Written by Bella | March 16th, 2015

Kumpulan Forteen yang sudah berjaya mencipta nama didalam industri hiburan dan mempunyao peminat yang ramai dikhabarkan bakal berpecah.

Menurut beberapa sumber perpecahan itu adalah disebabkan ahli kumpulan Forteen yang dianggotai oleh Izzue Islam, Ameerais, Ariz dan One masing-masing mahu bergerak secara solo bahkan mereka sudah mempersiapkan diri dengan lagu solo mereke tersendiri yang bakal dipasarkan pada masa hadapan.

Buat masa ini, tiada lagi pengesahan daripada kumpulan Forteen mahupun syarikat naungan mereka KRU Music berhubung perkara tersebut.

Jika benar mereka ingin berpecah, maka industri hiburan Malaysia akan kehilangan sebuah lagi kumpulan nyanyian. Iyalah, banyak sudah artis solo diluar sana dan tiada lagi mereka yang berada didalam bentuk kumpulan setanding dengan KRU pada zaman kegemilangan mereka. Kumpulan Forteen pun sudah mempunyai peminat yang ramai. Tidak semua juga  ahli dalam sesebuah kumpulan itu akan berjaya diluar sana secara solo, itulah hakikatnya.

Sumber Berita: Kosmo

 

14 responses to Kumpulan Forteen Bakal Berpecah?

  1. Seindah lavender says:

    belum berpecah lagi pun,
    kalau dah dapat pengesahan mereka berpecah lepas tu barulah tulis artikel perpecahan Forteen..
    ne ending artkel ” belum mndpt pngesahan”…
    suspens *_*

    0

    0
    • Yahudi says:

      Ada satu laki slalu nyanyi kt sy lgu berdua bersatu so saya assume lgu tu lagu gay sama dgn lagu encik mimpi – Ayuh tinggalkan dia … Kbyee

      0

      0
  2. safiq copot says:

    ok…selamat berpecah

    0

    0
  3. jeje says:

    bagus jgk.. sbb aku rasa yg boleh menyanyi sorg dua je … izzue tu live hancur.. ke nak berpecah sbb si hantu gigi malas dah nk cari job untuk forteen ..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Bila wujudnya? Tiba2 berpecah #aak

    0

    0
  5. manfaat says:

    terpecahpun tak apa.

    0

    0
  6. zikry haikal says:

    sriuosly?? xyahlah berpecah.. better korang stay n pikir macamana nak buat comeback dgn lagu2 hit.. korang best kot.. bile korang dah brmula sbagai group, korang kenalah terus brjuang dlm group korang…

    0

    0
  7. forteenagers says:

    apapun berlaku forteenagers sentiasa support n sokong forteen..saya yakin ini just gosip…saya and forteenagers doakan yg terbaik dan 4 brother ini kekal selamanya insyaallah..jangan fikirkan apa orang cakap k.yg penting kita tahu perkara nya..gogo chaiyok forteen

    0

    0
  8. akukesah says:

    semua ‘sedap’ kecuali nyah pendek yg paling kiri…au dengar abang ka adik dia ‘stailista ops’ tu benci dan gellliiiii aku tengok…..tak yah kuar tv la,dua2 beradik pon nyah eeeuuuuwww

    0

    0
  9. Kalau mcm tu ngan la berpecah

    0

    0
    • nur alia athirah says:

      Klau mcm tu jangan berpecah la rugi tau…mesti peminat akan kecewa…. please…

      0

      0
  10. Nur @|!@T#!R@# says:

    Kekal la sampai nnti jngn berpecah rugi tau….love FORTEEN

    0

    0