Written by AbangNara | October 31st, 2013

Abang Nara terus jadi tak sabar nak cuba KFC Crazy Crunch yang baru dilancarkan oleh KFC ini lepas tengok video Shaheizy Sam kat bawah nie. Nampak benar rasanya sangat unik sampai Sam pun susah nak terangkan. Kena cuba baru tau nie!!!

 

 

Abang Nara ingatkan Sam seorang je yang sukar untuk menggambarkan kelazatan KFC Krazy Crunch. Rupanya hampir semua yang dah cuba pun mengalami masalah yang serupa. Argh~~~ Makin terliur dan makin tak sabar rasanya nak pergi KFC.

Petang nie nak ajak wife pergi try KFC Krazy Crunch untuk merasai sendiri kelazatan perisa terbaru daripada KFC ini. Jom reramai pergi jom!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to KFC Crazy Crunch!!!

  1. amirnawawi says:

    Yeah! Saya pun nak pergi serbu jugak petang nih..

    0

    0
    • Only CT (In The World) says:

      Sokonglah produk Melayu Islam dan boikot barang cina. Sudah sampai masanya kita merdekakan diri dari monopoli ekonomi cina. Katakan tidak pada McD milik Vincent Tan dan sokongilah KFC. Bersama majukan ekonomi ummah. Bersatulah Melayu dan Islam. PAS & UMNO

      0

      0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        Bunkface no.1 sebenarnya tak suka makan ayam KFC….memang tak boleh nak telan, satu lagi whipped potato…aku paling benci sekali…sumpah kalau makan memang tak abis arh, cuma rice plate KFC jelah Bunkface boleh telan

        0

        0
        • Anonymous says:

          rasa biasa je crazy crunch ni. sampai mak aku tegur rempah kari dia kuat sangat. masa aku makan tu rasa menyesal tak order hot and spicy lagi 10x sedap dari crazy crunch ni

          0

          0
  2. LESONG says:

    klau susah nk terangkan, meh sini aku terangkan..sbb aku dah mkn minggu lps.
    rasa crazy crunch ni BIASA jeee..
    sedap lagi hot and spicy.

    0

    0
    • dena says:

      setuju…

      aku pun dah makan..meh nk komen… ‘biasa je’

      0

      0
    • Shhh says:

      KFC buat lah mcm mana pun sama jer rasanya..ari tu yg kuar pasal ayam korean tu..tk sedap lgsung.sama jugak mcm perisa tomyam dn ln2….lbh baik original jer…

      0

      0
  3. Anun says:

    CRAZY CRUNCH memang BEST…
    lagi best dari hot and spicy..yummyylicious..

    0

    0
  4. ain says:

    rs dia biasa2 jer..mcm trlbih bahan perasa pn ada. sdap lagi hot & spicy yg lama tu. tak la sdap sngat crazy crunch tu…

    0

    0
  5. kecoh la lu says:

    KFC JE PON.. ITU PON NAK KECOH…

    0

    0
  6. hari tu ayam korea ni crazy crunch plak

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Lain tempat lain buatannya..

    0

    0
    • chronicz says:

      yang ni aku setuju sb kat area aku ni ada 3 restoran KFC tapi hanya 1 restoran je yang pada tekak aku rasa sedap compare yang 2 restoran tu lagi.. nape ek

      0

      0
      • zaia says:

        erkk.jangan-jangan ada rempah tambahan tak?
        garu-garu pastu pegang ayam..hahahhahahaha

        0

        0
        • mayumi says:

          garu2 ok lagi..jangan cebok2 lepas tu uli ayam..hahahaha…kan dah pernah jadi kes di kedai mamak di depan mahkamah lama kl tu..celah2 kuku pekerja kedai mamak yg dispot check ada tahi..tu agaknya yg sedap roti canai kat situ..hahaha

          0

          0
  8. Sirap Limau says:

    baik, petang ni jugak nak serbu kfc giant…. lapar dah nih…

    0

    0
  9. hunny kitty says:

    sedap..saya dah cuba

    0

    0
  10. ikan jenahak masak asam best woo says:

    tak terasa apa pun..sbb saya dah TAK MAKAN FASTFOOD SEJAK TAHUN 2006..fastfood ni makanan tak sehat, nak buat apa pilih..dah tu byk yg menyumbang pada yahudi atau product yahudi..insyaAllah akan saya teruskan cara ini sampai mati..

    0

    0
    • LESONG says:

      ade jugak produk yahudi ko dah pakai tanpa ko tau itu adalah produk yahudi.

      0

      0
      • ikan jenahak masak asam best woo says:

        betul..tapi sekurang2nya saya mengelak dari benda2 yg saya tahu product yahudi..apa yg saya beli selalunya yg tak boleh dielak namun diperlukan..sekadar fastfood, tak makan fastfood bukannya mati pun..

        0

        0
  11. lala says:

    biasa aje rasanya, takde la crunchy dasyat sgt. perasa ayam pun biasa2, lagi sedap hot n spicy.

    0

    0
  12. Good day! I simply want to give you a big thumbs up for your great info you have right here on this post. I am returning to your web site for more soon me

    0

    0
  13. TA-65 says:

    Hello, I enjoy reading through your post. I like to write a little comment to support you

    0

    0
  14. cisco used says:

    Your means of explaining everything in this article is truly pleasant, all can simply know it, Thanks a lot.

    0

    0
  15. Fifie says:

    alahai… lebih iklan dari rasa real. rasa macam tabur ajinomoto jer, ala yg perisa kari bertahun dulu. menyesal tak beli hot & spicy tadi, dek kerana terpengaruh dgn iklan. yg korean hari tu pun rasa tak se’gempak’ iklan… ke sebab saya ni memang membesar memang mak tak guna ajinomoto n jarang makan luar yg berajinomoto sampai boleh taste macam yg sedap n mana yg tidak?

    0

    0
  16. minah jambu merah biru says:

    huh minah jambu macm dh tk heran ngan KFC ni lah ! tekak ni macm dh muaks huh !

    0

    0
  17. Melayu Tegar 2020 says:

    Hidup UMNO!! Hidup Melayu!! Hidup Bumiputera!!
    Bersama-sama menuju wawasan 2020..
    Kearah negara berpendapatan tinggi dan maju!!!!!!!!!

    Dulu, Kini & Selama-lamanya BN!
    Satuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Malaysia!!! Satuuuuuuuuuu Malaysia!!!

    0

    0
  18. khai says:

    First time aku makan. aku konfius. aku makan ayam kfc ke kuih maruku?? hahaha.. rempah kuat sangat…

    0

    0
  19. Aku mmg sk sgt roti canai Dan mmg mencari2 sgt lbh2 lg tgh mengidam ni…tp tu lah biler tgk muka si penebar yg berbulu,tgn yg berbulu jugak…terus terbantut selera….tak boleh ke guna sarung tgn?huhuhu….

    0

    0
  20. Lebih rupa Dari rasa…sdp lagi hot n spicy…cube lah hot n spicy tu di ‘crunch’ sikit lagi tp jgn ubah rase dier yg hot n spicy tu…emmm…yummmyyyyy

    0

    0