Written by AbangNara | February 18th, 2009

gambar seksi almy nadia

Mencengkam jiwa jugak tengok koleksi gambar-gambar posing seksi Almy Nadia nie. Pelakon remaja yang sedang naik ini memang tak malu untuk membuat pose-pose mantap dan special untuk peminat-peminat dia.

Tak takut pakwe marah ke Almy? Lagi gambar-gambar seksi Almy Nadia boleh dilihat dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

36 responses to Koleksi Gambar Seksi Almy Nadia, Pelakon Remaja Baru Malaysia

  1. tautakpe says:

    Erm..standed la tips nk popiler..

    0
    0
  2. girlcute says:

    yg lelaki ttup litup,yg pmpuan dedah sane.dedah cni..ape nk jd la

    0
    0
  3. cute says:

    seksi btol,tkeluar beb…..

    0
    0
  4. piakage says:

    gmbar..no.3 tue stim jugak…skit je la..

    0
    0
  5. seks melayu says:

    pergh…meletup.

    0
    0
  6. Anonymous says:

    kalo bleh bagi almy nadia blakon watak owg gile????
    ataupon bagi watak yang komedi

    0
    0
  7. ni says:

    x sangka dia nih mcm nih….
    hmmm no komen la
    hope dia x lah seksi sgt lps nih
    jaga diri n jaga maruah diri

    0
    0
  8. flower says:

    aku suke gak tgok dia berlakon..
    best gak ler..

    0
    0
  9. tuit says:

    huhuhu

    0
    0
  10. Ahmad Rejab says:

    aku dah naik stem laaaa

    0
    0
    • tokisada says:

      xpyah lh stem sgt..byk lg pompuan yg buat kau lbh stem…die dh tnjuk tu ni dgn org..mane ade stem lg…dh x mnrik lg dh tu..

      0
      0
    • AreEn says:

      Poyo lh kowg,.artis biasew lh,.tedeDh sne sn,.dy owg mNe aUw mlu..erM,,whatever arh..

      0
      0
  11. samsol says:

    usaha tangga kejayaan

    0
    0
  12. pinkypanthers says:

    hmm…
    xbrapa minat dia..

    0
    0
  13. amyko_78 says:

    old friend…..
    from png….
    s.m.k.t.k…..
    just okay jew

    0
    0
  14. hani yana says:

    emmm sbb x malu ar jd artis, mmg kana pose mcm 2 agk nye… esok on the way g neraka pimpin tangan sambil bye2 dgn juru kemera skali, sama jeeee

    0
    0
  15. tatykay says:

    mmmhh…terlebih sudah..

    0
    0
  16. tokisada says:

    nanti lar..klau die pg neraka…bg die bgmbr mcm tu..mcm2 hadiah die dpt dlm tu…….nk aku jd pmimpin pun bleh gak…haha…nanti x kering gusi aku ngok die….

    0
    0
  17. iz_iq says:

    wlupown sy suka awak tpi awk mmg TAK TAU MALU! bertaubatla selagi masiih sempat!!!

    0
    0
  18. sya says:

    wow..

    0
    0
  19. skillthinker says:

    sayang, seksi sangat……

    0
    0
  20. musashi says:

    lau aku dpt kau,,,,aku nk main ngan kau..hahahaha..

    0
    0