Written by AbangNara | March 16th, 2009

gambar heliza af

Siapa kata awek Melayu bertudung tak boleh nak cairkan hati lelaki-lelaki Malaysia? Tak perlu nak buat 3gp awek tudung untuk cari populariti murahan.

Tengok dan belajar dari koleksi gambar-gambar Heliza AF yang bertudung. Menawan, comel dan sopan betul si Heliza nie. Pasti hati mak dan ayah anda akan tertawan kalau bawak balik awek secomel nie.

Lagi gambar-gambar Heliza AF yang sentiasa sedap dipandang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

gambar heliza af

45 responses to (GAMBAR)Heliza AF Yang Semakin Comel Dan Menawan

  1. goku says:

    tomeinyaaaaaaa kak heliza..

    0
    0
    • bUDakgEnIus says:

      COMEL KE?

      Aku cukup takot tengok mata dia..

      BOOooOOooLLLaaaattt…

      Macam KARTON cite jepun…..!!!!!

      hahahahahaa……..

      0
      0
    • janna says:

      c0mei ke???
      base aje…
      sya lagi c0mei??
      x ye???
      hahahahaha!!!!
      x d r…
      men2 je…
      msti kak ija mrah kan???
      huhuh
      kak ija c0mei la….
      c0mei sesgat……
      kak ija,,leh x kal0 nk pnjm mte???
      bes0…
      kalo mate kak ija kecik msti x c0mei,,chantek je…
      ni skurnk mte kak ija dah bes0,,,s0 c0mei la,,,
      hahahahhahaha

      0
      0
  2. chantek says:

    memang chantek la!

    0
    0
  3. znx says:

    Haku nk wat awek haku camni lah

    0
    0
  4. teja says:

    aku tak minat dak ni….ske control ayu!! not my taste!!! hik hik hik

    0
    0
  5. wan says:

    jauh di shana bah itu……….huhuhu

    0
    0
  6. flower says:

    comei la mung nih..

    0
    0
  7. silverrock says:

    heliza come sokmo

    0
    0
  8. Benjamin says:

    ..Poyo cam bangang…cam siyal..

    0
    0
  9. Layyinul Harir says:

    subhanallah…indahnya ciptaan Allah

    0
    0
  10. go ask ur mother says:

    ermm…. kahkahkah knape pelu edit gmba smpai mcm tu? cover jrawat ke?

    0
    0
  11. NASUHA says:

    indahnya ciptaan tuhan

    0
    0
  12. heliza tlonglh add sy dlm myspace..

    0
    0
  13. HuNny__43 says:

    cmey ar dia ni…
    jeles aq tengok…..

    0
    0
  14. afnan says:

    aku pena jumpe die ni,mak aiii…cover cun gile bangkai je aku tgk….mendonggak langit je berjalan.jatuh longkang baru tawwww.hek..hek..

    0
    0
  15. abg jack says:

    aaaa bang xxx tekka ta kaa t a…keeeluuu

    0
    0
  16. sanie75 says:

    bila lihat wajah…keayuan serta keseksian menggodakan iman saya… bila nak jumpa fan di alor star kedah?

    0
    0
  17. adik_cutez says:

    cOmeynyer akak heliza…mte bsar mcm guli…cutez…

    0
    0
  18. nocomment says:

    mcm saje di beso² kn je mata tu..kiut kalo x di buat²..dh di buat² jd cam control cun..hmm conclusion: x minat..!!

    0
    0
  19. jannah says:

    comel la…heliza ni…jannah peminat setia heliza…..sangat…..

    0
    0
  20. syuaib says:

    aii…kak liza……..come la kak……
    hehehehe

    0
    0
  21. syuaib says:

    GUD LUCK 4 CARIER…….

    0
    0
  22. suery_91 says:

    comelnya……………………akak nie……………….sudah ada yang punya kah………………….?kalau tak abang aku masih single g…………………..boleh lah nie kan,,,,,,,kan,,,,,kan,,,,,,kan,,,,,,kuang…..kuang……kuang…….

    0
    0
  23. adik madihah says:

    assalamualaikum kak heliza…
    kak heliza wanita yg cantik….
    kak heliza telah dianugerahkan tuhan dgn wajah yg cantik..
    adik bersyukur sangat…
    semoga kak heliza sentiasa dilindungi ALLAH ta’ala….

    0
    0
  24. wawa says:

    cun dowh dier nih……….
    cun cam aku gak… hikhikhik

    0
    0
  25. dak_mlayu says:

    comey siott…
    mata besau….

    0
    0
  26. shira says:

    wah………cantiknya………
    dah la cantik pastu comel lak…..

    0
    0
  27. btol2….awek mlyu yg b’2dong puwn ade class tau…ahahahah…

    0
    0
  28. Jan Prai Power Plant says:

    kat mana rumh die… mak aku nak masuk mminang ni…… hehehe

    0
    0
  29. alololo…..tomei..tomei..tomeii

    0
    0
  30. nurr yasmin says:

    heliza mmg comel

    0
    0
  31. tekateki says:

    minat cgt3 kat heliza .
    ley jd ikon tuk gadez btudung ( :

    0
    0
  32. me_iean says:

    bt0i3..sng0h indah..mans glew snyuman kak heliza.chumel3!

    0
    0
  33. aisyah says:

    cantiknya kakak heliza

    0
    0
  34. abone2121 says:

    mmang lawa!!!!!

    0
    0
  35. zero555 says:

    comel nye…

    0
    0