Written by AbangNara | November 11th, 2009

WOW~~ betul ke ni Shah Rukh Khan nak datang Melaka utk buat persembahan?? mesti ramai peminat hindustan yang teruja ni!

Tapi belum kompem lagi tau sebabnya belum ada sponsor & Shah Rukh Khan pon beli kata YES. Kalau dia kata “Nehhii’ maka tak jadi la jawabnya konsert ni.

Tapi konsert ni takde orang nak marah ke? Kalau tengok lengok-lengok penari-penari bollywood ni sama jugak macam lenggok-lenggok Beyonce…..

155 responses to Konsert Shah Rukh Khan di Melaka

  1. violet says:

    kuch kuch ho ta hey

    0

    0
  2. blackberry00 says:

    2nd…. huhuhu

    0

    0
  3. blackberry00 says:

    dil to pagal hai….
    kabhie kushie kabhie gam …

    0

    0
  4. EclipsE says:

    mari mkn nasi briyani gam…
    lalallalalalalala….

    0

    0
  5. petra@dubies says:

    ada umah baru ker

    0

    0
  6. EclipsE says:

    dlu aku minat cite hindi…
    klu tgk part sedih…sure nangis…isk..isk..

    0

    0
  7. EclipsE says:

    weh jomla lepak page kak nara marah….heheheh…

    0

    0
  8. EclipsE says:

    KAK NARA KU SAYANG….
    JGN MARAH PETRA YEA…
    DIA INGAT NAK GURAU2…
    TP XKENA TEMPAT….
    DUN TAKE IT 2 HEART K??
    NTI GATHERING BN KITE SUH DIA LARI 10 PUSINGAN…DENDA…HEHEHEHE…

    0

    0
  9. clipKertas says:

    cite SRK dpt dato’ tu ape ending die?

    cite industant zaman SRK nie mmg best2…
    duplicate
    dil to pagel hei
    kuch kuch ho ta he
    mcm2 tapi tak igt tajuk die…

    dil to pagel hei… di diva na hei…..

    0

    0
  10. EclipsE says:

    MN PETRA??
    DH KENA BLOK KER DIA??

    0

    0
    • petra@dubies says:

      ader lagiiii…. tp dah xleh on9 kat cini kot,,,

      aku dah kener cari kawan kat blog lain kot,,,

      hehehehhe

      0

      0
      • violet says:

        alahai petra oi..
        emo lak ptg2 nih…
        lek la bro

        0

        0
        • petra@dubies says:

          huhuhu,,, mana ader
          sedih beb kener marah….
          heheheh

          ok lah xnak chat kat cni lagi…

          nant k salam kat semua,,,,,,,,,

          maaf semua……..

          nant kalo nak jupe aku mintak emil aku gan ARIES nant leh YM… hehehhehe

          bubye

          0

          0
        • EclipsE says:

          petra…lek la…
          aduh ko ney….
          jgn la amik ati….

          0

          0
      • EclipsE says:

        ala…relax la….
        kak nara mmg marah…
        tp nti ok la….
        klu ko mntk maaf bsungguh2….
        sure kak nara accept….
        go bro….heheheh…

        0

        0
  11. EclipsE says:

    MARILAH BGOSIP SECARA BHEMAH…HEHEHEHEH….
    BUANG YANG KERUH…AMBIL YG JERNIH….HUHU

    0

    0
    • mawy says:

      hahahahaha…
      .
      lawak lah aku kat pet nih…
      .
      kerana pulut santan binasa,
      kerana pet lucah2, kak nara terasa..
      .
      pet.lain kali jgn tulis kasor2…kuikuikui..lawaklah ko nih pet…

      0

      0
  12. EclipsE says:

    la…sume dh xde ker??
    kuarlah korg sume…

    0

    0
  13. blackberry00 says:

    aku br msk ni..
    ape citer k nara mrhkan pet..???

    0

    0
    • mawy says:

      pet dia cakap nasi K**gkan*…kak nara kata dia marah serius kat sapa yang cakap tuh…setelah siasatan dijalankan,pet rupenyer yang cakap….
      .
      skrg nih pet tengah mengalami kemurungan kerana dimarahi…beri,ko pi la pujuk pet..

      0

      0
  14. violet says:

    ye haaaaaaaa…
    hjn lak
    so tenet slow..

    0

    0
    • eclipse says:

      la…aku ingatkan ko tdo mati td…
      aku dh boring tahap gaban ney…
      dh la pet lari bwk ati…huhuhu…
      dia tglkan aku kesepian kat cni…heheheh…

      0

      0
  15. violet says:

    aik..
    xder org da..

    0

    0
  16. blackberry00 says:

    upenye k nara mrh pet psl mende tu…
    urmmmm…. pet kena pujuk k nara nih,,
    senang jer… gathering ni wat kat hotel 5 star, pet blanja….
    mst k nara x marah dah….

    0

    0
  17. blackberry00 says:

    yg lain2 nih mane ar?

    0

    0
  18. mawy says:

    pet dah majuk…ilang n senyap sunyi terus…

    0

    0
    • violet says:

      emmm…
      kak nara dh blok dye kot.
      tu yg dye x leh nk join.
      ngee

      dil to pagal hai

      0

      0
      • petra@dubies says:

        boleh lagi ler….
        tp dah xnak join dah,,,

        sapa tanyer pasl annnn tadiiii

        dia p umah pakcik dia kat austliaaaaaaaaaaa

        0

        0
        • blackberry00 says:

          ko nangis ke pet..???

          udah2lah tuh…..

          nak raya haji ni…

          kena bermaaf2an….

          marah k nara tu marah sayang… uhuk uhuk uhuk….

          0

          0
        • petra@dubies says:

          kak nara dah xbagi aku chat,,,,

          satu emil aku dah xleh guna kat cni,,,,

          nant emil ni xleh pulak,,,,

          SEDIH NI TAU<<<<<<

          orang pertama kene marah

          0

          0
  19. mawy says:

    nape senyap je…dah ada umah baru ker….

    0

    0
  20. blackberry00 says:

    pet…
    jgnlh nk terasa hati lak..
    tak meriah ar, bn ni tanpa ko…
    k nara marah2 sayang tu….

    len kali ko jgn wat lagi, tau…
    ade benda yg ompuan ni sensitive dan takleh nak terima..
    kena hati2 nk wat komen len kali..
    selebihnye aku mtk ko join blk ktorg ni..
    ni aku sorng ke mamat termacho kat sini, nih..??

    0

    0
  21. Jojio says:

    Salam Sumer…..petang2 cam ni pekena goreng pisang pun sodap….hihihihi

    0

    0
  22. blackberry00 says:

    being a human, doing a mistakes is a normal…

    forgive and forget….. the precious thing…

    0

    0
  23. eclipse says:

    pet ape email ko??

    0

    0
  24. violet says:

    waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    isk isk
    pe hal la tenet ni

    0

    0
  25. eclipse says:

    la….sume org dh blk ker?
    aduh…bosan lah plak…

    0

    0
  26. blackberry00 says:

    ilang mood dah…
    pg td aku semangat giler wat keje
    smbil chat dlm bn nih…

    tp skrg dah cam sepi jer…
    boring ar camni…

    gengz…. mana u owls g..?

    0

    0
  27. clipKertas says:

    cedap nyer kek coklat….

    nak rase cikit….

    pere ..pere.. pyar ke akahi nehi…
    ya akahi nehi curata hey…
    dil to pagal hey… dil to pagal hey…

    0

    0
  28. violet says:

    emm…
    a org x…
    yuhuu

    0

    0
  29. blackberry00 says:

    bobaii…..

    c all of u 2moro afternoon….(after lunch)

    pg besok nk kena g seminar (1/2 day jer..)

    0

    0
  30. mawy says:

    sumer dah kuar sebab pet majuk xnak meriahkan BN nih dah…
    .
    tapi walaupun pet takde,aku tetap akan sentiasa support BN…huhuu
    .
    cuma kdg2 je aku jadi chipsmore…al maklumlah keje byk ujung2 thn nih..

    0

    0
  31. BumbleBee says:

    konsert? eii…mcmlaa selama ni nyanyi pakai suara dier sndiri…hish…

    hindustan buat konsert adalah satu2nyer konsert nyanyi miming yg org tak marah…huhu…pelik2…

    0

    0
  32. eclipse says:

    pet aku tnye email ko…
    xde pon ko bg….

    0

    0
  33. Kak Nara says:

    OK dah yer kita tutup cerita marah2 tadi..

    ENcik Pet, nnt jadi tukang jaga Air masa gathering ok! hehehe

    0

    0
  34. petra@dubies says:

    huhuhu…

    kak nara dah ok 2
    heuhuhu

    0

    0
  35. mawy says:

    aku balik dulu naaa….salam…

    0

    0
  36. eclipse says:

    xnmpk pon aku pet email ko…
    ko memain yea??

    0

    0
  37. eclipse says:

    la…sume xde dh…
    aku kuar dlu la….

    0

    0
  38. petra@dubies says:

    u alll nak balik dulu

    UNTUK KAK NARA TQ SEBAB MAAFKAN DIRI KU INI….

    KAK NARA TME LAH LAGU NI

    TANDA MINTAK MAAF

    Lirik Rasa – Azharina

    Sejuta rasa sukar untuk ku mengertikan
    Menghimpit di hati meresahkan fikiran
    Aku sememangnya insan tiada daya
    Untuk memutar masa menebus segala

    Mengapa kini terjadi diakhir waktu
    Kala percintaan kita menuju gerbang
    Berkali ku memujuk berkali ku rayu
    Teguh pendirian sukar digoyah

    Ku tangisi khilafnya diri
    Sungguh aku bukan insan sempurna
    Ku akui sakitnya hati
    Menyakiti hatimu berulang kali
    Penyesalan kini tiada berguna

    Ku melangkah dengan sejuta rasa
    Rasa yang hanya ku seorang tahu
    Semoga pengajaran bererti ini
    Bisa membuatkan diri dan hatiku
    Merenung hikmah disebaliknya

    Walaupun jauh disudut hati
    Ingin kembali bersamamu
    Berkongsi waktu
    Namun ku serahkan pada Ilahi
    Menentukan semua akan berlaku

    0

    0
    • ladybird says:

      lirik lagu rawan xde ke?

      0

      0
      • petra@dubies says:

        UNTUK LADYBIRD

        Azharina – Rawan

        Biar berjauhan namamu daku sebutkan
        Cukup untuk mengisi
        Sepi tika pilu menanti
        Bukan bintang atau suria bisa menyinar ceria
        Namun kau cahaya menerangi jiwa lara
        Berperang dengan curiga di firasatku
        Andai kau kembali merawat hati rindu

        Ku bahagia pabila kau tiba
        Kau lenyapkan rawan
        Tak usah dikau pergi
        Tak ingin lagi
        Meruntun hiba dengan sesalan
        Kini kuakui
        Segala kemaafan kupohon kepadamu
        Agar kau mengerti
        Hanya cintamu yang terbaik untukku

        Biar berjauhan namamu daku sebutkan
        Cukup untuk mengisi
        Sepi tika pilu menanti
        Berperang dengan curiga di firasatku
        Andai kau kembali merawat hati rindu

        Ku bahagia pabila kau tiba
        Kau lenyapkan rawan
        Tak usah dikau pergi
        Tak ingin lagi
        Meruntun hiba dengan sesalan
        Kini kuakui
        Segala kemaafan kupohon kepadamu
        Agar kau mengerti
        Hanya cintamu yang terbaik untukku
        Kau untukku

        0

        0
  39. Farenova says:

    shah rukh khan datang melaka? apsal tak datang sungai buloh?

    kalau citer pasal shah rukh khan ni, mak saya sangat meminantinya. Dia adalah the biggest fan dan die hard fan shah rukh khan. Kalau bagitau dia pasal berita ni mesti dia sanggup turun melaka punya….

    0

    0
  40. blackberry00 says:

    srk nak mnari kat kubu melaka ngn a famosa
    sg buloh de menda ape???

    0

    0
  41. weiya says:

    hi ade lagi ker

    0

    0
  42. gosipgurlfea says:

    SRK nanyi sendiri ke~ huhu

    0

    0
  43. pinkypanthers says:

    hmm…
    mamat ni leh nyanyi ke?
    lau takat nengok konsert pas 2 miming jerk apa kejadahnya…
    bayar dh tentu mahal….
    huh…
    wat abih ke boreh yo….

    0

    0
  44. helooo…betoi ke

    0

    0
  45. Zaza Muhammad says:

    hmm bkn ikut beyonce, tp beyonce tu menari cam penari2 bollywood.
    pehh!!! diorg mmg seksi2 ooo, even pakaian tradisional sari pun mmg pesen dia nmpk perut…. harap2 diorg tu tahu aaa bwk diri kat M’sia…

    0

    0
    • aRieS ApRiL says:

      actually kak zaza….
      doa orng nya tradisional bju xda nmpk prt…
      aries da kwn india….
      he told me….
      orng skrng yg upgrade dia jd cam tu….

      0

      0
  46. aRieS ApRiL says:

    mrng all….

    0

    0
  47. aRieS ApRiL says:

    trlps pa pet?

    mawy….
    aries dh mkn…
    :-)

    0

    0
  48. aRieS ApRiL says:

    mn yg lain ni…
    kjb ja out…
    ilang lak smua orng……….

    0

    0
    • petra@dubies says:

      aku kener marah kat kak nara… huhuhu
      hangin satu badan dia gan kau…

      tapi kau dah mintak maaf dah…
      hehehehehe

      0

      0
  49. Sibyl Such says:

    good mattress mattress info, appreciate it!

    0

    0