Written by AbangNara | June 25th, 2013

Oh yeah ~~~ Abang Nara suka sangat apabila tibanya bulan Syaaban. Bukan apa, selain daripada bakal berpuasa tidak lama lagi, tempahan-tempahan untuk baju Hari Raya juga sudah mula dibuka. Salah satu koleksi yang menarik perhatian Abang Nara ialah daripada DalzButtonCraft.

dalzbuttoncraft

Kelebihan koleksi Hari Raya DalzButtonCraft ialah ia “custom made” untuk anda. Bukan baju ready made. Hanya beberapa info sahaja diperlukan daripada pembeli. Paling penting, pelbagai rekaan ada untuk dipilih. Kesemuanya cantik-cantik belaka.

dalzbuttoncraft

Harganya pun sangat berbaloi. Orang kata, alah membeli, menang memakai. Paling menarik di mata Abang Nara ialah rekaan peplum daripada DalzButtonCraft. Terasa nak tempah untuk wife terus. Confirm wife akan tambah jelita di pagi raya.
dalzbuttoncraft

Tunggu apa lagi? Korang boleh ushar lebih banyak koleksi Hari Raya DalzButtonCraft dengan LIKE Facebook DalzButtonCraft dan melayari laman web DalzButtonCraft. Tempahan dibuka sekarang untuk tempoh waktu terhad. Siapa cepat dia dapat!!!

P.S: Ainan Tasneem pun khabarnya pakai baju raya daripada DalzButtonCraft.

16 responses to Koleksi Hari Raya DalzButtonCraft Kini Dibuka Untuk Tempahan

  1. akirakaede says:

    harga berbaloi jadahnya.banyak lgi butik yang jual design yang lebih kurang bawah rm100 pun ada.harga sehelai pun mencecah rm 200,baik beli je baju yng rekaan designer top.butik2 muslimah yang tumbuh bak cendawan lepas hujan ni,banyak mengenakan design yang sedia ada,pastu harga macam dah estabilsh designer.aku bukan berkira sgt harga,tapi banyak yang aku dah survey,ada yng lagi murh daripada yang ditawarkn.kajilah dulu 4P,bukannya target keuntungan semata.menutup urt adalah tuntutan,bukannya berpaksi keuntungan semata.

    0

    0
  2. Pemburu 1st says:

    Sssshhh.. Jangan cakap 1st. Nanti aku datang malam2, bisikkan kat telinga. 1st~~ 1st~~~

    0

    0
  3. SH says:

    Ambik model lawa sikit..ramai lagi yang comel comel..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    maaf kl komen sy ni kasar tpkn x suke betol kl pakai muslimah ni mahal lbh RM50..jgn ingat wat baju tok org kaya2 je…

    0

    0
  5. Hahaha says:

    Sorry. Frankly speaking, I don’t think this is ‘baju’ for raya. It looks more like ‘costumes’. Ermmm…

    0

    0
  6. akirakaede says:

    knp abg nara komen saya tak naik?..pesal?.tak betul saya cakap?..kalau nak raya tapi baju setakat lebih kurang baju nak kahwin punya harga,ni bukan target market utk golongan kebanyakan.yang kaki blogger takpun hijabisister boleh lah nak feeling2 dalam blog masing2..kat kenanga wholesale lagi byk cantik2 dan berpatutan.

    0

    0
  7. Q says:

    Kpd masyrakat yg suka sgt2 kondem ni..ape masalah korang? Xsuke sudah la..xperlu nak mengutuk baju2 die bagai. Korang tau x ke mcm mane kualiti die jahit? Tau ke pemborong kecil2an ni ambik harga kain mcm mane? Diaorg ni bkn company besar2 mcm bangsa lain. Nak compare tu bagus..tapi bg la komen membina. Sekurangnya anak melayu ni berusaha berdikari. Korang xpernah biz jgn nak ckp negatif aje..Allah yg tetapkan rezeki dia..bkn korang. Apa pun, bagus usaha butik ni utk berniaga cara halal InsyaAllah

    0

    0
  8. akirakaede says:

    ke kau yang tak faham konsep 4P?.aku ni support habis kalau anak melayu nak berniaga,tu bagus.dalam islam pun menggalakkan berniaga.tapi bukan cara macam ni.utk pengetahuan kau,kalau antar tailor pun x sampai rm100,setakat jahit macam tu.just plain,kalau lace pun bertampal.agak2lah.target market siapa?..student?hijabi popstar?.artis?.tengoklah pula pendapatan macam mana.kalau kail panjang,lautan dalam usah diduga.tak rugi pun sedikit.tengok macam rnr collections, tudung people,cala qisya,thepoplook.sebelum nama melekat dalam industri,harga yang diperkenalkan semua mampu milik.baru sekarang ada sedikit mahal.tp mereka faham kehendak pasaran.bukan main letak je harga.aku ada business sendri.jadi,aku tahu mainan harga macamana.aku shopping online dan ada kawan2 aku designer lebih arif bab2 macam ni.tapi sekarang menyedihkan,kononnya memenuhi kehendak muslimah,nah kau,baju sehelai dah selevel harga channel.memang Allah tetapkan rezeki tapi bukan menetapkan harga.cakap tu kasi bijak sikit.jenuh aku tengok dah butik ala muslimah kononnya.tp harga cekik darah.

    0

    0
  9. haha says:

    Haha..ade orang jeles. Dengki sgt dgn butik ni apsal la korang ni..korang ni jadi macai diaorg ke? Bodoh nak gaduh2

    0

    0
  10. pointer says:

    Org pompuan ni gaduh jek kejenye. Dah ko ckp mahal xpayah la beli.bodoh. jahit sendiri xpandai.hahaahah

    0

    0
  11. mimi says:

    Dah2 la..akirakaede ngn Q..korg gaduh bdua pun..org tetap beli jgk kat die..xpuas ati..korg diam2 dah la..xpayah bising2..mgalahkan biz korang pulak..ke korg pun nak masuk BN tp xdpt? Haha

    0

    0
  12. reen says:

    Kalau tak suka pun tak kisahlah…tapi gunalah bahasa yg sopan sikit..

    0

    0