Written by serenity | February 2nd, 2012

Empat anak muda dari drama ‘The Moon That Embraces The Sun‘ telah bertukar menjadi ‘lelaki budiman musim bunga’ untuk satu sesi fotografi bagi majalah High Cut.

Seperti yang dilaporkan oleh allkpop, Yeo Jin Goo, Lee Min Ho, Im Siwan, dan Lee Won Geun kesemuanya berposing untuk majalah fesyen tersebut bagi edisi 2 Februari. Dalam wawancara selepas sesi tersebut, Yeo Jin Goo bercakap tentang Kim Soo Hyun yang membawakan wataknya dalam drama itu bagi versi dewasa, ‘Lee Hwon’.

Saya merasakan begini sejak melakonkan drama untuk SBS iaitu Giant, yang tenungan matanya ada kuasa dan memberikan impresi yang berpanjangan pada orang sekeliling. Apabila saya memulakan penggambaran untuk The Moon That Embraces The Sun, dia datang ke set untuk melawat dan dia rasa agak gementar kerana ia pertama kali dia berlakon menjadi orang dewasa. Dia juga meminta saya memberikan ekspresi yang lebih ceria untuk Lee Hwon yang muda.

Apabila Im Siwan ditanya tentang sahabatnya dalam kumpulan ZE:A iaitu Kwanghee yang berkemungkinan cemburu dengan wataknya, dia membalas:

Mungkin dia cemburu jika kami masih orang baru, tetapi sekarang Kwanghee telah matang dan melalui banyak pengalaman. Dia memberi semangat pada saya dan menyatakan dia gembira untuk diri saya.

Lagi 2 gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya.



34 responses to (KOREA)Pelakon Lelaki The Moon That Embraces The Sun Berfesyen Musim Bunga Untuk Majalah High Cut

  1. aishiteru says:

    hmmm…..

    0
    0
  2. dyela says:

    omo …saranghae ^ ^ 1st

    0
    0
  3. Anonymous says:

    inilah ‘adik adik’ korea
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

    0
    0
    • hothotheat says:

      ak pon tak tahu ape yg charming sgtnye. .anak buah ak gila-gilaan btl ngn k-pop. .none hado !!. .

      0
      0
  4. marion kaunter says:

    inilah ‘adik adik’ korea, dah la pakai seluar nyonya jual sayurrrrr
    hahahahahahahahahahahahahahahahahah

    0
    0
  5. eeuww says:

    eeeuwww. please dont follow, oh man!

    0
    0
  6. kiki lala says:

    euwwwwwwwwwww..enth pe2 enth..erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    0
    0
  7. jin noty says:

    ckit info nk share: drama ni adaptasi dr buku, sm mcm “sungkyungkwan scandle”, pnulis yg sm.

    0
    0
  8. kiki lala says:

    euwwwwwwwwwwwwwwwww..enth pe2 nth..erkkkkkk

    0
    0
  9. For those don’t like.. this is call fashion ok..hehe :D
    But anyway I like their product like songs, movie, drama n etc

    0
    0
  10. ck slmh says:

    pinjam bunge kat topi tu kejap boley?
    aku nak buat hantaran tunang adik aku.

    0
    0
  11. HallyuSurfer says:

    kenapa ambil dari allkpop? dua kali translate ni.

    0
    0
  12. shraqs says:

    style tu style jugak,… tapi klu dah mngalahkan gaya perpn apa cerita tu… :(

    0
    0
  13. kiah hot says:

    alahai…sgt “adik-adik” nie…

    0
    0
  14. Korean ehem2 kecik says:

    Euwwww tolong la korean. Topi Dah macam queen elizabeth tua jer haku tengokk.
    Mana pegi kelelakian korang hah? nak berfesyen pun agak2 la, bongok !

    Ego kecik sama macam tuut kecik. puihh

    0
    0
  15. cicakcomel says:

    Tolonglah jgn fesyen ni ditiru oleh adik2 kat Malaysia, serius huduh!!!!

    0
    0
  16. wahaha says:

    macam tak da ‘kejantanan’ kihkih..

    0
    0
  17. qwerty says:

    mereka x hensem pn.. muka jambuuuuu.. aku rasa m’sian ramai lg yg macho.. btw, aku suke Jung Jinyong ok!

    0
    0
  18. Der says:

    Drama ni best sgt.sapa x tgk lagi bley la download or tgk online.Rating kat korea pun tinggi.pendek kata highly recommended!

    0
    0
  19. hohoho says:

    oiiii nasib baik la k-pop..ce 24:7 malaysia pkai cmni mau xgeli nengok..hahahahaha!

    0
    0
  20. sarah says:

    citer ‘The Moon That Embraces The Sun‘ mmg best sgt..drama ni masih baru lagi kat korea..boleh tgk http://www.maduu.com…skt ni br epi 10..

    0
    0
  21. nurul hidayah says:

    saranghea

    0
    0
  22. Azza Azman says:

    euwww apA YANG SEDANG AKU TENGOK NI?

    0
    0
  23. Nadiah says:

    cool ^^ tapi aku hairan, apasal laa rmai sgt org benci kpop?, ok apa kpop…

    0
    0
  24. Beth says:

    Sepa2 tak suka k pop,janganla busy nak komen2 kat sni,buat myemak je heii.. Bongok betul!

    0
    0