Written by serenity | December 22nd, 2011

Biasanya menampilkan model-model, tetapi sedikit pembaharuan dari Maskulin pada awal 2012 ialah ia menampilkan ahli politik pula. Khairy Jamaluddin menghiasi kulit muka hadapan majalah Maskulin untuk Januari tahun hadapan, yang akan muncul lebih kurang seminggu lagi. Bergaya dengan sut kelabu dan talileher ungu muda, Khairy tampak elegan.

Satu idea yang baik juga ini. Diharap lebih ramai eksekutif dan personaliti berjaya yang akan dipaparkan sebagai muka hadapan majalah Maskulin, taklah mengharapkan model atau artis saja. Bila pula nak menampilkan Dato’ Syed Faisal Nasimuddin yang ada stail dan berjaya pula itu? Bersama kita nantikan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

113 responses to Khairy Jamaluddin Di Muka Hadapan Maskulin Januari 2012

  1. fiq says:

    perluke??

    0

    0
  2. K-Pop says:

    maskulin la sangaaaatttttt….:p

    0

    0
    • zafran anak mak says:

      maskulin ker? x kooottttt!!!!
      politik semata..x suka betul…
      kompem lau bang long aku sruh beli maskulin bulan ni aku x nak beli…
      ~aper nak jadik..dunia2~

      0

      0
  3. Hazzel says:

    kalau tak senyum rasanya lebih maskulin!

    0

    0
  4. K-Pop says:

    hrmmmmm….

    0

    0
  5. syazni says:

    woa kacak

    0

    0
  6. bing says:

    uwek …!!!!!!

    0

    0
  7. nurul says:

    maskulin tu kan subjektif..biar le dorang

    0

    0
  8. gud-gud says:

    maskulinnye…

    0

    0
  9. Fahmi Ismail says:

    Kehkehkehkeh…mamat ni pernah tanya : “Siapa Babi Negara?” semasa sidang parlimen dulu…

    0

    0
  10. K POR says:

    This guy suka betul nak popular!

    Kenapa tak cukup popular kah?

    Popularity dah menurun kah?

    So sad!!

    Muahahahahahahahahahahahahahah!!

    0

    0
  11. HP says:

    genius ker beb?

    0

    0
  12. KJWHO??? says:

    TOLONG LAAA!!!! UWEKKK…MAMAT PERASAN KOT…”OXFORD” SGT LA TUH…

    0

    0
  13. kamariah says:

    ayoyo…..ayoyo….

    0

    0
  14. Rena says:

    poyolah mamat ni

    0

    0
  15. K POR says:

    So sad!!

    Kenapa, popularity dah menurun kah?

    Sebagai seorang ahli politik ada baik nya berkerja untuk kebaikan rakyat.

    Perkerjaan mcm ni yang market nya quite small biar lah orang dalam diang ni yang buat. Indirectly menyekat rezeki orang dlm bidang ni ja!

    Cermin2 lah diri, YB!

    Muakakakakakakakakakakakakakakak!!

    0

    0
  16. laila says:

    HANDSOME!!!!!!!!!

    0

    0
  17. i luv lemonate says:

    puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  18. kopok lekor says:

    susah kalau org yang tak reti bersyukur. ada je nak mengutuk.

    0

    0
  19. dadu says:

    Baik berhenti politik dan jadi model je.

    0

    0
  20. dadu says:

    Baik berhenti politik dan jadi model je

    0

    0
  21. nad says:

    yezzaaa…kalo tampilkan sm faisal lagik gempakk kot…huhu

    0

    0
  22. maysa says:

    kacak luar kacak dalam kacak dengar sini..kalau awak senyum saya pasti senyum skali….hahahaha

    0

    0
  23. AHKAK PUAKA says:

    SI MAMAK NI JD COVER?? ALAHAIIII..

    DIE NI B’LAGAK JE LBH.. KAKI BODEK SUMER LA DIE..

    0

    0
  24. Fahmi Ismail says:

    Adam Adli mahasiswa tu pulak bila nak jadi cover model???kehkehkeh

    0

    0
  25. Villaredblue says:

    He is a brilliant guy.. Seriously…. It’s not easy to find a man like him..All the best KJ, may god bless you..Insyaallah..

    0

    0
  26. koko says:

    babisial

    0

    0
  27. biskut marrie says:

    genius???
    suka berlawak???
    pelik bebenor je hik3

    0

    0
  28. ck slmh says:

    lawo tie.

    0

    0
  29. Reena says:

    Genius yang suka berjenaka..genius ker? Just wondering..

    0

    0
  30. didi says:

    byk benor org yg hati busuk dlm ni,,jeles ke,,dh mmg dia blajar oxford kot,,yg dok dengki tu byk drop out ja..pasal maskulin tu at least KJ lg maskulin dr nara…nara pakai mask pn org nk muntah tgk

    0

    0
  31. LurVe To Talk says:

    KJ, i bought every issue that u appear on…ure so charismatic..yeah ppl do hate u..but i dont..:)…the last issue i bought a magazine ‘Harpers Bazaar’…Keep it up the charismatic in u…No one is perfect..Best Wishes to U….mmwaaahh

    0

    0
  32. momo says:

    ni la spoiler masa bapak mentua dia pegang tampuk pemerintahan negara smpi kena force 2 quit… kesian pak Lah, 2 la dgr sgt ckp mamat ni. poyo jer lbh…

    0

    0
  33. amekkae says:

    xpayah nk pandai brjenaka sebb mulut dia mang da mcm puaka

    0

    0
  34. Sha says:

    I like Khairy Jamaluddin for good~

    0

    0
  35. queen amidala says:

    wadefak…

    0

    0
  36. vivie says:

    gelinye…kerak lubang bontot kucing aku lagi hensem lagi muka dia nie..

    0

    0
  37. momot says:

    Pesanan Untuk MP KJ,
    Wahai YB KJ, rajin2 la tughon kawasan YB kat Ghombau tu daripada menyomak jadi Cover majalah bagai.. Khidmat YB diperlukan selalu bukan nyo time2 nak pilihanghayo jo rajin turun padang.. Lgsatu, time PRU13 nanti tak payah la nak bertanding kat Rembau lagi sbb takde function pun.. Nak jumpe pun payah bona.. Sekian dari pengundi parlimen Ghombau..

    0

    0
  38. saya says:

    dia ni org kg den.. ok apa dia ni. please lah.. bila la nak maju klu asyik dok kutuk org jer. dia ada karisma yg tersendiri. ada kelebihan & ada kekurangan. Dan antara org melayu yg mendapat pendidikan Oxfort University. Pandai. Org pernah nasihat agar tidak masuk dlm kancah politik, tp itu pilihan diri masing2..

    0

    0
  39. anti umngok says:

    pi mampos la ko manusia pencacai najis umngok…

    0

    0
  40. Reena says:

    Susah betul kalau ada yg bajet diri tu defender of the universe utk meleis2 yg tak sedar diuntung..stakat tanya soalan jujur pun dikatanya hati busuk. Who the fuck are you to questioned my intention? I mean no harm. If so he’s a genius, apa pencapaian dia dlm academic/bidang lain. I’m not a fan of him nor I like to jilat his bontot like some meleis out there. Genius yg bagaimana? Oxford jer genius.. Adi Putra tu pun tak belajar kat Oxford tp dia genius gak. Kenapa nak defensive sedangkan takde provocation pun. Just a question..How genius is he? Salah ke bertanya…

    0

    0
    • !@#$ says:

      Biasalah tu…..orang melayu memang dah dilatih 50 tahun to SHUT UP than SPEAK UP…..

      Angguk2…geleng2…tunduk2..ikut telunjuk…Iya2…Saya2..Kiri kanan….IKUT SAJAA….

      0

      0
  41. meeradiana says:

    kenapa aq suke tgk muka dia ek..hihihihi

    0

    0
  42. faezah ngilai-ngilai says:

    dah tue ko reena kenapa? ko lak genius sangat ker..??mcm bagus mcm pandai

    0

    0
  43. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Ha ! yg ni minah jambu bekenan pasal dia hensem ! cium cikit muah ! lov u khairyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !

    0

    0
  44. Takdak Nama says:

    Hahahaha…lawak….kah…kah…kah…pecacai…pi la lawat rakyat ka da gak faedah…ni dok…semua nok sapu…politik nok, model nok, pitih nok, namo nok, gewe nok…gapo demo nih?!

    UUUWWWEEEEKKKKKKKKKKKK………..

    0

    0
  45. aku ler... says:

    Kesian…dah x laku msk tv, msk majalh lak…kompon x beli ler…

    0

    0
  46. ME & ME says:

    Pehal plak mamat hero nih???? Duit byk dok senyap jer ler…myemak jer…

    0

    0
  47. ANTI MAKSIAT says:

    heeeyaaaaaakkkkk tuuuuiiiiii….

    0

    0
  48. gembala says:

    nak pilihanraya ni kan… tentulah ADA JE MUKA2 kat majalah . mana shahrizat? bleh gak difocuskan kat majalah wanita gitu. she is HOT ^^

    0

    0
  49. K-PAP says:

    aaron aziz lagi hensem.

    0

    0
  50. adam adli fans says:

    lepas ni adam adli pula…!!!

    0

    0
    • lenchai says:

      Adam adli turun bendera pandai, aku harap dia blaja pandai gk la. Dpt ugut kecut itu telo apa pasai? Muka dh ah xhensem.bpk anta blaja dia blaja berontak.nice exmple to the youth.cheers.

      0

      0
      • mak mail says:

        u brani mcm dia x?even mostly(not really mostly,suku je kot) said dia buat mende y biadap tp actually dia nak tunjuk y rakyat dah berani..berani utk menegakkan keadilan..menegakkan hak rakyat..c it in positive waysla meleis2 oii..apa pun xblehla….

        0

        0
        • nita says:

          berani? berani kerr??? setakat berani x bertempat baik x yah. nak bersuara bio la kene ngan tempat. mcm afdlin shauki ckap, ibarat ko masuk umah org x bg salam, masuk x beradab, org suke ke?? dah tu die marah lak kene panggil bodoh. dah mmg bodoh pun. dah la bodoh, bongkak! sombong! siap kate x nk minta maaf dgn PM. oii gile ke x hormat pemimpin??!! memalukan mahasiswa dan khususnya UPSI. itu ker cth nak jd cikgu???? nak politik sgt, quit study je la.

          eh aku komen pe lak? ni kan gmbr KJ. ahahha. sori.aku emo sbb baru bace psl dak adam adli ni.

          0

          0
        • mak mail says:

          ala..kira branila 2..bertempat ke x tu ak peduli hapenye..tp ak rasa agak bertempat je..lenla klau dia 2runkan signboard ‘male’ ‘female’ kt toilet 2..2 mmg xbertempat..ha,elokla 2 dgr ckp retis2..afdlin shaukila,sapela..dgrla ckp mak ayah,ulamak2..ulamak kn pewaris nabi..apa pun xblehla..

          0

          0
        • afeeqa says:

          a’ah. berani x bertempat kot. ni mak mail ni, x kisah la die artis ke pe. yg penting dia nasihat bende yg bgs. abeh tu kalo mak bapak sroh mencuri, dsbbkn dia mak bapak ko kene dgr cakap die? ko tanye la ulamak pon, xdenye nak sroh kite wat bende2 yg kuang hajor cam budak nii. pls la.

          0

          0
        • Cheh! says:

          Berani ngan tolol jauh beza kak oiii….skolah tggi, so nape x buat innovasi ker…research ker…berani gak, bfaedah lg tuh…ni tdak…buat mende banggang. Camner nak jd cikgu? Kesian…

          0

          0
        • mak mail says:

          ak xkisah pun..sume ckp dia memalukan mahasiswa..yeke..ak y dh xjd mahasiswa ni ok je..xyhla nk over sgt..alahai..jgnla dgr ckp mak bapak y suh bt jahat..xkn skolah tgi nk ikut sume kot..agak2la..mak bapak y suh bt jht 2 bkn mak bapak..2 mak bapok..ape pun xlehla..

          0

          0
        • Cheh! says:

          Memei ler mak bapak dia x ajar jahat…tpi dia jer bangang…xdak pyakit cari pyalit, pekejadah. Otak da akai plak senget. Aku x ckp pasal mak bapak dia, aku ckp pasal dia! Nal msk UPSI bkn senang kak oiii…dah msk tu bsyukur ler…

          Kesian….

          0

          0
  51. makcikcantek says:

    handsome nye

    0

    0
  52. Nunu says:

    Ouch! salah tulis nama SM Faisal tu.. Dato’ Wira SM Faisal Nasimuddin (SM stand for Sheikh Mohammad) harap2 secretary dia xbaca kalau tak….. Hmmmmmmm :p

    0

    0
  53. Pak Mat Tukang Kebun says:

    Nak jadi ahli politik ke nak jadi model? tumpu satu sudah lah…

    0

    0
  54. Suri says:

    Klu bijak tu mgkin…genius tuh utk yg cream of the cream la…very rare. Xde la heran sbb sblm ni pun dia Ada wat cover majalah lama dah so xde la sbb PRU kot…aku rasa klu dia ensem mesti rmai puji melangit hehe, lumrah alam…xpe la KJ muka x ensem asal bijak..klu ensem tp vunguks pun x best gak..tp bab laser tuh not good lor.. Anyway aku bkn org rembau so x susah ati pk dia btanding ke x….

    0

    0
  55. macam hanjengggg!!!!!!!!! perluke jadikan dia penghias muka majalah maskulin…bueekk!! terus tak jadi beli maskulin bulan january…. dasar pencetus kekacauan…. pencetus program PBN….. ‘Projek Babi Negara’……. nak jadi PM konon…..eh, helloo…kroni Pak Lah takkan naik ok!!!!

    0

    0
    • Sayang Ibu says:

      macam mana ayatnya, macam tu la hati seseorg tu…

      nampak sgt busuk…

      mengucaplah…dunia dh nk kiamat…

      0

      0
  56. student bandung says:

    apa syarat nk jd muka dpn maskulin ni haa? kena laki kan? n ada ciri2 laki kan? TGNA dgn hadi awang, pon laki..yg membezakan, dorg tak kejar dunia..hik3

    btw hensem ke KJ ni? entoh..hensem lagi aaron aziz..

    0

    0
  57. nakkomenjugak says:

    ok je aku rse dia ni jd cover tuk majalah ni.. smart je.. haha..

    0

    0
  58. mael lambong says:

    baik bg Najib..ade gak maskeling nye..haha

    0

    0
  59. AnakAyamCUTE says:

    hensem…..i like….

    0

    0
  60. umngok bongok says:

    wat smua rakyat… jgn la korg dok megah dgn pmberian 500 oleh krajaan.. 2 smua prangkap suh kta undi depa… kerajaan ni suka main taktik kotoq..bjaga2 la d sebalik 500 yg depa dok bg 2.. mybe kenaikan brang utk bajet 2012 akn blaku… bila aku slowtalk dgn ahli LHDN rupenye krajaan x rugi dgn pmberian 500 tuh… tahukah korang yg najib n skutunya ade agenda sdiri… aku ada bukti apa yg aku ckp… sbb aku bkwan dgn dalang2 najib… so korang tggu dan lihat…. bersiap sedia la mnjadi rakyat pencacai umngok….

    0

    0
    • P says:

      Mmg ngok…org dah bg…ambik jer ler…besok ko pangkah jer ler sape ko nak….akai xdak….

      0

      0
    • Lala says:

      Ahh biar ah. Dapat gak Rm500. Anak aku dapat RM100. AKu sokong pakatan rakyat tu haram tak dapat apa. Kat selangor ni ntah macam2 masalah. Jalan tak bertar dah 4 tahun berlubang. Complaint pun tak layan. Gi mampus sama pakatan.

      0

      0
  61. Oxford Boy says:

    Bongok ke apa tanya genius ke x…

    Yang penting dia masuk OXFORD… kau org MAMPU???

    0

    0
  62. larahussain says:

    uwekkkkkk

    0

    0
  63. ahmad112 says:

    Sumpah…..aku dulu mmeng benci ikutan2 mcm korang gak…

    ta[i bila aku dengar debate dia ngan Ambiga pasal isu Bersih 3.0…

    Memang dia tip top dan clear winner..malahan ramai orang Bersih yang tidak berparti akui KJ mengupas dan menghujah isu secara berfakta dan sangat rasional.

    OK kalau korang dah cop benci dia..tak leh wat apa…tapi serius cuba ko orang nngok kat youtube dan kemudian tengok ramai pembangkang sendiri puji KJ.

    Emosi lawan rasional….selalunya rasional akan menang akhirnya/

    0

    0