Written by AbangNara | September 3rd, 2009

kuiz

Cuba teka siapakah penyanyi wanita dalam gambar kat atas tue. Klunya ialah dia ialah salah seorang daripada ahli kumpulan wanita yang memang femes gila-gila zaman 90-an dulu. Tekalah kalau pandai.

235 responses to (KUIZ)Siapakah Penyanyi Wanita Ini?

  1. new moon says:

    1st

    0
    0
  2. Azy says:

    Siapa lagi kalau bukan Baby dari Kumpulan Res2.

    0
    0
  3. eclipse says:

    lawak lah dialog kak nara…
    ney antu klu nmpk ney…mst dia suke…wakakaka…

    0
    0
  4. aries_april says:

    baby la woi…

    0
    0
  5. hantupensil says:

    wow…belakang dia…
    hehehehehe…

    0
    0
  6. eclipse says:

    dia ney dh kawen n dh ceraikan?
    dgn sp dlu ha dia kawen?
    mcm kerabat2 raja gak kn?
    plz correct if i’m wrong…

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      yup MJ dah. Ari tu dia bermadu…jadi 2nd.
      wase2 bkn kerabat aaa… business je kot…

      0
      0
      • mr a says:

        suami die bukan kerabat. business kecik2 je. skang ni still lg jd 2nd wife. mata duitan. abes family lelaki tuh. kesian kt anak2.

        0
        0
  7. LaLuNa says:

    nasib baik masih sempat kejo train

    0
    0
  8. new moon says:

    pipi merah dh mcm kene lempang…hohoho….

    0
    0
  9. Zaza Muhammad says:

    Baby kum. Res2…..

    0
    0
  10. ANneDeSilva says:

    tak suka toll awl..
    just because dia dressup macho jek sbb tu nampak hensem….
    ni lg sorg pompuan sengal ala2 tak pakai baju si baby sengal..hahahah

    0
    0
  11. ANneDeSilva says:

    hye sume…

    0
    0
  12. ANneDeSilva says:

    mana semua ni?

    0
    0
  13. DelimaSaraa says:

    saraa di sini..t kompiter aku ni tak npk pic ar..bengkek betul

    0
    0
  14. hantupensil says:

    Siapa bilang gadis melayu tak menawan
    Tak menarik hati, tiada memikat
    Kalaulah memang tak mungkin aku tertarik
    Kalaulah sungguh tak mungkin aku kan jatuh

    0
    0
  15. ANneDeSilva says:

    ngantok..
    penat..

    0
    0
  16. eclipse says:

    poco klu nmpk ney mst dia suke…
    sbb dia pon baby gak…huhuhu…
    weh antu mn baby ko ney p?
    ko g ikat dia ker pe?ekekekeke…

    0
    0
  17. tOmEii says:

    ape kejadahny pkai bj cmtu….
    xckup duit beli kain ke ape…..
    adehhh melayu mudah lpe….
    kehkhkeh…..

    0
    0
  18. new moon says:

    testing2…

    0
    0
  19. ANneDeSilva says:

    takmo..
    takmo..
    dosa….

    0
    0
  20. new moon says:

    ish nk tuko la….ke nk gmbr asal td ha??

    0
    0
  21. ANneDeSilva says:

    hahahahahha

    0
    0
  22. eclipse says:

    kak nara…eclipse nak tkr jwpn…
    pic kat atas adalah [email protected]…wakakakaka….

    p/s : klu poco tau mau dia amuknya aku…heheheh..

    0
    0
  23. tOmEii says:

    pesl merh sgt pipi tue…
    cam buntot beruk plak aq tgk…..
    hahahahaha

    0
    0
    • eclipse says:

      ko tomeii…
      klu bab kutuk mgutuk bg la kat ko…hahahahaha..
      aku asst ko…wakakaka…

      0
      0
    • puteriaquarius81 says:

      oit.. aper buntt2 nih.. wakaka
      agaknya sblm amik pic nih dia gi zoo jap amik berkat.. ups terlebih sudah

      0
      0
      • eclipse says:

        astaghfirualllah….
        (smbl tundukkan kepala tanda insaf).huhuhu…
        korg kutuk la…
        aku nak mgata jer…ekekekeke…

        0
        0
      • jetpejuang schikoi says:

        ko ni aq kalo bab kutuk bg kat ko…pose ke idak ni…aku lelaki terhangat d pasaran…

        0
        0
        • eclipse says:

          pnjg pon umur ko…
          td aku br pas mgata ko…xkutuk k…mgata jer…hahahaha…
          awek ko mn?
          dh jmpe lom??huhu..

          0
          0
  24. Jojio says:

    Kerabu mempelem…..mmmmm sedapppp….

    0
    0
  25. nina says:

    alah…..BABY ERIN (dari kumpulan RES2)
    dia ni xlah famos mana pun….
    dulu pernah kena tangkap kes dadah
    kumpulan dia ni naik sekitar thn 90an dulu seiring ngan feminin & 4u2c….

    0
    0
  26. new moon says:

    test2…

    0
    0
  27. virgo says:

    PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR???????

    0
    0
  28. aries_april says:

    eclipse dh blik?

    0
    0
  29. new moon says:

    hahaha….ntah la….xjd2 pn…huih kt luo nk ribut ar…laluna sdiakn pyung sblum ujan tau…haha…k la geng…gua chow dulu…cam nk ribut sgt2 dh luo tu…camat bbuke ye…jmpe sok..haha…muahh….

    0
    0
  30. eclipse says:

    awek mas td pacarmu mcari…
    dia kangen bangat sm kamu mas…
    aku ngak tau apa mau dbt sama itu jet…hahahaha..

    0
    0
  31. aries_april says:

    korang dh fkr nk mkn per nnt brbuka?

    0
    0
  32. aries_april says:

    la…
    p mn lak smua wrga BN?

    0
    0
  33. aries_april says:

    la….
    korang p mn ni?

    0
    0
  34. BumBLeBee says:

    seksi nyer si Baby Arin nih…… PMR tak lepas, skolah tak abis buleh aaa….ho ho ho

    0
    0
  35. akutakmengerti says:

    beatifulnara ni da macam hot.fm le plak.. iklan je memanjang

    0
    0
  36. ANneDeSilva says:

    eclipse aku berkenan dgn beckham…
    ko tolong rekomenkan…

    0
    0
  37. eclipse says:

    kawan2 sekelian…
    jap lagik ibuk mau berangkat…
    maafkan ibuk sih jika ada kata2 yg myakitkan ati…
    ibuk sng ati bangat ari nih…heheheh…
    dat y…eh tckp org putih lak..hehhehe…ibuk bt lawak2 bodoh…
    harap anak2 sekalian xkecik ati sama ibuk..
    raya nanti ibuk bg kamu semuain ongkos besar…huhu..
    bye…
    luv u olls…
    mmuah to mas,pu3,aries,anne n antuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu………..heheheh…

    0
    0
  38. awekmas says:

    biaq lah dia balik anne..sian dia jd bibik arini..ok guys i nk p mandi solat n p jalan jalan cari mamam…selamat berbuka puasa suma …utk kak nara jg..senyap ja.antu arini pun u stay lg ka kat ofis…kesian nanti i tapaukan…abg jet skali..gelinya

    0
    0
  39. Lovelyvic says:

    BABY ERIN dari kump RES2…
    eh smalam berita yg kuar kat metro..
    pasal artis berkumpulan popular yg tahun 90-an…
    dah kawen… dah jadi ibu..
    ditangkap ambik ganja dan heroin….
    dalam satu apartment…beramai2 ngan kawan2…
    masa tangkap masih dalam keadaan khayal lagi…
    adakah dia?
    tolong terangkan…

    0
    0
  40. hantupensil says:

    huhuhu..
    no body homess… :(

    0
    0
  41. Jojio says:

    Nasi Briani dgn dalca fuhhh…

    0
    0
  42. pening says:

    Ala dia ni..seksi x hingat…ni kan bln pose..pakai2la baju yg cukup kain skt…ish3….

    0
    0
  43. hantupensil says:

    Oh dunia
    penuh dengan derita
    ada suka
    ada juga dukanya
    yang di sana sedang menakluk dunia
    yang di sini ditimpa malapetaka

    Oh dunia harini
    oh sedihnya
    oh tanah dijajah lagi
    oh kejamnya

    0
    0
  44. lanToK LeW says:

    wow…!!!!!! artis tulang belakang….awat..??? tulang belakang dia patah ke ape tu??hihihihihi muke macam ala2 cik pon je…huhuhuhuhu ase2 nye geng group res2 nie….kalo x silap laa….

    0
    0
  45. duit raya says:

    ish2…lagi plak beruta panas kluar…jom la kumpul duit raya

    0
    0
  46. hantupensil says:

    Dingin malam tirai kenanganku
    Menyerlahkan sekurun ingatan
    Tercsiptalah rimba kehidupan
    Percintaan dalam perjuangan

    Kesetiaan sebagai bekalan
    Bisikan penuh pengharapan
    Tiada garis dapat memisahkan
    Segalanya kudratMu Tuhan

    Alam bagai mengerti
    Segala yang terjadi
    Embun menitis panas simpati
    Pertemuan tiada awal akhir

    Perutusan berdarah ku terima
    Gugur kuntum di tengah halaman
    Medan ini kurasakan sepi
    Terpaku pilu

    Ku semaikan pepohon kemboja
    Yang bunganya adalah hati ku
    Semadilah dalam kedamaian
    Semangatku tetap bersamamu

    Kan kuusung oh! jenazah cinta
    Semadikan nisan kasih suci
    Semangatmu tetap bersamaku
    Selama pasti

    Debu malam meragut kenangan
    Menyedarkan dari lamunanku
    Percintaan dalam perjuangan
    Kau abadi Srikandi Cintaku

    0
    0
  47. rayasakan says:

    haha.. kurang pahala puasa..

    0
    0
  48. pingkypanthers says:

    jgn2 minah ni kot yg kena tngkap tu..

    0
    0
  49. xen0 says:

    belakang ke..depan ke….makruh la bodoh….
    byk kali makruh, jatuh haram tgk belakang tu…
    hilang fadhilat puasa je…

    letak ayat cam sial….mempermainkan hukum menutup aurat….

    0
    0
  50. k.o....o.k. says:

    lantak dia larrrrr…..tlajag trus pun xper.blh tgk yg org punye asyik tgk blkg wife pom bring gak hehehehe….free x pyh byr….hantam 1 kpal kargo pun die x kesah punyer,,ngan hsbn dia porn dia paling blkg jugak kot….aaauuuuuuuuuuekekekek

    0
    0
  51. Trans says:

    Selamat Bersahur Kawan2..

    0
    0
  52. jetpejuang schikoi says:

    utk MAS :
    relaku menunggumu seribu thn lama lg..
    tp benarkah idupku kan selama ini..
    biar berputar utara selatan ku tak putus harapan..
    sedia setia…
    relaku mengejarmu seribu bt jauh lg tp benarkh kakaiku tahan sepjg jalan ini..
    biar membisu burung bersiulan..
    tenanglah gelombang lautan…
    ku masih setia.

    p/s: utk eclipse tlg le crkan mas utk aku..ko kan ejen pencr jodoh.kalo tk dpt gak mas ko je leh pun blh kihkihkihkih.

    0
    0
    • aries_april says:

      kahkahkah…
      tuk jet…..
      p/s :dr mas…

      aku jua mnyntai dr mu…
      izn kn kta brtm 1 arin nnti…
      bw lah kuplng ke pngkuan fmly mu…
      aku ingn mngnli mrka…
      krna enkau yg kucnta….

      ari ini tdk akn mnjd esk jk mntr tdk mncl….
      bgt jg aku…
      ssak nfsku jka kau tiada.

      0
      0
  53. aries_april says:

    morning all…
    have a nice day…
    ummuah…
    2 all of u….

    0
    0
  54. eclipse says:

    xde page br ker?
    morning kak/abg nara….
    dh bgn blm?
    ape?
    o…otw nak mndi…
    nti update page yea…heheheh..

    0
    0
  55. aries_april says:

    la…
    mn lak smua orng ni?

    0
    0
    • eclipse says:

      ade ney haa…
      org reply atas dia reply bawah…
      org reply bawah…
      dia xreply2…hikhik…

      0
      0
      • aries_april says:

        :-)
        boring lah…
        xda citer bru…
        eclipse…
        nk tnya skit leh x?

        0
        0
      • new moon says:

        adui…aku rimas ar ngan bos aku tu….heee…rase nk tebah ngan pmukul lalat je…kalo de pape msti nk tny smpai ke krak bumi…time aku xde keje die wat xtau je..time aku bru nk wat assgnmnt bru la thegeh2 nk bg keje…dh sia2 idea aku yg dtg krumun time tu…ape pny org daaa…… x(

        0
        0
  56. Miss AnN says:

    salam 1 malaysia… hmm.. kalau x silap baby res2 kan?? adik pada Erin Res2.. Hmm.. semoga diberikan hidayah.. Amin..

    0
    0
  57. asparagus says:

    1st

    0
    0
  58. Danny0range says:

    baby Res’2…

    0
    0