Written by AbangNara | January 27th, 2009

We can’t get enough of this young, hot, beautiful and daring Malaysia female actress, Juliana Evans. In all of her pictures collections, Juliana Evans look amazingly elegant, cute and charming.

Let’s just enjoy these beautiful pictures collection of Juliana Evans, a young and talented female Malaysia actress by reading the full article.

Baca Yang Ini Pulak:-

34 responses to Beautiful Pictures Collection Of Hot Malaysia Actress, Juliana Evans

  1. flower says:

    beautiful gurlz..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. flower says:

    beautiful…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ni says:

    cantik la dia nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Nekounam says:

    lepas ku tengok gmbr dia kat Clubbing tu, dah tak HINGIN lg aku kat dia…
    Mati hidup semula pun aku tak nak…
    wanauzubillahiminzalik…!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. womanicer says:

    die tetek agak mantap….dan ranum utk dipetik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. cocobun says:

    she is beautiful,hope she knows how 2 t8 care of herself

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. im like simple says:

    SONNET 18
    Shall I compare thee to a summer’s day?
    Thou art more lovely and more temperate:
    Rough winds do shake the darling buds of May,
    And summer’s lease hath all too short a date:
    Sometime too hot the eye of heaven shines,
    And often is his gold complexion dimm’d;
    And every fair from fair sometime declines,
    By chance or nature’s changing course untrimm’d;
    But thy eternal summer shall not fade
    Nor lose possession of that fair thou owest;
    Nor shall Death brag thou wander’st in his shade,
    When in eternal lines to time thou growest:
    So long as men can breathe or eyes can see,
    So long lives this and this gives life to thee.

    im waiting for u ju

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Reformasi 2009 says:

    MUKE KO KALO LAWA TP AKHLAK BURUK X BLH JGK.
    BAIK KO BRUBAH JE.
    KO MMG X KENAL ERTI AZAB TUHAN KAN?
    AQ CABAR KO PAKAI TUDUNG KALO KO MMG ORG ISLAM!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. liberal says:

    wahai muslim2 sejati…

    udah-udah la mengutuk dan melaknat orang lain. If you guys are sooooo baik, why would you want to see such things as maksiat ke, gambar sexy ke… siap browse kat internet lagi, you all yang cari diorang tau???

    dah la tengok, tambah lagi dosa mengutuk orang, bila you all nak minta maaf dgn diaorang nanti? sebanyak buih di lautan tuhan ampunkan dosa hambaNya, tapi kalau dosa dengan manusia lain?

    even if they are way too sexy for local sentiment pun, diorang takde issue dgn you all, let them be la, diorang bukan tak tau dosa pahala sumer kena belajar pendidikan islam kat skool dulu, dah jalan tu yang diaorang pilih, nape korang sibuk2 nak komen here and there? baik sangat ke you all ni? setau i org baik tak sakiti hati orang lain. kita manusia takde hak nak judge orang tu baik ke jahat. tuhan lagi tau.

    u tak tau kalau pak haji ABC ada penah makan harta anak yatim, kan??? u just jaga your life and family so that tak jadi macam diorang… melayu kita, malu lah… menepuk dulang, paku serpih….

    dah jamu mata, lidah pun nak dijamu sekali? double trouble.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • hamba Allah says:

      hai gaiszz.. ni len citer plak! xde kna mgena ngan c cantik or tak but.. sy nak kenai ngan all some, im ina.. sy tertarikh ngn sorang mamber2.. cam ustas/ustajah jer hehe.. joke jer.. suka knl ngn awak hihi.. salam ukuwah!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. arieqa says:

    npe lah die ni kiut sgt…!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. pieybiey says:

    cute pon pgai bruk wtper???
    korang nak ker bini korg kaki clubbing???
    len la lau korang nk join skaki…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  12. irmaz says:

    cantik sungguh… kalaulah dapat jadi isteri… pergh…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. khairil says:

    Muka je cantik, tp perangai mcm………………… Salah didikn ugama kowt…. Aku sedih melihat ummat Nabi Muhammad skrg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  14. hamba Allah says:

    hai some.. xkire lah u all mamber ckp aper sal die2.. janji kowang happy n masi ingat Allal hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. fauziah says:

    xde shape, muka kecik, pinggang besar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. wawa says:

    bentuk muka fiza..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Qiana Mclaen says:

    Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Legalsounds says:

    I know this is really boring and you are skipping to the next comment, but I just wanted to throw you a big thanks – you cleared up some things for me!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. farah says:

    aqw sker gler at juliana evans

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. mincin says:

    mcm la akhlak kau ngutuk org tu baik sgt….wahai reformasi….kau tu yg tak reti azab tuhan sbenanya…tu kau mrh2 tak tentu pasal. nak cabar2 org pakai tudung pula. nak pakai tudung tak payah dicabar2..kalau dia pakai tudung sbb kene cabar, apa guna? juliana…b strong.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. misstaurus says:

    huhu..muke mmg chntek…wahai kaum adam..jgn larh hnya terpesona dgn kecantikan smata2..wanita yg sejati yg pndy mnjge batas2 aurat tuh lbey chantekk lorrh…! x caye??? haha..try larh wt bini..!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  23. uda_terlalu_kacak says:

    juliana evans mmg aku yg punye. kalau boleh skrg jugak aku nak minta tok kadi nikahkan kita dua orang….malam nya jugak aku nak tanam benih kat dia…nak dapatkan zuriat. aku nak 11 org anak dgn cik juliana evans. pasti seronok!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0