Written by Bella | February 9th, 2016

Maaflah kalau harini kami banyak up artikel foto perkahwinan sahaja, nak buat macam mana minggu lepas dan minggu ini memang banyak cerita artis kahwin. Hehe..

Semalam kami ada sertakan beberapa foto sekitar majlis akad nikah Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin yang cukup meriah dan mengejutkan lebih-lebih lagi semasa Sam prank Syatilla semata-mata untuk berikan kejutan harijadi buat beliau.

Hampir nak gugur juga jantung kami dibuatnya, bayangkan pula Syatilla masa tu baru lepas nikah tup-tup suami jatuh rebah macam tu, mau tak terkejut?

Hari ini pula kami sertakan beberapa lagi foto akad nikah mereka selepas kejutan tersebut dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

41 responses to Lagi 5 Foto Akad Nikah Shaheizy Sam & Syatilla Melvin

  1. kak nam says:

    Bunga kt belakang mcm sayur kobis ….atau mata aku yg kero?

    0

    0
  2. gone says:

    mana wedding of the year nye. biasa ja.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Gah lg pkawinan stacy dgn akim.. Nampak xklusif..

    0

    0
  4. mrs.Big says:

    kenapa aku tgk mcm x de ‘wow’ ehhh ?? je aku sorg je yg tgk mcm tu ?? tp akim & stacy bila aku tgk mcm…hmmm shanteeeekk….bila tang depa ni like ‘kriikk..kriiikk’….sekian

    0

    0
  5. minahrepoot says:

    ini kah sponcer 25 juta ne?? hmmm mcm 25 ribu pon tak sampai laaa ..meriah lagi wedding akim stacy la nee

    0

    0
  6. emm says:

    knapa la byk sgt komen2 negatif..cuba doakn yg baik2 je..dpt apa ye klu asyik brfikirn negatif..prktaan..tulisan..tu semua reflection dr hati..bila dh komen2 negatif tu..rasa apa ye? puas hati ke?

    0

    0
    • lalala says:

      mana2 artis kawin pun, mesti ada puak2 ni komen benda2 yang tak baik. diorang lagi kaya, kawin lagi gempak dari sam & tilla kot..kalo kawin sederhana, ringkas takdanya diorang buang masa mengutuk kat sini..hahahaaha

      0

      0
      • Anonymous says:

        Laen kali..kalo xnak kena kutuk secara berjemaah..jgn duk poyo sgt dgn tajaan 25 juta tu!!! Kan dah mendapattt.

        0

        0
  7. Syaz says:

    Tahniah dua dua tapi majlis punya deco nampak serabut sikit. Mungkin banyak sangat penaja kot sampai clash dia punya deco flow tu.

    0

    0
  8. emmm says:

    Selamat Pengantin Baru..smoga kekal bahagia ke jannah..pendapat aku; (1) biase2 jer..tak nmpk grand cm majlis kawin 25j pon..org kg aku kawin lg grand..(2)pengantin lelaki & pompuan cm xmesra & cm takut nk pegang2 tangan (3)pgantin pompuan muke cm terpakse kawin jer..xder seri pengantin..hahaha..itu pendapat aku..aku punye suka la..jgn nk hentam lebih2 ok..

    0

    0
  9. Mee kari says:

    Syatila ni kematian mak ke? Nampak gambar berkepit dengan mak mertua je

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      ye laa kau ni macm tk tau pulak ..mak dia sendiri kan bukan artis tkan dia nk berkepit aje ngan mak dia kan tk glamer laaa..tapi kalau berkepit ngan mak mertua artis pulak tu baru lah Nampak glamer hehe orang kampong semua dh tau kann…

      0

      0
  10. whatever says:

    Mana gmbr pengantin dgn parents syatilla? Asyik dgn makcik khaty je. Honestly wedding ni x nampak exclusive. Muka sam mcm happy yg dibuat2 & muka syatilla garang & desprate nk kawin dgn sam

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      dh kawin nanti baru la tau nasib sam ni macmana ngan si bini dia ni hepi ke tk hepi…hepi pasal sam maseh leh berlakon..tk hepi pasal sam kena kontrol ngan tilla hehe..eemmuah hahaha…!

      0

      0
    • For real?!!! says:

      Haah la wei asal muka sam senyum terpaksa doh..Orang buta pun boleh nampak!

      0

      0
  11. Mooza says:

    Mabrook sam and tilla kerna bjaya mbina masjid, semoga bkekalan till Jannah, ms btunang mmg nampak cam xbseri tapi ms nikah cantik keduanya

    0

    0
    • hmm... says:

      kesian mak tilla..duduk ditepian aje..masa nikah pon mak tilla relax je..mak sam yg lebih2.huhuhu

      0

      0
  12. Anonymous says:

    betul sudah kawen ni………… nanti emak sam cakap tak tau pun dia kawen…. kalau pembohong selalu orang tak percaya semua terjadi kepada mereka……. kelak lahirlah generi pembohong……………

    0

    0
  13. perfectionist says:

    Aku tak paham apa masalah org yg dok kutuk2 sam n syatilla ni… semua serba tak kena… sedih betul hidup korang kann sbb dok kutuk2 org…

    0

    0
    • Minah mix says:

      diaorg tu hidup dlm kecelaruan sbb tu lah asyik nak mgutuk jer, pasnie ada yg ckp, nie kan blog gossip so kalau xsuka jgn baca ,,, bila hati sudah hitam maka mmg xnampak yg positif lagi

      0

      0
    • whatever says:

      Ramai duk kutuk wedding samtilla ni sebab
      1. Couple yg poyo sgt…mati-matian ckp xde hubungan dgn ayat2 yg begitu convincing tp realitinya nk kawin pun..kan lebih elok jwb “klu ada jodoh..insya allah sye akan kawin. Siapa calonnya biarle masa yg menentukn”…itukn lebih bijak.
      2. Dhle denied ckp xde hubungan..dh tu ada hati buat press conference kt htl ckp nk bg pencerahan…announce nk kawin plak dah. Mcm kelakor je mula2 nk sembunyikn tp lps tu announce kt press conference. Klu mmg x nk org tau..baik ko kawin senyap2 je..x yah nk announce…bg kad jawin ckuple
      3. Dlm press confrence tu bole plak bg tau dpt penaja smpi 25juta…ni apa motif plak nk bg details yg x perlu & x penting
      kesimpulannya: couple poyo ni mmg patut kena bash kaw kaw!

      0

      0
    • Anonymous says:

      sebab penipu…

      0

      0
  14. Sam ni jnis suka merecord n selfie2 ke.. huhuhu .. ptt laa ada babyyy…babyyy … :-p

    0

    0
  15. Me says:

    25juta nilai tajaan barangan kemas je..so tak layak pun gelaran wedding of the year.tak meriah,baju biasa-biase je…xde wow factor pun .tengok je la baju sanding tilla…omg tak menarik langsung

    0

    0
  16. gone says:

    pelamin nampak fake sangat. dengan bunga bungaan fake seakan2 bunga kobis. kenapa xpakai fresh flower? 25 juta kot. baju pengantin pon biasa2 je. make up tilla mcm mengantuk je. lain kali xpayah la nk claim bape juta. bila mcm xcapai target kita pon rasa nk mengata. iols rasa wedding retis yg paling cantik setakat ni ialah sharifah sakinah.segala2 nye nampak cantik.

    0

    0
  17. laura says:

    Betul ke sam ni bau masam?

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ye betul.cuba kau duk dari jarak 500 meter dari dia.berbau siot.lelaki pendek dan katik mmg kuat bau.tu kau kena tahu.maafkan aku kalo kau pun lelaki pendek.

      0

      0
      • lauralawa says:

        Oh ye ke? I ni wanita nama i laura lawa. Lawakan nama i? Ehe. X suka lah laka busuk mcm tu kan.. tang ketiak masam amat kot.

        0

        0
  18. pokok says:

    To sesiapa yg x agree wedding samtilla ni kena kutuk..meh sini nk bg pencerahan. Nilah couple plg poyo kt msia sebabnya
    1. Menafikan@menipu dengan ayat plg win yg diaorg xde hbungan pdhal dh plan nk kawin. Siap si mak pn subahat sama. Klu press tye jwb jelah”insya Allah klu ada jodoh sye akn kawin. Calonnya tu biarle waktu yg menentukn”…kan lg bijak jwb mcm tu dr menipu berkali2.
    2. Dhle menipu ckp xde hubungan..dgn muka x malu bole plak buat press conference bg tau nk kawin. Hbis yg korang ckp xde hubungan bgai nk rak tu nape? Klu x nk org tau psl hubungan tu time kawin pn buatle low profile mcm fahrin..bg terus kad kawin..x yah nk buat conference kt hotel bagai
    3. Dlm press conference tu selain nk ckp dh nk kawin perluke bg tau ada penaja smpi 25juta. Klu pn org tye x perlulah nk bg details bagai..motif tu nk show off ke?klu bercinta menyorok nape bnda mcm ni x sorok.
    kesimpulannya: couple ni mmg patut kna bash kaw kaw sb kepoyoan yg melampau. Lg pn the truth is wedding ni so far mmg x nmpk mcm 25j like yg diaorg canangkn :)

    0

    0