Written by serenity | February 2nd, 2012

Empat anak muda dari drama ‘The Moon That Embraces The Sun‘ telah bertukar menjadi ‘lelaki budiman musim bunga’ untuk satu sesi fotografi bagi majalah High Cut.

Seperti yang dilaporkan oleh allkpop, Yeo Jin Goo, Lee Min Ho, Im Siwan, dan Lee Won Geun kesemuanya berposing untuk majalah fesyen tersebut bagi edisi 2 Februari. Dalam wawancara selepas sesi tersebut, Yeo Jin Goo bercakap tentang Kim Soo Hyun yang membawakan wataknya dalam drama itu bagi versi dewasa, ‘Lee Hwon’.

Saya merasakan begini sejak melakonkan drama untuk SBS iaitu Giant, yang tenungan matanya ada kuasa dan memberikan impresi yang berpanjangan pada orang sekeliling. Apabila saya memulakan penggambaran untuk The Moon That Embraces The Sun, dia datang ke set untuk melawat dan dia rasa agak gementar kerana ia pertama kali dia berlakon menjadi orang dewasa. Dia juga meminta saya memberikan ekspresi yang lebih ceria untuk Lee Hwon yang muda.

Apabila Im Siwan ditanya tentang sahabatnya dalam kumpulan ZE:A iaitu Kwanghee yang berkemungkinan cemburu dengan wataknya, dia membalas:

Mungkin dia cemburu jika kami masih orang baru, tetapi sekarang Kwanghee telah matang dan melalui banyak pengalaman. Dia memberi semangat pada saya dan menyatakan dia gembira untuk diri saya.

Lagi 2 gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya.



34 responses to (KOREA)Pelakon Lelaki The Moon That Embraces The Sun Berfesyen Musim Bunga Untuk Majalah High Cut

  1. aishiteru says:

    hmmm…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  2. dyela says:

    omo …saranghae ^ ^ 1st

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 8
  3. Anonymous says:

    inilah ‘adik adik’ korea
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
    • hothotheat says:

      ak pon tak tahu ape yg charming sgtnye. .anak buah ak gila-gilaan btl ngn k-pop. .none hado !!. .

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 11
  4. marion kaunter says:

    inilah ‘adik adik’ korea, dah la pakai seluar nyonya jual sayurrrrr
    hahahahahahahahahahahahahahahahahah

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 11
  5. eeuww says:

    eeeuwww. please dont follow, oh man!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  6. kiki lala says:

    euwwwwwwwwwww..enth pe2 enth..erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  7. jin noty says:

    ckit info nk share: drama ni adaptasi dr buku, sm mcm “sungkyungkwan scandle”, pnulis yg sm.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  8. kiki lala says:

    euwwwwwwwwwwwwwwwww..enth pe2 nth..erkkkkkk

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
  9. For those don’t like.. this is call fashion ok..hehe :D
    But anyway I like their product like songs, movie, drama n etc

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 12
  10. ck slmh says:

    pinjam bunge kat topi tu kejap boley?
    aku nak buat hantaran tunang adik aku.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  11. HallyuSurfer says:

    kenapa ambil dari allkpop? dua kali translate ni.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  12. shraqs says:

    style tu style jugak,… tapi klu dah mngalahkan gaya perpn apa cerita tu… :(

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  13. kiah hot says:

    alahai…sgt “adik-adik” nie…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 7
  14. Korean ehem2 kecik says:

    Euwwww tolong la korean. Topi Dah macam queen elizabeth tua jer haku tengokk.
    Mana pegi kelelakian korang hah? nak berfesyen pun agak2 la, bongok !

    Ego kecik sama macam tuut kecik. puihh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 13
  15. cicakcomel says:

    Tolonglah jgn fesyen ni ditiru oleh adik2 kat Malaysia, serius huduh!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  16. wahaha says:

    macam tak da ‘kejantanan’ kihkih..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  17. qwerty says:

    mereka x hensem pn.. muka jambuuuuu.. aku rasa m’sian ramai lg yg macho.. btw, aku suke Jung Jinyong ok!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  18. Der says:

    Drama ni best sgt.sapa x tgk lagi bley la download or tgk online.Rating kat korea pun tinggi.pendek kata highly recommended!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  19. hohoho says:

    oiiii nasib baik la k-pop..ce 24:7 malaysia pkai cmni mau xgeli nengok..hahahahaha!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  20. sarah says:

    citer ‘The Moon That Embraces The Sun‘ mmg best sgt..drama ni masih baru lagi kat korea..boleh tgk http://www.maduu.com…skt ni br epi 10..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. nurul hidayah says:

    saranghea

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Azza Azman says:

    euwww apA YANG SEDANG AKU TENGOK NI?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. Nadiah says:

    cool ^^ tapi aku hairan, apasal laa rmai sgt org benci kpop?, ok apa kpop…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  24. Beth says:

    Sepa2 tak suka k pop,janganla busy nak komen2 kat sni,buat myemak je heii.. Bongok betul!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0