Written by AbangNara | May 31st, 2010

artis kecik2
Kuiz datang lagi dengan …. (isi tempat kosong macam iklan Tora dulu-dulu)Tomei tak gambar budak kecik kat atas tue? Tomei kan? Rasa nak cubit-cubit kan? Ha ~~ Kalau korang pandai, tekalah siapakah artis ini. Sekarang nie dah besar dan hot sangat-sangat. Teka jangan tak teka.

P.S: Korang dah kawin nanti jangan buat perangai cam laki/bini camnie. Dua-dua tak boleh nak diharap.

140 responses to (KUIZ)Siapakah Artis Yang Tersangat Comel Semasa Kecik Dahulu?

  1. sarah says:

    fasha sandha.

    0
    0
  2. idam says:

    lisa surihani kot..

    0
    0
  3. gina says:

    DD….diana danielle :)

    0
    0
  4. nik says:

    Diana Danielle…kompem…;)

    0
    0
  5. kay says:

    laaa..budak ni kecik-kecik dulu suka sangat peluk cium aku..dulu akula yang tukar lampin dia..bila dah besar,malu-malu je jumpa aku..aiii…fasha…fasha…

    0
    0
  6. ina camar says:

    ye ker.. si fasha ni

    0
    0
  7. Roh says:

    Fasha lah.. dah baca kat blog lain.. mmg dia.

    0
    0
  8. lady gaga says:

    ni fasha sndha la…. da lama da tengok gambar nih…. kat friendster fasha pon ada gambar nih……………

    0
    0
  9. yukiko says:

    aq nmpak mcm dato’ siti jew….tp aq time kecik lg comey dari dia…wakakakakkakakka

    0
    0
  10. rahsia hebat says:

    mesti dania danielle… =)

    0
    0
  11. Daleela says:

    Dato’ Siti Nurhaliza Taruddin

    0
    0
  12. Ryta says:

    Pasha Panda….macam penah nengok gambor ni dalam paper dulu….

    0
    0
  13. Daleela says:

    Hidung fasha sanda mancung dowh… mancung ke hidung di dalam gambar ini..

    0
    0
  14. pet says:

    aku rasa DD

    0
    0
  15. mitsuki chan says:

    kecik2 dah seksi
    patot la dah besar ehem2

    0
    0
  16. lilies says:

    DD?? bkn la muke die mase tecik mmg minah salleh abes..
    neh si fasha sandak…

    0
    0
  17. norman menangis says:

    memey suhaiza.

    0
    0
  18. haza says:

    macam lisa surihani pn ada…
    geng nara kan ske dia..

    0
    0
  19. mar says:

    Diana danielle :)

    0
    0
  20. elya says:

    juliana evan awek sam bunkface! Btol x BN?

    0
    0
  21. diana says:

    Pasha senduk… dh tgk dh kat blog lain…

    0
    0
  22. amirah says:

    Fasha sanda.. btol2.. konfem.. hehe..

    0
    0
  23. sha says:

    fasha sandha …tgj pon tau….

    0
    0
  24. manjalara says:

    diana danielle

    0
    0
  25. sha says:

    tengok dier punyer senyuman…konform2 fasha……..comei siot

    0
    0
  26. hirosue says:

    DD la….

    0
    0
  27. ape la korang ni….semua salah…xkan xblh bajet sape tu…ifa raziahla

    0
    0
  28. kay says:

    Keputusan terkini..
    Fasha Sanda 46%
    Diana Danielle 48%
    Dato Siti Nurhaliza 1%
    Memey 1%
    Lisa Surihani 1%
    Juliana Evan 1%
    Zaitos Sameon 1%
    Rosnah Mat Aris 1%

    Untuk mengundi dail KUIZ (jarak) JAWAPAN ANDA.
    Hantar kepada 33223.

    0
    0
  29. semek says:

    fasha sandha

    0
    0
  30. kay says:

    aiceh..ada ke ifa raziah??hmmm..masalah teknikal nih..xpe..nantikan keputusan yang terkini..

    0
    0
  31. abangnara says:

    salah semuanya.
    jawapannya ialahh

    ten teng teng

    Abang Nara sendiri.

    Hahaha.

    Jawapnnya Fasha Sandha

    0
    0
  32. nk jugak tau says:

    pasha sandang ar…kan ade rupe cam mamak2 ckit tp versi kulit putih..hahahaaa…comel2..nti ank die msi comel cam die tp kalo kwen ngn rezal comfom muke benyek punye cam ank nora danish abis muke bpak die..ishh kesian btol nora danish..dpt ank muke bapak..ape2 pun pasha yg gile controversy ok!!

    0
    0
  33. noora says:

    dkat malaysia ne aku rasa dato siti nurhaliza jer yg sgt kiut miut so renung2kan lah dan selamat beramal

    0
    0
    • Y says:

      noora,sorry to say la…siti nurhaliza ko kata kiut miut?tue ayat perli ke apa tue?xkiut lgsung,mata ko mesti kero kan klu ko puji dia kiut,ke ko xtau istilah kiut tue cmne?muahahahhahaha….

      0
      0
  34. apa2 aje... says:

    konfem…memang gambo si Fasya Sandha….
    kecik2 memang comei….dah besa cantik jelita……
    cuma perangai aje perlu diperbaiki….spy seiring dgn kurniaan Illahi…

    0
    0
    • apa2 aje... says:

      Tak de maknanya…biarlah rahsia…cuba [email protected] kat ‘imej” Fasya Sandha masa kecil…konfem sama..

      0
      0
  35. hana says:

    mmg fasha sandha tgk dlm fs dia.kalau la beri dia didikan agama ktika usia mcm ni kan ke bgus…syg yee ada rupa tp….hancusss…waaaaa…kikiki

    0
    0
  36. muslimin musliman___ says:

    FASHA SANDHA laaa.,.
    i know her…..

    0
    0
  37. dora says:

    julia ziegler?? sarimah ibrahim??

    0
    0
  38. DzulChronicles says:

    haha…diana danielle!

    0
    0
  39. DzulChronicles says:

    haha…diana danielle! kompem la sangat2

    0
    0
  40. kay says:

    Ceh!apa ni bro..mana boleh keluarkan result sekarang..kita kena sasarkan komen 100 baru bagi jawapan..pambaca didahulukan,jawapan dikemudiankan..kita tengok dulu statistik peratusan tertinggi,baru kita tau apa kehendak pembaca..
    Lepas ni nak main teka teki,tunggu green light dari penaja sebelum keluarkan jawapan..

    0
    0
  41. velasrizal says:

    muka cm mat saleh ni msetilah diana denille..

    Tekanan Punca Lelaki Botak ?

    0
    0
  42. frust menonggeng aku….ingtkan if araziah…rupe2nye pasha sendat…..

    undi telah ditutup…..huhu

    0
    0
  43. emer says:

    mcm muka org arab

    0
    0
  44. awk png says:

    ni fasha sendat la…dah byk kli aku tgk.kt paper,kat friendster,kat fb pn ade tak slp aku.

    0
    0
  45. wan says:

    ning baizura……..confirm!!!

    0
    0
  46. mimi says:

    salah sme slah..nak taw sape????????????/ayu oiam

    0
    0
  47. ni aku la says:

    bukan juliana evans eh.haha

    0
    0
  48. suri says:

    its fasha la..dah keluar citer nih kat blog lain 2,3 hari lepas, lagi banyak gambo lain yg di upload dari magz..wah abng nara siap buat watermark..tak bagi kredit ke

    0
    0
  49. Labusss says:

    Wadina…hahahaha

    0
    0
  50. adib says:

    rosnah md aris la…
    hahaha

    0
    0
  51. azs says:

    juliana evans laaaa

    0
    0
  52. Mr.Bintang says:

    sekali tengok cam diana danielle :D

    0
    0
  53. kan abg nara dh ckp tu…pasha sendat…

    0
    0
  54. kenari says:

    laaa ni SITI NURHALIZA la wk2 4 thn kat quarters polis k.lipis…

    0
    0
  55. zey says:

    diana danielle

    0
    0
  56. Zaza Muhammad says:

    Fasha Sandha aaaa

    0
    0
  57. yaya says:

    DD.

    0
    0
  58. kucing kurap says:

    tgk mata…diana danielle ni

    0
    0
  59. ariph™ says:

    DD

    0
    0
  60. mimi says:

    ayu oiam
    ayu oiam
    ayu oiam
    ayu oiam
    ayu oiam
    ayu oiam
    kenape sme xnk caye ni!!

    0
    0
  61. aida says:

    diana danielle. confirm!

    0
    0
  62. Aduyai says:

    Ingatkan si Diana Danielle..ropanya Pasha Sandal.. Kecik2 memang tomey, tapi besor2 ni dah jadi cam gampang plak.

    0
    0
  63. blahla says:

    diana daniele..xsyak lagi

    0
    0
  64. skye91 says:

    fasha sandha la…

    0
    0
  65. kaWan says:

    hahah skali tgok pon dh bole agak la sape lg kalo bkn si pasha sendat tu… :P

    0
    0
  66. DD..tgk gambar baju hijau tu tau dah DD..
    hehehe

    0
    0
  67. rafi says:

    ala x serupa pasa sandar lar..aresal kecik comei..betui gak org kata kecik2 comel tp bila da besa kureng

    0
    0
  68. sizuka says:

    siti x la secomel ni masa kecik, bdk ni mmg comel kan, si dialah fasha sanda tp skang pn comel, cuma perangai je kurang comel….

    0
    0
  69. SIOT says:

    BANG NARA DAH BAGI TAU ITU FASHA SANDA

    0
    0
  70. jiejal says:

    fasha sandha…biasalah aku kan teman tapi mesra dia. Kita orang kenal sebelum lahir lagi.

    0
    0
  71. comel gak fasha masa kecik ni….

    0
    0
  72. Aduyai says:

    Sah ni gambor si laser Azwan Ali masa kecik..aku cukup kenal la mamat tu, mcm pompuan sket dia masa kecik.

    0
    0
  73. abgmanje says:

    DARI KECIK SAMPAI BESA BAJU XPNAH CUKUP…. I LIKE!

    0
    0
  74. emi says:

    siti nur haliza laaaa….tgok gmabr pertama tue…senyum xberubah lgsg..uhu

    0
    0
  75. liloblumario says:

    diana danielle!!!

    0
    0
  76. ah moy says:

    diana danielle

    0
    0
  77. eiyda says:

    Nurfasha Sanda kan kan..hehhe comel giler…

    0
    0
  78. Izat says:

    fasha ku..

    0
    0
  79. winter_gurl says:

    diana daniele

    0
    0
  80. jambu batu says:

    Oprah ler tuh!!!!!!

    0
    0
  81. kukikiskikiskukukakikakakku says:

    aku la 2! knl sgt… hak3

    0
    0
  82. dewa says:

    cantik jer masa kecik..bila besar….tuttttt

    0
    0
  83. bengong says:

    cam diana danielle je ni?

    0
    0
  84. nanad says:

    Diana Danielle.
    same jee muke ms kecik2.

    0
    0
  85. bunga ku intan says:

    ntah..
    xtwu la sape

    0
    0
  86. laki zaiton says:

    macam zaiton sameon ja..

    hahahahahahahahaha

    0
    0
  87. wawa says:

    tg pastiny bukan dd or juliana..dorg remaja lgik..pic ni agk klasik de..

    0
    0
  88. Ieda Nurfasya says:

    fasha sandha laaa… lau dah yg cantek2 tu manader orang laen lagi.. =D

    0
    0
  89. syaz says:

    semua salah………………..haha..kalo korang nak tau sape.nilah ADIBAH NOOR.HEHEHE…… COMEL KAN

    0
    0
  90. diya says:

    yg sebenarnya wardina safiyyah kan3

    0
    0
  91. semua salah…jawapannya ialah Fasha Sandha…betul kan…hehe

    0
    0
  92. ryyta says:

    rasanya linda jasmine

    0
    0
  93. hanie says:

    isk saper ni? konpius bcer komen x temu jawapan….mcm dd

    0
    0
  94. rasa says:

    fasha sandha sbb budak ni nampak cam india2 jer.

    0
    0
  95. T_T says:

    juliana [email protected] danielle

    0
    0
  96. NUR says:

    fasha sandha lorhh.syok lak at dye skang nih.chinta chanduri

    0
    0
  97. havockerz says:

    jawapan nye aper siot??????

    0
    0
  98. rihelbryn says:

    fasha sandha

    0
    0
  99. miera says:

    nie fasha sandha…..ada kat dlm fb fans die……

    0
    0
  100. nara says:

    jawapanya sayala hehe

    0
    0
  101. jejailani says:

    ni anak org gaji aku ni..dah lama tak jumpa dia na..makin sombong!nyesai aku dok kasi dia tumpang rumah aku dulu

    0
    0
  102. D2MD says:

    wan maimunah nih..confirm

    0
    0
  103. Maira says:

    Tiz Zaqyah!!!
    rasenye prnah tgok gmbr Tiz time2 kcik cmni la..tgok idung ngan mate die x brubah..lgipom die Bpop kut skrunk neih..hope la kn..~

    0
    0
  104. miriam ist echt so scharf und blond einfach super diese frau

    0
    0
  105. You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this web site!

    0
    0
  106. Yet another issue is video games are typically serious naturally with the primary focus on learning rather than enjoyment. Although, we have an entertainment element to keep your children engaged, every game is normally designed to focus on a specific skill set or curriculum, such as math or research. Thanks for your posting.

    0
    0
  107. visitx says:

    Die beste Camgirls live amateur hot Chat im Wald !!!

    0
    0
  108. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

    0
    0