Written by Bella | March 3rd, 2016

Baru-baru ini, pelakon Anzalna Nasir dan pasangan Hanif Zaki mengadakan majlis resepsi perkahwinan mereka di Grand Hyatt Hotel, Kuala Lumpur.

Antara menjadi perhatian tetamu adalah busana perkahwinan Anzalna yang sama seperti Barbie hasil rekaan Cosry.

Masih tidak puas lagi melihat foto-foto majlis resepsi Anzalna sebelum ini?  Jom layan 20 lagi foto sekitar majlis tersebut hasil daripada jurugambar rasmi Mangotouch dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sumber Foto : Instagram Mangotouch

39 responses to Lagi 21 Foto Sekitar Majlis Resepsi Anzalna Nasir & Hanif Zaki Dari Mangotouch

  1. Anonymous says:

    wedding paling perfect penah aq tgk setakat ni…mungkin anzalna dh lama prepare utk wedding dia ni…mungkin dia dh plan awal2 lgi dri segi atucara mjlis, baju, pelamin, so mmg nmpk trsusun dan xde benda2 yg merepek trjadi…bukan senang nk handle mjlis prkahwinan lgi2 dia brgelar artis dan jdi tatapan natizen…sbb klau salah sikit je konfom smpai beranak cucu org akn igt…kawen ni sekali seumur hidup…so biar laa plan betul2…x kesah laa mjlis tu kecik atau besar…asal well organise konfom org akn igt smpai bila2…

    0

    0
    • Lorat says:

      tambah pulak both laki bini cantik dan kacak, makin la bertambah seri suasana majlis, tak payah nak over over pun… mereka berdua dah cukup buat orang senang hati tengok.

      0

      0
      • Nak Mendarat says:

        Fuck Your Lorat..What you Speaking.. I not Understand okay..

        0

        0
        • Anonymous says:

          klau wedding yg tak disponsor mesti nmpak sweet and nice jer..
          klau yg heboh2 wedding of the year and sponsor juta2 tu mesti jd disaster serba tak kena..

          0

          0
        • Anonymous says:

          betul tu…sbb sponsor laa jdi huru hara…sbb pngantin xleh decide sndri utk majlis dia…trpaksa ikut ckp penaja…tu yg jdi pelik2 bila time wedding…klau nk sponsor pon biar laa discuss awal2…

          0

          0
      • tak perlu spek hitam bagai says:

        setuju! pasangan sama cantik sama padan. classy!

        0

        0
    • nora danish says:

      Follower nora ada 3 juta lebih sepatutnya peluang nk menang anugerah tu sgt tggi lg2 AME 100% undian dr peminat. Tp nora sedih sbb tercalon pun tk. Nora pelik mana 3 millions people yg follow ig nora tu???? 1 award pun nora tk pernah pggang. Tak cukup seksi ke nora dlm ig tu??????????

      0

      0
    • Anonymous says:

      baju wedding dia ni mesti puluh ribu punya. dahla hand painted on silk, swarovski beaded lagi. wedding dia ni confirm makan juta punya,tgk pun tau mewah cuma dia tak announce je

      0

      0
  2. WeddingLover says:

    Gorgeous. Simple & So Lovely. Hope #HANZALNA together till the ends…

    0

    0
    • anyss says:

      kalau mcm ni dah x simple dah namanya…mmg grand gila lah wedding anzalna ni…tapi I like…suka sgt tgk .. :)

      0

      0
  3. syaqirin says:

    sbb wedding anzalna perfect la smpai neelopak menggelupur kuar statement nk kawen. haha..dengki ar tu. lg menggelupur, bila husband anzalna tu hensem. neelopak busukkk

    0

    0
    • Anonymous says:

      kan…wlaupon anzalna ni free hair tp serius, sbgai lelaki aq mmg cair tgk dia berbanding neelofa…hahaha…paling annoying bila neelofa gelak…nmpk sgt buat2…haha…haishhh, tp syg…anzalna dh kawen…btw smoga anzalna dan suami dia kekal hingga ke ank cucu dan akhir hayat…lepas ni nk slow down kerier sbgai artis pon xpe…sbb suami dia mampu tanggung dia…

      0

      0
  4. Mama says:

    Walaupon anzalna nie free hair..tp jd suka kt dia..sbb dia lembut manja tak d buat2..bila bckp mulut akn tsenyum..gelak..hanif plk nmpk serius dan matang..wlaupon dorg slg syg myayg tp tak nmpk over nk tunjuk 1 dunia dorg in love..majlis teratur..pakaian,mekap cantik..dan plg penting psgn pgntin sopan,tertib dan ayu..tak der aksi bgambar tak matang dan giler2..buat muka pelik2..good job #hanzalna
    Cmtu la bru ‘raja sehari’..?
    Semoga psgn ini akn bhgia hingga ke jannah dan akan slg mbimbing ke arah yg lbh baik lg..amin

    0

    0
  5. rabun says:

    sape sebelah Nabila Huda tu?

    0

    0
  6. whosebadsinbad says:

    Lawa betul pelamin dia…pengantin pun sama lawa…Semoga kekal bahagia ;)

    0

    0
  7. peminat says:

    Comei je dia ni… walaupon free hair tp maintain je rambut hitam… rambut pon xdelah design pelik2 time nk kawen… nmpk the real anzalna di mana saja…apepon smg anzalna diberikan hidayah untuk menutup aurat dgn sempurna inshaAllah… tahniah anzalna dan pasangan…

    0

    0
  8. Arsenal says:

    Asal gmbr first 2 ak tgk mcm x pkai coli je anzalna ni ke ak yg rabun ni mntk pndapat semua?

    0

    0
    • kesian die says:

      sian ko….org lain xde pon pasan…nmpak sgt mate ko tgk tu je…serious aku sian kt ko….jauhkanla budak2 ppuan drpd mamat ni…

      0

      0
  9. aku kaya says:

    Agak2 berapa harga baju anzalna tu ye? Lawa sungguh

    0

    0
  10. kak nani says:

    akak suka anzalna ni masa rancangan ketuk2 ramadhan dia jd jemputan,pastu ada sorang akak penonton ni kata anzalna ni cantik sangat,semua cantik..pastu anzalna ni kata yeke terima kasih kak,dipeluknya akak tu..nmpk ikhlas masa dia peluk tu..
    hari tu dia ada kata doakan anzalna pakai tudung..comel je..

    0

    0
  11. cek mek molek says:

    aku lebih suka anzalna dari neelofa! berlakon tak kayu dn tak cover2..rmbut x warna warni..xde gosip2 liar sgt..nampak natural + sopan.. wpun dlm mcs kadang2 nmpk seksi, tapi disebabkan dia xgedik..so tak rasa seksi sgt.. baju kawen mmg cantek! sopan sgt dari nabila huda yg pakai kebaya songket tapi terdedah sikit kat dada. yg syatilla tu pakai tudung still bagi aku tak sesopan anzalna.. sedap mata memandg tgk anzalna. harap anzalna lepas ni dapat menutup aurat dgn sempurna dan menjaga maruah suami dan diri sebaik mgkin. love anzalna aka suraya!

    0

    0
  12. SHEILA LIEZA says:

    suka anzalna ni~ pernah jumpa dia.. sangat ok, x sombong orangnye… artis suam2 kuku x de nak salam2 orang time event tu.. tapi dia ok, siap salam lagi org tepi2 stage tu…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    cantik sungguh anzalna..pasangan y sesuai..bju cantik..body cantik..pelamin cantik..sdp mata memandang..begitu jga ngan akim stacy…masa kat sblh akim kat jb pn nmpk cantik baju dia..klau nk d samakan ngan y d sponser juta2 tu..mcm langit ngan bumi bezanya…cantik lgi perkawinan anzalna n stacy…tringat aku majlis kawin sponser y paling hodoh..memey norman..ezlin..cik ta pn x cantik..n y terbaru sam n styla..

    0

    0
  14. kakak sulong says:

    serious perfect wedding…cantik sangat..superb!! xde lah buat gaya2 yg rare konon cantik…buat duck face la apa la…cara anzalna ni very exclusive…tgk berkali2 pon x puas…hehe…semoga kekal hingga ke jannah…

    0

    0
  15. Anzalna Cantik! says:

    sejukk je mata tgk gambar2 diorang ni..cantik sangat..setakat ni perkahwinan diorang ni la yg pling cantik perfect pernah aku tengok..bukan nk kata yg lain tu tak cantik,tapi wedding diorang ni mcm takde cacat cela langsung..sweet jer..apepun semoga kekal hingga ke Jannah #Hanzalna

    0

    0
  16. MissLenses says:

    Simply Elegant..!!
    #betterThenLopakGedik

    0

    0
  17. tutt says:

    nak dijadikan cerita mlm tadi aku tertengok #akubukanbimbo ada adik anzalna ni belakon..afifah nasir klau x silap nama dia…yg aku peliknya tgk kt IG bukan main flawless, lawa giler.. mmg nmpk dia lg cantik dr anzalna..tp dlm citer tu..teruknya muka dia..pastu xderla cantik sgt…biasa2 je…

    0

    0
    • momokosakura says:

      hehehe..aku penah jumpa jumpa afifah dpn2.muka dia mmg agak teruk cket compare dgn adik bradik dia yg lain.tp takpe la…dia mampu buat rawatan muka kalau dia nak..balak dia pun bole tahan.nnt lama2 bila da nak popular dia usahakan la tu..

      0

      0
  18. MCS says:

    perasan x muka suami anzalna ni mcm ada skit2 bapok
    ..sekali imbas jela kalau tgk..kalau xde ok la myb pd pndgn mata aku je..apa yg pasti anzalna mmg cantik …yerla fmly dia pn dr org brada…ayah dia profesor kot…x mcm nealofa lagak je lbh takt ex student pndai tu ..tp fmly back ground yg HADO ..fmly anzalna ni lagi educated tau …..

    0

    0
    • Ii says:

      Tak per la kluarga anzalna educated..kluarga nelofa pndai bizns..sme2 bjaya cara msing2..yg penting wlaupon dah kaya dorg x goyang kaki tunggu duit msuk akaun jer..bsangka baik la kita semua ya..

      0

      0
  19. Anonymous says:

    cantik sgt…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    suka tengok gbr masa anzalna turun tangga, cantiknya……. ada kelas la majlis ni

    0

    0
  21. Hamba Allah says:

    Alhamdulillah cantik serba serbi..semoga ALLAH panjangkan jodoh mereka hingga ke Jannah. Amalkan kehidupan berumahtangga cara Islam, Insha Allah lebih diberkati.

    0

    0
  22. zikry haikal says:

    Sbb tu satu je aktres malaysia yg aku boleh minat.. anzalna nasir..

    0

    0
  23. Usha says:

    Congrats Azalna! Wedding of the year! Baju kawen u different n very high class compare to other celeb yg dah kawin. Sgt tinggi taste Azalna u all! U deserve it! I love you Azalna!!!

    0

    0
  24. Usha says:

    Congrats Azalna! Wedding of the year! Baju kawen u very rare very classy very different taste to others celeb yg dah kawen. Wedding pn sgt cantik ok! Tinggi taste u Azalna! U deserve it! I love you Azalna!

    0

    0
  25. Sara Rafeeda says:

    Tahniah untuk mempelai.Semoga berkekalan hendakNya

    0

    0
  26. Anonymous says:

    aku lbh suka anzalna dr lopa..even dia byk jadi jahat,tp aku ttp suka..bg aku,dia pelakon yg xkisah jadi jahat / baik..janji jalan cite yg bgs..tahniah anzalna dan hanif…semoga berbahagia dunia & akhirat

    0

    0