku!! 1st try… yg bestnya… lubang idong dia ni besar, ah… boleh masuk syiling 50sen, kah kah kah…. BN, jgn mare, arrrrr!!!!

    0
    0
  28. comey idong kembang says:

    adoi,menyesal!!tajuk x bleh blah!!
    wa pnya la ‘click’ nk tgk comel cmne..tgk2,bwek!trmuntah wa! geli bl wa tgk pmpuan tua dikatakan comel!bwek…

    tp apsl wa tgk pipi dia ni mkin ari dh mkin bulat..
    penangan kolegen ker..bahahahaa..

    lg 1,title ‘gmbr scha comel’ ni xsesuai laa BN..ni bkn comel namanya! ‘ni budget comel’! bahahaaha (gelak org kaya)

    0
    0
  29. leezchumel says:

    xsuke minah nie…idong cm serombong kapal

    0
    0
  30. Helmi says:

    Nak jadi isteri i tak?Love you…….

    0
    0
  31. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  32. Allegro.pl says:

    After I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a remark is added I get 4 emails with the same comment. Is there any method you can take away me from that service? Thanks!

    0
    0
  33. K-pop LOvers says:

    terimakasih artikelnya bagus sekali, jangan lupa berkunjung yah di blog saya, salam kenal dan salam blogger

    0
    0
  34. Hi there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Thanks!

    0
    0