Written by serenity | December 14th, 2011

Khairul Fahmi Che Mat telah muncul di muka hadapan majalah URTV yang terbaru. Majalah ini turut menampilkan Khairul Fahmi atau Apek seperti model dalam pelbagai gaya dan beliau kelihatan segak. Antara yang menarik ialah pengakuan Khairul Fahmi tentang kekasih barunya yang merupakan seorang model (Dalia le tuu), serta Fahmi juga menyatakan yang selebriti kegemaran beliau ialah Datuk Siti Nurhaliza dan Ziana Zain.

Walaupun diselubungi kontroversi, rezeki Apek sebagai pemain bolasepak kebangsaan semakin murah apabila menerima habuan sejumlah RM 30,000 atas kejayaan membantu Harimau Muda menewaskan Indonesia bagi meraih pingat emas Sukan SEA 2011 dan bakal mendapat kunci rumah banglo yang dihadiahkan oleh kerajaan negeri Kelantan kepadanya tidak lama lagi. Apek khabarnya mahu metelakkan nama kedua ibu bapanya sebagai pemilik rumah tersebut yang dianugerahkan atas sumbangannya kepada pasukan bola sepak Kelantan selama ini. Untuk lebih berita, jangan lupa dapatkan URTV keluaran terbaru ini.

P/S: Rindu zaman abang rambut ketak (Nas Terjah) sebagai kolumnis muzik rock kapak di URTV sekitar 90’an.

***
Dengan tema ‘Gerak Seirama Tari Berpadu’, orang ramai dijemput memeriahkan Pesta Joget 1 Malaysia akan diadakan pada 16 Disember 2011 (Jumaat ) bermula 8.30 malam bertempat di Dataran Dewan Tun Ali, Bukit Katil (Bersebelahan Rumah Melaka). Jumpa Anda Di Sana!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 responses to Khairul Fahmi Che Mat Di Muka Hadapan Majalah URTV Terbaru: Minat Datuk Siti dan Ziana

  1. merong mahawangsa says:

    x tahu nk kata lorrr.

    0

    0
    • papa says:

      muka dahlia teck pun lepas jadi model ker??!.. hero2 macam ni carilah yang cun cam neelofa.. barulah ngam.. cer imagine “DEWI REMAJA PALING HOT KAPEL WITH HERO MALAYA” wahhh!!! takder ke yang nak tolong papa jodohkan mereka berdua nih?? nanti papa sponsor valentine dinner kat hotel 5 bintang.

      0

      0
    • minah jambu 24 jam mengadap computer says:

      oh my sangat hot!!merembes mak.nak rokoookkk!!pls pls

      0

      0
      • kacangpeas says:

        Aku tak sangka kau merokok, minah jambu. Tolonglah berubah.

        0

        0
      • Lipstick Hijau says:

        Merembes ker. Ape lg g lap dgn kertas pasir. Pas 2 rodok dgn kulit durian.. Sure merembes smpai banjir.

        Nway, rumah yg KFCM dpt 2 banglo ker? Tgk dlm gmbr mcm bukn umah banglo jer..serupa mcm umah teres. I LAP U KFCM!

        0

        0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau ni minah jambu 24 jam mengadap computer kenape kau suka copy orang nye nama? dh tkda nama lain ke yg kau nk tarok? nanti peminat2 minah jambu kompius tau ! minah jambu rasa kau ni salah saorang peminat minah jambu kn? bab tu kau suka ngan nama minah jambu 24jam mengadap computer betol tk?

        0

        0
        • minah jambu 24 jam make over says:

          dah lah tu minah jambu jangan gadoh saya pong minah jambu jugok tapi minah jambu 24 jam make over berdamai lah

          0

          0
        • minah jambu 24 mengetis mengadap ipad2 says:

          A’ah la…bedamai k, i pon minah jambu gak.. eh, nk p msk la kjp lg laki i blk… kang di kaki nye i nt kalo xsiap msk lg.. daaaaa semuaa….

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii banyak nye minah jambu kt sini macm hepening la pulak !!

          0

          0
    • korang beli URTV lagi ke? iklan je banyak. korang suka ke cerita camni? hidup korang memang bebal dan pathetic.

      0

      0
    • Aku bukan nerd says:

      nak kate ape pon xtahu..

      0

      0
    • “Perkahwinan macam secawan kopi” – Ruth Sahanaya.

      ingatkan nak kata “nyanyian macam secawan kopi”. tukar je la nama URTV kepada majalah Pernikahan

      0

      0
  2. kamehame says:

    wekkkkkkk…

    0

    0
  3. saya ok jer! says:

    macho. ada la tu yang nak buat kontroversi.

    0

    0
  4. Reena says:

    first!amboii..,bergaya sakan pulak die…

    0

    0
  5. Reena says:

    apex oh apex,..jadi cover magazine pulak ye..

    0

    0
  6. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Eh eh, apek dah masuk URTV la…kira dah masuk dunia retis laaa….dah setarap retis laa….

    0

    0
  7. annie says:

    “Antara yang menarik ialah pengakuan Khairul Fahmi tentang kekasih barunya yang merupakan seorang model (Dalia le tuu)…errr please laa…she’s NOT a model!! most of her pictures are not even model material…just because u take one or two pics for fun or pics for some crappy clothes….it does not make you a model! sigh~

    0

    0
    • awek jambu mgadap ipad 48jam says:

      ya…her face is not like a commercial face..weird how come ppl said she is a model..yukkk!!

      0

      0
    • Heran says:

      heran aku…ape model zaman skang ni dh jatuh taraf ke??? sampai yang ketot xde height, muka xde commercial value, ambik gmbr utk baju2 hampeh sekadar utk taraf jual online pun dh bleh gelar diri model??? nasha aziz, kavita kaur, amber chia baca bleh gelak guling2…

      p/s: model catalog pun x lepas lerrr….

      0

      0
    • elia gemok says:

      Rileks la. Elia yang gemok dan katik tu pun orang panggil model. At least Dahlia tu kurus. Dengki letteww.

      0

      0
    • pokedot says:

      haaaaa tu lah teman nk kate tu, atenye kalo tinggi tk smpai 4 mate anak tangge, ape keheinye duk kabor dia tu model.. modellah sangattttt.. org kalo model cm nasha aziz, tg azura, soraya dean tuuu… heidi klum ke, miranda kerrr kee..ni muke duk menempelll je lebihh.. dia tu model brand amende gerkk.. ce citer kt teman nii..

      0

      0
  8. haha says:

    wow. jarang budak bola jdk cover magazine wo.. artis pon berebut tau.

    0

    0
  9. liza says:

    hohoho..dah jadi kaver majalah plak… jangan merundum plak pasni dah le ek mcm hafiz hashim jadi kaver blakang majalah hai ngn retis..gusip sana sini..terus hilang tenggelam tak timbul2….

    As a fan..hope apek terus sakses d padang bola as a keeper…

    0

    0
  10. awek jambu batu mgadap ipad 48jam says:

    dahlia tektek…x lwa pn…ade misai.

    0

    0
  11. kukukaki says:

    congrates apek!hero bola sepak malaysia….hadap je ape yg org ckp…bukan dorg yg bg kamu mkn pon kan….mulut org xleh ttp..nak selotep pon dorg leh bukak balik..tabah kan hati…kuat kan dri…alwaz suport u!

    0

    0
  12. enot says:

    amboih abg keeper ne dah jd cover plak dah..perggghhh.macam artis plak der ..minta request leh tak ,next cover i nak pemain fevret i plak fandi othman <#
    hehe

    0

    0
  13. anom says:

    kata jangan kaco urusan peribadi pemain bola negara sbb dorg ni berkhidmat tuk negara…tp kalo dh jd cover urtv msk dunia retis ape cer…siap buat pengakuan psl gf lg kan..skg ni siape yg patut dipersalahkan…

    0

    0
  14. NBH says:

    Aku pelik..aku heran…aku terasa ajaib sgt nie…ape kaitan cerita apex ckp dalia nie model dgn elia plak??? Apsl korang nk jugak kaut si elia dlm cite nie??? Aku mmg tgh terasa ajaib sgt nie..rasa nk p berubat dgn degawan pun ada nie…

    Ok la…almost cerita yg org ckp psl dalia nie model tu btl la..tp bukan model catwalk or model iklan or model yg kuar majalah..tp model yg jual baju online sahaja.. Kalau org yg diambil gambarnya atas tujuan mempromosi jualan online dipanggil model..aku nk umumkan kat sini yg sape2 yg memberi keizinan utk gambarnya di rakam atas tujuan promosi jualan online..sila lah bangga kerana korang semua telah berjaya menjadi model……………………………….walaupun korang prmosikan ubat ketiak..korang layak digelar model..okeyhhhhh!!!!

    Aku bukan sape2…xde kena mengena dgn apex, dalia mahupun elia.. Sbb kalau aku pro org tu dan contra kt org tu..sah2 aku akn dituduh kaum kerabat atau tuan empunya diri yg komen kat sini…apa punya bangang la sape yg pikir mcm tu….

    Utk Elia :-
    Alhamdulillah secara fizikal walaupun tidak sempurna, ada perubahan dan ingatlah Allah does not judge u on how bad u hv been in the past but rather on how good u strive to be now

    Utk Dalia :-
    Ingat, Islam itu mudah..Jangan mensia-siakan masa yg ada utk mencari keredhaan Allah. Sekali buat silap itu lumrah sbbkita bukan malaikat..tapi bila kesalah yg sama kita buat secara berterusan..itu pilihan…. Sgt rugi jika kita sentiasa memilih utk buat kesilapan yg sama..

    Utk Apex:-
    Ingat Allah…selalu ingatkan diri yg ko hidup sebagai org Islam..ingat parents… selangkah ko berjalan, ko akan bawa nama keluarga… Pilihan di tangan ko sama ada nk jadikan apa yg digalas itu beban ataupun amanah..

    0

    0
  15. keless kau mariamah says:

    dia cite pasal awek di yg kje sbgai “model”.. tulunggggglahhh apek oiii.. model amende lah kalo tinggi setakat 3 mate anak tangge tuuuu.. org kalo model macam nasha aziz, tg.azura..haa tu baru pngil model namenye..pakaej lengkap lbih2 lagi bab ketinggian.. padan sangat lah korong berdua kapel sbb dua2 kaki perasan.. sbuk nk blakon sgale, jga jelah gol malaysia tu… adacehhhhhh

    0

    0
    • Aney says:

      ape ke sengal ko ni… model yg tinggi tu tuk catwalk… model iklan, model baju online, model tudung mana kira tinggi… janji fotogenik dah bley jdi model… cer ko tgok iklan tv tu ingat sume tinggi ke…?? mber aku x tinggi pun jdi model iklan ape…

      0

      0
  16. win says:

    tahniah apek dapat banglo letak nama kedua ibu bapa patutlah rezeki melimpah walaupun muda usia ibu bapa jua yang diutamakan…..

    0

    0
  17. mysara says:

    Hot! Aircond pleaseee..

    0

    0
  18. Reena says:

    Abislah..lepas ni hilang fokus..bersara awal mcm plan dia hari tu..pastu jadi model atau pelakon..tak leh berlakon pun takpe janji ada rupa..malaysia kan boleh.

    0

    0
  19. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    hensem nye apekkkkkkkkkkkkkkkk kt dalam majalah niiiiiiiiiiiiii cute nye sooooooooooooooooooo hensemmmmmmmmmmmmm lov u apekkkkkkkkkkkkkkk muah muah muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!

    0

    0
  20. awek jambu batu mngadap ipad 48jam says:

    woii minah jambu mgdap komputer..ko xpyah nak puja sgt la kan..bek ko puji dalia tektek

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh pesal ni ! kau jeles ke minah jambu suka n puji si apek? dh minah jambu minat ngan apek ni hensem ape hal pulak ngan kau ni ipad? kau ni mabok ke sebok? jangan2 kau ni elia tk? ni mesti kau jeles minah jambu ngan apek ni kn? kau jangan sebok2 lah menyampah !

      0

      0
  21. klebar says:

    waduhhhh….! sesak napas gue…..

    0

    0
  22. Mak Jah says:

    Hemsem sial! Peduli hapa kau nye scandal? Dahlia teck, move over biatch! Mak Jah take over from now on.. yuuhuuu, KFCM.. yuhuuu.

    0

    0
  23. budu cap ketereh says:

    tolongla!!! x hensem pon!! HOT jauh sekali..

    0

    0
  24. frinses says:

    WTF!!!???

    0

    0
  25. hazamon says:

    fandi othman suka lisa surihani…????? terbaik lah winger harimau muda..!! gua caya sama lu..kasi rampas lisa drpd yusri..yusri x hebat maen bola…hahahah

    0

    0
  26. sayaaaa says:

    pemain bola kalu dah masuk mangga, urtv… punah masa depan.. terus hanyut.. ni dia contoh.. huhuhuh

    0

    0
  27. hade haku kehsah says:

    aku sokong ko apex..buat la apa kao suke..aku tatap suka sama kao..

    0

    0
  28. seharum mawar says:

    dahlia tu dahlah x cantik… buruk lak tu.. camne leh jadi model… aqu geram toll la…..dasar perasaan dahlia teckk..

    0

    0
  29. Alfath says:

    He’s a great goal keeper.
    Fandi Othman and Mochtar Baddrol did play very well too…
    I’m an Indonesian and I Like Them.
    Wishing that any of them will play for Indonesian Club.

    0

    0