Written by AbangNara | May 25th, 2012

Bersempena dengan Hari Bapa, majalah online Femag telah pun mengeluarkan edisi khas untuk menghargai ayah-ayah di seluruh Malaysia. Penghias muka depan Femag edisi ini tidak lain tidak bukan Kevin Zahri. Untuk anda yang tidak tahu, Kevin Zahri merupakan seorang pelakon yang sekarang aktif menjalankan perniagaan berasaskan fitness.

femag

Dan Abang Nara turut membuat penampilan istimewa disebabkan baru sahaja bergelar ayah baru-baru ini (padahal menyelit di mukasurat 57).

femag

So tunggu apa lagi? Baca sekarang majalah Femag ini secara online untuk mendalami isi hati mereka yang bergelar ayah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

71 responses to Kevin Zahri Hiasi Muka Depan Majalah Femag, Abang Nara Turut Menyelit

  1. kuskus says:

    aiiiii.. kevin zahri dh jd ayah erk? ex nyer si intan ladyna bile nk jd mak pulak?

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Ahmad nazuwan rupenye!!!!!!!!!!

    0

    0
    • comei says:

      b.nara..nape gelar b.nara?ape cter di sebalik nama nara?

      0

      0
      • Anonymous says:

        nara tu dlm bahasa korea maksudnya town kan nara. so beautifulnara maksulnya beautiful town. mcm penah baca psl asal usul bn kat mana tah.

        0

        0
      • pacik rokman says:

        nara tu dlm bahasa korea bermaksud negara (country). beautiful country la kot.. :D

        0

        0
    • tariktali says:

      kotornya muka ko Nara!! x ada langsung cahaya keimanan.. x terselah.. maybe akibat makan duit dari iklan2 kat sini yg nyata temapt tmpat org cari dosa n bahan rujukan untuk umpat mengumpat.. masyaallahh.. bertaubatlah nara sebelum terlambat

      0

      0
      • Anonymous says:

        masyaallah, bestnye mengata org. muka hang lawa sgt ke?? masyaallah. rezeki yg hang dpt halal sgt ke? masyaallahhh.. bertaubatlah sebelum terlambat!

        0

        0
      • anese says:

        ko tu kena bertaubat dulu sebab fitnah org.jgn suka judge org kalau diri sendiri blm betul lg…blh ke ko kata tak ada cahaya keimanan?ko pun manusia je mana ko tahu?……ko baca gak blog ni kn maka sec tdk langsung ko pun tergolong dlm kump umpat mengumpat ni la…

        0

        0
      • sha says:

        to TARIKTALI kenapa mesti menghina & menfitnah sampai begitu…..tahu x selagi kita x meminta maaf pada orang yg kita fitnah dosa sentiasa akan dapat pada kita

        0

        0
  3. Bro 10 Inci says:

    Hmm tak kenal… Next!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    mcm menyorok je.. malu ek bang nara?

    0

    0
  5. Anonymous says:

    hensem la kevin ni

    0

    0
    • Pondan Sepi says:

      HENSEM KAN KEVIN NI! RUGI INTAN LADYANA CLASH DGN DIA! DH LA BODY MELETOP! KELAS KO NARA….

      0

      0
      • Bekas Pondan Sepi says:

        ASSALAMUALAIKUM…
        SAYA INGIN MEMINTA MAAF KEPADA PEMILIK BLOG INI, SEMUA PENGUNJUNG BLOG BEAUTIFULNARA, ARTIS2 DAN INDIVIDU YANG PERNAH BERKECIL HATI ATAU TERASA DENGAN PERBUATAN KEJI SAYA SELAMA INI DI BLOG INI. SAYA SGT MENYESAL DGN PERILAKU & TUTUR BAHASA SY SELAMA INI & BERTAUBAT TIDAK AKN MENGULANGINYA LAGI. SAYA BERHARAP ANDA DPT DOAKAN SAYA KE ARAH KEBAIKAN. DAN BEGITU JUGA DGN SAYA MENDOAKAN ANDA SEMUA SENTIASA DI LINDUNGI ALLAH S.W.T. AMIN.

        0

        0
      • kelip3x says:

        w’salamm….. alhamdulillah,,,
        aminn…..
        @Bekas Pondan Sepi adakah individu yg same dgn @mak siti ??

        0

        0
  6. Anonymous says:

    emm.. no komen;)

    0

    0
  7. Anonymous says:

    NAPE NARA SOROK MUKA.???????

    0

    0
    • Bekas Anak Ikan Yusri says:

      mcm tu ke muka abang nara.. ingatkan hensem sgt..

      0

      0
      • senah says:

        kesah pulakkk. kau ngadap blog ni, abang nara dapat duit. kau kutuk kau dapat apa ?

        0

        0
      • Bukan Anonymous says:

        Hensem la dari ko. ko lagi buruk yg teramat!!!!!!

        0

        0
      • boy@yahoo.com says:

        kesah pulakkk. kau ngadap blog ni, abang nara dapat duit. kau kutuk kau dapat apa ?—– ko kutuk ko dapat dosa la…

        0

        0
  8. hehe says:

    cantik isteri abang nara

    0

    0
  9. Adik tiri nara says:

    Lawa bini bang nara =) ahh kevin hensemmm nya ko

    0

    0
  10. […] Bersempena dengan Hari Bapa, majalah online Femag telah pun mengeluarkan edisi khas untuk menghargai ayah-ayah di seluruh Malaysia. Penghias muka depan Femag edisi ini tidak lain tidak bukan Kevin Zahri. Untuk anda yang tidak tahu, Kevin Zahri merupakan seorang pelakon … Continue reading → […]

    0

    0
  11. cun cun says:

    fewiiittt abg nara mcm malu2 tersipu2 je brgmbr.. hehe

    isteri abg nara cun mcm minah arabbbbbbb

    0

    0
    • memang isteri Nara ni cantek orangnya tambah pulak tutup kepala, tapi cuba turunkan berat badan.

      0

      0
      • Bob says:

        sabor ler..kan baru bersalin..biar baby menyusu puas2 dulu..
        ingat lagi masa wardina lepas bersalin pun berisi..dia kata dia tak kisah apa org ramai nak kata, sbb tika ni, dia perlu makan semua makanan berkhasiat demi menyusukan anak dia..
        aku setuju ngan wardina..

        0

        0
  12. mamee monster says:

    Cover yg sgt menarik…sweet la wife nara… apsal ko kt blakang skit? cam xder keyakinan diri jer hehee…(cikgu motivasi aku cakap)…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Kevin zahri nih ape status agama dia ea.. Ke macam tony eusof konpius lerr

    0

    0
  14. adrianne says:

    Utk Nara, semoga jadi ayah yang baik.

    0

    0
  15. lady says:

    seriously both pics mmg cute cuma kak nara kena slim down sket br tambah sweet:)heheh

    0

    0
  16. haaaaaachuuuuummmmm!!!!! says:

    dulu penah baca pasal Kevin kwen.
    x lama lepas clash ngan intan ladyana,
    terus kawen ngan isteri dia.
    anak dia nama Rafael..sempena nama Rafael Nadal gtuhh~~~

    0

    0
  17. Anonymous says:

    bnyk btul iklan kt abg nara ni. x trbaca dibuatnya

    0

    0
  18. haaaaaachuuuuummmmm!!!!! says:

    penah baca dulu pasal Kevin baru dpt baby
    xlama lepas kawen,dah dpt baby.
    x lama pun lepas dia clash ngan intan ladyana…
    jodoh la tu~~
    nama anak dia Rafael Zahri..ala2 macam Rafael Nadal gtu~~

    0

    1
  19. didi says:

    gemok bini nara,,sbenarnya xlawa pn bini dia tp ada la sweet skit sbb lighting pe suma,,nmpk tsembul jrawat batu muka nara, ,,adoyai,,smoga aman rumh tga dan xcerai berai mcm kes artis yg nara slalu dok jaja kisah dorg dln blog,,,

    0

    0
    • Sepanbob, Sindi dan Petrik Menentang Encik Kreb Yang Kedekut says:

      Ko kurus sangat ke? Ko lawa sangat ke? Ko ni konfem spesis yg lighting lah camanpun, xdpt membantu. Muke ko bersih licin sangat ke? Ko no ni tak boleh doakan yg baik2 kat org ke?

      0

      0
    • greenfingers says:

      utk org mcm ko didi, aku doakan ko gemuk segemukknya.. dpt bini teramat gemuk n sume org sekelililng ko org gemuk gak.. biar ko idup dlm dunia gemuk, mengata org sgt… aminnnn

      0

      0
  20. Anonymous says:

    kot yer pun nak masuk magazine, kau tak touch up dulu muka kau nara. seketul2 jerawat batu2 kau menonjol. tapi wife kau cantik.. I like.

    0

    0
  21. megan says:

    En Nara low profile tue…x suke nak fake …kan kan kan???

    0

    0
  22. KiD says:

    wweeewiiiitt.. hensem lah Bangnara.. jadik laaa. glemer dah bro. =)

    Mark Zuckerberg dan Cincin Kahwin Priscilla Chan

    0

    0
  23. cik receptionist ek-elehhh says:

    bang nara n kak nara xcited posing smpai pala baby pn trlentok..haha..senyum same patern la bang nara n wife..

    0

    0
  24. i love u abg nara…muahhh

    0

    0
  25. Boy@yahoo.com says:

    Salah satu cntoh, laki x ensem bleh jadi femes.. Yng penting kaki gossip

    0

    0
    • :) says:

      Apa punya ayatlah.
      Kalau dah tahu abang nara kaki gosip, kenapa awak masuk & baca blog ni?

      0

      0
      • boy@yahoo.com says:

        sbb dia kaki gossip la aku baca… bayangkan kalu dia hensem konfem dia jadi pelakon mcm mudamudi skrang.. ye dak?

        0

        0
  26. yusri says:

    Dasyat betul BeutifulNara…

    0

    0
  27. Anonymous says:

    FIRSTTTTTTTT

    0

    0
  28. Sshh says:

    knap abg nara ni brgambor cam terselit jer..wife abg nara ctk..tpi klau dia kurus skt lgi ctk sb abg nara ni pn bkn beso orgnya..nti klau wife beso abg nara nmpk lgi kecik..

    0

    0
  29. Kurus says:

    ok i ve read it.

    0

    0
  30. ctz7 says:

    dh jumpa kevin live masa seminar setiausaha april lepas…hensem u

    0

    0