Written by AbangNara | February 18th, 2009

gambar seksi almy nadia

Mencengkam jiwa jugak tengok koleksi gambar-gambar posing seksi Almy Nadia nie. Pelakon remaja yang sedang naik ini memang tak malu untuk membuat pose-pose mantap dan special untuk peminat-peminat dia.

Tak takut pakwe marah ke Almy? Lagi gambar-gambar seksi Almy Nadia boleh dilihat dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

[jetpack-related-posts]

36 responses to Koleksi Gambar Seksi Almy Nadia, Pelakon Remaja Baru Malaysia

  1. tautakpe says:

    Erm..standed la tips nk popiler..

    0

    0
  2. girlcute says:

    yg lelaki ttup litup,yg pmpuan dedah sane.dedah cni..ape nk jd la

    0

    0
  3. cute says:

    seksi btol,tkeluar beb…..

    0

    0
  4. piakage says:

    gmbar..no.3 tue stim jugak…skit je la..

    0

    0
  5. seks melayu says:

    pergh…meletup.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    kalo bleh bagi almy nadia blakon watak owg gile????
    ataupon bagi watak yang komedi

    0

    0
  7. ni says:

    x sangka dia nih mcm nih….
    hmmm no komen la
    hope dia x lah seksi sgt lps nih
    jaga diri n jaga maruah diri

    0

    0
  8. flower says:

    aku suke gak tgok dia berlakon..
    best gak ler..

    0

    0
  9. tuit says:

    huhuhu

    0

    0
  10. Ahmad Rejab says:

    aku dah naik stem laaaa

    0

    0
    • tokisada says:

      xpyah lh stem sgt..byk lg pompuan yg buat kau lbh stem…die dh tnjuk tu ni dgn org..mane ade stem lg…dh x mnrik lg dh tu..

      0

      0
    • AreEn says:

      Poyo lh kowg,.artis biasew lh,.tedeDh sne sn,.dy owg mNe aUw mlu..erM,,whatever arh..

      0

      0
  11. samsol says:

    usaha tangga kejayaan

    0

    0
  12. pinkypanthers says:

    hmm…
    xbrapa minat dia..

    0

    0
  13. amyko_78 says:

    old friend…..
    from png….
    s.m.k.t.k…..
    just okay jew

    0

    0
  14. hani yana says:

    emmm sbb x malu ar jd artis, mmg kana pose mcm 2 agk nye… esok on the way g neraka pimpin tangan sambil bye2 dgn juru kemera skali, sama jeeee

    0

    0
  15. tatykay says:

    mmmhh…terlebih sudah..

    0

    0
  16. tokisada says:

    nanti lar..klau die pg neraka…bg die bgmbr mcm tu..mcm2 hadiah die dpt dlm tu…….nk aku jd pmimpin pun bleh gak…haha…nanti x kering gusi aku ngok die….

    0

    0
  17. iz_iq says:

    wlupown sy suka awak tpi awk mmg TAK TAU MALU! bertaubatla selagi masiih sempat!!!

    0

    0
  18. sya says:

    wow..

    0

    0
  19. skillthinker says:

    sayang, seksi sangat……

    0

    0
  20. musashi says:

    lau aku dpt kau,,,,aku nk main ngan kau..hahahaha..

    0

    0