Written by AbangNara | June 15th, 2015

Ramadhan sudah hampir tiba, jadi ini bermakna persediaan untuk Hari Raya pun sudah bermula, terutamanya untuk kaum Hawa. Untuk raya kali ini, Abang Nara nak perkenalkan jenama baru pakaian muslimah iaitu HANIYA. HANIYA yang membawa makna kegembiraan dan keriangan amat bersesuaian untuk mereka yang mahu bergaya pada harga berpatutan, lebih-lebih lagi kos kehidupan yang semakin meningkat.

HANIYA dicipta dengan kawalan mutu terbaik dan teliti di peringkat rekaan, pilihan material, pembuatan, penggambaran dan paling penting, servis selepas jualan. Khas sempena Hari Raya 2015, HANIYA telah melancarkan 20 rekaan dengan 4 jenis warna berlainan. Ini bermakna ada 80 Koleksi Raya 2015 dari HANIYA untuk dipilih. Setiap rekaan hanya akan dijual sebanyak 188 helai. Siapa cepat dialah yang akan dapat.

Di bawah ialah sebahagian daripada koleksi HANIYA 2015:-

haniya

Haniya Pailey Jubah adalah jubah ekslusif dari HANIYA dengan corak paisley yang dicetak di bahagian hadapan dan pergelangan tangan. Ia amat sesuai untuk semua jenis event. Harga biasa ialah RM148.40 namun untuk raya kali ini, ia hanya RM69.00 sahaja.

haniya

Haniya Chiffon Ruffle Blouse menyerlahkan lagi ciri-ciri kewanitaan dan klasik dalam diri pemakainya. Tengok gambar pun dah jatuh cinta. Sesuai sangat digunakan untuk ke pejabat atau ketika jalan-jalan. Harga biasa RM61.50 namun untuk raya hanya RM34.90.

haniya

Haniya Mixed Color Mexi Dress  amat sesuai untuk semua jenis badan. Paling best, ia didatangkan dengan butang di bahagian hadapan, memudahkan untuk para ibu yang masih menyusu anak. Harga biasa RM105.00, harga raya cuma RM59.00 sahaja.

haniya

Haniya PU Leather Jubah  membuatkan anda tampak lebih bergaya dengan lace kulit di bahagian hadapan dan lengan. Lebih selesa apabila ada zip di lengan. Harga raya hanya RM75 sahaja berbanding RM168.50 harga biasa.

haniya

Haniya Mix Color Blouse diperbuat daripada material yang amat lembut dan fabrik yang membuatkan anda rasa selesa memakainya. Warna berbeza pada bahagian pergelangan tangan, poket dan leher membuatkan ia sesuai dipakai ke pejabat. Harga normal RM68.90 namun untuk raya, ia cuma RM35.90.

haniya

Haniya Floral Printed Jubah datang dengan rekaan yang unik di bahagian bahu dan lengan. Senang nak mengambil air sembahyang dengan adanya butang dan zip di pergelangan tangan dan lengan. Harga biasa RM147.40 tetapi bersempena raya, ia dijual pada harga RM69.90 sahaja.

haniya

Namun Haniya Floral Printed Jubah adalah di dalam warna hijau tentera. Ini adalah siri rekaan yang sama dengan jubah sebelum ini.  Diperbuat daripada kain chiffon yang berkualiti tinggi, confirm tak ada masalah susuk tubuh anda boleh dilihat menerusi jubah ini. Tak pakai kain dalam pun tak apa. Harga norma RM147.40, harga raya RM69.90.

haniya

Haniya Special Sequin Dress  adalah maxi dress yang amat unik seperti yang anda boleh lihat di dalam gambar di atas. Ia direka dengan zip di bahagian hadapan dan belakang untuk memudahkan ibu menyusu dan juka membuka menutup baju ini. Harga biasa RM136.70, harga raya cuma RM75.00.

haniya

Haniya Special Pleated Jubah didatangkan dengan panel yang amat unik di bahagian hadapan dan lengan. Memang elegan sangat-sangat. Kalau pakai untuk pergi company dinner atau wedding confirm meletup punya. Harga biasa RM200, kini untuk raya cuma RM99.00 sahaja.

Jika anda ingin melihat lebih banyak koleksi raya 2015 HANIYA, bolehlah klik ke:-

Raya Collection Jubah/Dress

Raya Collection Blouse

Raya Collection Skirt

Setiap koleksi hanya dijual sebanyak 188 helai. Jadi siapa yang cepat, dialah yang akan dapat. Untuk makluman, koleksi HANIYA ini hanya dijual secara ekslusif di  www.nile.com.my buat masa ini. Selamat berpuasa dan selamat bersiap-siap untuk raya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 responses to Koleksi Raya Haniya 2015 Yang Super Duper Cantik

  1. Anonymous says:

    please Nara.. puasa pun belum.. dah sibuk nak promosi raya… malu la kat bebudak woii

    0

    0
    • Kak nam says:

      You olss berhati-hati berbelanja. Be prepare for the worst because the worst has yet to come. Ringgit Malaysia has dropped. Interest rates will increase, so will inflation. Property yield will drop from the average 4.25%. House hold debt 87% of GDP a challenge! We’re near the 1997 Asian financial crisis level. TODAY much worse than 1997. The cost of livings is double higher now. Currency depreciation 38%….add to burden is 6% GST on all daily essential food & non food items. inflation rate 6% are ever much higher than 1997 asian financial crisis. Jaga2.

      0

      0
      • Mari Sokong TMJ says:

        “Saya (TMJ) tidak pernah menyuruh sesiapa berundur atau meletak jawatan, hanya sekadar memberi ingatan kepada ahli politik berkenaan peranan dan tanggungjawab mereka. Sekiranya perkara seperti itu pun anda tidak boleh terima, jelaslah kepada seluruh rakyat betapa angkuh dan sombongnya anda”
        Thumb up untuk TMJ !!!

        0

        0
        • Anonymous says:

          Tabik utk TMJ bersuara utk mewakili rakyat…sememangnya menteri2 umno sekarang cukup angkup dan sombong ..dan tak pernah sedar diri dan berterimakasih pada rakyat.

          DAULAT TMJ !!!

          0

          0
    • Ko Mesti Jantan Kan? says:

      beli awal2 la…nanti x payah sibuk2.
      taylor/tukang jahit dah x ambil tempah dah.
      puasa penat.

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Haniya Mixed Color Mexi Dress menarik…simple but nice. Nampak klassy.

    0

    0
  3. Kiah says:

    Tak mahal sangat…cantik2 juga. Like.

    0

    0
  4. nurfatiah says:

    Betul berjimat la dalam berbelanja…bersederhana sudah….xperlu nk sedondon & obvious dgn tema sgt….sekarang waktu utk kita menyimpan utk musibah yg brkemungkinan akan dtg nnt…
    Nak elak gst & harga murah berbanding kedai lain? Korang Follow IG : Kurung Coutures
    Ada baju kurung sedondon dan murah2,sekarang nampak tgh buat sale :)
    byk cara nk berbelanja,salah 1 beli baju yg diorang tgh buat sale :)

    0

    0
  5. nur kaseh says:

    Bang Nara kena kurang kan gossip di bulan Ramadan ni. Jangan dok canang crita yg belum sahih.

    0

    0
  6. Teddy Bear says:

    best ke website yg jual ni..

    0

    0
  7. gigi emas says:

    Baju muslimah amatlah kena dengan badan pompuan2 melayu sekarang yang besar gedempol. Jubah2 yang besar yang kononye dapat cover badan obes mereka. Pasai tu ramai ustaz2 suka tengok acara gymnast…dapat bahan untuk…kau paham le sendiri

    0

    0