Written by AbangNara | May 28th, 2010

gambar seksi rozita che wan

Di kala kita stress dengan pengumuman kerajaan kita yang begitu “PRIHATIN” untuk berjimat cermat, marilah kita bersama-sama meneka skirt siapakah yang lebih pendek di antara Rozita Che Wan dan Azza Elite di dalam gambar di atas. Kalau dari kebesaran paha, kami rasa Azza Elite nampak lebih besar daripada Rozita. Tapi dari segi kependekkan skirt, agak sukar untuk ditentukan sebab dua-dua lebih kurang je.

Kami rasa Rozita dan Azza sudah pun menyahut seruan kerajaan kita untuk berjimat cermat. Sekarang nie diorang beli baju yang tak cukup kain bukan untuk seksi, tapi sebab itu lebih murah. Mungkin lepas nie lebih ramai artis kita yang bakal berjimat cermat dengan memakai seluar dalam sahaja ke event-event. Tak gitu?

Marilah kita mencontohi artis-artis kita yang begitu cepat dan pantas dalam menyahut seruan kerajaan untuk berjimat cermat. Lepas nie kita pergi kerja naik basikal pulak ~~~

221 responses to (KUIZ)Skirt Siapa Lebih Pendek, Rozita Che Wan Atau Azza Elite?

  1. d00b says:

    wow

    0
    0
    • Za News says:

      gila la diorang ni.. memang nak cari makan..terpaksa la seksi sikit..ptuiihhh!

      0
      0
    • yul says:

      Janda – janda nak test market la…

      0
      0
    • sham says:

      Gua bukan nak cakap apa kan…tapi gua rasa lah selagi tak nampak panties tu kira kurang pendek lah….tapi gua lagi rasa kalau tak pakai langsung skirt tu lagi baiiiiikkk punya….but nanti kalau orang lelaki asyik pandang jangan lah marah lak ya…dah tu sapa suruh pakai cam tu hahahahaha…penyokong2 lelaki setuju tak…

      0
      0
    • ailynn says:

      memang gile.. cam artis murahan jer.. xde akal ke?? eat abeh duit je g umrah.. huh!! benci rozita!!! azza tu da memang cam tu.. so xheran la sngat.. yg sbelah azza tu je kene bukak mata.. wat malu kaum je..!!!!!

      0
      0
    • yakuza says:

      OMG..bagusla berjimat cermat..bagus2….t kafan tuh pakai cmtuh juga ke?

      0
      0
    • binladen says:

      nak test market la tu..mane tau datuk2 gersang minat ker..

      0
      0
  2. wandy_84 says:

    cam ce****

    0
    0
  3. aku ke says:

    azza ni men cover buat2 malu lak

    0
    0
  4. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    ahaks….
    :-)

    no cmnt….

    0
    0
  5. guitarputih says:

    bilelah artis malaysia ni nk insaf…respect kt wardina..sekali insaf..smpi sekarang maintain

    0
    0
  6. cun says:

    Kepada dua orang artis ni (dan artis2 seksi yang lain), kalian mmg jenis orng yang tak takut Allah, Bile ditanye ape reason pakai cam org utan tak cukup kain, korang mula la kuar kan fatwa2 yang menyokong tindakan kalian.. cam biase “Allah tu lebih tahu saya, biarlah orang nak cakap ape, saya percaya Allah tu melihat kepada hati yang baik…” macam ustazah.. sesungguhnya dunia ni dah dipengakhirnya.. Orng2 jahil macam artis ni akan bercakap sesuka hati pasal agama..

    0
    0
    • ana maria says:

      betul2x..stuju..

      0
      0
      • bob says:

        aku pon setuju…artis2 malaysia ni memang terok2 pakaian alahai…sama cam pompuan murahan..

        0
        0
        • aljabbar says:

          aku lg stuju…bile tny mula ler ckp ‘tuhan yg tau niat hati.Bkn sumenya pkai tutup hatinya baik’…mmg baik aje bnyi ayat tu…tp hampeh yg amat sgt…

          0
          0
    • ini perempuan says:

      nie klu excident xde kaki.. xtaw die nk tunjuk ape pulak…

      0
      0
  7. Artz3 says:

    Malaysian “elitist” whore~

    0
    0
  8. putput says:

    cantiknye diorang ni…kalau bertudung n mnutup aurat.sumpah cantik kalau tutup aurat.isk isk

    0
    0
  9. Mem Beso says:

    Dah dua-dua janda.. nak buat mcm mana.. dah merenyam la tu

    0
    0
    • abg jack says:

      sian …mak aku pun janda…x baik ckp mcm tu
      x smua prangai x semengah mcm dua eko ni

      0
      0
      • rosh says:

        btul tuh..tak semua perempuan yg berstatus janda perangai tak elok…
        semua tuh atas diri sendiri…

        0
        0
  10. bom321 says:

    best :D

    0
    0
  11. ajuera says:

    hai mcm mna la orang lelaki tak tergoda…astargfirullh al azim…ape la nk jd ngn artis dua org ni..x thu malu ke wei dedah aurat sna sini…haishhh!!

    0
    0
  12. Nemo says:

    harap aku x jd diorang…

    0
    0
  13. Amber says:

    kalau di’blur’kan muka derang dalam gambar ni…boleh di recycle sebagai gambar GRO mana2 kena tangkap ngan RELA dan Polis… hahahahaha….

    0
    0
  14. Nana Tanjung says:

    Sayang sekali…Lupakah mereka yg mereka itu org melayu yg beragama Islam?

    0
    0
  15. zarin says:

    peha pun xelok..lemak berkeping…haha klo elok xpe xnak pakai trus pn xpe..wat malu jer..

    0
    0
  16. Dragon red says:

    ahah…..pha macam peha orang kurap sahaja..hihi…tak hingin sesapa yang nak tengok

    0
    0
  17. kawe says:

    hahahaha…cantiknyer…tp spoil sbb nampak x confident..patut kalau nak kai mcm tu kena konfident..baru lah nampak sexy..

    0
    0
  18. Miss_hujaN says:

    Konon2 vouge seksi la tohh


    Sent on a phone using T9space.com

    0
    0
  19. velasrizal says:

    mmg tak senonoh diorg ni.. taPi best gak jamu mata hahah…

    Raga Motor Berkunci ?

    0
    0
  20. hannyzanina says:

    nak nampak seksi lg..duk laa terkangkang plak….

    0
    0
  21. wan says:

    Jelite sungguh cik Rozita tp syg..sakit mata bile tgk skirt tu..huhuhu

    0
    0
  22. bobanmasdar says:

    kalau kene rogol jgn salahkn org….

    0
    0
    • kyo_9 says:

      huhu.. salahkan kerajaan aa cam biasa sebab suruh “rakyat jimat cermat”.. ;) (lol)

      0
      0
      • megahertz says:

        kerajaan jugaaaak yg slh.. msti rakyat akn kata; “ni lh islam hadhari..”. pd hal, Allah dh bagi otak suruh fikir mana baik-buruk sume tp otak ltk kt kpala lutut..

        0
        0
  23. Pemburu Impian says:

    mungkin paha azza lebih besar dr peha rozita…tp rasenye ehem rozita berganda2 besarnye dr ehen azza…..

    0
    0
  24. cucu mak nyaii says:

    hilang selera aku bile tgk peha azza..mcm kayu balak. hehe

    0
    0
  25. lara says:

    azza tu pakai per pun nmpk tak class.. letak lak sblh rozita..makin low class aku nmpk..

    sbnrnye dua2 x tau malu..bajet lawa!!
    pastu kene kutuk meraung dlm paper/magazine kate x tau naper org suke ckp buruk psl artis..padahal artis sndri x pandai jage nama baik..

    tahniah kpd artis yg dh berhijrah ke arah kebaikan dan berpakaian mnutup aurat..walau x ramai..tp tu lar penyejuk ati..

    0
    0
    • wan says:

      spe je pown yg dh berhijrah??
      try ckp ngan aq..
      ade yg berhijrah then berhijrah smule..
      samo yo takdo apo ubah pon..
      inike “islam hadhari” nye??

      0
      0
  26. normala says:

    Nak pakai skirt pendek….janganlah nak suruk suruk peha lembu masing masing dengan handbeg pulak! Kan dah tau…skirt tu dah lah pendek….duduk nanti laaagi pendek lah jadi nye…..!!! Tak ade klas langsung dua2 ni lah!

    0
    0
  27. sangkelembai says:

    kang kalo kene rogol jgn disalahkan perogol tu 100%..awk tu yg meng’invite’ perogol utk merogol awk..

    0
    0
  28. dada says:

    harusla skirt azza lg pendek..cube ukur dri lutut..tgok mana lg byk ‘skinning’..

    0
    0
  29. or9 giLe says:

    bodo nyer..

    seksi gile mcm bkn org islam dow..

    0
    0
  30. anies says:

    xmalu ke kalo anak2 tgk?

    0
    0
  31. sedar says:

    apalah yg ader dlm pikiran dia org masa pic ni diambil… mungkin..
    azza ” mesti glamor aku lps ni”
    rozita ” nasib baik paha aku lg lawa dr azza..ahak ahak”

    renung2 kanlah

    0
    0
  32. middle says:

    rsnya si zita ni kuat mengelamun kot,…xpun dia rs umur dia br 18 thn…masih di awan-awangan….campur plak ngn org dok puji2 dia makin la dia kuat mengelamun,…pendek kata dlm pemikiran dia..pakai apa pun aku ttp cantik n org suka….tp bagi aku sbg kaum wanita……aku leh kata bleh blaaaaaaaaaaaaaahhhh….maruah ntah ke mana…..lgsg x jg maruah diri ……malu cket kt anak2……..ok…..cuba la muhasabah diri bila org tegur…..jgn plak bila org tegur, kita slhkan org yg tegur tue….kalo slhkan gak…maknanya…kena byk2 mengaji al-Quran utk jauhkan dari hasutan syaitan n iblis yg xkan putus2 nak sesatkan umat Nabi Muhammad…

    0
    0
  33. beezeebowdy says:

    soalan kuiz aku pulak :

    mamat hindon hisap rokok keretek,
    apa ada sebalik skirt pendek…????

    uwweeekkkkksssss!!!! kalau DESPERADO sangat sekali pun nak ayat VIP VIP, tak payah lah CHEAP SALE kan apa yg paling berharga Tuhan bagi… CHEAPSKATE artis Melayu malaysia nih!!!!

    0
    0
    • beezeebowdy says:

      dengan CELLULITE si azza yg geli geleman aku tengok… berkepuk!!! eeeuuwwww!!! si rozita tu pun…seksi tak ke mana naik geli geleman pulak aku tgk…

      0
      0
      • refelsia says:

        nak pakai tu tengok lah pada usia, sepatutnya semakain berusia semakin bijak memilih corak pemakaian, kita ni bukan orang barat ……………kita ni kan ada batasan sebagai orang islam

        0
        0
  34. Izz Damia says:

    pernah aku tanyer seorg kanak-kanak oku..kenapa adik pakai tudung n baju kurung…..dia jawab dgn sedikit pelat…”mak n ayah yg ajar”…..aku tanyer lg, x rimas ker pakai camtu…dia jwb” xlah….best sgt…nanti Allah bertambah syg….”…sejuk hati aku dgr…itu kanak-kanak oku….yg kita ni normal …pecite?…..pk yup….

    0
    0
    • x kenal maka x cinta says:

      ak pon ade cite lbh kurang same ngn izz damia… aritu, ak g mjlis bebuke puase….. ngn ank2 yatim n oku, time tu, ak n lg 2org kwn ak lpk kt 1 table ngn diorg ni… pastu ade sorang dak oku ni kasi teka-teki kt ktrng… ape bende 2 jahat, 1 baik?? pikir pny pikir, last2 ktrng xtao jawapan.. then, die jawab, 2org jahat – akak yg xpakai tudung ni, n sorang baik, ak… sebab? kawan ak 2org tu free hair, ak bertudung…. peh, gler sentap statement die…. tu baru org xpakai tudung… agak2 kalo org yg berpakaian cm c rozita n azza ni ape plak la kate kanak2 tu yer? sdgkn oku pon tau pasal menutup aurat, apatah lg kite yg dilahirkan sempurna ckkup sifat ni…. renung2kanlah………

      0
      0
  35. cakcak... says:

    mungkin 2 org nie spesies iguana kot…..boleh bertukar2….hu3..

    0
    0
  36. rahsia hebat says:

    nk ja aku tarik skirt dua2 orang nie….hahahaha..lepas tu baru nk pakai kain labuh..

    0
    0
  37. ieda says:

    BAWA BAWALAH BERTAUBAT..TAK TAKUT KE JADI BAHAN BAKAR NANTI…

    0
    0
  38. Leo says:

    bile dh pakai skirt pendek, mesti nk letak beg tangan kat atas peha, takut telangah la tuh nk tercover x senang duduk jadinye. sape suruh pakai macam tu sendiri yang rase tak selese.. tp bagi mereka biar terseksa asal hot (la konon…)

    0
    0
    • smilin face : ) says:

      kt dlm, ten2 pkai g-string,kot!….(azza pkai g-string hitam,rozita pkai g-string color merah….) sbb2 diorng cover…nnti 2X, kecohhh…

      0
      0
  39. putisnye pehes dies….putis dan gebus g2…tp yg tu ttp aurat kak rozita oiiii….truk2

    0
    0
  40. beezeebowdy says:

    artis2 melayu kat malaysia ni tak reti berpakaian… utk function2 biasa pun dgn bunga besar kat kepala la… skirt pendek2 camtu… drp cantik langsung dah jadi macam badut! simpler is nicer… & of course much more covered is eye-soothing & heart-throbbing sbnrnye…lagi sexy bila lebih tertutup tapi personali tu sendiri yg serlahkan keseksian… ni artis2 melayu kita ni..asal nak seksi,bukak segala2nya bg free show!! and some of the free shows tu tak lalu nak menengoknye pun!!

    0
    0
  41. roy says:

    wanita fitnah dunia

    0
    0
  42. adakah cara berpakaian sebegini di khalayak ramai terutamanya Melayu Islam tidak mendapat apa2 kecaman?……teringat kes faizal tahir…rasenye situasi faizal tahir ketika itu dgn xpakai baju time menyanyi lagi elok drp menayangkan peha dgn berskirt pendek….xadil

    0
    0
  43. sya says:

    hodoh!! attitude pnampilan seorang yg beragama islam xpatot cmni

    0
    0
  44. lara says:

    takkan dikecam punye..maklum lar VIP2 dan pihak atasan mmg nak carik artis yg camni.. sbb tu artis skrg makin ramai yg seksi dan gedik..sbb ‘jerung’ ramai yg menanti..mmg x adil..yg terdedah takkan dihukum..tp diorang akan dipinang utk dibuat istri atau pompuan simpanan terhormat

    0
    0
  45. JA says:

    perangai mcm set**!!

    0
    0
    • sesaje says:

      tulah org yang berpakaian tapi berbogel… dah tua tak sedar dri.. nak buat bini pun takberani … jdi call girl oku ok gak .. hahaha

      0
      0
  46. JA says:

    mana pegi pihak yg berkaitan? sume tdo! tak tau ke yg manusia2 camni la yg bagi direct impact kat org ramai.. dulu rambut rockers suruh botak, bad influence katanye. yang ni plak ape cite? Ya Allah, jauhkanla anak2 kami dari benda2 camni….

    0
    0
  47. kalau bab2 berpakaian ni mmg payah sikit nk diambil tindakan…melainkan kalau betul2 bogel di tempat awam…rasenye xde lg kes mcm tu setakat ni…tp berpakaian tp mcm berbogel di tempat awam tu ade…contoh mcm kak kite di atas…hehehe

    0
    0
  48. jmr says:

    besar giler peha si azza..tak sedar ke dia tu..hahaha..tone kaler lak cam tak kena jer…edit ke ni bang nara??heheheh

    0
    0
  49. Zade says:

    Nara…ko ni giler la. He he he. But I like!! Kak Zade pernah terpikir nak buat entry pasal ‘Artis & Ketiak’ sebab skang neh trend artis pakai baju tak de lengan…Tak tau kalau Nara dah pernah buat atau belom. Kalau belom…buat ler. Mesti best!

    0
    0
  50. brader botak says:

    best wat modal ni..

    0
    0
  51. free show says:

    uwekkkksss….geli nyah tengok…

    0
    0
  52. izans says:

    Wahai wanitaku,x takutkah azab di akhirat,fikirla kamu sebelum ajalmu tiba,Kecantikan bukan utk dipertontonkan tapi untuk menjadi abadi buat sang suami.Title janda yg di pegang hormatilah diri..
    Mat pakistan yg jual kain,sponsorlah dorang ni sikit….
    kan zaman ni kain mahal..x cukup duit nak beli.

    0
    0
  53. fad says:

    astagfirullahalazim

    0
    0
  54. wat eva says:

    people make mistake..no ones perfect…dri kite nal lect kat owg len kan lebih bek kite tngk diri sndiri dulu… ksalahan sseorg 2 biar ALLAH yg balas…tp kite sbgai makhluk ciptaan dia xda hak nak menhina owg len…cz apa yg kite kutuk owg 2 akn brbalik pda diri kite sndiri..ingt TUHAN 2 maha kaya…tnya pda diri sndiri,kite nie da ckup smpurna kew…ntah2 owg yg mngutuk nie pun smbhyang x ckup 5 waktu…

    0
    0
    • pizza says:

      Bab solat x cukup 5 waktu tu antara kita dengan ALLAH Taala dan hanya ALLAH yang akan membalasnya. Tapi bab hukum hakam agama yang berkaitan dengan akhlak especially, menjadi tanggungjawab kita sesama manusia untuk saling membenteras mana perlakuan jelek rosak akhlak untuk menjaga ketenteraman ummah. ALLAH sendiri mencerca golongan2 yang berbuat kerosakkan atas bumi dlm QALAMnYA. Kita mesti mengutuk perbuatan2 mcm ni sbb jelas dilakukan dengan sengaja. Minah 2 orang ni dah la janda, umur pun dah lanjut, cara berpakaian pasti menggelodakkan nafsu lelaki. Mmg berpotensi besar untuk rembat laki orang. Itu belum kira lagi bab mempengaruhi para remaja perempuan supaya berpakaian mcm pelacur. Sbb tu tohmah dtg bertimpa2. Lepas tu salahkan masyarakat. Aku mual giler kalau terbaca statement derang, seolah2 org sekeliling ni kejam, suka memfitnah dan segala bagai lagi. Seolah2 diri tu hidup teraniaya oleh masyarakat sekitar. Padahal kelakuan yang suka mengelejat tu takda salah tang mana. Pigiiii dahhhh!

      0
      0
  55. arebue says:

    pendekne….

    0
    0
  56. malaysian says:

    macam terkejut budaya je 2 ekor mak jan ni…….
    dulu masa kecik2 kalau npk orang pakai seluar pendek ke atau skirt pendek…
    mesti kata “ee…..kedai kopi terbukak…” ni mesti berbau seyhhhhh…..tgk muka 2 ekor ni mcm desperate je….jan yg dahaga……..

    0
    0
  57. tu yg dinamakan janda bernajis……

    0
    0
  58. reen says:

    rozita tu sepatutnya malulah ckit pada anak-anak die…anak lelaki die kan dah bujang..kalau kwn-kwn ke cikgu-cikgu ker cakap..mak ko tu seksi dan menggiurkan…tak ke jatuh air muka anak sendiri

    0
    0
  59. zamy says:

    ala .. pa nak kisah

    0
    0
  60. zamy says:

    ala .. pa nak kisah

    0
    0
  61. YubinWG says:

    ceyt..azza n rozita tuh posing muke bngge semacam jew..LMAO..

    0
    0
  62. miey_baby says:

    “I tau ape i buat”.statement xbleh blahhhhhhhh manusia yang pendek akal.semua nk tunjuk kat orang…tak malu ke?

    0
    0
  63. Maria Ozawa says:

    rozita ni kena cepat2 kawin….kalau xmakin bnyk lelaki kat malaysia ni cuci mata tetiap hari…tp kalau bakal suami jenis xkesah,xdapekal den nak nolong aih…

    0
    0
  64. ikemal says:

    haha. bnyak jugak blog letak pic nih.

    0
    0
  65. salina says:

    kalau banyak selulit tak yah la nak show off.

    0
    0
  66. nk jugak tau says:

    ahahaha…siot je ko salina..betol gak kalo ade selulit xyah la nk tnjuk ape yg xpatot..wat syok sndri je..owg tgk pun pndg sbelah mata je tu pun kalo owg nk pndang..dua2 mnyedihkan…nk tnjuk ape lg??da bekas2 org tu….luar tegang dalm lom lg tegang..kot2 da kndur..sape tau..so kan da tibe mase muhasabah dri kat allah…mmg da ptot dok kat sejadah renung smule silap n slh yg dlu….subhanallah…;)

    0
    0
  67. hehehe

    dua2 peha xcantik kos esok kene dek jilat api neraka…

    mmg manusia xperfect…tp berdsarkn apa?

    klu berdsarkn agama lhkn manusia xperfect tu cmner?wlupn xperfect dlm agama ada xsruh memperbaiki dri dan mengelak dri terjerumus ke lembah2 yg tidak baik?so?pe gunanya penghijrahan?
    klu dh xperfect silalh perbaiki dri anda klu de agamalh

    xknlh disebab kn manusia xperfect tu trus menerus lakukn kesalahan…so?bende2 lepas xnak amik iktibar ka?nk wat kesalahan baru?hehehe dia de kisah ka malaikat kiri tulis?

    klu xde agama aku xkisah pn ko nk buat pe sbb ko xde agama xde panduan hidup…

    0
    0
  68. 21guns says:

    xley wat bini

    0
    0
  69. miraEdora says:

    jijik!!

    0
    0
  70. HAMBA ALLAH says:

    MASYAALLAH………
    MENGUCAPLAH………..
    DUNIA NAK KIAMAT………

    0
    0
  71. makin hari mak cik rozita makin teruk…..pakaian sentiasa singkat….bukan makin labuh…

    komen berdasarkan pemerhatian…

    0
    0
  72. bawahlicin says:

    wow kaki rozita memang cun habis! cayalah!

    0
    0
  73. jibon says:

    Gebu siot.Mesti wangi.Nak nak yang baju merah tu.

    0
    0
  74. zack says:

    aztaufizullah al azim pe nk jadi artis2 kita ni ingat lh api neraka Allah amat dasyat bertaubat lah sementara masih ada waktu. Org lain berlumba2 mncari umrah dan haji mabrur syg artis kita sibuk cari umrah haji marboro

    0
    0
  75. bro kl says:

    contohilah datok siti..pakaian x menjolok mata pun kekal popular sampai skrg.

    0
    0
    • oihhh says:

      datok siti tu gemuk..bab tu pakai tutup2..paha dia mesti berlemak punyalah!

      0
      0
      • pEMINAT says:

        LANTAK AR PAHA DIE LEMAK KE APE.JNJI XTUNJUK KT KHALAYAK RMI…KO NK KTUK PEHAL??CM BANGSAT LAK KO..BABI!

        0
        0
  76. mie says:

    Manusia yg tak pernah ingat MATI….

    0
    0
  77. riz says:

    mcm mn nk malu gan ank2..mana la tau depan anak pun bogel juga..slamber jer..muka2 mcm ni..di public pun pakai mcm ni..lg la dlm rumah mesti anak laki dia syok sendiri tngk body mak nya..confirm bogel kat rumah..sakit hati tngk binatang mcm ni digelar islam..memalukan

    0
    0
  78. ita says:

    aduih malunya mak aku pakai macam nih… esok tak nak gi sekolah …

    0
    0
  79. awek cun says:

    sian laks kt anak rozita tu…mesti malu kan..ialah mak dia terlampau seksi..anak dia kan dh jd anak teruna dah besar..malu ar kt anak lelaki ko tu..apalah…

    0
    0
  80. smilin face : ) says:

    wow bestnyer…shngga mjilat jari…penuh brkrim disukai ramai….leh rekomen kt is3 pkai cam tu,(kt rumah jer,lah..)

    0
    0
  81. aku says:

    wow…….knape mreka kepit peha…buka la kaki tu ckit….baru best

    0
    0
  82. anti seksi says:

    macam haram..cian korang kan..Tuhan bg muka cntik tapi tak reti bersyukur.perangai cm haram

    0
    0
    • linda says:

      saya sokong ngan pendapat awak tu.memang spesis muka tak malu.die orang punya statment pun bodoh.macam dalam paper hari ni.lantak kau oranglah..

      0
      0
  83. like it says:

    ha..btul la tu..dah alang2 nk seksi pakai skirt pendek,kangkang dpn kamera baru meletup..baru la dapat gelaran janda meletup..hahaha janda murahan meletup! korang ni..tak ubah cm GRO..Hish kalo aku dpt la..aku robek2 lubang korang dgn garpu.pastu bagi makan anjing..hi..i like it.muah

    0
    0
    • geng kacau says:

      amboi..mengganas nmpak..hehe..tp kan..i stuju lah dgn u..kita sesame nak?hihi

      0
      0
  84. bapa melayu says:

    macam pmpuan sial..ups!! betina jalang

    0
    0
  85. mamy comel says:

    hmm..spanjang idup mamy lah kan..mamy pakai gtu time nk mandi je..tak gamak nk pakai bg org tengok.bukan apa mamy rasa cm tak da harga diri..macampmpuan murahan..maaflah mamy ckp ye

    0
    0
  86. yg benar says:

    kdg2 tgk beautifulnara ni bias jgk….diana danielle yg seksi ats bwh tu dipuji puji….artis lain bkn main dihentam

    0
    0
  87. is says:

    isss2….”apa salahnya pakai macam tu tak jadi masalah asalkan hatinya baik”..inilah ucapan org jahil macam artis2ni bukan setakat nak kasi orng lelaki tengok bahkan nak memudahkan api neraka yang membakar sambar sebab kononnya sekarang ni cuaca matahari terlalu panas….astagfirullah

    0
    0
    • sweety says:

      btul kata awak..cm ni lah..buah limau nipis lah cth nya…kalo kita perah..kuar air tembikai ke?tak kan lah?mesti kuar air limau..cm tu gak hati..apa yg kita tutur kan itulah dari hati..kalo hati kita baik apa juga yg ter”jelma” dari perbuatan n percakapan kita insyaallah baik gak.

      0
      0
  88. hmmm…yg pasti diana ni cun..tp jgnla pakai seksi2 mcm ni lg…jatuh saham

    0
    0
  89. Awek aku dulu ni….tp aku dah cerai…sbb aku jumpe yg lg cantik…hehehe…

    0
    0
  90. tak sengaja konon….memang sudah tabiat pakai seksi…alasan tak sengaja..

    ==> Gelagat Artis Melayu Seksi

    0
    0
  91. kalau India, Chinese pakai macam ni takpelah…ini Melayu Islam..??

    ==> Gelagat Artis Melayu Seksi

    0
    0
  92. seksi tu….menjolok mata…hish

    0
    0
  93. tobat2 la pakai mcm ni…anak pon dah besar…wat malu kek anak jek

    0
    0
  94. betty says:

    cuma suruh diorg ambik brg jatuh…sure dpt tgk free showwww…

    0
    0
  95. che wan says:

    napa diorang x nak dedah txtxk skali..baru la mantap…

    0
    0
  96. nadia says:

    wow laser nye masing2. haha, gler beremosi bace gosip artis. takat bace utk pengetahuan semasa sudah lah.
    berlumba-lumba nk tunjuk sape lg laser dan lg pious dr yg the ones before. typical tol.

    hahah,sumpah pathetic anda semua dgn gosip artis pun nk over express emosi diri.

    0
    0
    • betty says:

      samalah dgn kau…

      0
      0
      • Y says:

        weh nadia,lantakla diorg typikal ke ape ke,at least diorg sedar keburukkan berpakaian cmtue bg seorang muslim n janda,ko tue pun ntah2 kua uma cm diorg sbb tue ko cm geram baca komen2 diorg nie kan,klu xnk kena komen pakai la elok2 sure xde sape nk kutuk giler babikkkk kt sini,bengongla ko nie nadia oiii..

        0
        0
        • nadia says:

          tak bace pun dah boleh agak yg sumer nk komen laser ajerr. haha. gler worked up korang. aku unemployed dan masih belajar, so byk mase terluang sebab tu tgk korang berlawan sape lebeh laser sebagai hiburan.
          tahniah. im sure anda sumer adalah kakak2/abang2 bg saye. tahniah sekali lagi sebab you guys proved me right!

          kudos :)

          0
          0
  97. aqua Bubble says:

    gila………….nk jimat pn agk2 r….jgn r smpai mmlukn dri sndri………th pape th……..
    mcm hampeh………….

    0
    0
    • nak jimat sangat… pakai je seluar kecik tu. takpayah kain kt luar.. apa org kisah, jawab la itu urusan aku dgn tuhan!

      ni la artis2 “sebuah negara Islam”

      0
      0
  98. acquagirlz says:

    I like this pic..cameraman you memang best cantek punya spot you ambik..lain kali wat lagi….pas ni nak gmbr rozita che wan menonggeng lak nmpak lurah..kekeh..kekeh..mokcik pn tetiba rasa teringin nak sahut seruan kerajaan…tapi maaf yek bkn skirt pendek tau tapi pakai kain sembhyang jek…

    0
    0
  99. Sweet_Lady says:

    Just terbaca dalam paper… Rozita minta maaf sebab berpakaian tak sesuai… Minta maaf dengan sapa sebenarnya??? Dengan peminat??

    Bukan peminat yang buat larangan mendedahkan aurat… bukan peminat yang melarang berpakaian menjolok mata… bukan peminat yang menetapkan garis panduan berpakaian untuk muslimah.. tapi ALLAH S.W.T!!!!

    Jadi, Rozita… siapa yang yang kau kena minta maaf????…sendiri makan pengat.. sendiri mau ingat!!!!!

    0
    0
    • Saya setuju says:

      Itulah I baca gak. Kenapa harus minta maaf? Minta ampun pada Maha Pencipta, yg menciptakan anda dgn kecantikan & kesempurnaan rupa. Kami kritik bukannya dengki, tapi sbagai peringatan, anda adalah public figure… Gunakan utk kebaikan.Bila gi umrah boleh pulak tudung rapi. Adakah ibadat ikhlas dr hati? Atau sekadar menambah CV? Hijrah sepatutnya – kearah kebaikan, ini hijrah kearah mengaibkan.
      RCW, anaknya pula di MRSM. MRSM seboleh2nya mengatur cara hidup menjadi Muslim sejati, tidakkah ada konflik, dengan apa yg ibunya pulak paparkan pada khalayak?? Agak2nya apa rasa menjadi anak RCW? Kalau I..mesti malu dengan guru2 & kawan2….

      0
      0
  100. perihatin says:

    boikot mangga..

    0
    0
  101. perihatin says:

    boikot gambar artis pompuan yang menjolok mata.gam.jangan ada yang menjadi hiasan majalah hiburan.benda haram mana boleh halalkan.mengaikan wanita islam.kutuk mengutuk.mengumpat sane sini.berdosa besar.kita negara islam.

    0
    0
  102. perihatin says:

    tolong la hentikan pakai yang tidak menutup aurat.jadikan negara islam yang melarang wanita berpakaian seksi dengan skirt pendek, baju tak der lengan,hentikan sebelum kita menimpa bala daripada Allah swt.

    0
    0
  103. perihatin says:

    sy menyeru kepada semua umat islam hentikan memakai pakaian yg seksi.minta kepada pemimpin agama negara haramkan pakaian seksi kepada wanita islam.sebelum Allah swt menurukan bala pada negara kita.kerana dah bny maksiat dn pembuangan bayi di negara ini tp masih ader yg belum sedar.tolong la….

    0
    0
  104. noora says:

    ala..dorg kn janda so dgn memakai pakaian mcm ne la snang nak cari laki baru..mayb psl ne gk la laki dorg tu ceraikan mereka2 ne..

    0
    0
  105. nana says:

    tak pandai jaga maruahkah cubala pakai pakaian sopan skit ,tak susah pun kan…………

    0
    0
  106. Insan biasa says:

    Wahai manusia, jangan mengikut nafsu, orang yang sembahyang dan ikut semua suruhan tuhan tu pun belum tau nasibnya inikan pula kita yang terang benderang buat salah… kalau x sempat bertaubat…

    0
    0
  107. ain ainiey says:

    sedih melihat kaum wanita berpakaian begini , sebagai orang Islam kena ingat batas agama halal dan haram , segeralah perbetulkan kesilapan , sebelum ajal menjemput

    0
    0
  108. muslimin musliman___ says:

    rozita kan baru jer beberapa minggu blk dr umrah.,.lg pon dh lebih dari sekali dia ke tanah suci..tak kan x da niat nk ubah cara pemakaian…hormatilah status kamu sebagai seorg ibu n seorg muslim…jgn cemari nama keluarga disababkan kamu,.
    kesian kt anak2…dia yg merana….aduhaiiii..,..

    0
    0
  109. moon says:

    artis malaysia ni dah xde maruah langsung gamaknye…nama je org islam…tp xtau menjaga kehormatan diri langsung….ingatla akhirat…kalau xpakai tdung pun rambut akan dibakar idup2 kt akhirat..ni kan pkaian yg dedah dada peha segala anggota tbuh…insafla wahai umat Nabi Muhammad saw…dunia bukan abadi…

    0
    0
  110. free show says:

    ni la manusia x beriman…bila ditegur….suh plak kita cermin kita dulu…….habis kalo sm2 melayu x tegur…saper lg nk tegur……memang ada org yg jenis x suka tegur org..pertama, mgkin dia memang x suka jg tepi kain org (mengumpat kpd manusia yg x buat slh), yg kedua, org yg memang perangai nya sama dengan 2 manusia di atas,….sbb tue la dia marah…..hermm…umat akhir zaman,,,,,,,,ish2..

    0
    0
  111. bengkang bengkok says:

    kebanyakan yg aku tgk org yg berpakaian mcm nie n attitude mcm nie kt mana2 pun xder nyer akhlak dia baik..ntahla, masing2 dah tua, leh pk sendiri…..

    0
    0
  112. pakailah lawa mcm mane pon,bulu mata palsu ke,push up bra ke,yg penting kentut kite semua berbau busuk…xde yg wangi walau telan berbotol2 minyak wangi sekalipon

    tulah hakikat sebenarnye bahawa kite semua ni same…xde beza pon

    0
    0
  113. wan says:

    aku rasa kentut diorg ni lg busuk kalau pakai mcm ni bila kentut…sebab…skirt pendek kan..so angin senang kuar tanpa filter kain yg tebal…

    0
    0
    • sweety says:

      ko ni klakar lah wan..hm tapi kan…aku mmg stuju sgt lah..perangai cm bodh..kentut mesti lg busuk…wakakaka

      0
      0
  114. amir says:

    ikut diorang la.diorang tanggung dosa

    0
    0
  115. rahsia hebat says:

    akudh tengok spenda rozita che wan ni mmg mengghairahkan.. =)

    0
    0
  116. melayu hebat says:

    nk ja aku selak skirt dua2 org ni..tp janda la firstttt….. =)

    0
    0
  117. Mr. Reality says:

    Korg semua yg dok kutuk2 artis2 nie pon bukan sempurna dan elok sangat pon fizikal dan mental. Nak2 nyer perangai korg tue sendiri. Entah2 ade yg siap ‘Google’kan lagi, kot2 dapat download gambar2 tak pun video2 ‘panas’ artis2 nie kan? Argh! Serahkan jer kat Dia sudah. Akhirat nanti, sepandai mna pon otak penipu kite nie ‘bekerja’, Dia mesti dah tau punye lah akal ‘mereng’ kite nie. Blogger nie lagi la, suka sgt nak judge org. Ko perfect sgt ke brader? ko betul ader BERAN…. lar bro! CAYA SAMA LU!!!

    0
    0
  118. long term says:

    ala…rlex r bro…
    org dh belanja…
    tgk je la…
    hahahaha

    kutuk2 kang patah blk kt kite cmne???

    0
    0
  119. haha says:

    BN blh x jgn ltk gmbr2 mcm ni. ni bkn bergosip secara berhemah ni. ni bg org wat dosa. bukak2 web ni dh ternmpk pompuan seksi. ish2 btw 1 artis je blh seksi. diana daniel. haha

    0
    0
  120. anonymous says:

    cantek… tapi kaki rozita lagi cantik, ada curve, si azza punyer mcm kayu balak

    0
    0
  121. joe jumbo says:

    artis macam ni laa kita orang nak…..baru besssssssss….
    kite bleh tgok peha yang putih, gebu, menawan….

    0
    0
  122. Rooney says:

    Korang sibuk je bagi ceramah kat sini.

    Biar lerrrrr diorang nak pakai haper pun.

    Kalau Pak Imam serta Ustazah terserempak dengan diorang ni di tepi jalan, dan siap boleh bersembang lagi seperti tiada apa yang berlaku (tiada ceramah, tiada cercaan) sudah tentu dunia ini akan menjadi aman damai.

    Tak perlulah nak dengki dengan diorang ni, dok kutuk dan nasihat tapi cerminlah diri korang dulu.

    :)

    0
    0
  123. tipet says:

    pn rozita ni ikut sedap je ckp xsengaje pkai seksi2…sgtlah bodoh statement tu…jagelah maruah ..cemane nk tutup mulut org dah diri sendiri yg bukak pekung…

    0
    0
  124. otai says:

    rozita memang terkenal suka buat cinta lokasi..tak kira siapa pun jantannya..kamera man,artis lelaki,asst dir..semua dia sapu,didlm production semua gelar dia bohsia tua atau bohsia vvip..setakat tunjuk kaki yg berlapik stokin tu tak ada hal pd dia sbb kat atas pun dia biasa tayang..kesian jugak tengok cik ta ni..rambut berbunga dah mcm tak betul pulak

    0
    0
  125. higuain says:

    bertaubatla selagi kamu masih ada masa dan bernyawa…

    0
    0
  126. insaf says:

    jangan ikut nafsu…

    0
    0
  127. terrrrrr says:

    rozita che wan tak sengaja pakai camtu.sebenarnya masa kluar dari umah tadi kain dia panjang tapi ntah camna tiba tiba kain dia jadi susut camtu nak wat camna? lagipun takpa….pasal dia dah cukur bulu kaki macam kat iklan dlm TV tu…pastu ramai kekawan tengok dan tanya mana pergi bulu kaki you panjang tu?”i dah cukur”sambil senyum mcm gambar dia kat atas tu.

    0
    0
  128. aku says:

    gambar edit ni..terang2 nmpk kt leher tu dah lain

    0
    0
  129. apo says:

    ntah apo nk jadi n artis skrg… terlalu mengikut fesyen sangat2 konon2 up to date konon….

    0
    0
  130. aqmq says:

    Baju nipis nampak bayang
    Peha gebu saja ditayang
    Lebih baik tak pakai baju senang
    Dah tentu boleh tunjuk terang-terang

    Lengan pendek blaus gantung
    Jeans ketat melekat dipunggung
    Jadi orang Islam ni sebenarnya beruntung
    Agama tak suruh berbungkus macam pocong

    Andai terasa hidayah menyinggah
    Lakukan yang betul mengikut sunnah
    Menutup aurat jangan sekali dirasa payah
    Mengapa diperleceh, itukan perintah

    0
    0
    • adoyai says:

      azah cun rozita jelita
      pakaian ..alamak menjolok mata
      mana pergi iman di dada
      hingga sanggup perkosa agama?

      0
      0
  131. winter_gurl says:

    cantik n manis muka rozita…
    peha azza tu cellulit

    0
    0
  132. lantaliban says:

    bg aku sma je tp dpt kat aku .mmg ku wat vedio tjuk pehe tlpau kyo den…huhuhuhu t2 dorg pon suke ……nk glmer u

    0
    0
  133. fad says:

    mesti anak die malu tahap caban ni hu hu hu
    malunye

    0
    0
  134. hidup mesti berkualiti….

    0
    0
  135. Puterisepi says:

    aku tak faham, knp la shahir boleh jdkan rozita ni idola dia?
    idola ke? mcm x sesuai je.
    ntah la.=.=’
    xpela. masing2 ada cita rasa masing2

    0
    0
  136. saya says:

    senang skit nk bwat sex nnti…..kangkang je….pas2 msk btang…..sdaapp

    0
    0
  137. zayra says:

    klu kaki tu lawa sgt takpe la jgk..azza elite, mcm kaki incredible hulk la…

    0
    0
  138. zul_ypvs says:

    mgkn dorg ni nk jmt kos pkaian smpi pkai cmtu..bodo pnya artis tkda akai ka..ddh aurat..da ciri 2 ahli nrka..mgkn kulit dorg than api 2sal dorang brhi lggr hukum allah..

    0
    0
  139. meon says:

    huhu,pe la anak2 dowang pike bile nampak camnie..malunyer..

    0
    0
  140. virGiN says:

    pErhHhHhh……
    X saNgka aq rOziTa sgUp pkai cam 2…!!!!
    Tapi X pErLah…
    aq tEtaP mNat TaT rOzita …..
    hEeEkKkk………..

    0
    0
  141. janda terhangat diMalaysia

    0
    0
  142. mmg putih gebu….hehe

    0
    0
  143. loiloi says:

    semua orang pandai mengutuk jerk tapi klo de awek seksi jalan sebelah menggatal bagai nak rak…… dosa pahala masing2 tanggung….korang ngumpat, kogak yang dapat dosa…..banyak kali ngumpat ntah2 lebih dari dosa yang azza n rozita dapat…. ati2 semasa berkata :D

    0
    0
  144. suke2 says:

    emm..mcm2 la arts ni sme nk ikut stail holywood..dh tue bwk2 la betobat..xde perasaan mlu ke pkai cmni..

    0
    0
  145. eyda says:

    2 sebab jangan jadikan retis nie idola….rosak jadinyer….

    0
    0
  146. peminat rozita says:

    amboiiii…..sdapnye korang kutuk awek aku…ok ape die pkai cm 2… syok gler ak tgkkkk… perghhhh meleleh airliur joe…

    0
    0
  147. red warriors says:

    peha azza cm tiang jmban…..

    0
    0
  148. minahKALATE says:

    aku sokong ‘semua sama kentut busuk’…

    camne cantik pon kita nih, berak kangkang gak wey! hahahaha… so, xyah la nak berlagak or nak tunjuk sgt kecantikan kamu tu wahai minah senget 2 ekor! cantik ke cmtu dgn bpakaian cenggitu..??? ramai yg puji si RCW ni cun.. pd aku, xpon! biase2 jer… kalo muka korg cucuk botok pon aku rase lebih cun kot! muahahaha…
    org gila je yg ckp pompuan ni cun! tgk dulu diri dia kalo nak ckp cun pon! gilas!!!

    0
    0
  149. entahape2 says:

    janda2 kemaruk seks..

    0
    0
  150. suka-suka says:

    huduh…..

    0
    0
  151. mat skodeng says:

    gulai kedua-dua ni … nyam2 ….

    0
    0
  152. Thank you for all your valuable work on this web site. My mum loves going through investigation and it’s really simple to grasp why. Most of us know all regarding the lively medium you create very useful guidelines on the website and as well welcome contribution from people on this area while our own simple princess is really being taught a whole lot. Have fun with the rest of the year. You’re the one conducting a brilliant job.

    0
    0
  153. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a bit of similar analysis on this. He in reality purchased me breakfast because I found it for him.. smile.

    0
    0
  154. Alegro.pl says:

    An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

    0
    0
  155. Magnificent web site. Plenty of useful info here. I am sending it to some pals ans also sharing in delicious. And naturally, thanks for your sweat!

    0
    0
  156. It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

    0
    0