Written by AbangNara | May 14th, 2009

selebriti malaysia

Kali ini agak susah sikit sebab kami pun baru kenal artis wanita ini. Klunya ialah:-

  • seorang ibu tunggal
  • berhenti jadi artis pada usia 19 tahun selepas berkahwin
  • umur sekarang 35 tahun
  • selalu jadi awek dalam video klip Iklim

Kalau pandai tekalah. Hehehehe.

82 responses to (KUIZ LAGI)Siapakah Pulak Selebriti Wanita Ini?

  1. QiQi says:

    MAS ANIZAN….

    0
    0
  2. bahulu hangit says:

    ni ke mas anizan…selalu dgr name jer…rupe xtau…cntk gak yer die ni tp status tetap ibu tunggal gak..lumrah alam artis

    0
    0
    • mami jarum says:

      mas anizan memang cantik….tapi dia bercerai mati la…bukan dia tinggal laki….dia setia kat hubby tau…nak ckp tu lain kali baca dulu gossip artis sampai khatam yer…then baru komen…jgn main ikut sedap mulut ja…hbby dia datuk ali bapo dah meninggal…

      0
      0
  3. DelimaSaraa says:

    nak jwb tp dh terjwb…aduhlarrrrrrrrrrrr..hahaha

    0
    0
  4. DelimaSaraa says:

    cantik dan air muka lembut…

    0
    0
  5. QiQi says:

    somi dia dah meninggal da…oang kayer…Datuk…A..

    0
    0
  6. ~keliwon~ says:

    mas anizan ni dulu belakon film ‘antara gadis’..antara artis top jugaklah zaman dolu-dolu nih…keliwon ingat lagi nih time skolah menengah dulu nih…awal90an..time tuh aku form 4 or 5…duk tgk video clip lagu iklim.ada gakla drama dia belakon…tup-tup tgh duk top-top belakon..datangla dato ali bapoo samba trus depa kawen….jadilah..c mas anizan bini no. 2……la ni dato ali bapoo pon dah padam…tu yg kuar balik nih…nak grab balik saham la nih….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      masa tu aku form 2……

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        no. 3 aaaaa…… dia femes sbb dulu org kate muke ye cam julia rais…. aku ingat lai kemain ye posing ngan kete spot, brg2 kemas yg dia dpt pas tunang ngan Arwah suami ye Dato’ Ali Bapoo

        0
        0
  7. bahulu hangit says:

    oic…ibu tunggal kematian suami la ni…keliwon m’besar zaman kebangkitan mas anizan ni ker…

    0
    0
    • ~keliwon~ says:

      bahulu, membesar apenyer…jarak usia dia ngan aku 1 taun jer..uhuk..uhuk..kire dulu poster besau mas anizan nih menempek je ler kat dinding bilik aku…uhuk..uhuk..tapi pas dia kawin ngan dato ali bapoo tuh..trus tutup buku,,,kuh..kih..sakit ati tgk dato ali bapoo yg tak hensem & tue tu dapat dier….duit..duit..sume org gelap mata..

      0
      0
      • mien.. says:

        le…keliwon brkenan ngan mas anizan upenyer..xpela,bkn jdoh keliwon tuu…bunga bkn skuntum…

        0
        0
        • ~keliwon~ says:

          hmm…bunga bkn sekuntum..tapi keliwon nih sampai skrg ni membujang..uhuk..uhuk…agak-agak ada can tak nak kenen c mas anizan nih…tak dpt anak dara pon janda pon jandalah…………………….

          0
          0
        • minnie comey says:

          asal dapat je,sume ko nak sebat kan..huhu..arini mlm jumaat keliwon..patotla ko bermaharajalela..

          0
          0
  8. lilies says:

    hurmm..mas anizan?? huhuhu..xknl ar..=)

    0
    0
  9. Lovelyvic says:

    Seingat aku dulu2 muka dia ni ada iras2 ramona rahman kan? Kenapa dh lain bebeno ar ye skang?

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      gi treatment banyak sangat…tukar minyak itam, tukar radiator, bubuh air bateri ..jdlah new faces….

      0
      0
  10. eclipse says:

    gebu dan mantap….cantik weh dia ney dule…sm level mcm julia rais…

    0
    0
  11. anakjindari_teko says:

    MAS IDAYU…. kalo tak silap la….. wakakakakakaka

    0
    0
  12. alya says:

    dulu si ijoy skrg suami sharifah shahira dok gile kat mas anizan ni,pastu mas anizan kawen frust gilo mamat tu

    0
    0
  13. tamazula says:

    dulu mas anizan ni gila harta..gila duit..sanggup tu kawin ngan org tua yg tak hensem langsung…duit ngan harta jer yg hensem…sekarang ni kuar balik nak jadi artis….cettttt…piirrrrraaaaaahhhh…harap muka jer artis2 ni..otak letak kat perutttt….wakakakakaka…

    0
    0
    • ikan kaloi says:

      fuh…dasat betul kutuk. x baik tau. dh jodoh dia…pulak tu dia kan bercerai mati..maknanya dia betul2 dh tgkap syg abih dgn arwah suami dia tu. dh jodoh x pjg…suami dia meninggal nk wat camner agi kn…

      0
      0
      • Lovelyvic says:

        Ha’ah…. Erra ngan Yusry tu kawen cun sama hensem pun tak sampai 2 tahun… Biar cun dgn tak hensem…. sampai ke mati….

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          btul3x….branak pinak lai dia ngan arwah tu… love is blind aaa. lagi pun mmg aa arwah laki dia kaye, tp dgr2 kena bankcruptcy gak. klu ade sesapa ingat, fast food Grandy’s tu Dato’ Ali Bapoo aa punye, tp jap je, tutup. x laku kat mesia. tp best aaa mkn kat ctu….

          0
          0
        • mien.. says:

          cinta x mngenal sesiape…..cinta itu buta….sbb 2 sume yg brcita pn blind..hehehe..

          0
          0
    • minnie comey says:

      aku xlahir lg mase nih..huhu..

      0
      0
  14. pim says:

    mas anizan…dulu aku minat betul dgn dia ni…dolu rambut dia panjang..

    0
    0
    • badboy says:

      buat kali keduanya selepas alya..aku tak kenal gak dia ni..adakah aku buta artis…
      oh tidak!!!!!!

      0
      0
      • ikan kaloi says:

        kau duk kt london ker amerika ni??? kalau mas anizan ni mmg lar…zaman 90an dia ni glamer. tp kejap jer sbb lps kawin terus snyp.

        0
        0
        • mien.. says:

          ko ni badboy…klu ko x tau prkmbgn arts pn jgn ar gtau dlm nara ni..mlu le…(tp aku pn sme je…x knl pn ngan mas anizan ni…)

          0
          0
  15. bahulu hangit says:

    ko bute mate kot

    0
    0
  16. ain says:

    nara..ln kli jgn bg KLU lg
    bg kmi teka dlu..
    klu bg KLU memg cpt dpt tau hikhik

    0
    0
  17. arif says:

    azreen ..tul tak

    0
    0
  18. LaRa says:

    x kenal pun ngan mas anizan niEEE……

    0
    0
  19. LaRa says:

    haaa tue la psai minnie comey oiiii……
    psai aku kt dlm prut mak aku la aku x knal lg….
    len la ko…..hik3

    0
    0
  20. big boobs KL says:

    Eh, kak Ijan aku.. kalau korang nak tahu , ni SEPUPU aku…

    0
    0
  21. anakjindari_teko says:

    dahhhh…. sape yang nak kat mas anizan nih…. cakap kat aku..nanti aku bagi no tepon dia… jando kayo nih… peehhhhh… kalo kawin..cuci kaki je… bawak badan je yang penting…..

    big boobs… apesal sepupu ko kecik je boobss.. ko besar sangat ke??

    lara … << wanita ni macam lara croft ke??

    0
    0
    • tok janggut says:

      memandai je ko ni yer… ingat nak suruh orang jadi jahat jer.. cuba2lah insafkan diri skit…

      0
      0
  22. rosh says:

    mas anizan..rasanya dia dh btudung kan???

    0
    0
  23. jenggot says:

    oh mas anizan..modal lancap ku dulu2 kala…nape la kau kawen ngan mamak parengsekeper…

    0
    0
  24. cute says:

    mas anizan isteri ali bapoo………..

    0
    0
  25. jed hijau says:

    malas nak layan gosip ntah ape2 ntah..

    lebih baik layan cerita ni…

    aku kalau dapat biar jadi macam minah ni….kawen sampai husband mati….

    0
    0
    • jerneh says:

      adik dia x lawak sgt…
      adik dia salah seorang anggota kumpulan
      Genuine dulu… lupa lak nama dia..
      dia ni mmg cantik dr dulu lagi..skg dh title
      MJ lagi la nak nampak cantik… gugugaga..

      0
      0
  26. hanis says:

    helo geng….kalau nak komen pun biarlah yang sedap d dengar….komen jenggot tu perlu ke dia guna istilah l……. , tak sedap betul dengar…..

    0
    0
  27. pening says:

    Wow!, msh bergetah lg ni…saham msh tinggi ni…

    0
    0
  28. hantu says:

    mas anizan

    0
    0
  29. nana says:

    arwah dato ali bappo 2 AYAH SAUDARA aku..mulut jgn kurg ajar ya pggil dia org tua n kutuk dia mcm2.dia byk duit dia blh kawin dgn sape yg dia nak,korg dengki sbb korg x bduit cm arwah kan??ckp arwah x hensem,korg pnh tgk arwah secara live ke??korg kutuk sbb korg dengki btl x??

    0
    0
  30. nana says:

    datin mas anizan ni klu x jd artis blik pn xpe,harta yg arwah pakcik aku tnggalkan lbh dr ckup bg dorg.ckp mcm2 psl auntie aku,sjk arwah xde auntie mas setiap kali solat dia sedekahkn yassin kt arwah pakcik aku..korg nk try dia??jgn harap,dia msh setia dgn cinta dia pd arwah pakcik aku.

    0
    0