Written by AbangNara | August 17th, 2009

jojo struys

Kali nie memang kuiz yang paling susah kami berikan kepada anda. Memang kalau anda dapat jawap kami tabik spring kat korang. Sukar nie kuiz kali nie. Memang tak tipu.

Cuba korang gabungkan klu-klu kat bawah nie dan teka apa projek yang BeautifulNara buat dengan diorang:-

Nak klu lagi? Hehehe. Cukuplah untuk hari ini. Esok kitorang bagi klu lagi  ye. Tunggu ~~~~

368 responses to (KUIZ)Apakah Kaitan Nama-Nama Besar Ini Dengan BeautifulNara?

  1. hantupensil says:

    jawapan2 yang mungkin:-

    1)itu adalah rakan2 sepermainan kak nara kot..
    2)adek beradek kak nara kot
    3)kroni2 kak nara kot
    4)sponser2 kak nara…

    0
    0
  2. mysexyheart says:

    ntah apa2 ntah!

    0
    0
  3. heheh. teka lagi ^_^. kalau betul dapat top up 10 hinggit ^_^. nie serius nie

    0
    0
  4. gosipgurlfea says:

    PROJECT ALPHA ???????

    0
    0
  5. akula says:

    ntahla…

    0
    0
  6. @gosipgurlfea – wah, pandainya teka. camner leh tau?

    0
    0
  7. gosipgurlfea says:

    aku dah habis idea dah!!!

    PROJECT ALPHA. It’s about Malaysia’s Top Bloggers —- 49 episodes???? ni toi ka kat Nara?? nak 10 hinggit tuh !!!

    0
    0
  8. hantupensil says:

    aik kak nara…
    dah bagi bnyak jawapan pun salah lagi…
    huhuhuhu

    0
    0
  9. gosipgurlfea says:

    mehehheheh wahhhhhhhhhhhh kita google lah B.N !! resepi terbaik ialah sayer peminat JOJO hahahahha

    0
    0
  10. hantupensil says:

    perghh…dasyat…
    aku baru je google tadi…
    lmbat sminit jek…
    hampah…
    huhuhu

    0
    0
  11. awekmas says:

    dpt ke lum 10 hinggit u 2 gosipgurl…teror tau

    0
    0
  12. awekmas says:

    owh peminat jojo yek…cepat tul ko bg jwpn eh..pandai nyerrrr.aku otak dah beku memalam ni …pasal dalam kabin td ada org muntah 2 yg beku trus…

    0
    0
    • gosipgurlfea says:

      wuh awekmas hang dok lam kabin ka?? apa tu?? macam kapal jerk???? heheeh kasi warm up sket!!!!

      0
      0
  13. @awekmas – bacalah BeautifulNara supaya anda tidak muntah lagi. hehehe. kami mampu menghilangkan mual-mual mulut
    @gosipgurl – jangan lupa antar email tau ^_^

    0
    0
    • gosipgurlfea says:

      toi ke nih.saya minta maaf la B.N bergurau ja tadi . saya bukan taknak tapi saya pakai line ..takpa simpan duit tu untuk kuiz lain lak kak Nara yerk!!!

      0
      0
  14. awekmas says:

    wawawa kak nara ni mcm doc plak..ni br dpt bc bn kalo x…bz memnjang…aku dalam kapal terbanglah td gosipgurl..ni br balik dr klia

    0
    0
  15. bebygaox says:

    layan BN sambil2 men yahoo games.. selamaat malam soma

    0
    0
  16. awekmas says:

    org nak bg topap tu…kebas jele…hehehe.kalo ko pakai line bg jew kat i wawawa ni kan nk dekat bulan ramadhan…bgs tu bersedekah…wat amal jariah ahaks

    0
    0
  17. awekmas says:

    selamat malam beby…ala cutenya nama…kecik2 dah pandai main games yek

    0
    0
    • gosipgurlfea says:

      muhahaha layan la ..aku dah 1 bulan agaknya dok tgk B.N. mantap gak ni. tak macam Local Entertain. Blog yang lain . k semua aku off dulu .. selamat malam sumanya hoho

      0
      0
    • bebygaox says:

      ehehe awekmas.. mesti awak ni cun melecun kan..

      0
      0
  18. Jojo Struys says:

    Baru habis filming hari ni. Sangat letih. Just stopping by to say hi everyone dan slmt malam zzz

    0
    0
  19. jed hijau says:

    Tahniah hantupensel….berjaya ko 1st…

    Good nite sume…..bye…esok jumpa lagi…

    0
    0
  20. blogresipi says:

    Beautiful Nara nak buat rancangan realiti kot. hehe. :)

    0
    0
  21. Akak Leen says:

    oooooo……lepas ni mkin fofular la….hehehe

    0
    0
  22. Zaza Muhammad says:

    huhuhu… x sempat nk teka… baru online
    xpe aaa… Salam buat seme and morning eberibodi….

    0
    0
  23. Delimasaraa says:

    morning…alahai pesal dh ada yg teka ni..br jer nak teka..hahahaha

    0
    0
  24. Rin says:

    dah ada yg teka btul, so x yah lah kita nk teka..
    tahniah kat BN sbb makin d kenali… :D

    0
    0
  25. nUrUl'zzz says:

    alooooooo….cmt pg cmua…

    0
    0
  26. dah ada pemenangnya..gosipgurlfea, tahniah~~~~

    takpe,…nanti adelagi contest2…

    kepada gosipgurlfea, kami ada hadiah utk anda, hadiah ni bukan topup- boleh buat beli barangan raya ni…

    email kami ye, letak alamat skali

    0
    0
  27. nUrUl'zzz says:

    Hah msti dpt duit??hahahah blh raya sakan la klu dpt….

    0
    0
  28. nUrUl'zzz says:

    kak nara 2kar page…plzzz

    0
    0
    • aries_april says:

      amboi nurul….
      rmai g orng xmsuk…
      napa nk tkar citer bru lak ni?
      biar la kita brgosip psal citer ni lu…
      atleast dpt tmbh pngthuan…

      0
      0
  29. aries_april says:

    PG ALL….
    :-)
    KLAU KASI ARIES CRI JWPN PN, LUM TNU DPT…

    0
    0
    • jernih says:

      salam AA.. cantik ko arini.. :-)

      0
      0
      • aries_april says:

        salam jerneh…
        tul ke?
        thanks la.
        lma ko xmncul….
        rndu la….
        :-)

        0
        0
        • jernih says:

          ye ah ko kan cantik banget… mcm paris hilton..
          rindu gak dgn ko ni AA… :-)
          besa ah org berkerja mcm aku ni..
          ko len la AA… :-P ,

          0
          0
        • aries_april says:

          pas aries jdi pnggngur ttp pas blik dri S/A….
          aries dh pnya keja…
          skrng dlm proses naik pngkat….

          aries mmg paris…
          ko tu ttp ngan fazura ko ya?
          still mantop…
          :-)
          rndu sngt kat jerneh…
          rndu time mla2x kat BN dlu…
          skrng xmcm dlu g…
          sglnya dh brbah.

          0
          0
        • jernih says:

          nape ko sentimental lak ni AA..
          . sgalanye berubah cemana lak tuh,,
          aku mmg x leh selalu online da AA..
          tahniah la ko dh nak nek pangakt AA..
          hehe.. cik faz mmg lah begitu AA.. hrp x da lagi kontrabasi
          pasal cik faz.. hehe

          0
          0
  30. sayangizeify says:

    i try ye……em,,,MENGADAKAN GAME SHOW???

    0
    0
  31. violet says:

    hye
    morning
    alamak br nk teka..
    dh ad org mng la plak….
    rugi2
    :P

    0
    0
  32. Akak Leen says:

    kuiz dh terjwb…x tau dh nk komen apa….tp baju kurung yg dipakai kt ats tu cantik la…hehehe…. :D

    0
    0
  33. nUrUl'zzz says:

    Aries dok area bM,bju kurung kt na cantik2???

    0
    0
  34. aries_april says:

    klau prgi kermah cik atun…
    snggah sbntar d kdai nyonya…
    pgi ini aries nk brpntun…
    hrp korang dpt mmblasnya.

    0
    0
    • Akak Leen says:

      pagi2 ke rumah cik atun
      ajak cik atun ke hutan belum
      ewah2 AA nk ajak berpantun
      pagi ni dh bekfes ke belum?

      0
      0
    • ANneDeSilva says:

      Kalau pergi ke kedai maktun
      jangan lupe beli ubat gigi..
      anne pulak nk berbalas pantun..
      hye aries selamat pagiii……

      0
      0
      • jernih says:

        ke kedai mak tun beli sabun
        beli sabun bersama mee
        ramai yg dh start berpantun
        ni ada pertandingan pantun ke?

        0
        0
      • aries_april says:

        pgi2x siram pokok bnga…
        pkok bnga mlur brbau hrum…
        yg anne dok trnganga…
        dh bekpes ker lum?

        0
        0
        • aries_april says:

          cik fazura ke tmpt keja…
          tmpt nya jauh ker delhi……
          pntn @ sjak dh tk kira…
          asl kta leh brsma kat sni……

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          berlengang lengok dia berjalan..
          naik turung punggung cik milah
          errrkkkkk anne baru lpas makan…
          kenyang perut Alhamdulillah…

          0
          0
  35. awekmas says:

    hai..morning to u al chatters..saja singgah jap b4 g klia.
    semoga u al sume happy n have a gud day.balik fly nanti leh i join u al sume..layannnn jew k.senyum sokmo ;)

    0
    0
  36. damia zahra says:

    askum..n morning guys..
    sakit pala ar plak..nk p cri panadol sat..
    sib baek kuiz da trjwb..
    klu tak lg ar saket pala nk pikio jwpnnyer…huhuhu

    0
    0
  37. hantupensil says:

    hellloooo…
    murningg……
    arghhh…ngantuk2…..
    huhuu

    0
    0
  38. hantupensil says:

    helllooo…morningg…
    arghh..ngantuknye…

    0
    0
  39. hantupensil says:

    test2…
    1…2…3…

    0
    0
  40. @all- semua kena tunggu kul 1030 baru ada artikel baru. hehe. marilah mengucapkan tahniah beramai-ramai kepada beautifulnara kerana disebabkan anda semua kami dah terpilih untuk masuk program 7 Blogger terhebat Malaysia atau dalam bahasa inggerisnya 7 Malaysia Top Blogger. Tima kasih kerana sentiasa memberi sokongan padu kepada beautifulnara. nanti kitorang akan update pasal program nie

    0
    0
  41. beautinarang says:

    wowww weee the very hot jojo struys pakai tudung. mmg menonjol la. i loike!!!!!!!!

    0
    0
  42. ANneDeSilva says:

    Congratulation to all beloved friends,….

    0
    0
  43. ANneDeSilva says:

    aries..
    ko tak balas pon pantun aku..
    ngajuk la nie..
    P/s : eclipse mana??

    0
    0
  44. ANneDeSilva says:

    pagi yg gelap kini sudah terang….

    0
    0
  45. Jojio says:

    AA nanti kita gi makan mee ketam yer…

    0
    0
  46. violet says:

    emm
    xtw la nk kumen pe
    btw bj dye cntik..
    dye pn cntik..
    :P

    0
    0
  47. eclipse says:

    morning all…
    3 ari xmuncul rindu aku kat korg sume…hehehe…

    0
    0
  48. jed hijau says:

    bye…kuar dulu lah…
    jom pegi sarapan…

    0
    0
  49. Penari Poco2 says:

    saper lar agaknyer yg leh jawab sume soalan kuiz kat atas tue dgn tepat yer…???
    aku langsung xtau…

    0
    0
  50. eclipse says:

    cantik plak minah ney pki tdung…
    sweet jer…oren lg…

    0
    0
  51. Penari Poco2 says:

    cantik ar bju yg dier pakai…
    aku suka bju kurung moden…

    0
    0
  52. ANneDeSilva says:

    bila dapat taw pemenang BN eh???
    pertandingan ni sampai bulan bapee????

    0
    0
  53. asparagus says:

    1st

    0
    0
  54. PrincEArnAz says:

    TEZ3…
    1……2……3…….

    0
    0
  55. [email protected] says:

    yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    0
    0
    • eclipse says:

      weeeeehooooooooooooo……………

      0
      0
    • hantupensil says:

      yeeehaaaaaaaaaaaaaaa

      0
      0
      • [email protected] says:

        hantu koboi…kui kui kui….

        sara : sajer jer pagi ni buat tag line skit…..join ler the club…..

        0
        0
  56. ricky says:

    selamat menyambut ramadhan al-mubarak

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      sama-sama…

      0
      0
    • eclipse says:

      amin……..

      0
      0
      • violet says:

        pose eg jgn tak pose…
        huhu

        0
        0
        • Delimasaraa says:

          puasa dengan niat yg ikhlas…

          memana psangan baru kawin jdikan puasa ni plg bermakna kerna hadir org yg dicintai bersama

          0
          0
      • [email protected] says:

        YEssszaaa..salam al -mubarak kat sume pengkomen BN…Kg bagi cuti kat sume pengkomen sebulan k..pas raya nanti jgn lupa kerja semula kat BN ni…

        Yg nak extend cuti raya tu jgn lupa anta borang cuti..nanti kena potong gaji…

        0
        0
        • hantupensil says:

          kalo nak berenti leh bagi notis 24jam x??
          hehehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko takyah kasi notis ler hantu….buang masa jer…ko kan hantu..sesuka ati ko blh nak keje ke tak..huhuu..

          0
          0
        • hantupensil says:

          ingat hantu xde undang2 ke?
          huhuhuhuh

          0
          0
        • Delimasaraa says:

          format tajuk surat bercuti ialah spt berikut :-

          nama anda,
          alamat anda,
          negeri anda.

          KAk Nara,

          Permohonan bercuti dari mengutuk / melepak/ mengata/ bergaduh dan sebagainya di BN
          __________________________________________

          perkara di atas adlh dirujuk,

          saya, ________ memohon bercuti selama 1 bulan dari tarih 1 ramadan kerana syaitan2 telah diikat. Maka, saya memohon kak nara membenarkan.

          sekian, Terima Kasih,

          Saya yang benar,

          ____________
          (nama korang)

          0
          0
        • hantupensil says:

          oit…perli aku ker sara….

          0
          0
  57. Wak Tempe says:

    weeee…..wiiiiitttttt……wak nk mtk basikal laaa adiahnye…….bole la wak gonceng makwe wak g ngeteh……jual tempe……….hehehe……….

    0
    0
    • nUrUl'zzz says:

      hahahaha..klasik la wak ni…

      0
      0
    • Delimasaraa says:

      tak ar..hadiah kak nara kasi, makan percuma di majlis wawa dan akhil

      0
      0
      • [email protected] says:

        kalo camtu…peminat dorang jer lah gerenti dtg..

        0
        0
        • jernih says:

          bab makan aku telan jer.. hehe
          x ada haramnye kat situ..

          0
          0
        • Delimasaraa says:

          tgu kak nara bg kad jemputan makan percuma…tp kalu hangpo2 nak makan free aku blh belanja..no hal, kawan2 saraa semuanya, sebab saraa ada elaun keraian….

          nanti saraa cakap bila ek, sebab yg nak masakkan ialah kak nara, nt kita gi gegar dapur kak nara

          0
          0
    • hantupensil says:

      wes mangan wakk….

      0
      0
  58. badboy says:

    cite la pe2 yang best..tempe…
    i like tempe..

    0
    0
    • [email protected] says:

      kg pun suka tempe gak…grg pun sodap….mkn dgn nasi dgn kicap…yum yum yum

      0
      0
  59. syamiza says:

    Salam…. SElamat pagi semua….

    Apa cerita pepagi nih???/

    Ada yang hot dan bang-bang boom kerr???

    Uper2nya kak nara ni cute gak yeeeerrr…… baru la kenal pemilik blog nihhhh…

    Kesian azura pengacara mhi tu kaaannnn…. dia kena ragut…..

    Teruk betul la sekarang nie…..macam2 kes ader…. Mcm dah tak selamat je Malaysia ni sekarang…..

    Dulu kalau nak g mana2 boleh jalan sensorang…. Sekarang ni jgn la…..Tak pasal2 kena raped…. Kena ragut…. Handbag pun jgn la bwk yang besar2…..Mcm2 daaaa…….

    0
    0
    • [email protected] says:

      rasanya sbb kuar kat brita..that’s y dorang makin brani nak rompak sbb nak jadi hero…biar aksi dorang masuk brita. hmmm tapi kita sume kena la beware gak…jgn la bila perkara dah terjadi kat diri sendiri baru rasa nyesal…tu pasal benda jadi mcm ni jadi kat kita…

      0
      0
  60. puteriaquarius81 says:

    tahniah pd bakal pemenang…

    0
    0
    • [email protected] says:

      erm dah announce ker sapa pemenang?

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        sbb tu kata bakal…. blm lg.. mana tau ms announce pemenangnya, xdpt msk bn plaks.. hihi

        0
        0
  61. asparagus says:

    2nd pun ok gak

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      iyolah.. asparagus..

      0
      0
    • [email protected] says:

      ler nak 2nd jer ker…come on asparagus…at least aim 1st….nanti kg bagi support k

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        kg.. asparagus kan dah slalu dpt 1st.. ari ni tukar selera plak..

        0
        0
        • [email protected] says:

          la yeke pu3..kalo camtu kg kasi chan kat pu3 plak lah…come on pu3..aim the 1st….hehehehhe…

          0
          0
  62. ANneDeSilva says:

    ohoiii…

    0
    0
    • [email protected] says:

      ohoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (ala -ala dato m daud kilau)

      0
      0
      • jernih says:

        bila mata bertenang mata….

        0
        0
      • ANneDeSilva says:

        kampung kat mana>?
        kat kg kew??

        0
        0
        • [email protected] says:

          ni tgh gelek ni….jom gelek reramai….consider exercise….baik untuk pinggang anda…

          0
          0
  63. dellyza says:

    chumelnye jojo bepakaian camni. i lioke ;p

    0
    0
  64. ANneDeSilva says:

    format tajuk surat bercuti ialah spt berikut :-

    Miss AnnEDesiLva
    MiDvALLey City
    KOlUmpOoo

    KAk Nara,

    Permohonan bercuti dari mengutuk / melepak/ mengata/ bergaduh dan sebagainya di BN
    __________________________________________

    perkara di atas adlh dirujuk,

    saya, AnNEdSiLva memohon bercuti selama 1 bulan dari tarih 1 ramadan kerana syaitan2 telah diikat. So utk tidak lg menambahkan dosa..sy mohon bercuti selama sebulan dan akan kembali pada RAya akan datang.Maka, saya memohon kak nara membenarkan.

    sekian, Terima Kasih,

    Saya yang benar,

    __PEAce Out____
    (AnNEdSilva)

    0
    0
    • [email protected] says:

      kak Nara…nak tumpang form anne skali k…jimat tenaga nak naip n kak nara pun x perlu nak print bebanyak paper…green the world!!!

      0
      0
      • miss comet says:

        aku pon nak cuti tapi aku tak da la mengutok sgt kat BN ni cikit2 je. wbgmnpun SELAMAT BERPUASA … kepada umat2 islam, pose ya jgn tak pose kalau tak pose tak yah sebok2 nak sambut hari raya …hahaha

        0
        0
  65. halimunan says:

    ikhlas cakap ni…….. jojo struys pakai tudung mengalahkan model tudung. cantik sungguh! cantik dan sweet. kalau pak arab tengok mesti cair punyelah. sebab diorang suka ladies yang chinese look nih. dapat pulak chinese look pakai tudung nampak cantik……*sbb tak semestinya kalau chinese look, akan nampak cantik bila bertudung* ha lagila diorang suka kikiki

    0
    0
  66. Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  67. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  68. Many thanks for piecing this together – this can be a fantastic post for those of us with our heads buried from the keyboard all day.

    0
    0