Written by AbangNara | August 13th, 2009

Kami tahu anda semua tengah kekenyangan selepas makan tengah hari tadi kan? Apa kata kita memerah otak sikit. Tak ada klu tapi gambar di atas kononnya diambil semasa pelakon tersebut tidak memakai sebarang make up. Jadi cuba-cubalah teka ye.

Sambil-sambil memerah otak tue kitorang ada bagi satu bonus gambar Fazura dan Sassy Falak yang maintain cun walaupun tak pakai make up. Kalau nak tengok sila baca artikel ini sepenuhnya.

fazura dan sassy falak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

202 responses to (KUIZ)Siapakah Pelakon Wanita Ini?

  1. eclipse says:

    huhu

    0
    0
  2. erina says:

    mcm rita rudaini…

    0
    0
  3. kira-kira says:

    rita………….

    0
    0
  4. pu3liya says:

    laaa bukan rita rudaini ker.. rita kan??? alaa bg tau jelaa lau salah

    0
    0
  5. kira-kira says:

    samat ptg sume..

    0
    0
  6. arra says:

    ritala..sah2 muker dia..yerla pas pegnantkan..mokla

    0
    0
  7. eclipse says:

    rs nya mcm rita…
    tp rita jd penyanyi dh ker??

    0
    0
  8. arra says:

    rita

    0
    0
  9. violet says:

    yg first rita kan..

    0
    0
  10. damia zahra says:

    erkss…
    sure ar rita rudaini…
    nk kuwa mkn ar…

    0
    0
  11. ANneDeSilva says:

    cantik kew??
    hahahhahaha
    sape lg kalau bkn rita rudaini yg kawin ayam muda tue…hhuhuhuhuhuhu

    0
    0
  12. fatyn says:

    rita rudaini lah yg x pakai make up tu
    heheheh

    0
    0
  13. jlo says:

    rita rudaini laaa….dia tak pakai make up pun tetap cun

    0
    0
  14. ONCET says:

    rita rudaini kat hot fm ke?

    0
    0
  15. violet says:

    2nd fazura,melissa n sazzy..
    yg swg tu aku pon x knl…

    0
    0
  16. ANneDeSilva says:

    eclipse..
    anne rasa anne taw la pasal gambar tue..
    maybela..
    tak tau betol atau x…

    0
    0
  17. violet says:

    tp x cantik gak xder make-up..
    biasa2 je..
    same je ngn kite2 yg bkn artis ni…

    *cm br bgn tdo je..
    kih kih kih
    jgn mara eggg.

    0
    0
  18. ANneDeSilva says:

    kenyangla…

    0
    0
  19. puteriaquarius81 says:

    salam u allzzzzzzzzzzzzzzz
    huhu lamanya x msk.. mcm2 crita dah ek..

    0
    0
  20. mayrien says:

    rita rudaini la kan? serupa jeee

    0
    0
  21. eclipse says:

    anne…mslhnya yg BN kuarkn… amik pic dia n EDIT…then kuarkan story…
    yg eclipse juz guna pic dia jer…bkn guna utk story…
    xkan tue pon xbleh??

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      apokobondo ni eclipse.. ni ayat mrh ke ayat x puas ati..

      0
      0
    • ANneDeSilva says:

      yup..
      yg dorg duk saman tu sbb nya dorg copy pic yg org lain amek masuk dalam blog pastu tukar watermak sume…
      and then paste kat blog suka2 jek..
      tp like ur case guna pic biasa utk jadi icon picture..
      i think should not be a problem kot..

      0
      0
      • tOmEii says:

        anne pe ni leh jelskn x?????nk tau jgk….

        0
        0
        • ANneDeSilva says:

          alahaaiii tomei..
          ni P&C la aku dgn eclipse..
          sat g sume taw dh tak jadi P&C lak..huhuhhuuhhu…

          0
          0
      • ANneDeSilva says:

        rasanya takde masalah la eclipse…
        on YM..
        anne hantar link website tu…

        0
        0
      • eclipse says:

        mmg la…
        xde kena mgena…
        mcm tue xkan lah sume org xleh guna pic artis…
        ntah pape jer org yg sound aku tue..huh!

        0
        0
        • tOmEii says:

          eclipse aq rse aq tau spe y ko mksdkn tp xpe aq senyp je cz ni kn P & C ko ngn anne…..huhu

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          ahahahha pandai pon tomeiii…
          P&C la..huhuhuhu
          tp kalau paham bagusla…

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          yela..
          takde benda la rasanya..
          sbb jadi isu nye becoz yg dorg dok sebuk saman2 tu because of ur picture tue…
          tp dia saman coz benda lain…
          sbb kegiatan plagiat atau lebih dikenali sebagai PENGCOPYan terhadap harta interlek..huhuuh

          0
          0
        • eclipse says:

          aku nak brain wash dia nti…hik..
          bt havoc jer…
          mcm la aku ade bt ksalahan kat negara…huhuhu…

          0
          0
  22. asparagus says:

    adik titi rina….dulu dier sepupu fazura dan kembar siti

    0
    0
  23. badboy says:

    yg gambar last tu yg hitam tu sepe ek..aku tak kenal.aku kenal 3 jer.tak kan la kencana kot.hu3..

    0
    0
  24. violet says:

    ri ni BN update cpt sey..
    x trkjr aku d wat nyer..
    smlm tertdo2 tgu..
    huhuhu

    aku rse BN dh sht

    0
    0
  25. pic 1st rita rudaini,nmpk cute even x mkup..tp yg pic bwh 2 muke xmkup jd bkilat2 n linyau muke….

    0
    0
  26. LaLuNa says:

    rita rudaini..erkkk..cantik je tak mekap..

    0
    0
  27. misz adir says:

    rita rudaini la….

    0
    0
  28. puteriaquarius81 says:

    aq nk gi jengok en3 lelain jap… huhu

    0
    0
  29. pingkyanthers says:

    dah mmg sah Rita Rudaini..

    0
    0
  30. ANneDeSilva says:

    settle sudah satu kekeliruan….

    0
    0
  31. tOmEii says:

    adoyaii mne pegi sume org ni…..
    kira ko hilg kemne plak ko ni xabis2 ngn bini angkt ko y dh kerepot tu…
    udh2 le lbh baik ko duk cni tmn aq membebel sorg2 nie…huhu

    0
    0
  32. ANneDeSilva says:

    tomeii..
    ko dh makan kew?
    put2?
    aries mana??
    ilang lagi??
    kira2?

    0
    0
  33. iman says:

    rita rudaini…suke tgk muke dier…natural beauty..
    yg pic last 2 mcm muke org indon kalau x makeup

    0
    0
  34. lilies says:

    rita rudaini..=) chumey die..

    0
    0
  35. ninikebayan says:

    rita rudaini kan..hehe..fazura mmg cantik..mcm nenek jugak ngeh ngeh ngeh..nek busy ni nak taip surat jap..bubye..

    0
    0
  36. eclipse says:

    xde org dh ker?
    askum….
    bleh dtg raya??hikhikhik..

    0
    0
  37. ANneDeSilva says:

    oiiitt menambahkan dosa semua arini…hehehehehe

    0
    0
  38. jojio says:

    Dah cantik tak mek up pun still cantik gak…

    0
    0
  39. Kamui Gakuto says:

    ndak ku kanal gia sepa ni urang..

    0
    0
  40. yaya says:

    rita rudiani

    0
    0
  41. Danny0range says:

    rita rudaini……….

    0
    0
  42. ANneDeSilva says:

    boring..

    0
    0
  43. tokkaduk says:

    rita rudaini la…aku tgk skali je dh tau..xkai make up pon tetap cantekkkk….

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      btol…boleh teka…obvious…sbb make up dier selama ni pun xde laa tebal sgt mcm penyanyi dangdut yg jd pengacar WHI tv3 tu…aaa Ifa raziah…

      Nara, ape kata list kan top 10 artis2 perempuan yg make up tebal…hehehe…

      0
      0
  44. AIN says:

    RITA RUDAINI

    0
    0
  45. AIN says:

    soklan senang ja

    0
    0
  46. ha ha.. senang sangat la.. kasiklah yg susah sikit…
    confirm la rita rudani.

    0
    0
  47. Seeds says:

    RITA RUDANI, FAZURA, ERR TAK PASTI Vj? Dj?, Melissa (ponds) and sazzy..

    0
    0
  48. lily says:

    rita rudaini
    hehehe…..

    0
    0
  49. afiera says:

    rita rudaini la…tgk sekali dah tau…tak da la jauh beza sgt muka dia bila x mekap…still cantik what….

    0
    0
  50. miss annur says:

    mmg rita pun..x slh punye.. fazura x make up x cantik la..sassy masih nampak sweet lg..

    0
    0
  51. ricky says:

    rita rudaini..

    0
    0
  52. bangiperdana says:

    Mari melancong ke negara balkan
    singgah sebentar di Kenya
    tak lain dan tak bukan
    Rita Rudainilah orangnya

    0
    0