Written by Bella | February 3rd, 2016

Masih lagi mengenai pasangan hangat Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin. Bakal berkahwin tidak lama lagi setiap cerita mengenai mereka sering menjadi perhatian ramai.

Baru-baru ini, ramai yang terpukau dengan foto-foto eksklusif pra perkahwinan pasangan ini yang mempunyai kelasnya tersendiri.

Kami tidak mahu cakap banyak.Jom lihat beberapa lagi foto memukau Sam dan Syatilla dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


117 responses to Lagi 5 Foto Eksklusif Pre Wedding Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin

  1. Anonymous says:

    hahahah org first

    0

    0
    • kalish says:

      Eksklusif ke hahahahahaha gambar last tu emmmm emmmm entah la hahahaha next

      0

      0
    • ahkak tak kuasa says:

      muka camni patut background kebun pisang ke, ladang sawit ke…ini geli pulak akak tengok…tak sesuai lah dik, akak rasa nak pitam je tengok. buat nyer muka cam salman khan ke…priyanka ke….huhhhhuuuu

      0

      0
    • Mozers says:

      Kan aku dah ckp.. Ikut style fahrin ahmad & ramona zamzam. Lek je kawin takyah photoshoot prewed pun.!
      Lagi org suka. Ni nmpak try so hard sgt. Lagi pun syatilla bertudung, tak sesuai tgkap gmbar camtu before kawin.
      Tgk time wedding fahrin & ramona, gmba kawin jadi exclusive! Ni org tak ase pape dah..

      0

      0
    • Anonymous says:

      nampak murah ..low class..tak perlu pun buat bende no.. tak perlu nak over

      0

      0
    • Opah says:

      Mcm guna filter Instagram aje…

      0

      0
    • Kiah says:

      Desperate benar korang ni. Sudah…takde maknanya ekslusive. Mcm poster wayang Metrowealth dah jadi. Ok….sit down!!!

      0

      0
    • Unknown says:

      Ni ke pre wedding utk majlid kahwin 25 juta? Cam 25 ribu jekk.. Tgk gmbr cam amik kat studio jer.. xde ckass langsung! Knp ramai sgt beria nak taja wedding dua org nih??

      0

      0
      • Anonymous says:

        Bkn ke tajaan 20juta something harga brg kemas sahaja..aku ade tertengok kat buletin utama tv3 mase awal2 diorang umum kawin..

        0

        0
        • Anonymous says:

          xkisah le 20juta barang kemas ke baju ke tp balance 5juta tu rasanya dah lebih dari cukup nak buat lebih dari ni..masalahnya angle and body contact diorang yang fail..

          0

          0
    • mypapit says:

      macam baju per-love Cik Ta pon iya jugak.

      0

      0
  2. Ada saya kisah? says:

    Oh yke? Okay. Next!

    0

    0
  3. aku says:

    selendang terbang tu mcm dlm dilwale

    0

    0
  4. MissK says:

    apelah erti bertudung kalau tang dada tu nk didedah2kan… hurmmmmmm

    0

    0
  5. botol kaca says:

    mesti gigih pergi kat mana2 photographer pastu suh buat cecantik, konon nak upkan laa yg kata nya 25juta tewww. btw, gambar still tak cantik. lagi2 part dorang angkat tgn tu. mcm apa je..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    merah, putih, langit senja..errr sebab aku dah tengok gambar anzalna dulu so nak tanya korang tiru anzalna ke???tapi kelas lagi anzalna naik kapal terbang

    **katakan tidak pada cetak rompak

    0

    0
  7. Ashu says:

    Nampak fake je gmbr nih. Terlamoau edit nye
    And nak kahwin buatla pic sweet sikit, ni mcm pembunuh upahan je muka

    0

    0
    • cikkilata says:

      buruk betul gmbr diorg ni… gmbr edit smpai nmpk mcm background tampal je… sudah la ekspresi muka ke laut… posing dan postur badan pun keras n kaku… gambar ketiga and keempat tu acah2 bollywood yg x siap… x menarik langsung… lg menarik and ekslusif gmbr pre wedding anzalna, zahiril adzim, sheikh muzaffar….

      0

      0
  8. kuku cagu says:

    aku sorg je ke yg rasa gmbr nie edit…nampak x real kot gmbr… mcm green screen…fake gitu

    0

    0
  9. Anonymous says:

    macam ada yang tak kena je..hmmmm

    0

    0
  10. jj says:

    Cari2 jugak mne cantik nye gambar dorg ni..tppp..masalah nya x jumpa2 plak tang mne ssuai utk dsebut cantik…hmmmmmm….

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Apahal la garang beno muka nak kawin. Hahaha..

    0

    0
  12. Si cantik says:

    Mcm advert baju je krik krik

    0

    0
  13. macam tiru gambaq anzalna ja says:

    macam tiru gambaq anzalna ja

    0

    0
  14. kaklongkeypohchiiii says:

    janam janam sgt dengan kain terbang2… lepas kena komen gambar pre-wed sebelum ni nampak murah.. terus buat gambar baru… kikikiki

    0

    0
  15. miss ungu violet says:

    nak tanya. perempuan ni memang tak reti senyum ke?

    0

    0
  16. MAK JEMAH says:

    CANTIK YEEEEE…. NICE PIC

    0

    0
  17. geli geli says:

    kat mana yang lawanya.. biasa2 je aku tengok..

    0

    0
  18. SENAH BERDURI says:

    entah apa2 ntah..angkat tangan bagai.hahaha
    Gambar kahwin Paling Poyo pernah aku tgk. krik.. krik..

    0

    0
  19. kutu says:

    tak rase mcm nk kawen je diorang ni..mcm mood berlakon..
    tak rasa eksaited nk tgk diorang kawen..
    tp sangat eksaited nak tengok akim n stacy nikah jumaat ni.

    semoga berkekalan hingga ke akhir hayat buat semua yg nk nikah, dah nikah, dah lame nikah.

    0

    0
  20. Shhh says:

    Gambar pre wedding org biasa lgi cantik..mcm ni mcm ambik gambar kt studio pastu edit letak kt atas kapal..tk da class..

    0

    0
  21. One Ringgit None The Richer says:

    Dah mcm poster drama untuk slot Samarinda je ha. Takde feel kawin pun. Mesti fotografer cap ayam ni. Muka dedua pun takda emosi. Lighting teruk, editing pun amatur. Ntah la..byk dah tengok gambar pre wedding, tapi yg ni mcm Estranged dgn Fazura…”Hancur..hancur aku…”

    0

    0
  22. makcik tipah says:

    acah2 dilwale ke? gerua..

    0

    0
  23. milah says:

    warna baju dgn background mcm x sesuai je… mcm janggal je uhuh

    0

    0
  24. Anonymous says:

    kematian itu pasti

    0

    0
  25. Anonymous says:

    poyoosss ja

    0

    0
  26. hoho says:

    adoiii.. macam tuk photoshoot majalah jea aku tengok.. takder seri pengantin langsung lagi-lagi si syatilla.. senyumlah sikit.. mcm takder muka kebahagiaan jea.. depa ingat depa model ke apa..

    0

    0
  27. jojo says:

    perasan lawa…

    0

    0
  28. nima says:

    memang muka dia cam tu…reaksi org jaat…aaaaaa…

    0

    0
  29. ikhlas says:

    bape byk kali gambar pre wedding derr. ikhlas hati ckp, memang buruk. gambar edit nampak tak real. tampal je ke background tu?

    0

    0
  30. Mimi says:

    Macam tiru anzalna jek…
    Anzalna lg klasssss uuu….

    0

    0
  31. aihh says:

    wanita melayu kat luar sana…lain kali kalau boleh pilih la bra yang boleh buat push up atau bagi besar sikit… just saying..

    0

    0
  32. candiceVS says:

    awat cheap sangat pre wed photo shoot nya Sam oi???
    cheap sangat laaaa

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Cantik …tp nape muke bakal pengantin serious Jew? Huhu

    0

    0
  34. huhuhu says:

    haha tak paham kenapa ramai sgt benci dorg ni.. actly sbb apa? aku xtau niii..
    tapi bagi aku laki yg baik untuk pempuan yg baik. so kalau rasa sam ni ala2 je.. so sesuai la dengan syatilla kan? so xpyh la kondem kot.. hehe. kang sam dpt yg alim berpurdah, still kondem gak.. sama ada kondem sam poyo alim, or tuduh pempuan berpurdah tu x ikhlas.. haha. so biarlah depa.. dorang dh sekufu la tu.. soal pre wed, myb still under bajet dorg or mmg di sponsor katanya.. tp disebabkan dorg retis, so heboh la skit..ada je org biasa, buat pre wed biasa2, sbb mereka org biasa2.. so fair kot bg aku.. hope bahagia :)

    0

    0
  35. azrams says:

    Teruja lagi nak tunggu wedding Akim & Stacy jumaat nie daripada diorg berdua nie…

    0

    0
  36. tecit says:

    apehal sam? ingat dilwale? hahahaha geli

    0

    0
  37. kucing kiut says:

    yang ari tu bukan poto prewed ke?

    0

    0
  38. ungu says:

    lepas sorg buat acah2 diwale semua pun nak tiru.bosan plis.

    0

    0
  39. pengantin baru says:

    aku lbh suka sam kawen ngan tilla dr fazura

    0

    0
  40. WTF says:

    hazab sungguh editing pic prewed depa ni..kesian nyer..aku amik gambo dlm kebun getah pun lg cantik noq

    0

    0
  41. Anonymous says:

    1 word – trburuk!!!!

    0

    0
  42. mak kuntum says:

    aku dari dapat tahu si syatilla ni ngn sam..memang la aku x bekenan..dengar2 nnt mommy si sam duduk serumah ngn diorg..hmmm..baru2 semua ok..ko tunggu je la nnt..tapi make up si syatilla kali ni ok sikit dari make up yang dulu tu..apa nama mua dia tu..haaa..si sharhim khan..ntah apa2 dia nya make up masa tu

    0

    0
  43. pengkaji manusia says:

    so sweet. semoga berkekalan ke jannah. i mmg bkn fans dey all tp i pelik you all negative sgt ngape. nk bndimg dgn anzalna , romona dan fahrin? kemonnnn. ni majlis dia org. korang nnti buat la atas pokok ke, atas yacht ke atas apa pun. asyik nk bash org je.

    0

    0
  44. TABUAN says:

    AZALNA YG TAKDE SPONSOR BERJUTA2..
    LAGI STEADY AND LOW PROFILE
    PRE WEDDING SHOOT DIA LAGI KELAS DARI DUA EKOR NI…..

    SS & SM WEDDING OF THE YEAR PALING HANCUSSSSSSS!

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Gigih benar..tapi hasilnya…x seberapa. Enough la….

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Yang gambar sam angkat tgn tu dh knp?

    0

    0
  47. Eeee says:

    sudah, sudah…sudahhhhhhh. lawak la wei!!!

    0

    0
  48. Nina says:

    ler….ada lagi shoot. korang ni mmg xde kerja kan? apa nk buktikan aku pun x pasti. ingat org terpegun ke? buang masa sungguh.

    0

    0
  49. lulzz says:

    gambar last tu sam tgk ape hah?

    0

    0
  50. art says:

    macam kenal je background sky tu..selalu guna sky tu utk buat visual haha

    0

    0
  51. fazura says:

    Ewww gile je aku tengok gmbr first and last tuuuuu

    0

    0
  52. Anonymous says:

    alamak, gagal lagi laaaa. :)

    0

    0
  53. Anonymous says:

    tajaan 20 juta tu kerusi, meja, bunga plastik je ke?????…kualiti photoshoot mcm budak baru habis belajar aje.

    0

    0
  54. ampunilah aku,,Ya ALLAH says:

    ikutilah islam

    ….hidup tak menyesal

    0

    0
  55. Anonymous says:

    Dari celah mana datang sbnrnya pre pre wedding bagai ni? Islam ada ajar ke macam ni? Macam2 skrg ye, babyshower la… Huh, ikut sgt budaya barat. Baru semalam dgr ustaz cakap…

    Nak dekat musim org kawen ni.. Jaga2 isteri kita… Xkan nak bersanding atas pentas, atas pelamin pastu tunjuk kat org bini kita ngan baju ketat, ngan mekap tebal. Nak naik pelamin boleh tapi tggu pukul 12 tgah malam nanti. Konfirm2 xdek org da time tu. haa. Amek la gmbar puas2 ngan isteri ko tu.ngan famli terdekat. Isteri ko mas kahwe , hantaran mahal2 tapi ko pi pamerkan seantero donia boleh tgk. Apa2 ajela. Yg baik ambil sbg pengajaran, yg x elok jadikan sempadan.

    0

    0
  56. Chehhhh.. says:

    La..ingatkan poster film tamil terbaru..syial ar..tertipu aq..

    0

    0
  57. MacamZizang says:

    Gambar yg shaheizy sam sorang pakai blazer merah sekali tgk macam zizang.haha

    0

    0
  58. senah ronggeng says:

    cam bangla sikit la sam ni.

    0

    0
  59. Kikilala says:

    Kenapa mesti ada pre-wedding photos? Besok2 bila dah ada anak2, nak bilang dorang ker ni gambar ibu & abah..blm nikah lagi ni. Boleh? Malu kan..menunjukkan kesingkatan pemikiran..salah ke bergambar selepas bernikah? Lebih manis, lebih sopan kan…..

    0

    0
  60. Anonymous says:

    gambar tak cantik..

    0

    0
  61. ntahlah says:

    Edit gambar sampai macam tu..nampak fake..kekadang pemandangan original lagi cantik dari gambar yang edit..haiyo

    0

    0
  62. ChanteQ says:

    Pre-wed before this jadi apa..?
    Huduh sgt ka.

    0

    0
  63. lalola says:

    boringg..

    0

    0
  64. DunnoWho says:

    korang gi la tgk ig syatilla ada buat party bride to be bagai ok…excited giler dia nk kahwin ngan sam ni hihihi

    0

    0
  65. aku says:

    knapa nampak fake and very cheap?
    sam kan kaya, xkan xmampu hire good photographer/designer?

    anzalna punya cun. edit biasa2 sj, xover macmni
    less is more ok

    0

    0
  66. Anonymous says:

    huduh-editing teruk-cheap sgt

    0

    0
  67. Jemah says:

    Kenapa korang tak suka dia? Tak faham

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bukan x suka la.bg i… Nk buat pic pre wedding bagai ni kenapa? Mcm dah kawen… Ikutla ajaran islam sbnrnya, bkn sam dan syatilla je.. Mana2 la artis atau org biasa yg buat pic pre wedding cmni… I mmg x suka. Klu i org islam biasa ni x suka. Korang agak2 nabi kita saw suka ke?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Blm dia 2 ekor lahir lg pun org dah tak suka dia.hrp kau fhm.

      0

      0
  68. Anonymous says:

    Elok sgt lahh..SI KATIK & WANITA BENGIS.

    Dari atas smpai bwh makan kutuk..nmpak sgt org tak suke kau 2 ekor. Sila jgn muncul di lensa2 kamera lg. Once a liar,always a liar.sekian.

    0

    0
  69. sje komen says:

    xcantik.nmpk cm dlm studio

    0

    0
  70. enon la bukan anon says:

    kenapa pic korang semua mcm bangang je..
    mcm kena tampal je..hahahahhahahahah kelakar2

    0

    0
  71. Anonymous says:

    garang bebenor … aku tgk muka syatilla ni klu dia climax, fuhhh!!! mau bergegar rumah mummy

    0

    0
  72. Anonymous says:

    Yang ini bukan foto pre-wedding. Pandai2 jer nara ni. dah laa ceduk gambar orang lepas tu kata ekslusif. ni untuk cover majalah digital ZIP ni. Tah pape nara ni. Keje main ceduk jer…

    0

    0
  73. penguin lover says:

    semua ckp bkan men berganda2 mngutuk . xpham .. bia ler dorang nk watpe pun . bhgian kite blom taw lagik mcm mne .. kannnnn?

    0

    0
  74. FifiY says:

    Mcm cnuoncept dalam scene dilwale lagu gerua je..

    0

    0
  75. IHateTHEM says:

    seriously! who’s their photographer? wahahahahah tak cantek sangat! makes them look CHEAP for their 25million wedding!

    0

    0