Written by AbangNara | November 20th, 2009

artis

Rasanya semua orang tau kot sapa artis kat gambar atas tue tapi nak suruh gak korang teka. Teka jangan tak teka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

156 responses to (KUIZ)Siapakah Artis Wanita Bertudung Ini?

  1. ammey says:

    huhu knal
    trknal dgn botox

  2. aleen says:

    nih Zahida Rafik..
    sy kunci jawapan sy nih…
    huhuhu

  3. julya215 says:

    zahida rafik…
    np lak die ni brtudung eh

  4. bebo says:

    kalau dia pakai camni tros kan bagus….
    x der la sakit mata mmndang..

  5. fifi says:

    takut aku nengoknye..

  6. ZAHIDAradik says:

    SIAPA NIH???? SAYA TAK KENAL???? RANUM NYER BUAH…

  7. ladybird says:

    mimpi ape btudung ni. klu betul2 ,teruskan…. jgn sekadar nak glamer je lebih. takut lak aq tgk muka dia nih dah mcm ppuan sihir je.

  8. AI says:

    Semacam plak rupa dia…isk

  9. [email protected] says:

    ammey BANYAK TOL KO MSG…KAT ATAS 2…
    HEHEHHE

  10. jue says:

    tu dia..klu org terengganu akan kata “putih selepuk” atau bahasa KL putih melepak..muka setepek putih..tp mmg cam lah ratu botoxx nih!

  11. [email protected] says:

    AKU BALIK LAMBAT LAGI KOL 6…
    HAI SEMUA

    • ladybird says:

      hoi. pet sorang je? yg len mane?

      • weiya says:

        black kat pd…masO surirumah yg bz…BB tak tau la..aries pun bz gak..granger dah jd biskut

        • [email protected] says:

          HUHUHU….akak ku BURUNG PEPUAN sihat ker,,,
          hehehehe

          weiya makan aper ari ni…

          yang len xtau p mana…

          BN sepi je skarang ni

        • ladybird says:

          chat dik lampin pakai buang.. he..he.. dah buka FS ko, dah kawen x jadi amik no phone t kena pelangkong kat bini ko.hu..hu..

        • weiya says:

          mkn nasi ngan rendang daging..ikutkan nak diet pet..tp majuk ngan tunang terus mkn nasi..heheheh

        • ladybird says:

          t aq g intai masO jap. dekat je dgn mah aq ni

        • weiya says:

          betul ker ni…tak kan jiran kut

        • ladybird says:

          tul, x caye tya maso. akak yg ajak join kat cni.best friend akak tuh. nice person

  12. ladybird says:

    pet ari ni ko slow je. gaduh ngan bini eh.? selalunye ko lah yg paling pot pet pot pet

  13. ladybird says:

    weiya apsal mrajuk ngan tunang? adatlah org bcinta mmg gitu . dah kawen jgn gaduh tau. gaduh2 manje xpe

  14. ammey says:

    pet..aku bosan sensorg td,ko xda 2 aku berletiaq sensorg 2
    huhu……
    sbuk ek rni

  15. mizzlynn says:

    at least zahida nih bertudung litup drpd tok ti yg pki tudung ntah haper2..

  16. weiya says:

    hehe………..dah tu pujuk la sm

  17. weiya says:

    tunang..bln 2 kahwin

  18. apple_green says:

    KAK NARA SIAPA ARTIS YANG MENCURI TALIFON BIMBIT DI SINGAPURA???? MAMAT….
    DAPATKAN GOSIP NI CEPATTTTT

  19. awekcun says:

    K.NARA BETL KER MAMAT???

  20. weiya says:

    ade .g ker…blog oh bulan rasanya..atau oh artis

  21. eya says:

    Aq tau kO sapE..kO msty pOmpuan yg aq pEnah tn

  22. awekcun says:

    K…
    TQ WEIYA……
    MUAAHHHHHHHH…………

  23. iza says:

    ooo ini sy tau ini.. ini huruf M..=P
    tak pun jin mata toncet..haha
    tak pun jin kalewa jin kalak…wawawawa

  24. emma says:

    dah macam makhluk asing je tengok

  25. lanToK LeW says:

    menakutkan…huhuhuhu

  26. ozman says:

    ok sy cube teka…ha sharifah aini kan? btul tak?

  27. comelkucing says:

    ya salam…plastiknyer muke dia…adehh…kan dh lawa dh dulu…ni btol2 mcm patong salah cetak…adehh….cian kt dia sbb buat keputusan bodoh ni…adess

  28. GadisPink says:

    zahida rafik – wajah dia sebelum SURGERY lebih cantik drpd sekarang-

  29. serai_patah says:

    pkai tudung sbb kena suruh pkai la nie…xkan tiba2 pkai tudung pas sexcy2?artis……………..

  30. lilies says:

    eleh..Zahida Rafik.. tgk betapa ‘flawless’ botok die pon da taw..huhuhu

    • jane says:

      itu la akibatnye kalau nak melawan kejadian semulajadi ciptaan tuhan…. ini katagori org2 yg rasa dia boleh ‘cheat god’ s creation….last2 akan makan diri sendiri…belum mati pon dah nampak horror…kalau dah jadi mayat lagi horror….

  31. yubin says:

    woo..stiff nyer muke zahida rafik.mcm mannequin yg bakal d buang…

  32. norj says:

    muka dah elok2 cantik…g lg wat botox…bukannye tambah cantik…tambah buruk ada la…nilah akibatnya mengubah ciptaanNya…

  33. burung punai says:

    hek.elleh… pakai tudung la pulak cik botox ni…. dah kene cancer kot..?

  34. gosipgurlfea says:

    mata yang menakutkan……

  35. jan says:

    aah mcm tok pah, klu tok pah pakai tudung mesti muka mcmni. bilalah tokpah nak pakai tudung yer? zahida pun dah pakai ni.

  36. awekcun says:

    heheheheheee………..

  37. Zaza Muhammad says:

    hmmm tau plak bertudung si Zahida ni… ari tu kemain tersembul

  38. encik biru says:

    ntah..awat lawak sangat minah nih sekarang..

  39. pizza says:

    Time dia bertudung litup walaupun kerana fesyen, selamat la. Time dia menyembulkan apa yang wajib ditutup, baru start saham neraka dia. Umur dah makin meningkat, makin kertu, bawak2 la menutup aurat. Bukannya tak lawa kalau bertudung litup, tetap anggun dan berprestij.

  40. […] lagi tak tetiba ari tue ada gambar Zahida Rafik buang tabiat pakai tudung? Rupa-rupanya time tue ada event Islamic Fashion Festival. Ramai artis-artis pompuan yang datang […]

  41. Tak_Kuasa_Aku says:

    Muka sepesen je – Zahida, si tua Anita Srawak, Sheripah Aini, Umie Aida, Siti – sume botox…

  42. ain says:

    hahaha macam aku kenal tapi siapa ha x ingat lah pulak hihihi

  43. anis keramat says:

    asal ladybird macam orang gler meroyan tahap bendol dalam nih??

  44. adikpong says:

    aku knal dia ni psal satu skolah kat ampng dlu. same ngan watie elite tau. rambut dia perang dah waktu tu. tapi blajar x nak komen ar.. yang penting aku lagi pandai dari dia….

  45. torres says:

    tak best pon minah ni

  46. amira says:

    macam momok jer….
    sumpah seram!!!!

  47. mesti says:

    laa zahida rafik. mcm mak tiri sinetron bawang putih bawang merah tu…

  48. lady cun says:

    ak alah artis malaysia, tapi menyalak kat karaoke tak malu ke???????kalau orang luar tengok artis malaysia perangai macam tu mesti dia orang kutuk beb

  49. cantik says:

    tau pun nak bertudung dah ingat nak mati la tu hehehe jangan marah..as a artist kita tak boleh marah kat peminat coz itu pemerhatian mereka ket artis sorry

  50. cantik says:

    canti pulak artis tu pakai tudung ek..dulu seksi dah insaf

  51. syaila says:

    zahida rafik plus sharifah aini….

  52. tebal btol make-up tue…
    dah le plastic ,buruk….
    geli I nengok

  53. gile ke artis nie….
    plik le….
    plastic! !!!

  54. ice kacang says:

    sape stuju dia nampak cam hantu..
    eeeiii takutnyer

  55. elly says:

    oooooooooooooooooooooooooooooo

  56. chem says:

    kenal2….cntk kai tdung

  57. lantaliban says:

    x kesah lah dia sape janji dia dah imsap bukan sng nk tgk artis pkai tudung huhuhuhu….tp klau fsa sda pakai tudung lg cun tau mmg aku trsa nk hehehehehe..yg 2

  58. nana ganu says:

    ak rsela cmbanita srawak.. wallahualam.. kalu btoi,truskn pkai erk

  59. cnar bella cbell says:

    ArTiS BrU nAk bLaJaR PkAi tUdUNg KOt…aTAu pOn FiRsT guNa tUdUnG..huhuhhhuuh

  60. […] (KUIZ)Siapakah Artis Wanita Bertudung Ini? (151) […]

  61. Well, this was kind of boring but whatever.

  62. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

  63. porno izle says:

    Hey there, was just surfing through the internet looking for some info and stumbled across your blog. I am impressed by the design that you have on this blog. It shows how well you understand this stuff. Bookmarked this site, will come back later. You are awesome. Greets from arbeitsrecht wiesbaden

  64. Hi this is a good post. I’m going to e mail this to my buddies. I came on this while browsing on yahoo I’ll be sure to come back. thanks for sharing.