Written by AbangNara | February 18th, 2009

gambar seksi almy nadia

Mencengkam jiwa jugak tengok koleksi gambar-gambar posing seksi Almy Nadia nie. Pelakon remaja yang sedang naik ini memang tak malu untuk membuat pose-pose mantap dan special untuk peminat-peminat dia.

Tak takut pakwe marah ke Almy? Lagi gambar-gambar seksi Almy Nadia boleh dilihat dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

36 responses to Koleksi Gambar Seksi Almy Nadia, Pelakon Remaja Baru Malaysia

  1. tautakpe says:

    Erm..standed la tips nk popiler..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. girlcute says:

    yg lelaki ttup litup,yg pmpuan dedah sane.dedah cni..ape nk jd la

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  3. cute says:

    seksi btol,tkeluar beb…..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  4. piakage says:

    gmbar..no.3 tue stim jugak…skit je la..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  5. seks melayu says:

    pergh…meletup.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Anonymous says:

    kalo bleh bagi almy nadia blakon watak owg gile????
    ataupon bagi watak yang komedi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ni says:

    x sangka dia nih mcm nih….
    hmmm no komen la
    hope dia x lah seksi sgt lps nih
    jaga diri n jaga maruah diri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  8. flower says:

    aku suke gak tgok dia berlakon..
    best gak ler..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. tuit says:

    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Ahmad Rejab says:

    aku dah naik stem laaaa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • tokisada says:

      xpyah lh stem sgt..byk lg pompuan yg buat kau lbh stem…die dh tnjuk tu ni dgn org..mane ade stem lg…dh x mnrik lg dh tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • AreEn says:

      Poyo lh kowg,.artis biasew lh,.tedeDh sne sn,.dy owg mNe aUw mlu..erM,,whatever arh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  11. samsol says:

    usaha tangga kejayaan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. pinkypanthers says:

    hmm…
    xbrapa minat dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. amyko_78 says:

    old friend…..
    from png….
    s.m.k.t.k…..
    just okay jew

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. hani yana says:

    emmm sbb x malu ar jd artis, mmg kana pose mcm 2 agk nye… esok on the way g neraka pimpin tangan sambil bye2 dgn juru kemera skali, sama jeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. tatykay says:

    mmmhh…terlebih sudah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. tokisada says:

    nanti lar..klau die pg neraka…bg die bgmbr mcm tu..mcm2 hadiah die dpt dlm tu…….nk aku jd pmimpin pun bleh gak…haha…nanti x kering gusi aku ngok die….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. iz_iq says:

    wlupown sy suka awak tpi awk mmg TAK TAU MALU! bertaubatla selagi masiih sempat!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. sya says:

    wow..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. skillthinker says:

    sayang, seksi sangat……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. musashi says:

    lau aku dpt kau,,,,aku nk main ngan kau..hahahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0